کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-16 ساعت 15:28)1979SAM نوشته:  
(2011-06-15 ساعت 23:24)آمریکا نوشته:  
(2011-06-15 ساعت 22:52)1979SAM نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا جواب ايميلم روهم دادند

سلام دوست عزیز
شما تاریخ مصاحبه رو گرفتین ؟؟؟ممنون میشم بیشتر توضیح بدید!!!!!

دوستان من چند بار به KCC ایمیل زدم ولی به من Information Received نمیده کسی میدونه چرا؟؟؟؟

تاريخش روبهم ندادند فقط نوشتن كه دعوتنامه اون تايك هفته ديگه ميل ميشه به ايميلم همون چيزي كه پشت گوشي هم بهم گفتن يعني يك هفته ديگه همه چيز درمورد تاريخ وساعت مصاحبه روشن ميشه البته من كه خيلي برام خوبه چون ترجمه مدارك وپاسپورتم و كارت واكسيناسيونم هم آماده ميشه

تبريك ميگم بهت خيلي خوشحال شدم.مي تونم بپرسم حدود كيس نامبرتون چنده برا من ***38 .به نظرتون برا منم تا يك هفته ديگه مشخص ميشه؟يعني از الان ايميل بزنم براشون ؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: farzad.s
سلام دوستان مهاجر
KCC جواب ایمیل رو داد مصاحبه ما هفته اول August هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.

دوستان میل بزنید به KCC
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: solanje ، 1979SAM ، آرتين ، فردين ، nima.nabizadeh ، coming soon ، najibi ، farzad.s ، HAMEDMIM ، aghdam
(2011-06-16 ساعت 19:08)Vahidn نوشته:  
(2011-06-16 ساعت 15:28)1979SAM نوشته:  
(2011-06-15 ساعت 23:24)آمریکا نوشته:  
(2011-06-15 ساعت 22:52)1979SAM نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا جواب ايميلم روهم دادند

سلام دوست عزیز
شما تاریخ مصاحبه رو گرفتین ؟؟؟ممنون میشم بیشتر توضیح بدید!!!!!

دوستان من چند بار به KCC ایمیل زدم ولی به من Information Received نمیده کسی میدونه چرا؟؟؟؟

تاريخش روبهم ندادند فقط نوشتن كه دعوتنامه اون تايك هفته ديگه ميل ميشه به ايميلم همون چيزي كه پشت گوشي هم بهم گفتن يعني يك هفته ديگه همه چيز درمورد تاريخ وساعت مصاحبه روشن ميشه البته من كه خيلي برام خوبه چون ترجمه مدارك وپاسپورتم و كارت واكسيناسيونم هم آماده ميشه

تبريك ميگم بهت خيلي خوشحال شدم.مي تونم بپرسم حدود كيس نامبرتون چنده برا من ***38 .به نظرتون برا منم تا يك هفته ديگه مشخص ميشه؟يعني از الان ايميل بزنم براشون ؟

39xxx
تشکر کنندگان: farzad.s
(2011-06-16 ساعت 19:35)آمریکا نوشته:  سلام دوستان مهاجر
KCC جواب ایمیل رو داد مصاحبه ما هفته اول August هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.

دوستان میل بزنید به KCC

سلام باعرض تبريك به مناسبت اولين قدم اساسي به سمت مهاجرت به آمريكا ميخواستم بپرسم كه آيا فرم دعوتنامه ياهمچين چيزي براي معرفي به سفارت به شمادادند؟
من الان دوباره درخواستم روميل زدم ببينم كه مال من روهم اعلام ميكنند.
تشکر کنندگان: coming soon ، REZA1390 ، farzad.s
هورررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره KCC جواب منو هم داد البته با تلفن،واسه ۴ aug
تشکر کنندگان: REZA1390 ، فردين ، najibi ، gadfly ، ali_ho ، hvossoughi ، 1979SAM ، solanje ، آرتين ، farnaz82 ، zohre61 ، Sooshians ، aghdam ، HAMEDMIM
چه باحال شد همزمان با این post عضو فعال هم شدم...!!!!
Big GrinCoolWinkSmile
تشکر کنندگان: Linspire ، hvossoughi ، 1979SAM ، najibi ، آرتين ، farnaz82 ، farzad.s ، aghdam
جواب ایمیل منو دادن
برای 4 augSmileBig Grin
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: gadfly ، najibi ، ali_ho ، فردين ، nima.nabizadeh ، 1979SAM ، solanje ، آرتين ، farnaz82 ، farzad.s ، aghdam ، HAMEDMIM
جواب منم دادن خدا رو شكر.براي 9 آگوست
تشکر کنندگان: hvossoughi ، gadfly ، فردين ، 1979SAM ، solanje ، najibi ، آرتين ، farnaz82 ، farzad.s ، aghdam ، matin2257 ، HAMEDMIM ، Ehsan2011
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جواب منوهم دادند نهم آگوست
مااوممممممممممممممممممممممممممممممممممدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم آمرییییییییییییییییییییییییییییییییییکا
سفارت آمریکا بداند مافقط به یک ضربش رضایت میدیم

ازطرف بچه های سایت مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hvossoughi ، solanje ، najibi ، nil2011 ، آرتين ، farnaz82 ، Sooshians ، ali_ho ، farzad.s ، aghdam ، matin2257 ، HAMEDMIM ، Ehsan2011
(2011-06-16 ساعت 23:45)1979SAM نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جواب منوهم دادند نهم آگوست
مااوممممممممممممممممممممممممممممممممممدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم آمرییییییییییییییییییییییییییییییییییکا

سلام دوست عزیز. تبریک میگم. منم آگوست مصاحبه دارم.دیشب تماس گرفتم بهم گفتن. بهتون نگفتن کی نامه رو میفرستن؟؟
تشکر کنندگان: 1979SAM ، solanje ، nima.nabizadeh ، آرتين ، farzad.s ، HAMEDMIM
(2011-06-16 ساعت 23:49)nil2011 نوشته:  
(2011-06-16 ساعت 23:45)1979SAM نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جواب منوهم دادند نهم آگوست

سلام دوست عزیز. تبریک میگم. منم آگوست مصاحبه دارم.دیشب تماس گرفتم بهم گفتن. بهتون نگفتن کی نامه رو میفرستن؟؟

سلام باعرض تبریک به شما دوست عزیز
توی تماس قبلی گفتن که هرکسی میل بزنه نوتیفیکیشن سفارت روبراش تاآخریکشنبه آینده اعلام میکنن
حتما میل بزنید میفرستن من هم فرستادم البته پشت گوشی ساعتش روهم بهتون اعلام میکنن
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، ali_ho ، farzad.s ، aghdam
(2011-06-16 ساعت 23:53)1979SAM نوشته:  

توی تماس قبلی گفتن که هرکسی میل بزنه نوتیفیکیشن سفارت روبراش تاآخریکشنبه آینده اعلام میکنن
حتما میل بزنید میفرستن من هم فرستادم البته پشت گوشی ساعتش روهم بهتون اعلام میکنن

من تاحالا فقط به kcc زنگ میزدم. ایمیل نزدم. میشه بگید ایمیل بزنم چی بگم؟؟؟ آدرس ایمیلش چی هست؟؟ ساعت رو به من گفتن. ممنون
تشکر کنندگان:
به همه اونایی که تاریخ رو گرفتن تبریک میگم . من همین الان ایمیل زدم . امیدوارم زود جواب بدن.
شماره کیس: AS00037XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3 خرداد
محل دریافت نامه قبولی: تهران
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای اول:30 خرداد
کارنت : June/10
نامه دوم: July/7
مصاحبه: 2/Aug
دریافت ویزا: 2/Aug
تشکر کنندگان: 1979SAM ، najibi ، farnaz82 ، farzad.s
Case Number: ----
PA NAME: ----
Date of birth: -----
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir/Madam,
According to the July Visa Bulletin my case number has been announced as current for August, 2011. Could you please advise me of the interview date and time at the embassy of the USA in Ankara, Turkey?
Sincerely
Your Name

آدرس ایمیل
KCCDV@state.gov

(2011-06-16 ساعت 23:58)nil2011 نوشته:  

من تاحالا فقط به kcc زنگ میزدم. ایمیل نزدم. میشه بگید ایمیل بزنم چی بگم؟؟؟ آدرس ایمیلش چی هست؟؟ ساعت رو به من گفتن. ممنون

[/align][/align]
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: 1979SAM ، najibi ، nil2011 ، farzad.s ، aghdam
(2011-06-16 ساعت 23:58)nil2011 نوشته:  

--------------------------------------------------------------------------------
KCCDV@state.gov

--------------------------------------------------------------------------------
Case Number:
FIRST NAME:
LAST NAME:
Date of birth:
Country Chargeability:
Preference Category: DV DIVERSITY

To whom it may concern,

With very warm regards,

According to visa bulletin my case number has been notified current for august.

It would be appreciated if you`d send me information about my interview session date and time and every thing I need for further processing.

Sincerely yours,
(2011-06-17 ساعت 00:16)nima.nabizadeh نوشته:  دوستان من که تلفن کردم به من گفتن یه فرم هم براتون میفرستیم که باید پر کنید،از دوستان با تجربه می‌خواستم بپرسم که قضیه این فرم چی‌ هست؟ و اینکه اگر باید همراه مدارک به آنکارا بفرستیم از اونجایی که این نامه دیر معمولان میرسه باید چه کار کنیم؟یا باید همره خودمون ببریمش؟؟؟

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863مدارك موردنياز براي لاتاري ازآغازتاپايان[/php]
تشکر کنندگان: najibi ، nil2011 ، aghdam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان