کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-07-19 ساعت 13:29)شهاب دریانی نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من اوایل آگوست مصاحبمه اسپانسر من پارسال I-134 رو برام فرستاد. حالا فهمیدم که باید مال امسال باشه با توجه به اینکه نیازی به محضری شدن نداره آ یا میتونه به آنکارا فکسشون کنه یا ایمیل کنه یا باید حتما اونارو پست کنه؟
لازمه بگم که w2 و 1040 سال 2010 و 2009 و2008 رو قبلا برام فرستاده و البته I-134 قبلی رو هم دارم.
از کمکهای شما دوستان صمیمانه سپاسگذارم.

دوست عزيز بگو فرم هارو برات ايميل كنه و شما كپيشو ببر با خودت سفارت و توضيحاتي كه گفتي هم به افيسر بده

موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi
سلام به همه . امیدوارم همه خوب باشن و کاراشون آنجوری که دوست دارن پیش بره
دوستان کسی می دونه این Company stamp چیه؟کیه؟چی کارس خونه ش کجاست و اصلا موجود زنده است؟ مدارک منو Company stamp گرفته یعنی چی؟
خیلی ممنون و موفق باشید
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، tamanna
(2011-07-17 ساعت 22:43)شادی نوشته:  سلام بچه ها.کسی میدونه گروه جدید که شمارشون اعلام شده حدودا کی ممکنه باشه مصاحبشون؟؟؟؟؟
من دو هفه دیگه به مدت یک ماه دارم میرم آلمان. میترسم ی وقت بیوفته تو اون مدتSad(
کسی نظری یا تجربه ای نداره؟

سلام من كه با كنتاكي تماس گرفته بودم گفتند مصاحبه در سپتامبر است البته كيس نامبر من 42500است ولي تاريخ دقيقش را نگفتند
سلام دوستان،
من نمیدونستم که فرم سفارت آنکارا را هم باید پر کنیم،تازه دیدمش
مدارکم را هم پست کردم،حالا می‌خواستم این فایل را به صورتِ -میل بفرستم ولی‌ به این لینک که میرم http://turkey.usembassy.gov/iv-form۲.html یک subject می‌خواد که من نتونستم موضوع بربت به خودم را تو این subject‌ها پیدا کنم به نظرتون باید چه کار کنم؟؟
CASE NUMBER:33xxxBig Grin

, What you believe from bottom of your heart will come true
ممنون از راهنماییتون
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-07-19 ساعت 11:25)nima.nabizadeh نوشته:  با سلام،

از دوستانی که واسه AUG مصاحبه دارن کسی نامه دومش اومده؟؟؟

آخه نامه من که هنوز نیومده،اگر کسی‌ بتونه واسه نوشتن متن درخواست نامه دوم کمکم کنه هم ممنون میشم..

نامه من اومد.29 روز بعد از تاریخ ارسال!!

میشه دوستان بگن که با استناد به چه چیزی فرم آنکارا را باید ارسال کنیم؟توی سایت www.dvselectee.state.org که چیزی در این مورد نگفته!
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، najibi
(2011-07-19 ساعت 13:52)respina31 نوشته:  سلام به همه . امیدوارم همه خوب باشن و کاراشون آنجوری که دوست دارن پیش بره
دوستان کسی می دونه این Company stamp چیه؟کیه؟چی کارس خونه ش کجاست و اصلا موجود زنده است؟ مدارک منو Company stamp گرفته یعنی چی؟
خیلی ممنون و موفق باشید
کسی نیست این یعنی مهر سازمان خورده
stamp = مهر
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: respina31 ، najibi ، tamanna
سلام دوستان
ممنون ميشم اگه جواب سوال من رو بديد.چند بار پرسيدم.من توي قسمت 7 فرم DSP-122 يعني تجربه كاري yes رو انتخاب كردم.و در قسمت B هم كارم رو توضيح دادم.در صورتي كه سابقه كاريم 2 سال نميشه.حالا به نظر شما مشكلي پيش نمياد به خاطر YES زدنم؟ يا اينكه قبل از مصاحبه موقع قسم خوردن اعلام كنم؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 18:54)Vahidn نوشته:  سلام دوستان
ممنون ميشم اگه جواب سوال من رو بديد.چند بار پرسيدم.من توي قسمت 7 فرم DSP-122 يعني تجربه كاري yes رو انتخاب كردم.و در قسمت B هم كارم رو توضيح دادم.در صورتي كه سابقه كاريم 2 سال نميشه.حالا به نظر شما مشكلي پيش نمياد به خاطر YES زدنم؟ يا اينكه قبل از مصاحبه موقع قسم خوردن اعلام كنم؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين

در صورتی که حداقل مدرک دیپلم را داشته باشید موردی ندارد.

تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، nahid.t
احتمالا دست اندر کاران KCC خاطره خوبی از کیس نامبرهای بالا داشتند و کارنامه درخشان!!!! آفیسرها در سال 2011 باعث شده شاهد کیس نامبرهای بالای 60000 در برندگان 2012 باشیم!بزن اون کف قشنگه روBig Grin

تشکر کنندگان: najibi ، nima.nabizadeh ، tamanna ، ravian ، Hornet
(2011-07-19 ساعت 15:20)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،
مدارکم را هم پست کردم،حالا می‌خواستم این فایل را به صورتِ -میل بفرستم ولی‌ به این لینک که میرم http://turkey.usembassy.gov/iv-form۲.html یک subject می‌خواد که من نتونستم موضوع بربت به خودم را تو این subject‌ها پیدا کنم به نظرتون باید چه کار کنم؟؟
دوستان من کمک فوری می‌خواستم ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنند
CASE NUMBER:33xxxBig Grin

, What you believe from bottom of your heart will come true
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-07-19 ساعت 20:45)nima.nabizadeh نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 15:20)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،
دوستان من کمک فوری می‌خواستم ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنند

دوست عزیز ما مصاحبه مون ابوظبی بودش و خیلی با آنکارا آشنائی ندارم.با تصور من از شرایط شما ,شاید این سابجکت بدردتون بخوره.
DV Supplementary documents
دوستان مطلعتر میتونند اصلاح کنند.
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، tamanna
دوستان چند روز بعد از رسیدن مدارک به آنکارا باید به سفارت ایمیل زد و تاییدیه رسیدن مدارک را ازشون گرفت؟لطفا دوستانی که تجربه دارند پاسخ بدن.ممنون
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-07-19 ساعت 10:41)ali_ho نوشته:  با تشكر از شما دوست عزيز.با توجه به اينكه من تازه پاسپورتم رو گرفتم و هيچ مهري توش نخورده توي فرم آنكارا هم هيچ سفري ننويسم؟(توي پاسپورت قبليم مهر خورده) با تشكر

نظر شخصی من این هست که سفر های خارجی را بنویسید چون فکر نمی کنم گرفتن آمار سفر های خارجی شما برای آنها سخت باشد! سفر های خارجی نهایتا ( و نه 100%) برایتان برگه آبی را بهمراه خواهد داشت و کمی انتظار برای دریافت ویزا، اما اگر دروغ بگویید و بفهمند ، خدایی نکرده ...
در کل بنظرم چه در پر کردن فرم چه در مصاحبه سعی کنید صادق باشید.
این را هم در نظر داشته باشید که اصلا مصاحبه ی خاصی در کار نیست و فقط برای دیدن روی گل شما (و صد البته گرفتن 819$ پول شماSmile ) و صداقتتان به سفارت دعوت می شوید.

(2011-07-19 ساعت 23:18)farzad.s نوشته:  دوستان چند روز بعد از رسیدن مدارک به آنکارا باید به سفارت ایمیل زد و تاییدیه رسیدن مدارک را ازشون گرفت؟لطفا دوستانی که تجربه دارند پاسخ بدن.ممنون

من چون مدارکم را دیرتر فرستاده بودم(10 روز قبل مصاحبه رسیده بود) و فرم آنکارا هم یادم رفته بود بفرستم، 1 روز بعد از تایید رسیدن مدارکم توسط سایت پست آرامکس، برایشان ایمیل زدم و هم جویای رسیدن مدارکم شدم و هم فرم آنکارا را برایشان ایمیل کردم که تقریباً 2-3 روز بعد جواب دادند که پرونده شما در سفارت ما در جریان و 7جولای پاشو بیا یه سر ببینیمت و... .
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: vahidvm60 ، najibi ، final destination ، farzad.s ، ravian ، mim ، tamanna ، silia
1 -فرم آنكارا فقط براي برنده اصلي بايد پر بشه يا براي همراهان هم نياز است؟

2- اگر اسپانسر مدارك را خودش براي سفارت تركيه بفرسته مشكلي ايجاد ميكنه من زمان ندارم كه اول فرم ها بياد ايران بعد من دو هفته قبل از مصاحبه بفرستم آنكارا
تشکر کنندگان: tamanna ، silia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان