کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
چرا جواب ایمیل ها رو نمیدهند بچه ها؟ من به ی مدرک نیاز دارم که نشون بده تو این تاریخ مصاحبه داریم فکر میکنید این نامه دوم کی برسه؟کسی بوده زنگ زده باشه و جواب ایمیلشم داده باشند ؟ سفارت که هنوز هیچ رکوردی از ما نداره به نظرتون باید میل بزنم دوباره؟ممکنه چون زنگ زدیم دیگه جواب ایمیلمونو ندادند؟من ایمیل آخرم ۱۵ اپریل بوده کسی بوده که از اون تاریخ به بعد میل زده باشه و تاریخ مصاحبشو گرفته باشه؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: ramin_ad ، آرتين
(2011-04-25 ساعت 01:05)Ali-J نوشته:  دوستان عزیز ممنون می شم انرژی های مثبتتون رو برای من بفرستید. فردا من مصاحبه دارم . به امید کارنت شدن هرچه سریعتر همه دوستای خوب مهاجرسراییییی

علی آقا، شما که خودتون ماشاالله همیشه تو اوج انرژی مثبتید، حتما موفق خواهید بود.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: farnaz82 ، ramin_ad ، WIKIMAN ، آرتين ، Hornet
(2011-04-25 ساعت 08:30)farnaz82 نوشته:  چرا جواب ایمیل ها رو نمیدهند بچه ها؟ من به ی مدرک نیاز دارم که نشون بده تو این تاریخ مصاحبه داریم فکر میکنید این نامه دوم کی برسه؟کسی بوده زنگ زده باشه و جواب ایمیلشم داده باشند ؟ سفارت که هنوز هیچ رکوردی از ما نداره به نظرتون باید میل بزنم دوباره؟ممکنه چون زنگ زدیم دیگه جواب ایمیلمونو ندادند؟من ایمیل آخرم ۱۵ اپریل بوده کسی بوده که از اون تاریخ به بعد میل زده باشه و تاریخ مصاحبشو گرفته باشه؟

فرناز جان، همون ایمیل رو براشون دوباره فوروارد کن و جلوی سابجکت ایمیلت یه Reminder بنویس. طبق تجربه من چهار شنبه و پنج شنبه زمان خوبی واسه ایمیل فرستادن و دریافت ایمیل از کی سی سی هست.الان که ایمیلمو نگاه کردم من جمعا 23 تا ایمیل طی زمانهای مختلف از کی سی سی گرفتم که 18 تای اونها رو چهار شنبه و پنج شنبه دریافت کردم. شاید به خاطر اینکه وسط هفتشونه و سرشون خلوت تره. باز هم تلاش کن. حتما جواب میدن.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: farnaz82 ، ramin_ad ، آمریکا ، آرتين ، Hornet ، mavarfan
(2011-04-25 ساعت 08:30)farnaz82 نوشته:  چرا جواب ایمیل ها رو نمیدهند بچه ها؟ من به ی مدرک نیاز دارم که نشون بده تو این تاریخ مصاحبه داریم فکر میکنید این نامه دوم کی برسه؟کسی بوده زنگ زده باشه و جواب ایمیلشم داده باشند ؟ سفارت که هنوز هیچ رکوردی از ما نداره به نظرتون باید میل بزنم دوباره؟ممکنه چون زنگ زدیم دیگه جواب ایمیلمونو ندادند؟من ایمیل آخرم ۱۵ اپریل بوده کسی بوده که از اون تاریخ به بعد میل زده باشه و تاریخ مصاحبشو گرفته باشه؟

سلام من نامه اول را درتاریخ 9 آپریل فرستادم که جواب در تاریخ 13 آپریل این بودYour case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC
بعد نامه دوم را 20 آپریل فرستادم که جواب را 22 آپریل فرستادند:An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Ankara on June x, 2011. A notification letter was sent to you on April 20, 2011. Please direct any further questions
regarding the processing of your case to this embassy
درضمن 4 روز قبل از این نامه تلفنی به من تاریخ را گفتند

2011AS25xxx آنکارا
تشکر کنندگان: farnaz82 ، لیلا ج ، najibi ، ramin_ad ، آمریکا ، آرتين ، Hornet
خیلی ممنونم ازتون دوستان الان همین کاری که گفتید را انجام میدم
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: najibi ، لیلا ج ، ramin_ad ، آمریکا ، آرتين ، Hornet
با سلام به همگی

راستش این داستان مهاجرت ما اصحاب مهاجرسرا از اون اول تا به الان اینقدر بالا و پایین داشته که همگی مهاجرسرائیهای عزیز با چند و چون اون آشنا هستید.به طبع اون هم حال و هوای مهاجرسرائیها هم دچار فراز و فرود میشد.در یکی از این فرودهای روحی بودم که قضیه کلیرنس Ali-j هم بندی دیگر از بندهای دلم را گسیخت و چند بیتی شعر برام اومد گفتم شاید افرادی باشن که مثل من باشن و بخوان هم حال بشن با من بلکه بعد از خوندن این شعر همگی مجددا دچار فراز روحی بشیم انشاالله.

به امید کلیر شدن تمام بچه های درست مهاجر سرا

دوستان بیائید ز روی رحمت و عشق ................... دست و دل به هم داده دعا کنیم .

از بهر این مهاجران امیدوار .................................. یا آن همه منتظران, نظر کنیم

از بهر پر گشودگان ، همه لطف و سخای رب ......... یا دیگران چون منش ،همه ویزا طلب کنیم.

یادی ز تمام مهاجرسرائیان ................................ خاصه محمودی و satusa ، mml کنیم.

با این همه مروت و لطف و صفا چطور ؟ ................ نتوان که این همه انتظار به سر کنیم ؟

اینجاست بینی بنی آدم ز یک پیکر ...................... چگونه بی قراری بر عضو بی قرار کنیم .

یا رب نگه دارش این پایگاه امن ........................... تا جملگی بر درگاه تو سینه چاک کنیم.

با سپاس و آرزوی فراز همیشگی برای همه

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: farnaz82 ، satusa ، نگار 65 ، samadi2050 ، tamanna ، آمریکا ، najibi ، drmahmoodi ، آرتين ، Hornet
سلام به همه دوستان نميدونم ميتونم اينجا سوالمو مطرح كنم يا نه
ولي اگه امكانش هست راهنماييم كنيد
پدرم چند روز پيش يه email از .US. Department of State <state.national.gov@consultant.com
گرفتم كه لوگو لاتاري آمريكا هم روش بود و ميگفت :Congratulations ! You are among those randomly selected and registered for further consideration in the diversity immigrant program. Selection guarantees that
you will receive a United States Permanent Resident Card(also known as Green Card or Diversity Visa) only if you follow the instructions for further processing.

و بعد مشخصات پدرم رو نوشته بود (به همراه تلفن خونه)
و اين كه ويزاش پوليه و نفري $880 بايد بپردازين و بعد از پرداخت في ما كيس نامبر و.... با پست واستون ميفرستيم.
ميخواستم بپرسم همچين چيزي واقعيه يا اگه نيست تلفن خونه رو از كجا دارن؟؟؟؟
مرسي. در ضمن محلت پرداختش هم تا 2 may هست.

پدرم چند روز پيش يه email از .US. Department of State <state.national.gov@consultant.com
گرفتم كه لوگو لاتاري آمريكا هم روش بود و ميگفت :Congratulations ! You are among those randomly selected and registered for further consideration in the diversity immigrant program. Selection guarantees that
you will receive a United States Permanent Resident Card(also known as Green Card or Diversity Visa) only if you follow the instructions for further processing.

و اين كه ويزاش پوليه و نفري $880 بايد بپردازين و بعد از پرداخت في ما كيس نامبر و.... با پست واستون ميفرستيم.
تشکر کنندگان: آرتين ، ramin_ad

تشکر کنندگان: ramin_ad

(2011-04-25 ساعت 19:40)aam نوشته:  سلام به همه دوستان نميدونم ميتونم اينجا سوالمو مطرح كنم يا نه
پدرم چند روز پيش ....

این ایمیل کاملا جعلی است. پیدا کردن شماره تلفن و بقیه اطلاعات مرتبط با شما هم کار خیلی سختی نیست.

توجه داشته باشید که اولا درخواست پول کرده که این خودش حاکی از تقلبی بودن ایمیل هست و آدرس ایمیل هم قلابی هست.
دوم اینکه در نامه های واقعی همیشه تاکید میشه که انتخاب شما در لاتاری دریافت ویزا را تضمین نمی کند در حالیکه توی این ایمیل جعلی تاکید کرده که صدور ویزا را گارانتی می کنند که کاملا کلاه برداری است.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: tamanna ، آمریکا ، aghdam ، coming soon ، ramin_ad
(2011-04-25 ساعت 20:17)satusa نوشته:  
(2011-04-25 ساعت 19:40)aam نوشته:  سلام به همه دوستان نميدونم ميتونم اينجا سوالمو مطرح كنم يا نه
پدرم چند روز پيش ....

این ایمیل کاملا جعلی است. پیدا کردن شماره تلفن و بقیه اطلاعات مرتبط با شما هم کار خیلی سختی نیست.

توجه داشته باشید که اولا درخواست پول کرده که این خودش حاکی از تقلبی بودن ایمیل هست و آدرس ایمیل هم قلابی هست.
دوم اینکه در نامه های واقعی همیشه تاکید میشه که انتخاب شما در لاتاری دریافت ویزا را تضمین نمی کند در حالیکه توی این ایمیل جعلی تاکید کرده که صدور ویزا را گارانتی می کنند که کاملا کلاه برداری است.

موفق باشید.

سلام دوست عزیز

من خودم حدود 2 هفته پیش همین ایمیل رو دریافت کردم با همین متن ولی همونطور که satusa عزیز هم فرمایش کردن کاملا جعلی و فاقد اعتبار هستش .گول نخورید.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: tamanna ، آمریکا ، aghdam ، آرتين
[quote='aam' pid='104104' dateline='1303744204']

پدرم چند روز پيش ....
سلام به دوستان عزیز
بله این نامه کاملا جعلی هستش و این ایمیل ها رو دیدم اگر دقت کرده باشید همه اینها از تایلند ارسال میشه تا پول رو به حسابشون در کشور انگلیس واریز کنید و اگر میخواهید از برنده شدنتون مطمعا بشید فقط از طریق سایت که ثبت نام کردید و به شما یه شماره پیگیری داده که مطمعا ترین راه هستش
موفق باشید
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: aghdam ، coming soon ، آرتين ، ramin_ad
(2011-04-25 ساعت 20:48)coming soon نوشته:  
پدرم چند روز پيش ....

موفق باشید.

سلام دوست عزیز

من خودم حدود 2 هفته پیش همین ایمیل رو دریافت کردم با همین متن ولی همونطور که satusa عزیز هم فرمایش کردن کاملا جعلی و فاقد اعتبار هستش .گول نخورید.

دقیقا همینطوره که دوستان میگن.
این ایمیلا کاملا جعلین
شما فقط کافیه چتد کلمه یا یک جمله از متن ایمیلیو که دریافت کردین تو گوگل سرچ کنین. میبینی که کلی سایت و فروم درباره scam یا complainف ذقیقا مربوط به همین متن پیدا می کنین.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان: آرتين
(2011-04-25 ساعت 01:05)Ali-J نوشته:  دوستان عزیز ممنون می شم انرژی های مثبتتون رو برای من بفرستید. فردا من مصاحبه دارم . به امید کارنت شدن هرچه سریعتر همه دوستای خوب مهاجرسراییییی

علی جان سلام
به امید موفقیت شما و همه بچه های مهاجرسرائی.
پیوست : هفت کیلو و سیصدو پنجاه گرم انرژی مثبت فرد اعلا از نوع مهاجر سرائی
مطمئن باش من و بقیه در زمان مصاحبه به یادت هستیم.
Wink Wink Wink
کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011

تشکر کنندگان: aghdam ، najibi ، coming soon ، farnaz82 ، آرتين ، Hornet

دوست عزیز ، سلام
حتما این آدرس رو مطالعه بفرمایید :
http://turkey.usembassy.gov/diversity_visa_program.html

با تشکر
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: آرتين

سلام aam عزیز
این ایمیل همانطور که دوستان گفتند به دو علتی که ذکر کردند کاملا تقلبی است
فقط بدون که این ایمیل برای خیلیها اومده.

کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011

تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان