کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-04-20 ساعت 17:19)saint نوشته:  10 تا کامینگ سوووووووون

saint عزیز:

یه سوال برام ایجاد شده و اون اینکه شما از سال 2007 تو سایت چیکار میکردی؟Big GrinCool
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: satusa ، Hornet ، آمریکا ، coming soon ، aghdam ، tamanna ، آرتين ، ramin_ad ، SH1A2R3
با سلام به دوستان گل و با صفا :

ما هم حدود ساعت 20:30 دقیقه روز 5 شنبه با kcc تماس تلفنی گرفتیم که بعد از مدتی که به اپراتور متصل شدیم تونستیم تاریخ روز مصاحبه رو بگیریم :

5 jun مصادف با 15 خرداد که میشه روز یکشنبه . ولی هنوز جواب ایمیلمون

نیومده . Big Grin Big Grin Big Grin

راستی سفارت ابوظبی یکشنبه ها بازه؟
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، Amir78 ، najibi ، naeiji1974 ، aghdam ، لیلا ج ، Ashkan78 ، free_free ، tamanna ، farzad-it ، AmericanHamid ، elena ، آرتين ، ramin_ad ، SH1A2R3
(2011-04-22 ساعت 02:44)coming soon نوشته:  با سلام به دوستان گل و با صفا :

ما هم حدود ساعت 20:30 دقیقه روز 5 شنبه با kcc تماس تلفنی گرفتیم که بعد از مدتی که به اپراتور متصل شدیم تونستیم تاریخ روز مصاحبه رو بگیریم :

5 jun مصادف با 15 خرداد که میشه روز یکشنبه . ولی هنوز جواب ایمیلمون

نیومده . Big Grin Big Grin Big Grin

راستی سفارت ابوظبی یکشنبه ها بازه؟

Coming Soon عزیز ضمن تبریک به خاطر مشخص شدن تاریخ مصاحبه
سفارت ابوظبی، جمعه و شنبه تعطیله
موفق باشید
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: coming soon ، Amir78 ، najibi ، aghdam ، free_free ، tamanna ، farzad-it ، آرتين ، samadi2050 ، ramin_ad ، SH1A2R3
با سلام به همه دوستان
امروز جواب ای میلم رو دادن وبرای اواسط جون نوبت مصاحبه در انکارا رو اعلام کردن
به امید ویزای بدون کلیرنس یا کلیرنس زود هنگام برای همه دوستان
التماس دعا
سلام بچه‌ها من امروز زنگ زدم kcc و تاریخ مصاحبه اعلام شد، ۱۴ جونننننننننننننننننننننن، امیدوارم همه زودتر به مصاحبه برسن
تشکر کنندگان: Amir78 ، najibi ، AmericanHamid ، farnaz82 ، elena ، Hornet ، لیلا ج ، آرتين ، samadi2050 ، ramin_ad ، mavarfan ، SH1A2R3
با سلام

امشب جواب ایمیلی رو که 11april زده بودیم از kcc دریافت کردیم و همونطوری که در بالا گقته بودم تاریخ مصاحبه رو اطلاع دادن و گفتن نامه دوم رو 15april فرستادن و در آخر هم گفتن برای سئوالات بیشتر با سفارت ابوظبی مستقیما تماس بگیری.
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: najibi ، AmericanHamid ، REZA1390 ، farnaz82 ، naeiji1974 ، elena ، Hornet ، لیلا ج ، tamanna ، آرتين ، Amir78 ، samadi2050 ، ramin_ad ، mavarfan ، SH1A2R3
دوستان وقتي توي اين تاپيك ميام ميبينم خيلي از دوستان از تاريخ مصاحبشون مطلع شدند ولي وقتي به جدول سر ميزنم ميبينم خيلي از بچه ها اطلاعاتشون رو ارائه نكردند.اعلام زمان مصاحبه در اين تاپيك به اين معني نيست كه اطلاعاتتون در جدول ثبت ميشه و مسئول جدول " فري فري" عزيز هم بيكار نيستند كه اطلاعات تك تك تون رو از اينجا استخراج و به جدول منتقل كنند.
پس خواهشا
دوستان اطلاعاتشون رو با پيام خصوصي به " free free" اعلام كنند تا در "جدول 2011 در يك نگاه " ثبت شه.
ممنون از همتون
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mahsaaa ، Hornet ، لیلا ج ، satusa ، آرتين ، HOMAYON53 ، Sooshians ، آمریکا ، mavarfan ، SH1A2R3
دوستان یه سوال دارم،آیا کسانی که کارنت شدن و تاریخ مصاحبه رو هم گرفتن لازمه که به سفارت ابوظبی ایمیل بزنن چیزی بگن؟
تشکر کنندگان: coming soon ، ramin_ad ، AmericanHamid ، آرتين ، آمریکا ، SH1A2R3
(2011-04-21 ساعت 20:49)free_free نوشته:  
(2011-04-20 ساعت 17:19)saint نوشته:  10 تا کامینگ سوووووووون

saint عزیز:

یه سوال برام ایجاد شده و اون اینکه شما از سال 2007 تو سایت چیکار میکردی؟Big GrinCool
واللا من از خیلی وقت پیش دنبل مهاجرت بودم و امید داشتم یه روزی بتونم این کارو بکنم
Smile
راستی شما 43 تا امتیاز احیانا کمت نیست ؟؟؟Big Grin
تشکر کنندگان: free_free ، ramin_ad ، AmericanHamid ، لیلا ج ، آرتين ، tamanna ، Sooshians ، آمریکا ، SH1A2R3
پيش بيني من براي ماه آينده:
36000
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: Hornet ، آرتين ، HOMAYON53 ، AmericanHamid ، ramin_ad ، آمریکا
(2011-04-23 ساعت 21:27)najibi نوشته:  دوستان یه سوال دارم،آیا کسانی که کارنت شدن و تاریخ مصاحبه رو هم گرفتن لازمه که به سفارت ابوظبی ایمیل بزنن چیزی بگن؟

کسانی که کارنت شدن، تاریخ مصاحبه رو هم گرفتند می تونند زنگ بزنند تشکر کنند. Big Grin (البته شوخی کردم)

در واقع لزومی نداره که تماس بگیرید مگر در شرایطی که شما سوال خاصی داری یا احتیاج به تغییری در پروندت داری، ...
البته اساتیدی که به سفارت ابوظبی یا حتی آنکارا رفتند با تجربه ای که دارند، اگه توصیه ای هست بفرمایند.
تشکر کنندگان: najibi ، AmericanHamid ، coming soon ، Hornet ، ramin_ad ، آمریکا ، آرتين
دوستان من هم زنگ زدم تاریخ مصاحبه را پرسیدم. 19 خرداد بهم گفتن
تشکر کنندگان: najibi ، AmericanHamid ، coming soon ، farnaz82 ، Hornet ، ramin_ad ، آمریکا ، آرتين
دوستان عزیز ممنون می شم انرژی های مثبتتون رو برای من بفرستید. فردا من مصاحبه دارم . به امید کارنت شدن هرچه سریعتر همه دوستای خوب مهاجرسراییییی
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
(2011-04-25 ساعت 01:05)Ali-J نوشته:  دوستان عزیز ممنون می شم انرژی های مثبتتون رو برای من بفرستید. فردا من مصاحبه دارم . به امید کارنت شدن هرچه سریعتر همه دوستای خوب مهاجرسراییییی

سلام علی آقا
مطمئنم همونطور که در بازی بیلیار د حریفان رو شکست میدید . در مصاحبه هم پیروز میشید. و ویزا رو دریافت میکنید.
تشکر کنندگان: najibi ، farnaz82 ، WIKIMAN ، Hornet ، ramin_ad ، آمریکا ، آرتين
(2011-04-24 ساعت 23:47)obama نوشته:  دوستان من هم زنگ زدم تاریخ مصاحبه را پرسیدم. 19 خرداد بهم گفتن
با تبريك
كدام سفارت مصاحبه دارين ؟

تشکر کنندگان: ramin_ad ، آمریکا ، آرتين

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان