موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون از شما.اما زنگ بزنم چی می پرسن و من باید چی بگم؟ شما چیکار کردی؟ میشه راهنمایی کنید من چی باید بگم و چی می خوان؟ و شماره تلفن.
خیلی ممنون از شما
[/quote]
شماره تلفن:6065267500
کد ایالات متحده هم که میدونید ۰۰۱ هستش.شما تماس میگیری و منتظر میمونی که به اپراتور وصل شی.بعد که وصل شدی میگی:I'm calling about my interview date.
از شما کیس نامبر, تاریخ تولد, نام و اسپل اون رو میپرسه و نهایتا اگه تاریختون معلوم شده باشه بهتون میگه. موفق باشد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. همین الان با kcc تماس گرفتم بهم گفتن نامه ی دوم رو برام دیروز فرستادن. من هفته اول
اگوست در ابوظبی مصاحبه دارم. بنظرتون این نامه کی میرسه؟؟ ایمیل بزنم که زودتر متن نامه رو ببینم؟؟ چه فرم هایی باید براشون بفرستم؟؟ اسبانسر باید چه فرم هایی رو بفرسته برای kcc??? این فرم هارو خود اسبانسر داره یا kcc باید براش بفرسته؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-17 ساعت 01:43)shitili نوشته: سلام دوستان
من امروز ایمیل زدم و با کیس نامبر 35000 برای آگوست مصاحبم تایید شد.
ولی یه سوال : با توجه به اینکه تا شماره 39750 برای جولای کارنت شدند پس چرا وقت مصاحبه ما تو ماه آگوست افتاده ؟
دوست عزیز ، تبریک بابت کارنت شدن . . .
39750 برای آگوست هست نه جولای . . . توی بولتن جولای ، هم جولای رو اعلام می کنند و هم آگوست رو . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-17 ساعت 16:21)فردين نوشته: (2011-06-17 ساعت 14:35)golesang نوشته: دوست عزیز من چند تا پست رو خوندم ولی همین سوال رو دیدم اما جوابشو پیدا نکردم شایدم چشمام ندید فکر نمیکنم اینقدر موضوع مهمی باشه یا مشکلی برای کسی ایجاد کنه تو این سایت بارها و بارها سوالات تکراری پرسیده میشه چون حجم پستها زیاده
نگران نباشيد من هم ايميل زدم ولي از Information Received خبري نشد ولي جواب ايميلمو دادن احتمالا تا چند ساعت ديگه جواب ايميل شما هم ميدن
ممنون دوست عزیزم چون من دیدم مال اکثرا بعد چند ساعت جواب اتوماتشون اومد ولی مال من الان 24 ساعت شده ولی نیومد یه کم نگران شدم ممنون که جوابمو دادین خیالم راحت شد این روزها برای ما که کارنت شدیم روزهای پر استرسیه و هرچیز کوچیکی نگرانمون میکنه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان پیگیر زمان مصاحبشون بشن( با ایمیل یا تلفن)
همین الان تماس تلفنی گرفتیم(جمعه 27/3/1390ساعت 17) و 3 آگوست مصاحبه داریم.
با آرزوی موفقیت برای همه
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-17 ساعت 18:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-17 ساعت 18:44 توسط american.)
سلام دوستان من کيسم 37000 هست و تازه کرنت شدم
دانشجوم، ترمه 8 مهندسی مکانيک
به نظرتون همون موقع ويزا رو بهم ميدن؟
ميخوام هم پيشنهاد کاری ببرم هم مدرک اسپنسر هم پرينت حساب بانکی چقدر بايد پول تو حسابم بخوابونم؟
اشکال ندارهستاشو ببرم؟
آيا کمک ميکنه همون موقه ويزا رو بدن؟
چه چيزی باعث ميشه همون روز از انکارا ويزا بگيرم?
ممنون از همه دوستانه با تجروبه و دلسوز
اينکه دانشجو هستم خوبه يا بده؟
بايد چه مدرکی مبنی بر اينکه دانشجوم ارائه بدم؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-17 ساعت 18:38)american نوشته: سلام دوستان من کيسم 37000 هست و تازه کرنت شدم
ميخوام هم پيشنهاد کاری ببرم هم مدرک اسپنسر هم پرينت حساب بانکی چقدر بايد پول تو حسابم بخوابونم؟
اشکال ندارهستاشو ببرم؟
دوست عزیز 90 درصد کیسهای مشابه شما یکضرب ویزا گرفتن . البته اگر سربازی نرفته باشید و مورد دیگه ای نداشته باشید .در ضمن تجربه ثابت کرده که هر چی مختصر تر برید مصاحبه بهتره و فقط چیزهایی که نیازه رو ببرید . به نظر من پرینت حساب و اسپانسر نیازه ولی پیشنهاد کار اصلا نیاز نیست و اگه نبرید بهتره .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام
منم امروز جمعه 90/03/27 تماس گرفتم و زمان مصاحبه ام رو 10 آگوست در آنکارا اعلام کردند بهتره ما بچه هایی که حول و حوش دهم آگوست آنکارا مصاحبمون بیشتر با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-17 ساعت 18:57)matin2257 نوشته: بچه ها سلام
منم امروز جمعه 90/03/27 تماس گرفتم و زمان مصاحبه ام رو 10 آگوست در آنکارا اعلام کردند بهتره ما بچه هایی که حول و حوش دهم آگوست آنکارا مصاحبمون بیشتر با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم
سلام حدود کیس نامبرتون چنده؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-17 ساعت 19:53)american نوشته: (2011-06-17 ساعت 18:53)coming soon نوشته: (2011-06-17 ساعت 18:38)american نوشته: سلام دوستان من کيسم 37000 هست و تازه کرنت شدم
اشکال ندارهستاشو ببرم؟
دوست عزیز 90 درصد کیسهای مشابه شما یکضرب ویزا گرفتن . البته اگر سربازی نرفته باشید و مورد دیگه ای نداشته باشید .در ضمن تجربه ثابت کرده که هر چی مختصر تر برید مصاحبه بهتره و فقط چیزهایی که نیازه رو ببرید . به نظر من پرینت حساب و اسپانسر نیازه ولی پیشنهاد کار اصلا نیاز نیست و اگه نبرید بهتره .
مرسی از راهنمايتون کمينگ سونه عزيز
به نظرتون برای پيرينت هساب چی کار کنم؟
من مافم از سربازی کرته مفيت دارم.
خوبه؟
ميخواد مدرکيم مبنی بر دانشجو بودنم ببرم؟
ببخشيد اگه غلط املاي دارم من از نرمافزار استفاده ميکنم
اصولا لاتاري مدرك مالي نميخواد و همون ديپلم كافيه. طبق سايت اصلي برندگان لاتاري! حالا ليسانس كه زياد هم هست. البته نظر دوستانه ديگه يكم متفاوته.
ولي در مورد سربازي معافيت پزشكي اگه داري صداشو در نيار!
البته بازم تاكيد مي كنم رو حرف يك نفر حساب نكن و حرف بقيه دوستان رو هم بشنو. انگليسيت هم كه خوبه حتما يه سر به سايت dvselectee.state.gov بزن مرحله چهارم رو با دقت زياد بخون.
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
امروز تماس گرفتم برای زمان مصاحبه گفتن 2 آگوست .
شماره کیس: AS00037XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3 خرداد
محل دریافت نامه قبولی: تهران
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای اول:30 خرداد
کارنت : June/10
نامه دوم: July/7
مصاحبه: 2/Aug
دریافت ویزا: 2/Aug