کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان
چندروز بعد از اعلام کارنت شدن، میشه به KCC ایمیل زد تا از زمان مصاحبه با خبر شد ؟
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: tamanna ، یاشار و ماری ، ramin_ad ، REZA1390
(2011-04-10 ساعت 17:15)Hornet نوشته:  دوستان
چندروز بعد از اعلام کامنت شدن، میشه به KCC ایمیل زد تا از زمان مصاحبه با خبر شد ؟

اساتید می گویند 2 هفته بعد از اینکه کامنت Big Grin شدید، ایمیل بزنید و تاریخ مصاحبه تان را بپرسید. ضمنا تبریک به خاطر کارنت شدنتان و تشکر به خاطر پیش بینیتان که ما را به کارنت شدن در جولای امیدوار کرده و از دیروز همش فکرمون رو درگیر کرده.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: Hornet ، arshida ، tamanna ، ramin_ad ، REZA1390 ، AmericanHamid ، farnaz82 ، Sooshians
(2011-04-10 ساعت 17:21)یاشار و ماری نوشته:  
چندروز بعد از اعلام کامنت شدن، میشه به KCC ایمیل زد تا از زمان مصاحبه با خبر شد ؟

اساتید می گویند 2 هفته بعد از اینکه کامنت Big Grin شدید، ایمیل بزنید و تاریخ مصاحبه تان را بپرسید. ضمنا تبریک به خاطر کارنت شدنتان و تشکر به خاطر پیش بینیتان که ما را به کارنت شدن در جولای امیدوار کرده و از دیروز همش فکرمون رو درگیر کرده.

ممنون از پاسختون Smile
همون تور که قبلاً هم گفتم پیشبینی های من بد بینانه است و قطعاً روند کارنت شدن از پیشبینی بیشتر خواهد بود.Big GrinBig Grin
خوب و خوش باشیدBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، coming soon ، tamanna ، آمریکا ، ramin_ad ، REZA1390 ، bita-p
چندروز بعد از اعلام کارنت شدن، میشه به KCC ایمیل زد تا از زمان مصاحبه با خبر شد ؟

معمولا 10 روز كاري از زمان كارنت شدن طول ميكشه تا تاريخهاي مصاحبه تعيين بشه. با توجه به اينكه kcc هم 2-3 روز طول ميكشه تا جواب بده مي تونيد محاسبه كنيد و يكي دو روز قبل از اون 10 روز ايميل بزنيد.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، tamanna ، آمریکا ، ramin_ad ، REZA1390 ، farnaz82
سلام به تمام بچه هاي خوب و با معرفت اين انجمن و تبريك به كارنتي هاي عزيز
من يه سوال داشتم ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.من شماره كيسم 38000 هستش و الان مجبوري دارم كارم رو عوض مي كنم.به نظر شما از نظر KCC مشكلي پيش مياد كه من تو فرم هام زدم فلان شركت ولي الان مثلا توي يك بانك خصوصي هستم.به نظر شما مشكلي هست؟احتياج به مكاتبه با KCC هست؟
ضمنا بانك خصوصي FBI CHeCK يهش مي خوره يا نه؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: tamanna
سلام دوستان عزیز.وقتی واسه جون کارنت بشیم آیا این به این معنی هستش که در همان ماه جون مصاحبه داریم؟
تشکر کنندگان: REZA1390
پیش بینی من: 35400
امید من: 37000
آرزوی من: 50000

پیش بینی قبلی: 28750 Big Grin
تشکر کنندگان: آمریکا ، ramin_ad ، REZA1390 ، MHM ، bita-p ، farnaz82 ، Sooshians
سلام به همه دوستان
پیش بینی من برای ماه جولای 34700 Smile هستش ولی به قول دوست عزیزمون alirezagh امیدمون 38100 Wink
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: alirezagh ، free_free ، REZA1390 ، MHM ، bita-p ، farnaz82 ، آرتين
(2011-04-10 ساعت 17:40)Vahidn نوشته:  سلام به تمام بچه هاي خوب و با معرفت اين انجمن و تبريك به كارنتي هاي عزيز
من يه سوال داشتم ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.من شماره كيسم 38000 هستش و الان مجبوري دارم كارم رو عوض مي كنم.به نظر شما از نظر KCC مشكلي پيش مياد كه من تو فرم هام زدم فلان شركت ولي الان مثلا توي يك بانك خصوصي هستم.به نظر شما مشكلي هست؟احتياج به مكاتبه با KCC هست؟

شما هیچ اجباری ندارید که چون شغلی رو در فرم هاتون نوشتید تو همون شغل بمونید ، شما این آزادی رو دارید که شغلتون رو عوض کنید در اینصورت اگه آنکارا باشید در فرم مخصوص آنکارا بنویسید و اگه ابوظبی هستید فکر میکم یجوری منعکس کنید بهتر باشه...

(2011-04-10 ساعت 20:54)najibi نوشته:  سلام دوستان عزیز.وقتی واسه جون کارنت بشیم آیا این به این معنی هستش که در همان ماه جون مصاحبه داریم؟

شما هر ماهی که شمارتون کارنت بشه ماه بعدش نه اون ماه بعدش مصاحبه دارید البته این قضیه در ماه های آخر صدق نمیکنه و شتاب اون بیشتر میشه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: ramin_ad ، REZA1390 ، Hornet ، farnaz82
با سلام
دوستان لطفا بگید شماره هایی که ژوئن کارنت شدند وبالای 27000 هستند چه موقع برای مصاحبه میروند (کامنت قبلی فری فری عزیز خیلی روشن نبود و برای ما مهم است قبل از کنکور سراسری است یا بعد از آن(9-11 تیر ماه)) ؟ مرسی
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-04-10 ساعت 23:53)samadi2050 نوشته:  با سلام
دوستان لطفا بگید شماره هایی که ژوئن کارنت شدند وبالای 27000 هستند چه موقع برای مصاحبه میروند (کامنت قبلی فری فری عزیز خیلی روشن نبود و برای ما مهم است قبل از کنکور سراسری است یا بعد از آن(9-11 تیر ماه)) ؟ مرسی

فری فری عزیز،یعنی کسانی که در ماه آپریل واسه جون کارنت شدن ماه بعد یعنی می نه، بعدترش یعنی جون میرن واسه مصاحبه. این به عبارت ساده تر: یعنی کسانی که واسه ماه جون کارنت شدن همون ماه جون میرن مصاحبه،درسته؟
تشکر کنندگان: REZA1390 ، maaref ، لیلا ج ، tamanna ، آمریکا ، coming soon ، Hornet
سلام به همه دوستان مهاجر

به نظر من كه روند اعلام كيسها خيلي عالي داره پيش ميره وحتما تاماه آگوست همه كارنت ميشن پيش بيني من د(باتوجه به آخرين ماهها وباتوجه به اينكه تابحال روند پيش بيني با فاصله نزديكي اعلام شده )
JUL;32900
AUG;40180
SEP;CURRENT

درضمن بچه هايي كه كارنت شدن درماهها گذشته حدودا چقدر طول كشيدكه سفارت تاريخ مصاحبه روبهشون اعلام كرد؟
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، REZA1390 ، HOMAYON53 ، maaref ، ramin_ad ، آمریکا ، farnaz82 ، Sooshians
(2011-04-10 ساعت 23:08)free_free نوشته:  [quote='Vahidn' pid='102358' dateline='1302441015']
سلام به تمام بچه هاي خوب و با معرفت اين انجمن و تبريك به كارنتي هاي عزيز

شما هیچ اجباری ندارید که چون شغلی رو در فرم هاتون نوشتید تو همون شغل بمونید ، شما این آزادی رو دارید که شغلتون رو عوض کنید در اینصورت اگه آنکارا باشید در فرم مخصوص آنکارا بنویسید و اگه ابوظبی هستید فکر میکم یجوری منعکس کنید بهتر باشه...

Free Free عزيز ممنون از جوابت.من ممكنه اگه شغلم عوض شه شغل بعدي من براي اين چند ماه يك بانك خصوصي باشه.از نظر اونا مشكلي نداره توي بانك خصوصي؟و سوال بعد اينكه من مصاحبه توي آنكارا دارم.چه فرمي هست كه بايد اعلام كنم؟يعني اگه اعلام كنم بهتره؟چون واسه دو سه ماه ممكنه برم اونجا فقط

کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: REZA1390 ، لیلا ج ، maaref ، free_free ، ramin_ad ، آمریکا ، Hornet
(2011-04-11 ساعت 00:39)1979SAM نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجر

به نظر من كه روند اعلام كيسها خيلي عالي داره پيش ميره وحتما تاماه آگوست همه كارنت ميشن پيش بيني من د(باتوجه به آخرين ماهها وباتوجه به اينكه تابحال روند پيش بيني با فاصله نزديكي اعلام شده )
JUL;32900
AUG;40180
SEP;CURRENT

درضمن بچه هايي كه كارنت شدن درماهها گذشته حدودا چقدر طول كشيدكه سفارت تاريخ مصاحبه روبهشون اعلام كرد؟

دوستان نظرات من به نظرات 1979sam نزديك تر هست!!!!!Tongue
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: maaref ، ramin_ad ، saman33 ، آمریکا ، coming soon ، REZA1390 ، 1979SAM

من بعد از دو هفته از تاریخ کارنت شدن به سفارت ابوظبی ایمیل زدم و سفارت هم بعد از 3 روز جواب داد . ولی کی سی سی دو روز بعد از کارنت شدن تاریخ مصاحبه را داد .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: لیلا ج ، maaref ، ramin_ad ، Hornet ، REZA1390 ، 1979SAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان