کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سال نو همه دوستان مبارک باشه امیدوارم سال خوب و خوشی رو داشته باشید و همگی عید سال 91 رو در آمریکا جشن بگیریم
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، tamanna ، Hornet ، silia ، farnaz82 ، maaref ، pouya.pouya ، Sooshians
(2011-03-22 ساعت 02:51)manoch نوشته:  سلام ضمن تبریک سال نو یک سوال از بچه های گل سایت داشتم با توجه به کیس نامبر من که حدود 33000 فکر کنم ماههای آخر کارنت من بکشه حالا میخواستم بدونم اگه به ماه آخر که در بولتن ویزا مینویسه current نه شماره اعلام میکنه من باید چیکار کنم میل به کی سی سی بزنم یا کار دیگه باید انجام بدم ممنون میشم کسی جواب بده

دوست عزیز:

شماره شما تو ویزا بولتن اعلام خواهد شد چه بصورت بازه عددی و چه بصورت ALL CURRENT بهر حال بهر صورتی که کارنت بشید بایستی با کی سی سی مکاتبه کنید و وقت مصاحبتوت رو بگیرید و در زمان مشخص در محل مصاحبه حضور پیدا کنید.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: manoch ، AmericanHamid ، tamanna ، نگار 65 ، Hornet ، farnaz82 ، Ashkan78 ، maaref ، sepinod ، elnaz295
بچه ها 1سؤال فني:
اگر يک نفر مثل من که دانشجو هستم و مشکل پاسپورت دارم بره سفارت و يک ضرب ويزاش آماده بشه(FBI نخوره) و نخواد همون موقع بره آمريکا،ميتونه بگه دفعه ي بعد که اومدم و مي خواستم ديگه واسه هميشه برم آمريکا ويزا را داخل پاسپورت بزنيد؟
آخه ما مشمولا احتماله اينکه موقع برگشت پاسپورتمونا بگيرند زياده(ريسک داره).
اون موقع اگه بگيرند و ويزا را سوراخ کنند ديگه رسما به _ _ _ ميريم.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: tamanna ، maaref
(2011-03-23 ساعت 11:23)farzad-it نوشته:  بچه ها 1سؤال فني:
اگر يک نفر مثل من که دانشجو هستم و مشکل پاسپورت دارم بره سفارت و يک ضرب ويزاش آماده بشه(FBI نخوره) و نخواد همون موقع بره آمريکا،ميتونه بگه دفعه ي بعد که اومدم و مي خواستم ديگه واسه هميشه برم آمريکا ويزا را داخل پاسپورت بزنيد؟
آخه ما مشمولا احتماله اينکه موقع برگشت پاسپورتمونا بگيرند زياده(ريسک داره).
اون موقع اگه بگيرند و ويزا را سوراخ کنند ديگه رسما به _ _ _ ميريم.

دوست عزیز:
شمااز زمانی که برای گرفتن ویزا مجاز میشوید مدت زمان مشخصی زمان دارید تا اون ویزا رو داخل گذرنامتون بیارید که معمولا این زمان در لیست کلیرهای که توسط آنکارا منتشر میشه ، جلوی کیس نامبر وجود داره ولی در مورد ابوظبی نمیدونم.

ضمن این که این مطلب رو هم مد نظر داشته باشید که اگر از همونجا به آمریکا نرید این احتمال وجود داره که با برگشت به ایران دیگه هرگز نتونید پاسپورت بگیرید ، بنابراین ریسک ویزای سوراخ شده و یا فقدان پاسپورت رو هرگز امتحان نکنید...Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، sepinod ، maaref
هورا ٢ هفته مانده به بولتنBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: Amir78 ، tamanna ، free_free ، HOMAYON53 ، farnaz82 ، maaref
bebakhshid nemito0nam farsi benevisam Sad ama in site ankara chi bo0d??? hamo0ni k tarikhe mosahebe ro mizane!!

! salam b hame,man felan hastam !!sale no ro ham b hameye do0staye khubam tabrik migam

bazam sorry baraye finglish,farsi saz nadaram

age bade inke current shodi mokatebeye emaili nadashte bashi chi mishe???

tashakor
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: maaref
(2011-03-25 ساعت 22:58)goli20 نوشته:  bebakhshid nemito0nam farsi benevisam Sad ama in site ankara chi bo0d??? hamo0ni k tarikhe mosahebe ro mizane!!

! salam b hame,man felan hastam !!sale no ro ham b hameye do0staye khubam tabrik migam

bazam sorry baraye finglish,farsi saz nadaram

age bade inke current shodi mokatebeye emaili nadashte bashi chi mishe???

tashakor

شما هر وقت بخواین چیزی بنویسین تو مهاجرسرا میتونید از گوگل ترانسلیت استفاده کنید و نیازی به فارسی ساز ندارید.

اگر بعد از کارنت شدن به kcc ایمیل نزنید بایستی منتظر بمانید تا از طریث نامه دوم زمان مصاحبه رو متوجه بشید که اومدن اون نامه هم صد در صد نیست(دریافتش توسط شما تضمین شده نیست) که اینجوری ممکنه وقتی نامه دستتون برسه که از زمان مصاحبتون رد شده

تشکر کنندگان: tamanna ، AmericanHamid ، farnaz82 ، sepinod ، maaref
مثل اینکه دوستان رفتند آجیل بخورند پیش بینی رو یادشون رفته .
پیش بینی من : 28200
تشکر کنندگان: siamak999 ، sepinod ، maaref ، Sooshians ، farnaz82
حمید به خدا خفت می کنم با این پیش بینی هات
بابا یکم پیش بینیتا ببر بالا تا ما هم امید پیدا کنیم برای این ماه
ای بابا
تشکر کنندگان: siamak999 ، farnaz82 ، AmericanHamid ، maaref
سلام
سال نو مبارک
پیش بینی من : 29400
کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
سفارت : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011

تشکر کنندگان: Amir78 ، farnaz82 ، free_free ، sepinod ، AmericanHamid ، maaref ، Sooshians
من پیش بینیم 27350
تشکر کنندگان: siamak999 ، farnaz82 ، free_free ، sepinod ، AmericanHamid ، maaref ، Sooshians
سلام
سال نو مبارک
به امید یه جهش درست و حسابی ما میگیم 31000
حالا هر چی کرمشونه دیگهBig Grin
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: farnaz82 ، free_free ، sepinod ، AmericanHamid ، maaref
(2011-03-27 ساعت 07:45)moraddad نوشته:  سلام
سال نو مبارک

خوشم میاد از جنمتCool

تشکر کنندگان: sepinod ، maaref ، coming soon ، farnaz82
(2011-03-27 ساعت 14:55)free_free نوشته:  
(2011-03-27 ساعت 07:45)moraddad نوشته:  سلام
سال نو مبارک

خوشم میاد از جنمتCool
فری فری جان 28500 ،دیگه خوبه ! پائینتر نمیام .
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: coming soon ، AmericanHamid ، maaref ، free_free ، farnaz82
bacheha sharmandeh fonte farsi nadaram,dakhele iran nistam,,faghat emruz bad az modatha connect shodam ke sale no ro be hame tabrik begam,ba behtarin arezuha baraye hameye dustane azize mohajersara.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، maaref ، hooman421 ، tamanna ، free_free ، farnaz82 ، matin2257 ، aghdam ، coming soon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان