کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
صدرا جان معذرت

شوخی صرفاً جهت کم کردن استرس و نگرانی بچه ها ،مخصوصاً ما ها که هنوز دستمون به هیچی بند نیست و شماره ای در دست نداریم. برای عوض کردن فضای ملتهب و بغرنج موجود بود Smile
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، OMID_R ، narcis_ala ، alirezagh
آخه من نمیدونم با کیس نامبر 42000 دیگه چرا روزی 967 بار visa bulletin رو چک میکنم؟؟؟ Cool
تشکر کنندگان: OMID_R ، lale ، rayan.s ، coming soon ، arash004 ، free_free ، alirezagh
(2010-08-10 ساعت 17:46)Sooshians نوشته:  آخه من نمیدونم با کیس نامبر 42000 دیگه چرا روزی 967 بار visa bulletin رو چک میکنم؟؟؟ Cool

داداش امیدوار باش شاید گفتن 42000 اولیت نفرات بیان برن
تشکر کنندگان: Sooshians ، OMID_R
شایدم کیس نامبرها رو از اخر به اول اعلام کردن!!!!!

ساعت 5:19 خبری نیست هنوز
تشکر کنندگان:
بچه ها هنوز comming soon هستش
مردم به خدا
تشکر کنندگان:
امروز هم خبری نشد.لطفا یکی به کی سی سی mail بزنه .
تشکر کنندگان:
بچه ها فکر کنم میخواهند از امشب ساعت 24 اعلام کنند به خاطر اینکه از فردا ماه رمضان است و خوب میگویند که خوش یمن هستش
مگه نه؟
تشکر کنندگان: alirezagh ، یاشار و ماری
اين داستان بولتن هر ماه هم شده مثل ديدن ماه!

فكر كنم يواش يواش كارمون به اونجا بكشه گروههاي تخصصي جهت رويت بولتن هر ماه در سراسر مهاجرسرا تشكيل بشه و از نهم هر ماه ميلادي پشت كامپوترها نشسته و پس از رويت بولتن و تاييد و ...... حلول بولتن اعلام بشه و ....!

شايد هم خود KCC بايد رويت يه چيزايي براش به اثبات برسه تا حلول بولتن رو اعلام كنه!
تشکر کنندگان: coming soon ، Sooshians
(2010-05-28 ساعت 09:44)maryams نوشته:  
(2010-05-28 ساعت 09:19)Ashkan78 نوشته:  فطعا و یقینا از ماه اکتبر مصاحبه بچه های 2011 شروع می شه. توی بولتن ماه سپتامبر که حدود دهم ماه آگوست منتشر می شه، سری نخست Currentهای سال 2011 برای مصاحبه در ماه اکتبر اعلام می شه و دهم ماه بعد، Current های نوامبر. به همین ترتیب جلو می ره تا حدود 10 جولای 2011 که بولتن ماه آگوست و Current های سپتامبر و آخرین سری 2011ای ها رو اعلام می کنن و بعد می رن سراغ برنده های 2012.

نتیجه گیری اخلاقی: بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین!

(2010-05-28 ساعت 09:04)maryams نوشته:  سلام

اینطور که بولتن ماه جون نسون میده، هنوز برندگان 2010 در حال کارنت شدن هستن. 2011 ایها از چه ماهی شروع به کارنت شدن می شن؟

ممنون اشکان

پس با این حساب من با شماره 37 هزار تا سال دیگه کارنت نمی شم. درسته؟! و این کارنت شدن و نامه دوم هم به اینکه اینا کی مدارک اولم رو دریافت کردن و محل مصاحبه رو کجا بندازن هم ربطی نداره؟
با سلام .طبق آخرین مکاتبه من با kcc که همین ۲ روز پیش بوده کسانی که case number آنها زیر ۹۰۰۰ است در منطقه ما یعنی آسیا برای ماه اکتبر کارنت میشن .متن این مکاتبه رو میزارم که دوستان ببینن

KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
کیس نامبر : AS00028XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت :
دریافت نامه دوم :
تاريخ مصاحبه :
دریافت ویزا :
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، coming soon ، Ashkan78 ، Sooshians ، free_free ، Ali Sepehr ، satusa ، indmehdi
(2010-08-11 ساعت 13:40)najibise نوشته:  
(2010-05-28 ساعت 09:44)maryams نوشته:  
(2010-05-28 ساعت 09:19)Ashkan78 نوشته:  فطعا و یقینا از ماه اکتبر مصاحبه بچه های 2011 شروع می شه. توی بولتن ماه سپتامبر که حدود دهم ماه آگوست منتشر می شه، سری نخست Currentهای سال 2011 برای مصاحبه در ماه اکتبر اعلام می شه و دهم ماه بعد، Current های نوامبر. به همین ترتیب جلو می ره تا حدود 10 جولای 2011 که بولتن ماه آگوست و Current های سپتامبر و آخرین سری 2011ای ها رو اعلام می کنن و بعد می رن سراغ برنده های 2012.

نتیجه گیری اخلاقی: بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین!

(2010-05-28 ساعت 09:04)maryams نوشته:  سلام

اینطور که بولتن ماه جون نسون میده، هنوز برندگان 2010 در حال کارنت شدن هستن. 2011 ایها از چه ماهی شروع به کارنت شدن می شن؟

ممنون اشکان

پس با این حساب من با شماره 37 هزار تا سال دیگه کارنت نمی شم. درسته؟! و این کارنت شدن و نامه دوم هم به اینکه اینا کی مدارک اولم رو دریافت کردن و محل مصاحبه رو کجا بندازن هم ربطی نداره؟
با سلام .طبق آخرین مکاتبه من با kcc که همین ۲ روز پیش بوده کسانی که case number آنها زیر ۹۰۰۰ است در منطقه ما یعنی آسیا برای ماه اکتبر کارنت میشن .متن این مکاتبه رو میزارم که دوستان ببینن

KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
یعنی 9000 تا اعلام میکنند
مطمعا هستید
بابا اینکه خیلی عالیه
فقط شانسمون بگه که نخواهند مثل پارسال ماه نوامبر 200 تا را اعلام کنندCool
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Sooshians ، free_free
وای ما رفتنی شدیم
4900
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Sooshians ، moeen
سال پيش هم اين مورد پيش اومد. با يه كمي احتياط مي تونم بگم 9000 تاي ماه اول مبارك دوستان 2011 باشه... هميشه اين E-Mailها درست از آب در ميومد.

(2010-08-11 ساعت 13:40)najibise نوشته:  [en]KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.[/en]
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Sooshians ، moeen
(2010-08-11 ساعت 11:04)Amir78 نوشته:  بچه ها فکر کنم میخواهند از امشب ساعت 24 اعلام کنند به خاطر اینکه از فردا ماه رمضان است و خوب میگویند که خوش یمن هستش
مگه نه؟

اينو كه جدي نگفتي؟!!بابا اونا چه ميدونن ماه رمضون و يمنش چيه!
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 15:46)final destination نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 11:04)Amir78 نوشته:  بچه ها فکر کنم میخواهند از امشب ساعت 24 اعلام کنند به خاطر اینکه از فردا ماه رمضان است و خوب میگویند که خوش یمن هستش
مگه نه؟

اينو كه جدي نگفتي؟!!بابا اونا چه ميدونن ماه رمضون و يمنش چيه!
وای نرفته کافر شدید
ولی حال میکنم اینجا همه پایند و اهل دل
مرسی
خورخوری داره چیکار میکنهBig Grin
تشکر کنندگان: moeen ، final destination
سلام دوستان

با توجه به شواهد قراين، به احتمال خيلي خيلي خيلي زياد عدد 9000 براي ماه اكتبر درسته كه اين عدد رو دوستان روي E-Mail گرفتند. اگر اينجوري باشه تقريبا پيش بيني هاي من درست در اومده.

بهتره يه Flash Back به پست هاي اول همين Topic بزنيم. در جايي نوشته بودم:

(2010-06-05 ساعت 15:40)Ashkan78 نوشته:  اگه خيلي دلتون خواست مقايسه كنيد، پيشنهاد مي كنم خودتون رو با كساني كه در سال 2010 از اروپا برنده شدند مقايسه كنيد (چون به نظر مي رسه سيستم شماره دهي پارسال اروپا به امسال آسيا نزديك باشه). البته هنوز اين حدس قطعي نيست و نتايج تكميلي تحقيقات به اطلاع دوستان خواهد رسيد.

اگر دوستان به Visa Bulletion مربوط به سپتامبر 2009 مراجعه كنند، در بند C مي يبينند كه پارسال براي ماه نخست (اكتبر) قاره اروپا تا شماره 9100 اعلام شده. امسال هم براي ماه نخست (اكتبر) قاره آسيا عدد 9000 اعلام شده كه اين دو عدد به هم نزديك هستند.

از طرفي، پيش بيني عددي خود من براي ماه اكتبر اينگونه بوده:

(2010-07-14 ساعت 21:54)Ashkan78 نوشته:  حد پايين (Lower Limit) براي Current شدن: 6500
حد بالا (Upper Limit) براي Current شدن: 9200

كه عدد اعلام شده در بين حد بالا و پايين و البته نزديكتر به حد بالا هستش.

نتايج:

1- احتمال درست بودن نظريه مقايسه روال امسال با پارسال اروپا زياد هست.
2- مدل رياضي خود من كم كم داره به يه جاهايي مي رسه. هرچند هنوز دقيق نيست چون فاصله بين حدود بالا و پايين زياد هستش و از طرفي نزديك بودن عدد اعلام شده به حد بالا نشان دهنده اين هست كه مدل در وضعيت "دست كم گيري" يا همون Under-Estimate هست.

به دوستان Current شده تبريك مي گم.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: alirezagh ، Sooshians ، free_free ، moeen ، Ali Sepehr ، ravian ، bita-p ، User ، indmehdi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان