موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من از دارالترجمه درمورد اعتبار ترجمه ها پرسيدم .گفت : مدارك تحصيلي وشناسنامه تاريخ اعتبار نداره اما مدارك مالي مثل اسناد املاك دريك سال ميلادي معتبر هستند مثلا مداركي كه الآن ترجمه مي كنيد تاآخر 2010 معتبر هستند.
(2010-09-15 ساعت 22:19)arshida نوشته: (2010-09-15 ساعت 19:20)bluelady نوشته: سلام
تاریخ ترجمه مدارکتون نباید خیلی قدیمی باشه حداکثر 6 ماه . از نظر کیس نامبرتون چون پارسال همچین شماره هایی نبود من نمیتونم حدس بزنم شاید مثل من که 28000 بودم و خیلی بالا بود همین موقع ها کارنت بشید.موفق باشید
سلام
دوست من مدارک تحصیلی را چند سال پیش ترجمه کرده بودند که اتفاقا پارسال لاتاری برنده شد و الان هم آمریکاست. این دوست محترم من تمام ترجمه های سالهای پیش را فرستاد هیچ ایرادی هم بهش نگرفتند . من و همسرم هم که برای کانادا اقدام کردیم مدارک تحصیلی را که 4 سال پیش ترجمه کرده بودیم فرستادیم و فایل نامبر دوم و تاییدش واسه ما اومده.الان هم تمامی مدارکی را که برای کانادا ترجمه کردیم اگر خدا بخواهد برای آمریکا هم می فرستیم.که البته بگم بیشتر از 6 ماه ازشون گذشته فقط گواهی شغل را جدید میگیریم و ترجمه می کنیم.این را برای آنهایی گفتم که قبلا مدارکشون را ترجمه کردند که نخواهند باز هم پول ترجمه بدهند.
شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-18 ساعت 08:55)tahsin.omid نوشته: سلام به همگي
سئوالي داشتم
اگر همسر و فرزندم در مصاحبه اوكي شدند و من FBI يا background چك خوردم و زمانش بيش از 6 ماه طول كشيد ! قضيه به چه صورت پيش مي رود
من نمي توانم زن و بچه ام را تك و تنها بفرستم كه ؟؟؟؟
آيا ميشود همانجا درخواست كنيم كه ويزا را گروهي به ما بدهند ؟
يا حداقل زمان چك كردن مرا كوتاه تر كنند ؟
ممنون مي شوم مرا مطلع سازيد
دوست عزیز؛ اگر به برنده اصلی FBI چک بخوره تا زمانی که جواب کلیر شدنش نیاد برای همراهش روادید صادر نمی کنند. اما اگر برنده اصلی روادیدش مشکل نداشته باشه ولی همراهش FBI چک بشن روادید برنده اصلی اگر بخواد صادر میشه.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-18 ساعت 08:55)tahsin.omid نوشته: سلام به همگي
سئوالي داشتم
اگر همسر و فرزندم در مصاحبه اوكي شدند و من FBI يا background چك خوردم و زمانش بيش از 6 ماه طول كشيد ! قضيه به چه صورت پيش مي رود
من نمي توانم زن و بچه ام را تك و تنها بفرستم كه ؟؟؟؟
آيا ميشود همانجا درخواست كنيم كه ويزا را گروهي به ما بدهند ؟
يا حداقل زمان چك كردن مرا كوتاه تر كنند ؟
ممنون مي شوم مرا مطلع سازيد
این بستگی به خودتون داره که در یک زمان ویزا بگیرین یا نه. اگر آفیسر به شما گفت باید یکسری مراحل اداری طی بشه براتون باید بگین که میخواین ویزاهاتون در یک تاریخ صادر بشه اونوقت آفیسر برای سایر اعضای خانوادتون نقص مدرک پاسپورت میزنه و میگه هر وقت بیان و پاسپورت بیارن میتونن ویزا بگیرن.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
راستي ما الان مستاجر هستيم و دو سال پيش كه خونه را رهن كرديم 24 تومان پول پيش داديم و قرارداد بنگاهي هم داريم و بعد از اينكه قرار دادمون تمام شد با اينكه هنوز توي همون خونه ساكن هستيم و لي توافقي با صاحبخونه قرارداد را تمديد كرديم. حالا مي خواستم ببينم آيا قرار دادي كه توي بنگاه بستيم و مال دو سال پيشه را مي توانيم ترجمه كنيم اصلا ارزشي داره و نشان مي دهد كه ما غير از پولي كه توي حسابهامون هست و يا ساير اموالمون ،باز هم پول داريم و كمكي باشد براي روز مصاحبه ؟ آيا كسي بوده كه همچين كار كرده باشه؟پيشاپيش از رهنمايي دوستان سپاسگذارم.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از کمک هاتون
من برنده 2011 هستم و تازه عضو انجمن شدم .لطفا کمکم کنید تا بفهمم که کارنت شدم یا نه ؟
آدرس سایت بولتن رو بلدم ولی هر کاری کردم نتونستم بفهمم کجا باید کیس نامبر رو وارد کنم تا از کارنت شدنم مطلع بشم . در ضمن شماره کیسم در حدود 20000 است و فرم ها رو هم فرستادم .
ممنون
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-18 ساعت 13:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-18 ساعت 13:31 توسط rayan.s.)
(2010-09-18 ساعت 13:13)User نوشته: (2010-09-18 ساعت 12:10)arshida نوشته: سلام
راستي ما الان مستاجر هستيم و دو سال پيش كه خونه را رهن كرديم 24 تومان پول پيش داديم و قرارداد بنگاهي هم داريم و بعد از اينكه قرار دادمون تمام شد با اينكه هنوز توي همون خونه ساكن هستيم و لي توافقي با صاحبخونه قرارداد را تمديد كرديم. حالا مي خواستم ببينم آيا قرار دادي كه توي بنگاه بستيم و مال دو سال پيشه را مي توانيم ترجمه كنيم اصلا ارزشي داره و نشان مي دهد كه ما غير از پولي كه توي حسابهامون هست و يا ساير اموالمون ،باز هم پول داريم و كمكي باشد براي روز مصاحبه ؟ آيا كسي بوده كه همچين كار كرده باشه؟پيشاپيش از رهنمايي دوستان سپاسگذارم.
پس شما اولین کسی خواهید بود که این کار را انجام خواهید داد و نتیجه آن را به مهاجرسرا اعلام خواهید کرد.
به نظر من هر سندی که بتواند دارایی شما را نشان دهد برای اثبات توانایی مالی مفید است. حتی اجاره نامه، و یا سند ماشین.
پیروز باشید
با اجازه USER عزیز، وزارت امورخارجه اجاره نامه و مبایعه نامه رو مهر نمیکنه مگر محضری باشه.پس از نظر سفارت احتمال پذیرفته شدنش بعیده.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-18 ساعت 12:10)arshida نوشته: سلام
من پیشنهاد میکنم به جای این کار به صاحبخونتون چک 24 میلیونی بدین و ازش بخواهین برای 24 ساعت پول رو بهتون بده بگذارین توی حسابتون و گواهی تمکن مالی بگیرین و بعد پول رو بهش پس بدین. اینطوری هم برای سفارت قابل فهمه و هم مطمئن تره.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوستانی که نامه هاشون رو دریافت کردند لطف کنند بگن از چه سرویس پستی براشون فرستادند؟
DHL یا TNT یا...
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-19 ساعت 13:39)hassan1358arab نوشته: سلام دوستان
دوستانی که نامه هاشون رو دریافت کردند لطف کنند بگن از چه سرویس پستی براشون فرستادند؟
DHL یا TNT یا...
دوست عزیز؛ تمام نامه ها از آمریکا با پست معمولی میاد.