کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-04-13 ساعت 19:44)shiva_h نوشته:  بچه ها کسی میدونه آخرین تاریخ مصاحبه ای که داده شده برای کی بوده و حدود چه شماره ای؟

دوست عزیز شاید شما هم بتوانید جوابتون را دا این لینک پیدا کنید

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._۵۱۱۳.html
سلام دوستان این مطلب را چند وقت پیش تو سایت یاهو زده بود،من همش یادم میرفت براتون پستش کنم،

یک مقاله هست در مورد بهترین شهر‌های آمریکا برای زندگی‌،می‌دونم که شاید جاش اینجا نباشه ولی‌ چون این topic خیلی‌ پر بیننده هست میزارم اینجا. رو چندتا تاپیک دیگه هم میزارم:باید با word بازش کنید:

فایل‌های پیوست
.docx   the best cities to move.docx (اندازه 250.04 KB / تعداد دانلود: 91)
تشکر کنندگان: Donkey chance ، maaref ، coming soon ، sepinod ، tamanna ، آرتين
بچه ها تاریخ مصاحبه من را در جواب ایمیلم برای اواخر ماه جون اعلام کردند از سوی kcc
با تشکر
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، Hornet ، farnaz82 ، javidk ، maaref ، نگار 65 ، coming soon ، sepinod ، Ashkan78 ، ramin_ad ، tamanna ، آرتين
(2011-04-13 ساعت 20:23)nima.nabizadeh نوشته:  سلام،دستم اینجوری که من فهمیدم پارسال هم همه current شدن با توجه به این لینک؟

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._۵۱۱۳.html

درسته یا من بد فهمیدم؟؟؟

بله دوست گرامی در ماه سپتامبر همه شماره ها کارنت شدند.
تشکر کنندگان: maaref ، nima.nabizadeh ، coming soon ، sepinod ، ramin_ad ، آرتين
(2011-04-14 ساعت 01:00)Amir78 نوشته:  بچه ها تاریخ مصاحبه من را در جواب ایمیلم برای اواخر ماه جون اعلام کردند از سوی kcc
با تشکر

چه کارشون عجیب است یعنی ما دوباره میل بزنیم یا صبر کنیم؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: javidk ، tamanna ، maaref ، sepinod ، ramin_ad ، آرتين
(2011-04-14 ساعت 01:00)Amir78 نوشته:  بچه ها تاریخ مصاحبه من را در جواب ایمیلم برای اواخر ماه جون اعلام کردند از سوی kcc
با تشکر

ميشه بگيد چه روزي ايميل زديد که پاسخ دادن چون به بقيه گفتند هنوز مشخص نيست
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: Amir78 ، farnaz82 ، maaref ، ramin_ad ، آرتين
دوستان عزیزم
من در روز دوشنبه صبح میل زدم به kcc که دقیقا می شود 1 شنبه شب انها و چند ساعت بعد در هفته جدید می رفتند سر کار اداریشان
و ابتدا جواب اتوماتیک برای من ارسال شد
و سپس دیشب نیز برای من تاریخ مصاحبه را ارسال نمودند
پس جهت گرفتن تاریخ مصاحبه شما می توانید از امروز از طریق میل با kcc در ارتباط باشید
تشکر کنندگان: coming soon ، javidk ، farnaz82 ، elena ، maaref ، sepinod ، Ashkan78 ، ramin_ad ، tamanna ، kamrani.navid ، آرتين
من فکر میکنم یکشنبه شب براشون فرستادم ولی دیشب بهم جواب دادند،ولی خیلی برام جالب است یعنی در فاصله فقط چند ساعت جواب هاشون متفاوت است
دوستان عزیز نظرتون چیه دوباره میل بزنم؟عصبانی نشند بگند دیشب جواب دادیم دوباره میل زده ؟کما اون که من نفهمیدم این که گفته توسط kcc
notify میشید با میل است یا همون پست منظورشون است؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: maaref ، ramin_ad ، tamanna ، آرتين
[دوستان عزیز نظرتون چیه دوباره میل بزنم؟عصبانی نشند بگند دیشب جواب دادیم دوباره میل زده ؟کما اون که من نفهمیدم این که گفته توسط kcc
notify میشید با میل است یا همون پست منظورشون است؟
[/quote]
به نظر من شما امروز رو هم صبر کن اگر به بقيه هم تاريخ مصاحبه اعلام کردند دوباره ايميل بزن. من دوشنبه عصر زدم هنوز جواب ندادند

شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، ramin_ad ، tamanna
دوستان در ارسال نامه تعلل نكنيد.اونا با توجه به حجم ايميل ها اصلا متوجه نميشوند كه شما مثلا ديروز و پريروز هم ايميل زديد. من خودم در دو روز متوالي ايميل زده بودم و جواب هم گرفتم(البته 2 ماه قبل). به بعضي اعلام كردند , چون تاريخ مصاحبه رو براشون تعيين كردند به بعضي هم نه چون احتمالا سرشون شلوغ بوده و دارن بترتيب تعيين ميكنند. چه بسا شايد به شخصي بعد از ظهر (بوقت ما ) بگن تعيين نشده ولي شب برايش تعيين شده باشه.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: farnaz82 ، آمریکا ، ramin_ad ، Hornet ، REZA1390 ، sare ، maaref
با سلام
دوست عزیز اتفاقا در ارسال نامه نه عجله کنید نه افراط ( چرا دوتا ، دوتا ؟؟؟!!!! نامه میفرستید ) اگه همه بخوان این کارو بکنن میدونید چقدر حجم کاری سفارت یا kcc بیمورد زیاد میشه ؟؟؟ وقتی ، که قراره به کارهای من و شما اختصاص داشته باشه .
شما که کارنت شدی حالا تاریخ مصاحبه رو چند روز دیرتر یا زودتر بدونی واقعا چه فرقی میکنه؟
چه بسا همین ایمیل های الکی باعث بشه اصلا لج کنن دیگه ایمیل ها رو نخونن و جواب ندن و تاریخ مصاحبه رو فقط با نامه دوم ( که پست میشه و الهی من قربون پست کشورمون برم ) بدن !!!!
میدونید چه فاجعه ای رخ میده و چند درصد از بچه ها هیچ وقت نامه دوم بدستشون نمیرسه و از تاریخ مصاحبه با خبر نمیشن؟؟؟؟!!!!!
کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
سفارت : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011

تشکر کنندگان: REZA1390 ، tamanna ، reza12 ، maaref
بچه ها شاید منظور کی سی سی از خبر دادن نامه دوم باشه پس منتظر نمونید و دوباره میل بزنید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Hornet ، REZA1390 ، farnaz82 ، ramin_ad ، آرتين ، maaref
من دوشنبه شب براشون ایمیل زدم (برای تاریخ مصاحیه) و این دووستان با صفای KCC تا حالا که جواب ندادن، اگه تا امشب هم جواب ندادن میره برای دوشنبه، بی خیال Cool
حالا برای اینکه این تاپیک از شور و حال نیوفته بیاین به پیشبینی برای ماه بعد ادامه بدیم Big GrinBig GrinBig Grin

پیشبینی من :
Julay = 33,600 ~ 40,000
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
سلام دوستان
من ظرف هفته گذشته دوبار ایمیل زدم و غیر از جواب اتوماتیک ،جوابی نگرفته ام .آیا باید منتظر بشوم یا زنگ بزنم ؟
با تشکر
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: coming soon ، REZA1390 ، reza89 ، آرتين ، maaref ، ramin_ad
(2011-04-15 ساعت 13:50)samadi2050 نوشته:  سلام دوستان
من ظرف هفته گذشته دوبار ایمیل زدم و غیر از جواب اتوماتیک ،جوابی نگرفته ام .آیا باید منتظر بشوم یا زنگ بزنم ؟
با تشکر

طبق گفته یکی از دوستان در پست های قبلی ظاهرا باید ۱۰ روزی صبر کنیم تا برنامه مصاحبه رو آماده کنند. البته به من علاوه بر جواب اتوماتیک جواب دادند که به محض زمانببندی برنامه مصاحبه اطلاع میدهند. به نظر من شما ۳-۴ روز دیگه صبر کنید حتمن جواب خواهند داد.
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، farnaz82 ، REZA1390 ، samadi2050 ، لیلا ج ، آرتين ، maaref ، ramin_ad
من که همون دیشب دوباره فرستادم تا ببینم کی جواب میدهند فعلا که گویا خواب هستند Smile
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: REZA1390 ، آرتين ، maaref ، ramin_ad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان