کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
من هم یک بار دیگه پیش بینی میکنم.
جولای=38100
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: aghdam ، farnaz82 ، coming soon ، free_free ، silia ، ramin_ad ، sepinod ، آرتين
یک کلام ................36000

نبـــــــــــــــــــــــــــود؟.....؟؟؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: silia ، ramin_ad ، farnaz82 ، coming soon ، Hornet ، sepinod ، aghdam ، آرتين
از همه دوستان گلم تشکر می کنم بابت پیش بینی های فوق العادشون
اگه بشه چی میییییییشه!!!!!!!!!!

*34600 *
تشکر کنندگان: coming soon ، farnaz82 ، Hornet ، sepinod ، aghdam ، آرتين
با سلام

پیش بینی من واسه جولای :36500
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: coming soon ، farnaz82 ، tamanna ، Hornet ، sepinod ، aghdam ، آرتين
با سلام به همه دوستان

اينو ميگم , نگيد نگفتي 35750

همين
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، sepinod ، aghdam ، free_free ، آرتين
(2011-04-26 ساعت 22:02)aghdam نوشته:  سلام

من قبلا پیشبینی کردم ولی دوباره می گم

این ماه همه CURRENT می شن RolleyesRolleyesRolleyesBig Grin

بعدا نگین کسی اینو پیش بینی نکرده بودا Cool

سلام!

کیس نامبر من هم شبیه شمست یکم بالاتر ۴۵،۰۰۰ Big Grin ... نمیدونم امیدوار باشم یا ناامید ولی‌ وقتی‌ میبینم روهییهٔ شما اینقدر خوب خوشحال میشم ... دمتوون گرم Smile

یه سوال اینکه، اگه ما بکگرند چک بخوریم، دیگه نمی‌شه امیدوار بود نه؟ البته من کار دولتی نداشتم هیچوقت ولی‌ خوب امکانش هست بالاخره ...

البته اینو بگم که یکی‌ از رفیقام، دوستش پارسال با کیس نامبر ۷۵،۰۰۰ گرین کارت گرفت ...

به امید آیندهٔ خوب و شاد برای شما و همهٔ دوستان مهاجر Smile
تشکر کنندگان: tamanna ، arash004 ، najibi ، Hornet ، sepinod ، aghdam ، mavarfan ، Sooshians ، آرتين

البته اینو بگم که یکی‌ از رفیقام، دوستش پارسال با کیس نامبر ۷۵،۰۰۰ گرین کارت گرفت ...

عجججججججججببببببب!!!!!!!!اخه شنیده بودم پارسال کیس نامبرها کمتر از امسال بوده!!!!!!!!!

تشکر کنندگان:
(2011-04-28 ساعت 14:39)ramin_ad نوشته:  از همه دوستان گلم تشکر می کنم بابت پیش بینی های فوق العادشون
اگه بشه چی میییییییشه!!!!!!!!!!

*34600 *

روش خیلی حساب کن
دوست منBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: aghdam ، coming soon ، tamanna ، آرتين
پیش بینی من هم : 35200
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: aghdam ، coming soon ، آرتين
(2011-04-28 ساعت 21:17)tamanna نوشته:  البته اینو بگم که یکی‌ از رفیقام، دوستش پارسال با کیس نامبر ۷۵،۰۰۰ گرین کارت گرفت ...

عجججججججججببببببب!!!!!!!!اخه شنیده بودم پارسال کیس نامبرها کمتر از امسال بوده!!!!!!!!!

از ایران شرکت نکرده بود تا اونجایی که من میدونم! ...... امیدوارم که حقیقت داشته باشه بهرحال ...

انشالله که همه کارنت شنو از نگرانی دران ...

امیدوارم یه جهش خوووب باشه واس جولایSmile

تشکر کنندگان: aghdam ، coming soon ، Hornet ، آرتين
(2011-04-28 ساعت 20:48)tex نوشته:  
(2011-04-26 ساعت 22:02)aghdam نوشته:  سلام

من قبلا پیشبینی کردم ولی دوباره می گم

این ماه همه CURRENT می شن Rolleyes:RolleyesBig Grin

بعدا نگین کسی اینو پیش بینی نکرده بودا Cool

سلام!

کیس نامبر من هم شبیه شمست یکم بالاتر ۴۵،۰۰۰ Big Grin ... نمیدونم امیدوار باشم یا ناامید ولی‌ وقتی‌ میبینم روهییهٔ شما اینقدر خوب خوشحال میشم ... دمتوون گرم Smile

یه سوال اینکه، اگه ما بکگرند چک بخوریم، دیگه نمی‌شه امیدوار بود نه؟ البته من کار دولتی نداشتم هیچوقت ولی‌ خوب امکانش هست بالاخره ...

دوست عزیز ، سلام
همه باید امیدوار باشیم و به موفقیت فکر کنیم که وقتی فکرش باشه ، خودشم می یاد Big Grin
نگران نباش ، درسته که ما ته دیگیم Tongue ولی خوشمزه تریم . . . واسه همین حتما ما رو می خورن Big Grin
جدا از شوخی ، بیشتر افرادی که پارسال متاسفانه نتونستن پیش از موعد کلیر بشن و زمان تمام شد ، کیس نامبر پایین داشتند .
دوست خود من پارسال روز آخر مصاحبه ها بود و دقیقا یک روز مانده به 30 سپتامبر کیلیر شد و ویزا شو گرفت . اگه کلیر به ما بخوره ، درسته که میگن زمانش دست اونا نیست ولی تا حدودی حواسشون هست که زمان داره تمام می شه
پس امیدوار باشید و محکم Cool
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
امیدوارم که همه این ماه کارنت بشن. ولی یه نکته یادتون باشه کارهایی را که باید انجام بدین را از همین حالا انجام بدین. نذارین دقیقیه 90 . من الان به ... کردن افتادم
تشکر کنندگان: Hornet ، mavarfan ، coming soon ، آرتين ، آمریکا
امیدوارم که همه این ماه کارنت بشن. ولی یه نکته یادتون باشه کارهایی را که باید انجام بدین را از همین حالا انجام بدین. نذارین دقیقیه 90 . من الان به ... کردن افتادم
تشکر کنندگان: Hornet ، آمریکا ، aghdam ، mavarfan ، آرتين
(2011-04-28 ساعت 23:18)obama نوشته:  امیدوارم که همه این ماه کارنت بشن. ولی یه نکته یادتون باشه کارهایی را که باید انجام بدین را از همین حالا انجام بدین. نذارین دقیقیه 90 . من الان به ... کردن افتادم

سلام!

مرسی‌ از راهنماییت. می‌شه خواهش کنم یه توضیح کوچیک بیدی که چه چیزهایی الان به دردسرت انداخته؟

آیا به‌غیر از مدارک کار و تحصیلات و اسپانسر، چیزه دیگه‌ای باید آماده باشه؟
تشکر کنندگان: Hornet ، aghdam ، آرتين ، آمریکا
پارسال بودن کسانی که در لحظه های اخر کلیر خوردن و بعد از 3 روز کلیر شد و الان هم امریکا هستن . باور نمیکنین بخش کلیر 2010 رو بخونید
تشکر کنندگان: Amir78 ، tex ، Hornet ، najibi ، آمریکا ، aghdam ، mavarfan ، coming soon ، آرتين

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان