کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام به همه
و به امید سالی پر از گفتار و کردار و پندار نیک برای همه ایرانیان عزیز.

در رابطه با مطلب کیس نامبر بالا و پائین یه مطلبی میخواستم بگم :
اینقدر شانس در مراحل لاتاری ( و حتی زندگی ) نقش مهمی بازی میکنه که چند هزار کیس نامبر بالا و پائین نمیتونه نقش مهمی بازی کنه بنابراین کیس بالائی های عزیز اصلا غصه کمبود وقت و ویزا و ..... رو نخورید . اگه قرار باشه کسی بره یا نره به نظر من شماره کیس نامبر کمترین نقش رو تو این پروسه بازی میکنه یا لااقل نقشش اونقدری نیست که بخواهیم فکرشو کنیم .

ما بدین در نه پی حشمت جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
ره رو منزل عشقیم و ز سر حد عدم تابه اقلیم وجود این همه راه آمده ایم
کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
سفارت : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011

دوستان چشم براه بولتن...

با قامتی خاک آلود و پشتی دردناک ناشی از خانه تکانی و انگشتانی که دیگر نای نوشتن ندارند اعلام میکنم یکی دو روز بعد از یوم الله 13 بدر منتظر بولتن بعدی باشید....

Cool

دوستان اگر از گردش افلاک و ستارگان و حرکت ثوابت و سیارات هم چیزی دستگیرشون شده بگن ما هم خبر دار بشیم..Big Grin
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: farnaz82 ، tamanna ، Linspire ، coming soon ، maaref ، Sooshians ، Hornet ، لیلا ج
دوستان عزیز
عید بر همگی مبارک
ایام نوروز را با خونسردی و در کمال ارامش بگذرانید
چرا که بدانید کمتر از 28700 برای ویزا بولتن ماه بعد بعید می باشد که اعلام کنند
به هر حال باید ما هم از kcc یک عیدی بگیریم یا نه؟
پس نوروز بر همگان خجسته باد
تشکر کنندگان: farnaz82 ، لیلا ج ، tamanna ، coming soon ، maaref ، AmericanHamid
سلام دوستان...
پیشاپیش سال نو را به تمام دوستان تبریک میگم.

Sad یه چیزی مثله خوره افتاده به جونم اینکه با این کیس نامبر بالا ***44 ممکن اصلا هیچی به هیچی بشه...تو همین تاپیک بود فک کنم نوشته بودن کیس بالایی ها هو توتو میشن...یا اینکه ویزاها تموم میشن....شده تا به حال چنین چیزی؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: tamanna ، maaref
(2011-03-18 ساعت 15:44)mghdv2011 نوشته:  سلام دوستان...
پیشاپیش سال نو را به تمام دوستان تبریک میگم.

Sad یه چیزی مثله خوره افتاده به جونم اینکه با این کیس نامبر بالا ***44 ممکن اصلا هیچی به هیچی بشه...تو همین تاپیک بود فک کنم نوشته بودن کیس بالایی ها هو توتو میشن...یا اینکه ویزاها تموم میشن....شده تا به حال چنین چیزی؟؟؟؟؟؟

سلام
دوست عزیز درسته سال قبل تعدادی از دوستان 2010 بدلیل اتمام ویزا موفق به دریافت ویزا نشدند. و امسال هم احتمال اینکه ویزا تمام بشه هست. ولی باید بدونید که دوستانی بودند که آخرین روزها مصاحبه شدند و ویزا گرفتند و دوستان دیگری که چندین ماه زودتر مصاحبه شدند ولی به دلیل کلیر شدن در آخرین روزها ویزا بهشون نرسید.
تشکر کنندگان: mghdv2011 ، tamanna ، Linspire ، Amir78 ، لیلا ج ، farnaz82 ، maaref ، moraddad ، Sooshians ، zohre61 ، free_free ، Hornet
از وقتي يک نفر کارنت مي شه تا وقتي مي خواد بره مصاحبه معمولا چند روز طول مي کشه؟
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna
(2011-03-19 ساعت 11:02)farzad-it نوشته:  از وقتي يک نفر کارنت مي شه تا وقتي مي خواد بره مصاحبه معمولا چند روز طول مي کشه؟
سلام دوست عزیز

حدودا 2 ماه

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، tamanna ، Hornet
ضمن عرض تبريك به مناسبت فرارسيدن عيد نوروز به كليه بچه هاي با محبت و صميمي مهاجر سراBig GrinBig Grin
اميدوارم سال ١٣٩٠ سالي سرشار از سلامتي، شادي، ويزاي بدون درد سر و... براي كليه دوستان مهاجر وخانواده محترمشان باشدBig GrinBig Grin
پيشبيني من براي ماه بعد ٢٨٠٠٠ استCool
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
دوستان عزیز برای اینکه مظالب تاپیک ها مرتبط باقی بماند ارسالی های تبرکی سال نو را به تاپیک تازه ساخته شده برای اینکار منتقل کردم.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3879
تشکر کنندگان: farnaz82 ، لیلا ج ، tamanna ، rayan.s ، maaref
دوستان عزیز مهاجر سرایی
تبریکات ویژه من را در سال جدید پذیرا باشید.
من که رفتم مصاحبه از من اسپانسر خواستند. دعا کنید مشکلم حل شه و امیدوارم مشکل همه دوستان در سال جدید حل شه و همه مشکلات زندگی فقط در حد همین پیدا کردن اسپانسر باشه.
تشکر کنندگان: farnaz82 ، rayan.s ، لیلا ج ، zohre61 ، tamanna ، maaref ، free_free
مشکل چی بود که اسپانسر خواستن؟؟؟؟؟

تشکر کنندگان: maaref
(2011-03-21 ساعت 01:16)tamanna نوشته:  مشکل چی بود که اسپانسر خواستن؟؟؟؟؟

سلام ضمن تبریک سال نو باید بگم من 25000 دلار موجودی و گردش شش ماهه داشتم و تا الان برای خودم هم سوال هست که چرا اسپانسر خواستند.
تشکر کنندگان: tamanna ، maaref
امسال بهترین سال برای ما مهاجرسراییهاست.ببینین کی گفتم!!!!!!!!!همتونو دوست دارم و بهترینهارو براتون ارزو میکنمShy
تشکر کنندگان: hooman421 ، Amir78 ، farnaz82 ، لیلا ج ، نگار 65 ، maaref ، Hornet ، Sooshians
سلام ضمن تبریک سال نو
یک سوال از بچه های گل سایت داشتم با توجه به کیس نامبر من که حدود 33000 فکر کنم به ماههای آخر کارنت من بکشه حالا میخواستم بدونم اگه به ماه آخر که در بولتن ویزا مینویسه current نه شماره منظورم ماه آخره !!!!بکشه من باید چیکار کنم باید میل به kcc بزنم یا کار دیگه کنم لطفا یکی توضیح بده فکر کنم به درده بقیه هم بخوره ممنم ممنون از همه امیدوازم سال خوبی برای همه ما باشه Cool
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov
تشکر کنندگان: tamanna ، silia ، maaref ، elnaz295
سلام ضمن تبریک سال نو یک سوال از بچه های گل سایت داشتم با توجه به کیس نامبر من که حدود 33000 فکر کنم ماههای آخر کارنت من بکشه حالا میخواستم بدونم اگه به ماه آخر که در بولتن ویزا مینویسه current نه شماره اعلام میکنه من باید چیکار کنم میل به کی سی سی بزنم یا کار دیگه باید انجام بدم ممنون میشم کسی جواب بده
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov