کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
درود
من در بند4 فرم 122 بصورت خيلي اتفاقي و راستش از رو بي سوادي Tongue زدم انكارا
در صورتيكه براي ابوظبي تعيين شده بودم
بهر حال
من كه دل خوشي از عرب جماعت ندارم
قسمت باشه اگه مصاحبه خوبي داشتم بعدش برم دوباره استانبول را ببينم
سئوال اينه كه : اگر بزني آنكارا به راحتي با تغيير سفارت موافقت مي شود؟
و براي آگاهي از اين داستان بايد تا دريافت نامه دوم صبر كرد ؟
و اگر نامه نيامد و كي سي سي به ايميل من پاسخ بده مي زنه كه كجا بايد برم
تا منم با همون سفارت مكاتبه الكتذرونيك كنم ؟؟

سپاس از اين همه دهش محبت و سطح انرژي بالا كه تو اين سايت هست
و آرزوي موفقيت براي همه
تشکر کنندگان:
(2010-09-13 ساعت 14:25)tahsin.omid نوشته:  درود
من در بند4 فرم 122 بصورت خيلي اتفاقي و راستش از رو بي سوادي Tongue زدم انكارا
در صورتيكه براي ابوظبي تعيين شده بودم
بهر حال
من كه دل خوشي از عرب جماعت ندارم
قسمت باشه اگه مصاحبه خوبي داشتم بعدش برم دوباره استانبول را ببينم
سئوال اينه كه : اگر بزني آنكارا به راحتي با تغيير سفارت موافقت مي شود؟
و براي آگاهي از اين داستان بايد تا دريافت نامه دوم صبر كرد ؟
و اگر نامه نيامد و كي سي سي به ايميل من پاسخ بده مي زنه كه كجا بايد برم
تا منم با همون سفارت مكاتبه الكتذرونيك كنم ؟؟

سپاس از اين همه دهش محبت و سطح انرژي بالا كه تو اين سايت هست
و آرزوي موفقيت براي همه

امید عزیز، همین اعلام در فرم 122 کافیه! شما روی آنکارا حساب کن!
نامه دوم دقیق برای شما ساعت و روز مصاحبه و کنسولگری را مشخص می کند.
کی سی سی اعلام می کند که 2-6 هفته قبل از مصاحبه نامه دوم میرسد. بنابراین باید منتظر بمانید. دست کم تا اواخر سپتامبر! بعد ایمیل بزنید به کی سی سی و همزمان به آنکارا.

پیروز و سربلند باشید
تشکر کنندگان: taraneh@mini ، rayan.s ، success ، TAHSINO
(2010-05-21 ساعت 17:53)loony نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 08:46)sarfarash نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 08:26)nasr نوشته:  با روسری بودن یا نبودن خانمها هنگام مصاحبه یا برای عکس تاثیری داره ؟

خوب شد این سوالو پرسیدین! سوال ما هم هست!
من گمان نمی کنم تاثیری داشته باشه!
عکس صرفا باید واجد مشخصاتی باشه که توی صفحه مربوط به عکس براش توضیح داده!

با این حال مدیران گرامی نظر موثق تری می توانند بدهند.

فقط حتما باید گوشها نمایان باشد علاوه بر گردی صورت

اگه حجاب دارید لازم نیست گوش بیرون باشه.
حجاب داشتن یا نداشتن هم تاثیری در روند ویزا یا کارهای سفارت نداره.
تنها نکته مهم این هست که عکس باید مثل خودتون باشه.
یعنی اگه روز مصاحبه بی حجاب هخستید عکس هم باید بی حجاب باشه و بالعکس.

تشکر کنندگان:
ها
Case Number : 2011ASxxxx
PA NAME:
Date of birth :
Dear Sir,
According to the “VISA BULLETIN FOR MAY 2011” my case number is current. I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in Ankara
اين متن نامه اي هست كه براي كي سي سي فرستادم
و كيس نامبرم 7100
و اين جواب و دادن
--------------------------------------------------------------------------------

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month

هنوزم نامه دومم نيومده حالا چي كار كنم؟
تشکر کنندگان:
سلام به همگي. من تازه عضو اين سايت شدم. ميخوام بدونم تاريخ ترجمه مدارك مهم هست؟ البته به جز گردش حساب مثل سند خونه من از الان مدارك تحصيليمو ترجمه كردم. ديگه اينكه 4تا شماره آخر كيس نامبرم يه چيزي بين 30000 و 31000 هست ميشه حدس زد كي نوبت مصاحبمه؟ تازه مداركو دير فرستادم تو همين ماه فرستادم
تشکر کنندگان:
درود

می خواستم بدانم : من برای فرزند زیر 3 ساله ام ، باید چه هزینه ای بابت مصاحبه پرداخت کنم ؟
ممنون می شم راهنمایی ام کنید

بدرود
تشکر کنندگان:
(2010-09-14 ساعت 23:37)tahsin.omid نوشته:  درود

می خواستم بدانم : من برای فرزند زیر 3 ساله ام ، باید چه هزینه ای بابت مصاحبه پرداخت کنم ؟

بدرود
سلام دوست من
فرزند شما به دلیل سن خیلی کمی که دارد یا هزینه ای ندارد و یا اینکه یک مقدار خیلی جزئی به تشخیص افسر باید داخل سفارت پرداخت کنید
و برای مدیکال هم به همین ترتیب در صورتی که ازمایش سل نگیرند از کودکتان هیچ هزینه ای ندارد
ولی اگر ازمایش سل بخواهد بدهد به تشخیص دکتر که احتمالا هم می بایست بده باید هزینه ازمایش سل و یک واکسن را بدهید
این اطلاعات من بود
دوستان با تجربه نیز نظرات خودشان را اعلام کنند

تشکر کنندگان: TAHSINO
(2010-09-14 ساعت 22:53)dalton نوشته:  سلام به همگي. من تازه عضو اين سايت شدم. ميخوام بدونم تاريخ ترجمه مدارك مهم هست؟ البته به جز گردش حساب مثل سند خونه من از الان مدارك تحصيليمو ترجمه كردم. ديگه اينكه 4تا شماره آخر كيس نامبرم يه چيزي بين 30000 و 31000 هست ميشه حدس زد كي نوبت مصاحبمه؟ تازه مداركو دير فرستادم تو همين ماه فرستادم
چرا كسي پاسخ سوالمو نداده؟

تشکر کنندگان:
سلام
تاریخ ترجمه مدارکتون نباید خیلی قدیمی باشه حداکثر 6 ماه . از نظر کیس نامبرتون چون پارسال همچین شماره هایی نبود من نمیتونم حدس بزنم شاید مثل من که 28000 بودم و خیلی بالا بود همین موقع ها کارنت بشید.موفق باشید

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-09-15 ساعت 19:20)bluelady نوشته:  سلام
تاریخ ترجمه مدارکتون نباید خیلی قدیمی باشه حداکثر 6 ماه . از نظر کیس نامبرتون چون پارسال همچین شماره هایی نبود من نمیتونم حدس بزنم شاید مثل من که 28000 بودم و خیلی بالا بود همین موقع ها کارنت بشید.موفق باشید

سلام
دوست من مدارک تحصیلی را چند سال پیش ترجمه کرده بودند که اتفاقا پارسال لاتاری برنده شد و الان هم آمریکاست. این دوست محترم من تمام ترجمه های سالهای پیش را فرستاد هیچ ایرادی هم بهش نگرفتند . من و همسرم هم که برای کانادا اقدام کردیم مدارک تحصیلی را که 4 سال پیش ترجمه کرده بودیم فرستادیم و فایل نامبر دوم و تاییدش واسه ما اومده.الان هم تمامی مدارکی را که برای کانادا ترجمه کردیم اگر خدا بخواهد برای آمریکا هم می فرستیم.که البته بگم بیشتر از 6 ماه ازشون گذشته فقط گواهی شغل را جدید میگیریم و ترجمه می کنیم.این را برای آنهایی گفتم که قبلا مدارکشون را ترجمه کردند که نخواهند باز هم پول ترجمه بدهند.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: AmericanHamid ، farnaz82 ، Amir78 ، hanok
سلام یه سوال واسه من پیش اومده که برای پشتوانه مالی برای سفارت که من تک فرزند هستم و مادرم حدود 9 ماه پیش فوت شده ویک خونه در شیراز به من ارث رسیده 75 در صد شامل من میشه و 25 در صد مابقی به پدرم میرسه و خود سند هنوز به نام مادرم هست ولی در انحصار وراثت به نسبتهای فوق اعلام شده لطفا دوستان و اساتید منو راهنمایی کنید که چه چیزهایی باید ارائه بدم.
سوال دوم من چقدر باید موجودی توی حساب داشته باشم حساب من زیاد گردش داره یا باید یه سپرده ثابت داشته باشم شما تا چند میلیون پیشنهاد میکنید که مورد تایید باشه در ضمن حساب من در بانک سامان که خصوصی هست ایا قبول میکنند ممنون میشم جوابمو بدید.
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
تشکر کنندگان:
(2010-09-16 ساعت 00:04)SALAR110 نوشته:  سلام یه سوال واسه من پیش اومده که برای پشتوانه مالی برای سفارت که من تک فرزند هستم و مادرم حدود 9 ماه پیش فوت شده ویک خونه در شیراز به من ارث رسیده 75 در صد شامل من میشه و 25 در صد مابقی به پدرم میرسه و خود سند هنوز به نام مادرم هست ولی در انحصار وراثت به نسبتهای فوق اعلام شده لطفا دوستان و اساتید منو راهنمایی کنید که چه چیزهایی باید ارائه بدم.
سوال دوم من چقدر باید موجودی توی حساب داشته باشم حساب من زیاد گردش داره یا باید یه سپرده ثابت داشته باشم شما تا چند میلیون پیشنهاد میکنید که مورد تایید باشه در ضمن حساب من در بانک سامان که خصوصی هست ایا قبول میکنند ممنون میشم جوابمو بدید.

شما اگر حساب پر پول داشته باشین نیازی به سند خونه ندارین. بهتره تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها در انجمن 2010 رو بخونین من و بقیه شرایطمون رو توضیح دادیم.
بانک خصوصی خیلی هم خوبه. گردش حساب مهم نیست شما فقط چند ساعتی پول جور کنین توی حساب بگذارین و گواهی تمکن مالی از بانکتون بگیرین بعد هم میتونین حساب رو خالی کنین.
پیشنهاد من 50-60 میلیونه اما کسانی بودن که با 18-20 میلیون هم کارشون راه افتاده.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: SALAR110
(2010-09-14 ساعت 23:37)tahsin.omid نوشته:  درود

بدرود
در نامه دوم در مورد هزینه نوشته:
هزینه هر نفر 819 دلار آمریکاست که هنگام جلسه مصاحبه دریافت می گردد.

و هیچ جایی هم توضیحی در باره کم بودن این مبلغ به نوزاد بودن یا ... ارائه نشده است.
هر نفر 819 دلار امریکا هزینه بررسی پرونده، صدور گرین کارت و دیگر مدارک، هزینه های پستی و .. است.
عملا کودکان به دلیل انجام آزمایش های پزشکی بیشتر، هزینه ای بیشتر از بزرگسالان دارند.
پیروز باشید
تشکر کنندگان:
می خواستم بدونم واسه مدرک عمران کاردانی اونجا کار هست؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-17 ساعت 16:41)saman.saman نوشته:  می خواستم بدونم واسه مدرک عمران کاردانی اونجا کار هست؟

دوست عزیز لطفا برای طرح سوال به عنوان تاپیک هم توجه نمایید.برای سوال در زمینه شغل به قسمت زندگی در آمریکا مراجعه نمایید و تاپیک های زیادی رو میتونید پیدا کنید مثل:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3140&page=1
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان