کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
من از دارالترجمه درمورد اعتبار ترجمه ها پرسيدم .گفت : مدارك تحصيلي وشناسنامه تاريخ اعتبار نداره اما مدارك مالي مثل اسناد املاك دريك سال ميلادي معتبر هستند مثلا مداركي كه الآن ترجمه مي كنيد تاآخر 2010 معتبر هستند.

(2010-09-15 ساعت 22:19)arshida نوشته:  
(2010-09-15 ساعت 19:20)bluelady نوشته:  سلام
تاریخ ترجمه مدارکتون نباید خیلی قدیمی باشه حداکثر 6 ماه . از نظر کیس نامبرتون چون پارسال همچین شماره هایی نبود من نمیتونم حدس بزنم شاید مثل من که 28000 بودم و خیلی بالا بود همین موقع ها کارنت بشید.موفق باشید

سلام
دوست من مدارک تحصیلی را چند سال پیش ترجمه کرده بودند که اتفاقا پارسال لاتاری برنده شد و الان هم آمریکاست. این دوست محترم من تمام ترجمه های سالهای پیش را فرستاد هیچ ایرادی هم بهش نگرفتند . من و همسرم هم که برای کانادا اقدام کردیم مدارک تحصیلی را که 4 سال پیش ترجمه کرده بودیم فرستادیم و فایل نامبر دوم و تاییدش واسه ما اومده.الان هم تمامی مدارکی را که برای کانادا ترجمه کردیم اگر خدا بخواهد برای آمریکا هم می فرستیم.که البته بگم بیشتر از 6 ماه ازشون گذشته فقط گواهی شغل را جدید میگیریم و ترجمه می کنیم.این را برای آنهایی گفتم که قبلا مدارکشون را ترجمه کردند که نخواهند باز هم پول ترجمه بدهند.

شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: Hornet
سلام به همگي

سئوالي داشتم
اگر همسر و فرزندم در مصاحبه اوكي شدند و من FBI يا background چك خوردم و زمانش بيش از 6 ماه طول كشيد ! قضيه به چه صورت پيش مي رود
من نمي توانم زن و بچه ام را تك و تنها بفرستم كه ؟؟؟؟ Big Grin
آيا ميشود همانجا درخواست كنيم كه ويزا را گروهي به ما بدهند ؟
يا حداقل زمان چك كردن مرا كوتاه تر كنند ؟
ممنون مي شوم مرا مطلع سازيد
تشکر کنندگان:
(2010-09-13 ساعت 16:26)User نوشته:  
(2010-09-13 ساعت 14:25)tahsin.omid نوشته:  درود
من در بند4 فرم 122 بصورت خيلي اتفاقي و راستش از رو بي سوادي Tongue زدم انكارا
در صورتيكه براي ابوظبي تعيين شده بودم
بهر حال
من كه دل خوشي از عرب جماعت ندارم
قسمت باشه اگه مصاحبه خوبي داشتم بعدش برم دوباره استانبول را ببينم
سئوال اينه كه : اگر بزني آنكارا به راحتي با تغيير سفارت موافقت مي شود؟
و براي آگاهي از اين داستان بايد تا دريافت نامه دوم صبر كرد ؟
و اگر نامه نيامد و كي سي سي به ايميل من پاسخ بده مي زنه كه كجا بايد برم
تا منم با همون سفارت مكاتبه الكتذرونيك كنم ؟؟

سپاس از اين همه دهش محبت و سطح انرژي بالا كه تو اين سايت هست
و آرزوي موفقيت براي همه

امید عزیز، همین اعلام در فرم 122 کافیه! شما روی آنکارا حساب کن!
نامه دوم دقیق برای شما ساعت و روز مصاحبه و کنسولگری را مشخص می کند.
کی سی سی اعلام می کند که 2-6 هفته قبل از مصاحبه نامه دوم میرسد. بنابراین باید منتظر بمانید. دست کم تا اواخر سپتامبر! بعد ایمیل بزنید به کی سی سی و همزمان به آنکارا.

پیروز و سربلند باشید
--------------------------------

درود
دقيقا محل مصاحبه آنكارا اعلام شد
30 نوامبر
و فكر كنم اونموقع تركيه خيلي سرد باشه
ولي خيالم راحت شد كه بالاخره تاريخ مصاحبه را متوجه شدم -
چون نامه دوم دستم نرسيده بو ، كمي نگران بودم
به هر حال ممنونم از راهنمائيتان
تشکر کنندگان:
(2010-09-18 ساعت 08:55)tahsin.omid نوشته:  سلام به همگي

سئوالي داشتم
اگر همسر و فرزندم در مصاحبه اوكي شدند و من FBI يا background چك خوردم و زمانش بيش از 6 ماه طول كشيد ! قضيه به چه صورت پيش مي رود

دوست عزیز؛ اگر به برنده اصلی FBI چک بخوره تا زمانی که جواب کلیر شدنش نیاد برای همراهش روادید صادر نمی کنند. اما اگر برنده اصلی روادیدش مشکل نداشته باشه ولی همراهش FBI چک بشن روادید برنده اصلی اگر بخواد صادر میشه.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: TAHSINO

سئوالي داشتم

این بستگی به خودتون داره که در یک زمان ویزا بگیرین یا نه. اگر آفیسر به شما گفت باید یکسری مراحل اداری طی بشه براتون باید بگین که میخواین ویزاهاتون در یک تاریخ صادر بشه اونوقت آفیسر برای سایر اعضای خانوادتون نقص مدرک پاسپورت میزنه و میگه هر وقت بیان و پاسپورت بیارن میتونن ویزا بگیرن.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: TAHSINO ، User

سئوالي داشتم

اعتبار ويزا 6 ماه پس از مديكال مي باشد (براي آنكارا) و چنانچه بيشتر از 6 ماه طول بكشه بايد مجددا مديكال رو انجام بديد و ويزاتون از اون تاريخ جديد حساب ميشه.
تشکر کنندگان: elnaz295
سلام
راستي ما الان مستاجر هستيم و دو سال پيش كه خونه را رهن كرديم 24 تومان پول پيش داديم و قرارداد بنگاهي هم داريم و بعد از اينكه قرار دادمون تمام شد با اينكه هنوز توي همون خونه ساكن هستيم و لي توافقي با صاحبخونه قرارداد را تمديد كرديم. حالا مي خواستم ببينم آيا قرار دادي كه توي بنگاه بستيم و مال دو سال پيشه را مي توانيم ترجمه كنيم اصلا ارزشي داره و نشان مي دهد كه ما غير از پولي كه توي حسابهامون هست و يا ساير اموالمون ،باز هم پول داريم و كمكي باشد براي روز مصاحبه ؟ آيا كسي بوده كه همچين كار كرده باشه؟پيشاپيش از رهنمايي دوستان سپاسگذارم.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان:

با سلام و تشکر از کمک هاتون
من برنده 2011 هستم و تازه عضو انجمن شدم .لطفا کمکم کنید تا بفهمم که کارنت شدم یا نه ؟
آدرس سایت بولتن رو بلدم ولی هر کاری کردم نتونستم بفهمم کجا باید کیس نامبر رو وارد کنم تا از کارنت شدنم مطلع بشم . در ضمن شماره کیسم در حدود 20000 است و فرم ها رو هم فرستادم .
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-09-18 ساعت 12:16)آندیا نوشته:  با سلام و تشکر از کمک هاتون
من برنده 2011 هستم و تازه عضو انجمن شدم .لطفا کمکم کنید تا بفهمم که کارنت شدم یا نه ؟
آدرس سایت بولتن رو بلدم ولی هر کاری کردم نتونستم بفهمم کجا باید کیس نامبر رو وارد کنم تا از کارنت شدنم مطلع بشم . در ضمن شماره کیسم در حدود 20000 است و فرم ها رو هم فرستادم .
ممنون

باسلام
كيس نامبر شما هنوز كارنت نشده.فعلا تا10750 كارنت شده.اينم آدرس
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5145.html
پيشنهاد ميكنم پستهاي قبلي رو حتما بخونيد.Smile
تشکر کنندگان: AmericanHamid
(2010-09-18 ساعت 12:10)arshida نوشته:  سلام
راستي ما الان مستاجر هستيم و دو سال پيش كه خونه را رهن كرديم 24 تومان پول پيش داديم و قرارداد بنگاهي هم داريم و بعد از اينكه قرار دادمون تمام شد با اينكه هنوز توي همون خونه ساكن هستيم و لي توافقي با صاحبخونه قرارداد را تمديد كرديم. حالا مي خواستم ببينم آيا قرار دادي كه توي بنگاه بستيم و مال دو سال پيشه را مي توانيم ترجمه كنيم اصلا ارزشي داره و نشان مي دهد كه ما غير از پولي كه توي حسابهامون هست و يا ساير اموالمون ،باز هم پول داريم و كمكي باشد براي روز مصاحبه ؟ آيا كسي بوده كه همچين كار كرده باشه؟پيشاپيش از رهنمايي دوستان سپاسگذارم.

پس شما اولین کسی خواهید بود که این کار را انجام خواهید داد و نتیجه آن را به مهاجرسرا اعلام خواهید کرد.
به نظر من هر سندی که بتواند دارایی شما را نشان دهد برای اثبات توانایی مالی مفید است. حتی اجاره نامه، و یا سند ماشین.
پیروز باشید
تشکر کنندگان:
(2010-09-18 ساعت 13:13)User نوشته:  

پس شما اولین کسی خواهید بود که این کار را انجام خواهید داد و نتیجه آن را به مهاجرسرا اعلام خواهید کرد.
به نظر من هر سندی که بتواند دارایی شما را نشان دهد برای اثبات توانایی مالی مفید است. حتی اجاره نامه، و یا سند ماشین.
پیروز باشید

با اجازه USER عزیز، وزارت امورخارجه اجاره نامه و مبایعه نامه رو مهر نمیکنه مگر محضری باشه.پس از نظر سفارت احتمال پذیرفته شدنش بعیده.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:
(2010-09-18 ساعت 13:30)rayan.s نوشته:  
(2010-09-18 ساعت 13:13)User نوشته:  

پیروز باشید

با اجازه USER عزیز، وزارت امورخارجه اجاره نامه و مبایعه نامه رو مهر نمیکنه مگر محضری باشه.پس از نظر سفارت احتمال پذیرفته شدنش بعیده.

رایان جان در مواردی سفارت ها سخت گیری را کنار می گذارند.
هر چند نباید به امید استثنا برنامه ریزی کرد، اما در مواردی این چنین که راه دیگری وجود ندارد، می توان همین سند را ترجمه کرد و همراه برد.
بنده برای مصاحبه کانادا نتوانستم به موقع گواهی سوء پیشینه را دریافت کنم و فقط توانستم آنرا ترجمه کنم. بدون هیچ مهر و تاییدی. فقط ترجمه مترجم رسمی. این مدرک پذیرفته شد و سفارت اشکالی نگرفت.
در حالیکه می دانیم حداقل تایید دادگستری با معتبر شدن این مدرک نیازه.

این مورد را نیز می توان ترجمه کرد و تا جایی که امکان دارد تایید کرد. از هیچ که بهتر خواهد بود!! طبیعی است فرد برنده همه اتکایش به این سند نخواهد بود.
تشکر کنندگان: rayan.s ، taraneh@mini ، farnaz82

من پیشنهاد میکنم به جای این کار به صاحبخونتون چک 24 میلیونی بدین و ازش بخواهین برای 24 ساعت پول رو بهتون بده بگذارین توی حسابتون و گواهی تمکن مالی بگیرین و بعد پول رو بهش پس بدین. اینطوری هم برای سفارت قابل فهمه و هم مطمئن تره.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: rayan.s ، taraneh@mini ، User ، Hamid55 ، farnaz82 ، final destination
سلام دوستان
دوستانی که نامه هاشون رو دریافت کردند لطف کنند بگن از چه سرویس پستی براشون فرستادند؟

DHL یا TNT یا...
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان:
(2010-09-19 ساعت 13:39)hassan1358arab نوشته:  سلام دوستان
دوستانی که نامه هاشون رو دریافت کردند لطف کنند بگن از چه سرویس پستی براشون فرستادند؟

DHL یا TNT یا...

دوست عزیز؛ تمام نامه ها از آمریکا با پست معمولی میاد.

تشکر کنندگان: hassan1358arab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان