کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
|
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maxsupermax
2010-08-08 ساعت 23:34
(2010-08-07 ساعت 22:34)saman33 نوشته: سلام.دوستان عزیز من یه تحلیلایی انجام دادم ببینم با توجه به بولتن سالای گذشته حدودا چه ماهی کارنت می شم.خواستم حالا نتایجو شما هم ببینید. البته اینا فقط حدسای آماریه و نمی شه دقیق روی اینا حساب کرد. روند کارمو هم بطور خلاصه عرض میکنم. با توجه به اینکه آخرین کیس نامبر آسیا تو 5 سال گذشته روند صعودی داشته و امسال حدود 50000 هست من آمار تمام سالارو در یک ضریب ضرب کردم که ماکزیمم کیس تمام سالا 50000 بشه و با امسال مقایسه کنیم.توی شکل 1 نمودار سه سالو اوردم که آبی مربوط به بچه های 2010 قرمز 2009 و سبز 2005 هست. محور افقی ماههارو نشون میده و محور عمودی کیس نامبرارو... با تشکر از زحمات شما من فکر میکنم نتیجه آماری شما نزدیکترین نتایج به واقعیت خواهد بود. تشکر کنندگان: maxsupermax ، free_free ، OMID_R ، final destination ، alirezagh ، Sooshians
2010-08-09 ساعت 00:28
(2010-08-08 ساعت 23:34)Ali43 نوشته:(2010-08-07 ساعت 22:34)saman33 نوشته: سلام.دوستان عزیز من یه تحلیلایی انجام دادم ببینم با توجه به بولتن سالای گذشته حدودا چه ماهی کارنت می شم.خواستم حالا نتایجو شما هم ببینید. البته اینا فقط حدسای آماریه و نمی شه دقیق روی اینا حساب کرد. روند کارمو هم بطور خلاصه عرض میکنم. با توجه به اینکه آخرین کیس نامبر آسیا تو 5 سال گذشته روند صعودی داشته و امسال حدود 50000 هست من آمار تمام سالارو در یک ضریب ضرب کردم که ماکزیمم کیس تمام سالا 50000 بشه و با امسال مقایسه کنیم.توی شکل 1 نمودار سه سالو اوردم که آبی مربوط به بچه های 2010 قرمز 2009 و سبز 2005 هست. محور افقی ماههارو نشون میده و محور عمودی کیس نامبرارو... اشکان رقیبای خفنی پیدا کردی
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: Sooshians
2010-08-09 ساعت 01:28
(2010-08-08 ساعت 18:14)Monika نوشته: با سلام و تشکر من فکر میکنم مابقی اون 35001 شماره بین بقیه قاره ها (بجز آفریقا) که مجموعش میشه 49817 تقسیم میشه اینجوری از شماره کیس نامبرهای تکراری بین هر قاره ای هم جلوگیری میشه مثلا مشابه شماره 2011AS029512 به شکل 2011EU029512 به وجود نمیاد و هر برنده ای شماره منحصر به فرد خودشو داره. اینم مجموع برندگان در هر قاره که احتمالا قبلا دیدین AFRICA----------->51004 EUROPE----------->31199 ASIA----------->14999 SOUTH AMERICA,CENTRAL AMERICA,AND THE CARIBBEAN------------->2001 OCEANIA------------>1600 NORTH AMERICA -------------->18 TOTAL--------->100821 حالا چرا من اینجوری فکر میکنم !؟! خودمم نمیدونم
2010-08-09 ساعت 03:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-09 ساعت 03:15 توسط ParsTrader.)
سلام اشکان جان
گفتم یک جایی خوندم که فقط مهاجرت خانوادگی و کاری را حساب می کنند اما یادم نمیومد شما نوشتی تازه یادم اومد ویکی بودش ایرانی ها در سالهای گذشته هر سال بین 3000 تا 6000 هزار پناهندگی می گرفتند که سال گذشته یک دفعه به 9804 نفر رسید جالبه بدونی که کشور کانادا که همه میگن راحت پناهندگی میده برای امسال سهمیه 20000 نفری برای کل دنیا گذاشته و تازه همه میگن راحت پناهندگی میده این نشون میده تقاضای پناهندگی برای امریکا چقدر بالاست ایرانی ها در سالهای گذشته هرسال از طریق خانوادگی و کاری سالی بین 6000 تا 9000 نفر را به امریکا فرستادند که از این نظر خیلی بالا نیست ولی خوب کم هم نیست و به جز پارسال در سالهای گذشته متوسط سالی حدود 10000 نفر به امریکا مهاجرت کرده اند که این رقم برای کانادا حدود 6000 نفر بوده وبرای استرالیا 2500 نفر
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی باقی همه رایگان نیرزد هشدار تا عمر گرانبها بدان نفروشی
2010-08-09 ساعت 09:20
من اينجا رقيب خفني نمي بينم. يه تعداد دوست خوب و با دانش جديد مي بينم كه مي تونم با كمك اونا به نتايج بهتري برسم.
(2010-08-09 ساعت 00:28)free_free نوشته: اشکان رقیبای خفنی پیدا کردی
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
2010-08-09 ساعت 09:39
عزیزان اگر نتایج قاره های اروپا و آفریقا را هم ببینید معلوم میشه سری اول بین 15 تا 20 درصد آخرین کیس نامبر اعلام میشه یعنی امسال سری اول بین 7500 تا 10000 برای آسیا اعلام میشه باور نمیکنید 48 ساعت صبر کنید...
تشکر کنندگان: final destination ، alirezagh ، Sooshians
2010-08-09 ساعت 10:01
با سلام و تشکر فراوان
در مورد کارنت شدن با اینکه زیاد مورد بحث قرار گرفته ولی هنوز متوجه نشدم . منظور از کارنت شدن بصورت دقیق چیه؟ چطوری از نحوه و زمان کارنت شدن باید اطلاع حاصل کرد؟آیا شماره هر کیس بصورت مجزا در سایت مربوط به کارنت شدن اعلام می شه؟ بعد از کارنت شدن چکار باید کرد؟ با تشکر فراوان
2010-08-09 ساعت 10:17
(2010-08-08 ساعت 23:34)Ali43 نوشته:(2010-08-07 ساعت 22:34)saman33 نوشته: سلام.دوستان عزیز من یه تحلیلایی انجام دادم ببینم با توجه به بولتن سالای گذشته حدودا چه ماهی کارنت می شم.خواستم حالا نتایجو شما هم ببینید. البته اینا فقط حدسای آماریه و نمی شه دقیق روی اینا حساب کرد. روند کارمو هم بطور خلاصه عرض میکنم. با توجه به اینکه آخرین کیس نامبر آسیا تو 5 سال گذشته روند صعودی داشته و امسال حدود 50000 هست من آمار تمام سالارو در یک ضریب ضرب کردم که ماکزیمم کیس تمام سالا 50000 بشه و با امسال مقایسه کنیم.توی شکل 1 نمودار سه سالو اوردم که آبی مربوط به بچه های 2010 قرمز 2009 و سبز 2005 هست. محور افقی ماههارو نشون میده و محور عمودی کیس نامبرارو... چه می کنه هوش این بچه های ایرانی مطمئنا تحلیلهای آماری اینگونه بهترین روش است با تشکر خیلی فراوان تشکر کنندگان: Sooshians
2010-08-09 ساعت 10:45
(2010-08-09 ساعت 10:27)final destination نوشته:متشکرم از شما دوست عزیز(2010-08-09 ساعت 09:39)rayan.s نوشته: عزیزان اگر نتایج قاره های اروپا و آفریقا را هم ببینید معلوم میشه سری اول بین 15 تا 20 درصد آخرین کیس نامبر اعلام میشه یعنی امسال سری اول بین 7500 تا 10000 برای آسیا اعلام میشه باور نمیکنید 48 ساعت صبر کنید... تو را من چشم در راهم ............
2010-08-09 ساعت 11:29
پس جرا خبری نیست از کارنت شدن 2011 اییا !؟هنوز coming soon زده!
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012 تاریخ Feb 12 2014 :approve دریافت شماره کیس : Apr 01 2014 تكميل مدارك : July 16 2014 دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014 تاريخ مصاحبه : Sep 04 2014 تشکر کنندگان: has55
2010-08-09 ساعت 11:47
(2010-08-09 ساعت 10:01)mojezeh khamoosh نوشته: با سلام و تشکر فراوانba salam dooste aziz bad az ghore keshi va roshan shodane natayej kare residegi be parvandeh barandegan shoroo mishe va bar asase tartibe case namberha in kar soorat migirad va in kar be khatere tedade ziad barandegan be soorat listhaye mahane dar site [dvselectee.state.gov]ghesmat visa bolletin elam mishe va residegi mishe be in tartib ke be shoma tarikhi ro bara mosahebe va dadane madarek midan va shoma dar oon tarikh be sefarati ke tooye formhaye aval neveshti va barashoon post kardi miri.vaghti yek seri case number bara residegi dar siti ke goftam elam shod estelahan migan in case ha current shodan yani be jaryan oftadan .bad shoma be hamin site ke goftam tashrif mibari va chek mikoni .be in soorat ke migam dar link [visa bolletin] az site [dvselectee.state.gov] rafte va az jadvale [B] ke marboot be shoma hast adade moghabele ASIA ro mikhooni in adad yani har kasi ke case numberesh zire in adad hast current shode va bayad amadeh mosahebe beshe ke tarikh va mahal va madareke morede niaz tavasote ye name baraye shoma post khahad shod.enshaalah bebakhshid man keyboarde farsim kamel nabood majboor shodam pingilish benevisam oomidvaram matlab ro gerefte bashi. movafagh va pirooz bashid. تشکر کنندگان: coming soon
2010-08-09 ساعت 12:10
(2010-08-09 ساعت 10:27)final destination نوشته:دوست عزيز mojezeh khamosh:(2010-08-09 ساعت 09:39)rayan.s نوشته: عزیزان اگر نتایج قاره های اروپا و آفریقا را هم ببینید معلوم میشه سری اول بین 15 تا 20 درصد آخرین کیس نامبر اعلام میشه یعنی امسال سری اول بین 7500 تا 10000 برای آسیا اعلام میشه باور نمیکنید 48 ساعت صبر کنید... وقتي در سايت visa bulletin http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html در هر ماه كارنت هاي ماه بعد رو اعلام ميكنند يعني اينكه در ماه بعد تا شماره كيس هاي اعلام شده پرونده ها داره بررسي ميشه و ارسال ميشه براي سفارت خانه ها.يعني افراد با اين كيس ها حواسشون باشه كه حدودا از 45 روز ديگه زمان مصاحبشونه و امادگيشو داشته باشند(ترجمه مدارك،مدارك مالي،واكسيناسيون و ...)حال بعضي از سفارت خانه ها بعد از اينكه پرونده يراشون از kcc بدستشون ميرسه با توجه به حجم كاريشون به هر پرونده زماني رو براي مصاحبه اختصاص ميدن كه انكارا هم نامه ميفرسته و هم در سايتش اعلام ميكنه ولي سفارت ابوظبي در سايتش اعلام نميكنه و فقط نامه ميفرسته كه اگه نامه نيومد دوستان ميتونند با ايميل زمان مصاحبه رو بفهمند. مثال: اگر در بولتن ويزاي june نگاهي بيندازيد در جدول لاتاري ها نشان ميدهد كه در ماه june كيس هاي قاره آسيا تا عدد 19550 بررسي ميگردد كه در همين بولتن براي ماه july عدد 23500 اعلام شده.حال در بولتن ماهjuly دوباره كيس هاي ماه july يعني 23500 اعلام شده و شماه پرونده هائي كه قراره در ماه آگوست ( 28700 ) بررسي بشه رو اعلام كرده.در واقع بولتن ويزا يه نوع هشدار و اعلام آمادگي است براي برنده ها
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي مصاحبه:90/03/16 (06 june) مدت كلیرنس : 111 روز تاریخ کلیر : 25 SEP دریافت ویزا : 26 SEP تاریخ پرواز : 9 مارچ دریافت گرین کارت : 19 آوریل خلاصه وضعیت کیس تشکر کنندگان: alirezagh ، maxsupermax ، moeen ، saman33 ، Sooshians
2010-08-09 ساعت 12:20
دوستان
عوامل متعددی در سرعت کارنت شدن کیس ها موثر است از جمله می توان به برخی از آنها اشاره کرد.(برداشت شخصی اینجانب) 1: میزان پرونده های تشکیل شده (بر اساس مدارک ارسالی نوبت اول) از هر قاره 2:تعداد کشورهای واجد شرایط مهاجر فرستی به آمریکا از هر قاره 3:ترتیب و چیدمان کیس نامبرها در تمام نقاط جهان 4:میزان پرونده های تشکیل شده در kcc از همه نقاط دنیا جالبه در بعضی از کشورهای آسیایی و بیشتر اروپا و آمریکا همیشه افرادی هستند که با وجود برنده شدن زیاد تمایلی به رفتن به آمریکا ندارند که این باعث میشه همیشه بقیه برنده ها از این قاره ها بطور کامل کارنت میشن ولی در مورد قاره آفریقا این برعکسه و می بینیم آفریقایی ها بعضی هاشون کارنت نمیشن. کشور ما هم بخاطر محدودیت هایی که با ایالات متحده داره همیشه سهم کمی از مهاجرت ها رو تو آمریکا بخودش اختصاص میده که همین باعث میشه ما بتونیم هر سال تو لاتاری سهمیه داشته باشیم. در پایان به همه دوستان تبریک میگم و اینکه واقعا خوشحال باشیم که در وضعیتی برنده لاتاری شدیم که کشورمان دچار سهمیه مازاد نیست و در صورت انجام صحیح مراحل کاری هر برنده ایرانی میتونه ویزای آمریکا رو براحتی بگیره پیروز و کامیاب باشید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: alirezagh ، maxsupermax ، Ashkan78 ، saman33 ، Sooshians
Re: قدم بعدي
به: lilinejad سلام و ممنون از راهنمايي. فقط بعد از اينكه Current شدي قدم بعدي چيه؟ با اين شماره ها كه اعلام ميشه و من در بولتن چك كردم حالا حالا ها نوبت من نميشه با سلام بعد از کارنت شدن یک نامه ازkcc که در اون تاریخ مصاحبه ومدارک مورد نیاز وهمچنین مکان مصاحبه که شما در فرمهای ارسالی نوبت اول نوشتید ( آنکارا یا ابوظبی) برای شما پست خواهد شد و شما خودتون رو برای مصاحبه آماده می کنید.البته شما میتونید از طریق ایمیل از تاریخ کارنت شدن و مصاحبه هم از طریق kccوهم از طریق سایت سفارت خانه (آنکارا رو شنیدیم ولی ابوظبی رو مطمئن نیستم )مطلع شوید.من نمیدونم کیس نامبر شما چنده ولی اعلام تاریخ مصاحبه بر اساس ترتیب کیس نامبرها هستش. آدرس ایمیل listserv@calist.state.gov :kcc متن زیر متنی است که از طریق سایت kcc نوشته شده وفقط همین یک خط رو می نویس وبجای first name اسمتون وبجای last name فامیلتون رو مینویسی. Subscribe Visa-Bulletin First name/Last name (example: Subscribe Visa-Bulletin Sally Doe) مثلا subscribe visa-bulletin Kamran Hosseini تشکر کنندگان: Ashkan78
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان