کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-04-12 ساعت 16:04)farnaz82 نوشته:  من دیروز واسه ک سی سی میل زدم اما هنوز جواب ندادند فکر میکنید زنگ بزنیم زودتر جواب میدهند ؟و اگه بله دقیقا چه ساعتی به وقت ایران مناسب زنگ زدن است؟

اونا حدود 8 ساعت و نیم از ما عقب تر هستن. توی تایم اداری باید زنگ بزی دیگه. مثلا حول و حوش 7 و 8 شب ما میتونی زنگ بزنی.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: REZA1390 ، farnaz82 ، ramin_ad ، maaref
لطفا یکی متن نامه به KCC را برای تعیین تاریخ مصاحبه بذاره .TNX
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: ramin_ad ، REZA1390 ، maaref
(2011-04-12 ساعت 15:56)لیلا ج نوشته:  
(2011-04-12 ساعت 15:49)sare نوشته:  سلام به همه دوستان گرامي علي الخصوص كارنتي هاي جديد
امروز ايميل زدم به سفارت براي زمان مصاحبه كه همين امروز جواب دادن و اعلام كردن كه پرونده شما هنوز بدست ما نرسيده ، لطفاً با كي سي سي تماس بگيريد ، پس يعني هنوز پرونده ها در كي سي سي است . ارادتمند همه Wink

شما چرا تاریخ مصاحبت رو از خود کی سی سی نپرسیدی؟!

پرسیدم لیلا خانوم ، هنوز جواب ندادن ، تو این فاصله به توصیه یکی از دوستان سایت برای سفارت هم ایمیل زدم که چند ساعته بهم جواب دادن
تشکر کنندگان: ramin_ad ، REZA1390 ، maaref
دوستان،بنده هم دیشب به ابوظبی ایمیل زدم تاریخ مصاحبه رو پرسیدم جواب دادند:

Dear Najibi,

Thank you for your April 12, 2011 email regarding your diversity visa application. Unfortunately, a brief review of our case files revealed no record of your diversity visa application. Please contact the Diversity Visa office at kccdv@state.gov

We hope this information will helpful to you.
اون دوستی که میخاد به kcc زنگ بزنه لطفآ اگه جوابی گرفت خبر بده.

تشکر کنندگان: Hornet ، REZA1390 ، maaref
(2011-04-12 ساعت 19:42)samadi2050 نوشته:  لطفا یکی متن نامه به KCC را برای تعیین تاریخ مصاحبه بذاره .TNX

To whom it may concern:

Dear Sir/Madam
.

According to the “VISA BULLETIN FOR June 2011” my case number is current. I will appreciate if you could send me a copy of the second letter via an e-mail for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United State of America in Ankara - Turkey or you let me know my interview date.

Yours faithfully
سلام دوستان
همین الان با کی سی سی تماس گرفتم ، بهم گفتن که تا 10 روز دیگه تاریخ مصاحبه ها تعیین میشه ، لطفاً 10 روز دیگه دوباره تماس بگیر
حالا باید دید جواب ایمیل رو چی میدن Wink
تشکر کنندگان: samadi2050 ، najibi ، free_free ، REZA1390 ، maaref ، naeiji1974 ، لیلا ج ، Hornet ، farnaz82
(2011-04-12 ساعت 20:10)sare نوشته:  
(2011-04-12 ساعت 15:56)لیلا ج نوشته:  
(2011-04-12 ساعت 15:49)sare نوشته:  سلام به همه دوستان گرامي علي الخصوص كارنتي هاي جديد
امروز ايميل زدم به سفارت براي زمان مصاحبه كه همين امروز جواب دادن و اعلام كردن كه پرونده شما هنوز بدست ما نرسيده ، لطفاً با كي سي سي تماس بگيريد ، پس يعني هنوز پرونده ها در كي سي سي است . ارادتمند همه Wink

شما چرا تاریخ مصاحبت رو از خود کی سی سی نپرسیدی؟!

پرسیدم لیلا خانوم ، هنوز جواب ندادن ، تو این فاصله به توصیه یکی از دوستان سایت برای سفارت هم ایمیل زدم که چند ساعته بهم جواب دادن
سلام دوستان. لطفا تلاش بيهوده نكنيد.پرونده ها حدودا بين 2 الي 3 هفته بعد از اعلام ويزا بولتن بدست سفارت مربوطه ميرسد يعني اگر هرگونه سئوالي در مورد پرونده تان داشتيد حدودا از 5 ارديبهشت ببعد ميتونيد بپرسيد و در اين مرحله فقط از طريق كي سي سي ميتونيد از تاريخ مصاحبه اطلاع حاصل كنيد.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: sare ، Hornet ، coming soon ، free_free ، لیلا ج ، farnaz82

سلام به همه دوستان عزیز،

بچها کسی‌ میدونه پارسال این موقعها تا چه شماره‌ای را اعلام کرده بودن؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-04-13 ساعت 14:39)nima.nabizadeh نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز،

بچها کسی‌ میدونه پارسال این موقعها تا چه شماره‌ای را اعلام کرده بودن؟؟؟

این لینک رو ببین: http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1770.html
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: Hornet ، nima.nabizadeh ، samadi2050
پیش بینی من برای کارنت ماه جون 37000 هستش. امیدورم هر چه زوردتر همه کارنت بشن و این تاپیک رو گل بگیریم کلا بسته بشهSmileSmileBig Grin
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، matin2257 ، آمریکا ، nima.nabizadeh ، Sooshians
همین الان به من این جواب را دادند اونوقت یعنی خودشون میفرستند دیگه با ایمیل؟یعنی لازم نیست دیگه میل بزنیم؟

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC.
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: Hornet ، Linspire ، tamanna ، maaref ، REZA1390 ، آرتين
این جواب ایمیل منه

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC.

خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، ramin_ad ، tamanna ، REZA1390 ، آرتين
بچه ها کسی میدونه آخرین تاریخ مصاحبه ای که داده شده برای کی بوده و حدود چه شماره ای؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، ramin_ad ، REZA1390 ، آرتين
من واسه جون کارنت شده م.به kccایمیل زدم و امروز جواب دادند که هنوز تاریخ مصاحبه شما تعیین نشده به محض مشخص شدن بتون خبر میدیم.Cool

تشکر کنندگان: farnaz82 ، samadi2050 ، maaref ، ramin_ad ، آرتين
سلام،دستم اینجوری که من فهمیدم پارسال هم همه current شدن با توجه به این لینک؟

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._۵۱۱۳.html

درسته یا من بد فهمیدم؟؟؟
تشکر کنندگان: tamanna ، maaref ، آرتين

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان