کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
ببخشيد من يك سوال دارم كه امكان داره بارها سوال شده ولي براي من جا نيوفتاده ميشه كمك كنيد.
سوال:
آيا وقتي كه توي سايت اعلان مي شود كه may: 28600 يعني در ماه مي تا ابتداي ماه JUN آنهاييكه كيس شان زير 28600 هست براي مصاحبه بروند؟
م آيا وقتي در سالي براي ماه JUN مثلا اعلان مي شود 33000 يعني كساني كه در ماه جون تا ابتداي ماه جولاي زير 33000 هستند بايد براي مصاحبه بروند؟

با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: REZA1390 ، ramin_ad ، آمریکا ، Hornet ، coming soon
(2011-04-09 ساعت 14:12)HOMAYON53 نوشته:  ببخشيد من يك سوال دارم كه امكان داره بارها سوال شده ولي براي من جا نيوفتاده ميشه كمك كنيد.
سوال:
آيا وقتي كه توي سايت اعلان مي شود كه may: 28600 يعني در ماه مي تا ابتداي ماه JUN آنهاييكه كيس شان زير 28600 هست براي مصاحبه بروند؟
م آيا وقتي در سالي براي ماه JUN مثلا اعلان مي شود 33000 يعني كساني كه در ماه جون تا ابتداي ماه جولاي زير 33000 هستند بايد براي مصاحبه بروند؟

با تشكر
بله درسته .البته فرض مساله شما نادرست هستش. چون که براي می حد ۲۳۵۰۰ است یعنی کسانی که کیس نامبرشان زیر این عدد است کارنت شده اند برای ماه می . ماه جون این حد هستش ۲۸۶۰۰. یعنی کسانی که کیس نامبرشان زیر ۲۸۶۰۰ است برای ماه جون کارنت شده اند.

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، final destination ، REZA1390 ، ramin_ad ، elnaz295 ، آمریکا ، Hornet ، usa ، Sooshians
(2011-04-09 ساعت 13:51)sare نوشته:  عليرضا جان ، باهات موافقم ، اما باور كن وقتي داشتم اين كامنت رو مي نوشتم به ياد شما بودم كه انشاء الله به زودي نوبت شما ميشه
هورائي كه نوشتم بخاطر 8 ماه انتظار و بي خبري از كيس بود ، هورا به نظرم كنتور نداره ، از همين الان هورا كشيدن رو تمرين كنيم كه وقتي ويزا گرفتيم ، بقيه رو شوكه نكنيمBig Grin
هم اكنون نيازمند هوراهاي اهورائي شما هستيم

منظورم این نبود که الان هورا نکشیم، هدف فقط جمع کردن پتانسیل برای هورای نهایی بود. اما با این انرژی که شما میدید فکر کنم حق با شماست علی جان، پس به افتخار علی آقای گل و هم کارنت شده ها؛
هههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررااااااااااا!
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، final destination ، REZA1390 ، aghdam ، sare ، farnaz82 ، ramin_ad ، آمریکا ، Hornet ، Sooshians
كاش مي شد كلمه زيباي كارنت را در بولتن ماه بعد رويت كرد.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: REZA1390 ، Amir78 ، لیلا ج ، sare ، aghdam ، farnaz82 ، HOMAYON53 ، matin2257 ، ramin_ad ، آمریکا ، Linspire ، coming soon ، Sooshians
(2011-04-09 ساعت 15:29)final destination نوشته:  كاش مي شد كلمه زيباي كارنت را در بولتن ماه بعد رويت كرد.

با تبریک بسیار به تمام دوستان کارنت شده امیدوارم با کیس بالایی ها هم این کارنت شدن و گرفتن ویزا رو ببینیمممممممم
(2011-04-09 ساعت 16:39)matin2257 نوشته:  
(2011-04-09 ساعت 15:29)final destination نوشته:  كاش مي شد كلمه زيباي كارنت را در بولتن ماه بعد رويت كرد.

با تبریک بسیار به تمام دوستان کارنت شده امیدوارم با کیس بالایی ها هم این کارنت شدن و گرفتن ویزا رو ببینیمممممممم
ایشالا.ولی درکل بولتن خیلی کندپیش میره واسه ماکیس بالایی ها

تشکر کنندگان: REZA1390 ، ramin_ad ، آمریکا ، Hornet ، coming soon ، Sooshians
دست دو حزب درد نکنه که خیلی زیبا با هم کنار اومدن مارو هم از نگرانی در اوردن من به شخصه داشتم از استرس می مردم.به سلامتی از این خانم رد شدیم.
به همه دوستان عزیز که کارنت شدن تبریک میگم خیلی زیاد, خدا قسمت ما هم بکنه
28600 خیلیییییییییییهاا!!! دم بچه های kcc و مهاجرسراییهای گل گرم
هووووورااااااااا!!!!!
تشکر کنندگان: REZA1390 ، آمریکا ، Hornet ، aghdam ، coming soon ، farnaz82 ، Sooshians
سلام دوستان
تبریک میگریم به همه اونهای که کارنت شدن امیدوارم که کارها تون در مراحل بعدی به خوبی پیش بره ما همچنان منتظریم ، ما رو از تجربه هاتون بی نصیب نگذارید با آروزی موفقیت برای همه دوستان . Smile Smile
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: REZA1390 ، Hornet ، aghdam ، ramin_ad ، najibi ، coming soon ، farnaz82 ، آرتين
سلام به همه و تبریک به کارنت شده ها.
پیش بینی من برای ماه بعد 37000
wwwooooowwwwww
کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
سفارت : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011

تشکر کنندگان: Hornet ، MHM ، ramin_ad ، ali.8888 ، REZA1390 ، coming soon ، farnaz82 ، Sooshians
پیش بینی من برای ماه آینده
36900
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: MHM ، ramin_ad ، ali.8888 ، یاشار و ماری ، REZA1390 ، coming soon ، farnaz82 ، Sooshians
ضمن تبریک به همه کارنت شده ها .
بالاخره ما هم کارنت شدیم .هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
لطفا متن نامه برای تعیین تاریخ مصاحبه توسط KCCرا بگذارید.
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: shaghayegh 87 ، REZA1390 ، ramin_ad ، maaref ، elena ، usa ، لیلا ج ، arshida ، coming soon ، alirezagh ، farnaz82 ، goli20
پیشبینی من هم 33450 تا
تشکر کنندگان: aghdam ، REZA1390 ، ramin_ad ، maaref ، لیلا ج ، free_free ، coming soon ، bita-p ، farnaz82
سلام به همه دوستان
من می خوام خیلی خوش بین باشم . . .
در July همه current می شیم Big Grin
بگو انشاالله
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: samadi2050 ، MHM ، shaghayegh 87 ، Linspire ، REZA1390 ، ramin_ad ، moraddad ، maaref ، Sooshians ، coming soon ، farnaz82 ، goli20
(2011-04-09 ساعت 02:20)coming soon نوشته:  سلام

با اینکه آقا سیامک بعنوان اولین نفر اعلام کرد حیفم میاد منم نگم

بولتن ماه می اعلام شد 28600

ما ( من و همسرم ) بالاخره کارنت شدیم بگید ایول .

مرسی که گفتید
کامینگ سون عزیز تبریک(نکنه رتبه تو به 13 برسه ؟!!!!!!!!!!)
کی نامه میزنی به KCC ؟خبر بده
موفق باشی
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon ، ramin_ad ، maaref ، Sooshians ، goli20
بچه ها خدا رو شكر كارنت جديد هم اعلام شد و تبريك مي گم به بچه هايي كه تا دو ماه ديگه مي رن سفارت ولي اين عددي كه اعلام شده
از يك طرف هم ناراحت كننده هست و اون هم براي كيس نامبرهاي بالا چون سرعت كارنت خيلي پايين هست حتي از پارسال هم كمتر ولي برعكس اين اروپايي خوب كارنت ميشن احتمالا تا july كارنت ميشن دقيقا مثل پارسال اين kcc ها خيلي سياست خاصي دارن مي خواهن همه اروپايي برن ويزا بگرين اگر چيز ديگه اي باقي موند( كه نميمونه) به كيسهاي بالاي aisa برسه و پشت درهاي بسته كيس هاي aisa بمونه
امروز داشتم به اين مسيله فكر مي كردم كه يك سال ونيم صبر بايد كرد تا بريم سفارت بعدش تا روز اخر بكشنمون و در نهايت بهمون بگن ويزا تموم شده يك لحظه آدم خودشو جايي بچه هاي 2010 بزاره ببينه كه چقدر دردناكه و بارها اين سوال براي كيس هاي بالاي تكرار مي شه كه آيا سرنوشت 2010 دوباره تكرار ميشه شواهد كه نشون ميده kcc چنين سياستي داره من به كيس هاي بالا توصيه مي كنم كه زياد دلشون رو خوش نكنن چون ممكنه ........
تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon ، maaref ، javidk ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان