کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-08-08 ساعت 22:10)Ali-J نوشته:  فردا میاد .. من تا اون جایی که دیدم نهم هر ماه بولتن اعلام می شه Smile

خوش بحال شما که حداقل کیس نامبرتون رو میدونید و منتظرید، ما که نامه نگرفتیم نمی دونیم منتظر کیس نامبر باشیم یا کارنت شده های این ماهSad
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maxsupermax
Smile 
(2010-08-07 ساعت 22:34)saman33 نوشته:  سلام.دوستان عزیز من یه تحلیلایی انجام دادم ببینم با توجه به بولتن سالای گذشته حدودا چه ماهی کارنت می شم.خواستم حالا نتایجو شما هم ببینید. البته اینا فقط حدسای آماریه و نمی شه دقیق روی اینا حساب کرد. روند کارمو هم بطور خلاصه عرض میکنم. با توجه به اینکه آخرین کیس نامبر آسیا تو 5 سال گذشته روند صعودی داشته و امسال حدود 50000 هست من آمار تمام سالارو در یک ضریب ضرب کردم که ماکزیمم کیس تمام سالا 50000 بشه و با امسال مقایسه کنیم.توی شکل 1 نمودار سه سالو اوردم که آبی مربوط به بچه های 2010 قرمز 2009 و سبز 2005 هست. محور افقی ماههارو نشون میده و محور عمودی کیس نامبرارو...

[عکس: attachment.php?aid=1587]

مرحله بعد میانگین اعداد سالای گذشته رو برای بدست آوردن تقریبی بولتن 2011گرفتم که توی نمودار شکل دوم روند صعودیش رو می بینید

[عکس: attachment.php?aid=1588]

ودرنتیجه بولتن ویزاهای امسال اگه به امید خدا همه کارنت بشن به این شکل میشه:

ماه اکتبر: 7600 نوامبر:10500 دسامبر:13200 ژانویه:16100 فوریه:19000

مارچ:21900 آوریل:26200 می: 32000 ژوئن:39000 جولای:44600 آگوست:49300 سپتامبر:CURRENT

تحلیل:1. نمودارا نشون می ده معمولا تو ماه اول عدد زیادی داده شده
2.توی سه ماه اول سال میلادی یعنی زمستون خودمون شیب نمودارا کمه یعنی تو این فصل یه کم تنبلی می کنن و کیسای کمتری اعلام میشه ولی بعد از اون شیب دوباره زیاد شده
در آخر باز بگم اینا فقط بر طبق آمار سالای قبله و روی اینا صددرصد حساب نکنید ولی حدودی کمک می کنه. امیدوارم که بکنه Smile
ممنون می شم دوستان اشتباهاتمو یادآوری کنن...

با تشکر از زحمات شما
من فکر میکنم نتیجه آماری شما نزدیکترین نتایج به واقعیت خواهد بود.
تشکر کنندگان: maxsupermax ، free_free ، OMID_R ، final destination ، alirezagh ، Sooshians
(2010-08-08 ساعت 23:34)Ali43 نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 22:34)saman33 نوشته:  سلام.دوستان عزیز من یه تحلیلایی انجام دادم ببینم با توجه به بولتن سالای گذشته حدودا چه ماهی کارنت می شم.خواستم حالا نتایجو شما هم ببینید. البته اینا فقط حدسای آماریه و نمی شه دقیق روی اینا حساب کرد. روند کارمو هم بطور خلاصه عرض میکنم. با توجه به اینکه آخرین کیس نامبر آسیا تو 5 سال گذشته روند صعودی داشته و امسال حدود 50000 هست من آمار تمام سالارو در یک ضریب ضرب کردم که ماکزیمم کیس تمام سالا 50000 بشه و با امسال مقایسه کنیم.توی شکل 1 نمودار سه سالو اوردم که آبی مربوط به بچه های 2010 قرمز 2009 و سبز 2005 هست. محور افقی ماههارو نشون میده و محور عمودی کیس نامبرارو...

مرحله بعد میانگین اعداد سالای گذشته رو برای بدست آوردن تقریبی بولتن 2011گرفتم که توی نمودار شکل دوم روند صعودیش رو می بینید

مارچ:21900 آوریل:26200 می: 32000 ژوئن:39000 جولای:44600 آگوست:49300 سپتامبر:CURRENT

2.توی سه ماه اول سال میلادی یعنی زمستون خودمون شیب نمودارا کمه یعنی تو این فصل یه کم تنبلی می کنن و کیسای کمتری اعلام میشه ولی بعد از اون شیب دوباره زیاد شده
در آخر باز بگم اینا فقط بر طبق آمار سالای قبله و روی اینا صددرصد حساب نکنید ولی حدودی کمک می کنه. امیدوارم که بکنه Smile

با تشکر از زحمات شما

اشکان رقیبای خفنی پیدا کردی
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-08-08 ساعت 18:14)Monika نوشته:  با سلام و تشکر
من میخوام یک نقدی به تحقیقات شما بزنم .ببینید اگه شما به ویزا بولتین ماه اکتبر سالهای 2003 تا 2009 یه سری زده باشید میتونید به ترتیب اعداد 5000و4300و 1000و1550و2100و2900و7000 را مشاهده کنید که از هیچ قاعده ریاضی بدلیل نوسانات زیاد پیروی نمیکنه.با توجه به تحقیقات بنده روند لاتاری ازطرف kcc یک روند کاملا راندوم هستش که توسط کامپیوتر صورت میگیره.ما فقط میتونیم حدس بزنیم .و من فکر میکنم که به صورت زیر هستش:
ببینید در مقوله لاتاری 2تا فاکتور وجود داره1- تعداد برندگان 2- شماره کیس نامبر.تعداد برندگان هر ساله یک مقدار تقریباثابت هست مثلا برای سال 2010تعداد15077نفر وبرای امسال تعداد14999نفر میباشد که رابطه ظریف وگیج کننده ای با کیس نامبرها داره که علت اینهم راندوم بودنشه وچون از قاعده خاصی تبعیت نمیکنه گیج کننده به نظر میره سه.مثلا با توجه به اینکه امسال تعدادبرندگان 14999نفر هستش وجود کیس نامبرهای بالاتر از تعدادبرندگان به گیج تر کردن این مقوله اضافه میکنه که البته اگه بحث من رو دنبال کنید جواب قانع کننده ای دریافت خواهید کرد.فرض کنیم همگی ما جزو 14999نفر برنده هستیم و قراره هر کسی بره و از یک ظرف قرعه کشی به شکل راندوم یک عدد که همون کیس نامبره مخصوص خودشه رو انتخاب کنه.حال اگه تویه این ظرف تعداد14999عددبعنوان کیس نامبر وجود داشته باشه به هر نفر دقیقا یک عدد خواهد رسید و هیچ عدد دیگری در ظرف باقی نخواهد ماند.اما بنا به دلایلی شاید امنیتی kcc بجای 14999 عدد تعداد50000 عدد در ظرف گذاشته و قرعه کشی را انجام میدهد پس بدهی است که ممکن هر کدام از این 14999 نفر اعدادی از 1 تا 50000 را از ظرف قرعه کشی بیرون آورده وبعنوان کیس نامبر نزد خود نگه دارند.از طرفی چون این روند کاملا شانسی میباشد ممکن است 2000 نفر از این 14999 نفر کیس نامبرهایی بین 0 تا 2500 را به خود اختصاص دهند یعنی بطور شانسی هر عددی که از ظرف بیرون می آورند بین 0تا 2500 باشه این بدان معنی است که تراکم نفر بین اعداد0تا 2500 زیاد میباشد.خوب بعد از اینکه همه این 14999 نفر کیس نامبرهای خود را از ظرف بیرون آوردند بدیهی است که تعداد35001 =14999- 50000 شماره در ظرف باقی بماند که به بحث ما مرتبط نمی باشد.حالا kcc به پردازشه این کیس نامبرها می پردازد چون بعد از قرعه کشی نتایج را در اختیار دارد .لذا آنها این تراکم بین کیس نامبرهارا شناسایی کرده و با توجه به اینکه هر ماه تعدادمحدودی کیس نامبر را می توانند رسیدگی کنند بدنبال این موضوع در میان کیس نامبرها میگردندکه مثلا اگه قراره هر ماه 700تا کیس نامبر رو رسیدگی بکنند در بین عدد 0 تا چه عددی 700تا کیس نامبر وجود داره و رنج بالا رومثلا7000 رو بدست می آورند ودر ویزا بولتن اعلام میکنند.(البته برای اولین گروه از کارنت شوندگان ).بعد بین 7000 تا عدد بعدی میشمارن ببینن کی تعداد 700تا کیس نامبر مشه .مثلا بین 7000تا 9750 تعداد700تا کیس نامبر بعدی رو جدا کرده وعدد 9750 رو در ویزا بولتن ماه بعد اعلام میکنند.پس میتونیم به این نتیجه برسیم که اعلام رنج عددی برای کیس نامبرها در ویزا بولتین هر ماه کاملا شانسی وبه میزان تراکم آنها بین رنج های عددی که آنها هم راندوم میباشد بستگی دارد. البته همانطوری که گفتم همه روند بالا توسط کامپیوتر انجام میشه و من فقط برای قابل هضم شدن این بحث به این شکل بیان کردم.درضمن اگه نقطه مبهمی وجد داره لطفا اطلاع بدید.
با تشکر

من فکر میکنم مابقی اون 35001 شماره بین بقیه قاره ها (بجز آفریقا) که مجموعش میشه 49817 تقسیم میشه اینجوری از شماره کیس نامبرهای تکراری بین هر قاره ای هم جلوگیری میشه مثلا مشابه شماره 2011AS029512 به شکل 2011EU029512 به وجود نمیاد و هر برنده ای شماره منحصر به فرد خودشو داره.
اینم مجموع برندگان در هر قاره که احتمالا قبلا دیدین
AFRICA----------->51004
EUROPE----------->31199
ASIA----------->14999
SOUTH AMERICA,CENTRAL AMERICA,AND THE CARIBBEAN------------->2001
OCEANIA------------>1600
NORTH AMERICA -------------->18
TOTAL--------->100821
حالا چرا من اینجوری فکر میکنم !؟! خودمم نمیدونمBig Grin
تشکر کنندگان: free_free ، alirezagh
سلام اشکان جان
گفتم یک جایی خوندم که فقط مهاجرت خانوادگی و کاری را حساب می کنند اما یادم نمیومد شما نوشتی تازه یادم اومد ویکی بودش ایرانی ها در سالهای گذشته هر سال بین 3000 تا 6000 هزار پناهندگی می گرفتند که سال گذشته یک دفعه به 9804 نفر رسید جالبه بدونی که کشور کانادا که همه میگن راحت پناهندگی میده برای امسال سهمیه 20000 نفری برای کل دنیا گذاشته و تازه همه میگن راحت پناهندگی میده این نشون میده تقاضای پناهندگی برای امریکا چقدر بالاست
ایرانی ها در سالهای گذشته هرسال از طریق خانوادگی و کاری سالی بین 6000 تا 9000 نفر را به امریکا فرستادند که از این نظر خیلی بالا نیست ولی خوب کم هم نیست و به جز پارسال در سالهای گذشته متوسط سالی حدود 10000 نفر به امریکا مهاجرت کرده اند که این رقم برای کانادا حدود 6000 نفر بوده وبرای استرالیا 2500 نفر
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، alirezagh
من اينجا رقيب خفني نمي بينم. يه تعداد دوست خوب و با دانش جديد مي بينم كه مي تونم با كمك اونا به نتايج بهتري برسم.

(2010-08-09 ساعت 00:28)free_free نوشته:  اشکان رقیبای خفنی پیدا کردی
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: اليزا ، farzad24 ، free_free ، alirezagh ، ParsTrader ، OMID_R ، rayan.s ، Sooshians
عزیزان اگر نتایج قاره های اروپا و آفریقا را هم ببینید معلوم میشه سری اول بین 15 تا 20 درصد آخرین کیس نامبر اعلام میشه یعنی امسال سری اول بین 7500 تا 10000 برای آسیا اعلام میشه باور نمیکنید 48 ساعت صبر کنید...
تشکر کنندگان: final destination ، alirezagh ، Sooshians
با سلام و تشکر فراوان
در مورد کارنت شدن با اینکه زیاد مورد بحث قرار گرفته ولی هنوز متوجه نشدم .
منظور از کارنت شدن بصورت دقیق چیه؟
چطوری از نحوه و زمان کارنت شدن باید اطلاع حاصل کرد؟آیا شماره هر کیس بصورت مجزا در سایت مربوط به کارنت شدن اعلام می شه؟
بعد از کارنت شدن چکار باید کرد؟
با تشکر فراوان
تشکر کنندگان:
(2010-08-08 ساعت 23:34)Ali43 نوشته:  

با تشکر از زحمات شما

چه می کنه هوش این بچه های ایرانی
مطمئنا تحلیلهای آماری اینگونه بهترین روش است
با تشکر خیلی فراوان
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-08-09 ساعت 10:27)final destination نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 09:39)rayan.s نوشته:  عزیزان اگر نتایج قاره های اروپا و آفریقا را هم ببینید معلوم میشه سری اول بین 15 تا 20 درصد آخرین کیس نامبر اعلام میشه یعنی امسال سری اول بین 7500 تا 10000 برای آسیا اعلام میشه باور نمیکنید 48 ساعت صبر کنید...

wow.اين عددي كه گفتين خيلي عاليه.اگه اينطور باشه يكبار ديگه وضعيت درخشان 2009 تكرار مي شه.به اميد روزي كه همه ويزامونو بگيريم و برسيم به آنچه آرزو مي كرديمRolleyes
(2010-08-09 ساعت 10:01)mojezeh khamoosh نوشته:  با سلام و تشکر فراوان
چطوری از نحوه و زمان کارنت شدن باید اطلاع حاصل کرد؟آیا شماره هر کیس بصورت مجزا در سایت مربوط به کارنت شدن اعلام می شه؟
با تشکر فراوان

دوست خوبم كارنت شدن يعني به جريان افتادن.يعني وقتي كيس شما كارنت شد پرونده شما به جريان ميفته.بايد به سايت سفارت مربوطه سر بزنيد تا از تاريخ مصاحبه مطلع بشيد.سايت سفارت آنكارا كه هر چند روز يكبار آپ ديت ميكنه و تو يه جدول تاريخها رو جلوي شماره كيس مي نويسه.ولي سايت ابوظبي متفاوته.بايد شماره كيس رو وارد كني و ببيني كه تاريخ مصاحبت معلوم شده يا نه.
متشکرم از شما دوست عزیز
تو را من چشم در راهم ............
تشکر کنندگان:
پس جرا خبری نیست از کارنت شدن 2011 اییا !؟هنوز coming soon زده!
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: has55
با تشکر فراوان
ba salam
dooste aziz bad az ghore keshi va roshan shodane natayej kare residegi be parvandeh barandegan shoroo mishe va bar asase tartibe case namberha in kar soorat migirad va in kar be khatere tedade ziad barandegan be soorat listhaye mahane dar site [dvselectee.state.gov]ghesmat visa bolletin elam mishe va residegi mishe be in tartib ke be shoma tarikhi ro bara mosahebe va dadane madarek midan va shoma dar oon tarikh be sefarati ke tooye formhaye aval neveshti va barashoon post kardi miri.vaghti yek seri case number bara residegi dar siti ke goftam elam shod estelahan migan in case ha current shodan yani be jaryan oftadan .bad shoma be hamin site ke goftam tashrif mibari va chek mikoni .be in soorat ke migam
dar link [visa bolletin] az site [dvselectee.state.gov] rafte va az jadvale [B] ke marboot be shoma hast adade moghabele ASIA ro mikhooni in adad yani har kasi ke case numberesh zire in adad hast current shode va bayad amadeh mosahebe beshe ke tarikh va mahal va madareke morede niaz tavasote ye name baraye shoma post khahad shod.enshaalah
bebakhshid man keyboarde farsim kamel nabood majboor shodam pingilish benevisam
oomidvaram matlab ro gerefte bashi.
movafagh va pirooz bashid.
تشکر کنندگان: coming soon
(2010-08-09 ساعت 10:27)final destination نوشته:  
(2010-08-09 ساعت 09:39)rayan.s نوشته:  عزیزان اگر نتایج قاره های اروپا و آفریقا را هم ببینید معلوم میشه سری اول بین 15 تا 20 درصد آخرین کیس نامبر اعلام میشه یعنی امسال سری اول بین 7500 تا 10000 برای آسیا اعلام میشه باور نمیکنید 48 ساعت صبر کنید...

wow.اين عددي كه گفتين خيلي عاليه.اگه اينطور باشه يكبار ديگه وضعيت درخشان 2009 تكرار مي شه.به اميد روزي كه همه ويزامونو بگيريم و برسيم به آنچه آرزو مي كرديمRolleyes
با تشکر فراوان

دوست خوبم كارنت شدن يعني به جريان افتادن.يعني وقتي كيس شما كارنت شد پرونده شما به جريان ميفته.بايد به سايت سفارت مربوطه سر بزنيد تا از تاريخ مصاحبه مطلع بشيد.سايت سفارت آنكارا كه هر چند روز يكبار آپ ديت ميكنه و تو يه جدول تاريخها رو جلوي شماره كيس مي نويسه.ولي سايت ابوظبي متفاوته.بايد شماره كيس رو وارد كني و ببيني كه تاريخ مصاحبت معلوم شده يا نه.
دوست عزيز mojezeh khamosh:
وقتي در سايت visa bulletin http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html در هر ماه كارنت هاي ماه بعد رو اعلام ميكنند يعني اينكه در ماه بعد تا شماره كيس هاي اعلام شده پرونده ها داره بررسي ميشه و ارسال ميشه براي سفارت خانه ها.يعني افراد با اين كيس ها حواسشون باشه كه حدودا از 45 روز ديگه زمان مصاحبشونه و امادگيشو داشته باشند(ترجمه مدارك،مدارك مالي،واكسيناسيون و ...)حال بعضي از سفارت خانه ها بعد از اينكه پرونده يراشون از kcc بدستشون ميرسه با توجه به حجم كاريشون به هر پرونده زماني رو براي مصاحبه اختصاص ميدن كه انكارا هم نامه ميفرسته و هم در سايتش اعلام ميكنه ولي سفارت ابوظبي در سايتش اعلام نميكنه و فقط نامه ميفرسته كه اگه نامه نيومد دوستان ميتونند با ايميل زمان مصاحبه رو بفهمند.
مثال: اگر در بولتن ويزاي june نگاهي بيندازيد در جدول لاتاري ها نشان ميدهد كه در ماه june كيس هاي قاره آسيا تا عدد 19550 بررسي ميگردد كه در همين بولتن براي ماه july عدد 23500 اعلام شده.حال در بولتن ماهjuly دوباره كيس هاي ماه july يعني 23500 اعلام شده و شماه پرونده هائي كه قراره در ماه آگوست ( 28700 ) بررسي بشه رو اعلام كرده.در واقع بولتن ويزا يه نوع هشدار و اعلام آمادگي است براي برنده ها
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: alirezagh ، maxsupermax ، moeen ، saman33 ، Sooshians
دوستان
عوامل متعددی در سرعت کارنت شدن کیس ها موثر است از جمله می توان به برخی از آنها اشاره کرد.(برداشت شخصی اینجانب)

1: میزان پرونده های تشکیل شده (بر اساس مدارک ارسالی نوبت اول) از هر قاره
2:تعداد کشورهای واجد شرایط مهاجر فرستی به آمریکا از هر قاره
3:ترتیب و چیدمان کیس نامبرها در تمام نقاط جهان
4:میزان پرونده های تشکیل شده در kcc از همه نقاط دنیا

جالبه در بعضی از کشورهای آسیایی و بیشتر اروپا و آمریکا همیشه افرادی هستند که با وجود برنده شدن زیاد تمایلی به رفتن به آمریکا ندارند که این باعث میشه همیشه بقیه برنده ها از این قاره ها بطور کامل کارنت میشن ولی در مورد قاره آفریقا این برعکسه و می بینیم آفریقایی ها بعضی هاشون کارنت نمیشن.
کشور ما هم بخاطر محدودیت هایی که با ایالات متحده داره همیشه سهم کمی از مهاجرت ها رو تو آمریکا بخودش اختصاص میده که همین باعث میشه ما بتونیم هر سال تو لاتاری سهمیه داشته باشیم.

در پایان به همه دوستان تبریک میگم و اینکه واقعا خوشحال باشیم که در وضعیتی برنده لاتاری شدیم که کشورمان دچار سهمیه مازاد نیست و در صورت انجام صحیح مراحل کاری هر برنده ایرانی میتونه ویزای آمریکا رو براحتی بگیره

پیروز و کامیاب باشید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alirezagh ، maxsupermax ، Ashkan78 ، saman33 ، Sooshians
Re: قدم بعدي
به: lilinejad
سلام
و ممنون از راهنمايي. فقط بعد از اينكه Current شدي قدم بعدي چيه؟ با اين شماره ها كه اعلام ميشه و من در بولتن چك كردم حالا حالا ها نوبت من نميشه

با سلام
بعد از کارنت شدن یک نامه ازkcc که در اون تاریخ مصاحبه ومدارک مورد نیاز وهمچنین مکان مصاحبه که شما در فرمهای ارسالی نوبت اول نوشتید ( آنکارا یا ابوظبی) برای شما پست خواهد شد و شما خودتون رو برای مصاحبه آماده می کنید.البته شما میتونید از طریق ایمیل از تاریخ کارنت شدن و مصاحبه هم از طریق kccوهم از طریق سایت سفارت خانه (آنکارا رو شنیدیم ولی ابوظبی رو مطمئن نیستم )مطلع شوید.من نمیدونم کیس نامبر شما چنده ولی اعلام تاریخ مصاحبه بر اساس ترتیب کیس نامبرها هستش.

آدرس ایمیل listserv@calist.state.gov :kcc

متن زیر متنی است که از طریق سایت kcc نوشته شده وفقط همین یک خط رو می نویس وبجای first name اسمتون وبجای last name فامیلتون رو مینویسی.
Subscribe Visa-Bulletin First name/Last name

(example: Subscribe Visa-Bulletin Sally Doe)

مثلا
subscribe visa-bulletin Kamran Hosseini
تشکر کنندگان: Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان