(2011-06-21 ساعت 16:43)golesang نوشته: دوستان عزیز سلام
برای من یه مسئله ای پیش اومده که خواستم اینجا بگم تا دوستانی که خارج از ایران هستن و تو سفارتهایی غیر از ابوظبی و آنکارا مصاحبه دارن حواسشونو بیشتر جمع کنن البته نمیدونم که جای پستم تو این تاپیک هست یا نه ولی اینقدر ناراحت و عصبانیم که عقلم کار نمیکنه من با توجه به صحبتهای دوستان مهاجرسرایی مبنی بر اینکه سوء پیشینه ایران لازم نیست دنبالش نرفتم و الان که دیگه به تاریخ مصاحبه نزدیک شدیم زنگ زدم به سفارت آمریکا در اینجا ( بخارست ) تا ببینیم که برای روز مصاحبه باید از قبل وقت بگیریم یا نه و در مورد مدارک صحبت کردم به من گفتن حتما حتما باید سوء پیشینه ایران رو هم داشته باشیم وگرنه بهمون ویزا نمیدن حالا ما 9 آگوست مصاحبه داریم و واقعا نمیدونم چیکار کنم از طریق سفارت ایران 3 ماه میکشه و از طریق داخل ایران هم حتما باید خودمون باشیم یعنی من الان با زن و دوتا بچه باید بلند بشم دو روزه برم ایران برای گرفتن سوءپیشینه در حالیکه که اگه از قبل میدونستم , میتونستم از طریق سفارت ایران سر فرصت بگیرم این رو نوشتم تا بقیه دوستان حتما خودشون زنگ بزنن سفارت آمریکا و مطمئن بشن
دوست عزیز با اینکه تو این تاپیک جاش نیست اما از ما در مالزی نخواستند و همون سو پیشینه مالزی کافی بود،شما هم اگر سو پیشینه همون بخارست را دارید ۱۰۰% کفایت میکنه به علاوه فکر میکنم توی سایت آنکارا دوستان زحمت کشیده بودند گذشته بودند متن انگلیسیش را که برای ایرانیان لازم نیست سو پیشینه
فکر میکنم همون را پرینت کنید و با خودتون ببرید،نهایتا اگر خیلی لازم باشه بهتون میگند لازم است و اون وقت برید ایران
دوست عزیز من همون اول نوشتم و معذرت هم میخوام که اینجا نوشتم ولی واقعا از صبح مغزم هنگ کرده یعنی بعد مصاحبه اگه خواستن تازه برم سوءپیشینه بگیرم مشکلی ایجاد نمیشه ؟؟؟ و اگه زحمتی نیست میشه لینک همون قسمتی که دوستان متن انگلیسی رو گذاشتن برام بزارید رفتم اونجا ولی واقعا چشمام نمیبینه اینقدر که عصبیم آخه خیلی مطمئن به ما گفتن حتما لازمه و گفتن دوهفته پیش هم یه ایرانی اومده بود و سوءپیشینه ایران رو آورده بود و بهش ویزا دادیم ممنون از راهنماییتون
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
[/quote]
دوست عزیز من همون اول نوشتم و معذرت هم میخوام که اینجا نوشتم ولی واقعا از صبح مغزم هنگ کرده یعنی بعد مصاحبه اگه خواستن تازه برم سوءپیشینه بگیرم مشکلی ایجاد نمیشه ؟؟؟ و اگه زحمتی نیست میشه لینک همون قسمتی که دوستان متن انگلیسی رو گذاشتن برام بزارید رفتم اونجا ولی واقعا چشمام نمیبینه اینقدر که عصبیم آخه خیلی مطمئن به ما گفتن حتما لازمه و گفتن دوهفته پیش هم یه ایرانی اومده بود و سوءپیشینه ایران رو آورده بود و بهش ویزا دادیم ممنون از راهنماییتون
[/quote]
انقدر به خودت فشار وارد نکن دوستم، این پروسه را اگه با فشار و ناراحتی بخوای پیش ببری مطمئن باش روز مصاحبه کم میاری عزیزم
من سعی میکنم اون لینک را براتون پیدا کنم البته بچه های آنکارا و مدیران هم اگه بتونند یاری کنند ممنون میشم
عزیزم ما عکس هامون ایراد داشت و من فکر میکردم حتما با این اتفاق ردمون میکنه اما همون طور که میدونی جریان fbi check خوردن از قبل معلوم است کیس شما هم دو حالت بیشتر نداره یا fbi check خوردید که بهتون میگه وقتی کلیر شدید بیارید یا نخوردید که اصلآ براش مهم نیست ،پس اینقدر نگران نباشید
در این حال که سعی میکنم لینک را براتون پیدا کنم اما یک پیشنهاد دیگه هم دارم با اینکه زیاد فرصت نیست و ممکن است نرسید اما یادم میاد یک بار که برای برادرم سوپیشینه میخواستیم سفارت به ما گفت اگه عجله دارید میتونید بگید فامیل هاتون در ایران برند امور خارجه و دستی پرونده را بگیرند و براتون ارسال کنند حالا هم شما میتونید درخواست بدید از اینجا هم براتون با dhl بفرستند و از اون طرف هم فامیل خودتون را بفرستید امور خارجه
من لینک را پیدا کنم براتون پیام خصوصی میگذارم،اما توکلتون به خدا باشه دوستم
من همیشه میگم این پروسه و این اتفاق تو زندگی ما ایجاد شده که به ما شادی و آرامش بیشتری عطا کنه و اصلآ نباید برای خودمون ناراحتی ایجاد کنیم،با اعتماد به نفس برید جلو و اصلآ غم به دلتون راه ندید
دوستم در قسمت Missing Documents لینک زیر http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html
علنا نوشته
Police certificates and documents related to military service are NOT required from Iran
امیدوارم کمی خیالتون راحت شده باشه دوستم اصلآ نگران نباشید
از بقیه دوستان معذرت میخوام که از این تاپیک برای پاسخ گویی استفاده کردیم
من اعتقا ددارم كه هرچه ازگرماي فضاي اين تايپيك كم كنيم خودمون ضرر كرديم بايد ماها كه فعلا داغ مصاحبه هستيم اين تايپيك رو داغ نگهش داريم ضمن اين كه انرژي تايپيك تاثير زيادي درروند كارخودمون هم داره
[/quote]
سام عزیز
من هم کاملا با شما موافقم و فکر می کنم با توجه به زمان مصاحبه من (10 آگوست ) با کیس 39000 ما بقی کیس های باقیمونده تو نیمه دوم آگوست و اوایل سپتامبر زمان مصاحبشون پس از همین حالا پیگیر کارهاشون بشن که وقت کم نیارن
و از حالا به همشون تبریک میگم
هوراااااااااااااااااااااااااا ALL CURRENT
2011-06-21 ساعت 17:40 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-21 ساعت 17:49 توسط HOMAYON53.)
(2011-06-21 ساعت 16:59)golesang نوشته:
(2011-06-21 ساعت 16:51)farnaz82 نوشته:
برای من یه مسئله ای پیش اومده که خواستم اینجا بگم تا دوستانی که خارج از ایران هستن و تو سفارتهایی غیر از ابوظبی و آنکارا مصاحبه دارن حواسشونو بیشتر جمع کنن البته نمیدونم که جای پستم تو این تاپیک هست یا نه ولی اینقدر ناراحت و عصبانیم که عقلم کار نمیکنه من با توجه به صحبتهای دوستان مهاجرسرایی مبنی بر اینکه سوء پیشینه ایران لازم نیست دنبالش نرفتم و الان که دیگه به تاریخ مصاحبه نزدیک شدیم زنگ زدم به سفارت آمریکا در اینجا ( بخارست ) تا ببینیم که برای روز مصاحبه باید از قبل وقت بگیریم یا نه و در مورد مدارک صحبت کردم به من گفتن حتما حتما باید سوء پیشینه ایران رو هم داشته باشیم وگرنه بهمون ویزا نمیدن حالا ما 9 آگوست مصاحبه داریم و واقعا نمیدونم چیکار کنم از طریق سفارت ایران 3 ماه میکشه و از طریق داخل ایران هم حتما باید خودمون باشیم یعنی من الان با زن و دوتا بچه باید بلند بشم دو روزه برم ایران برای گرفتن سوءپیشینه در حالیکه که اگه از قبل میدونستم , میتونستم از طریق سفارت ایران سر فرصت بگیرم این رو نوشتم تا بقیه دوستان حتما خودشون زنگ بزنن سفارت آمریکا و مطمئن بشن
دوست عزیز با اینکه تو این تاپیک جاش نیست اما از ما در مالزی نخواستند و همون سو پیشینه مالزی کافی بود،شما هم اگر سو پیشینه همون بخارست را دارید ۱۰۰% کفایت میکنه به علاوه فکر میکنم توی سایت آنکارا دوستان زحمت کشیده بودند گذشته بودند متن انگلیسیش را که برای ایرانیان لازم نیست سو پیشینه
فکر میکنم همون را پرینت کنید و با خودتون ببرید،نهایتا اگر خیلی لازم باشه بهتون میگند لازم است و اون وقت برید ایران
سلام دوست من ، من فرم مربوط به آنكارا را پيدا كردم كه برات attach مي كنم در صفحه 2 آيتم 5 فايل زير نوشته " Police certificates from Iran are not required"
اميدوارم بدرد بخوره.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
سلام دوست من ، من فرم مربوط به آنكارا را پيدا كردم كه برات attach مي كنم در صفحه 2 آيتم 7 فايل زير نوشته " Police certificates from Iran are not required"
اميدوارم بدرد بخوره.
منم تو ارسال بالا برات چند تا لینک فرستادم امیدوارم دیده باشی
ممنون از فرناز و همایون عزیز به خاطر کمک و راهنماییتون امیدوارم که این مورد برامون مشکلی ایجاد نکنه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
سلام دوستان عزیز
ضمن عرض پوزش به خاطر تاخیر (راستش کلاً فرموش کرده بودم)
به رسم هر ماه جدول روند کارنت شدن کیسها در سه سال اخیر رو ضمیمه کردم.
اعداد قرمز مقابل هر ماه، تعداد کیسهای کارنت شده در آن ماه می باشد.
همانطور که ملاحظه میفرمایید، به غیر از June سال 2009 ، بروبکس KCC این ماه برای آسیا با اعلام 5975 کیس، رکورد زدن.
2011-06-21 ساعت 21:00 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-21 ساعت 21:01 توسط free_free.)
ضمن تشکر از تمام دوستانی که تا لحظات آخر در این تاپیک مشغول کار و فعالیت هستند...
آقا داریم به آخرش نزدیک میشیم . چند روز دیگه همه کارنت میشن ..تماس گرفتم چندتا ماشین آجر و ماسه و سیمان تو راهه داره میاد که این تاپیک رو دیوارش کنیم بره دنبال کارش...
خانم برین کنار خاکی نشین...
دست مریزاد
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-06-21 ساعت 21:00)free_free نوشته: ضمن تشکر از تمام دوستانی که تا لحظات آخر در این تاپیک مشغول کار و فعالیت هستند...
آقا داریم به آخرش نزدیک میشیم . چند روز دیگه همه کارنت میشن ..تماس گرفتم چندتا ماشین آجر و ماسه و سیمان تو راهه داره میاد که این تاپیک رو دیوارش کنیم بره دنبال کارش...
خانم برین کنار خاکی نشین...
دست مریزاد
free free جان حیف تاپیک به این با حالی نیست دیوارکشیش کنیم بهتر نیست بعد از کارنت شدن به عنوان فعال ترین تاپیک کل دنیا بزاریمش تو موزهههههههه
سلام به همه
بالاخره تاریخ مصاحبه ما هم معلوم شد 7 اگوست یعنی 16 مرداد.
فقط دو نکته داره اگه کسی میدونه بگه !
اولا 7 آگوست یکشنبه است !!!! مگه سفارت تعطیل نیست؟؟؟؟
دوما دو روز قبلش که ما باید بریم مدیکال چک میشه جمعه که چون ما تو دوبی هستیم قائدتا اونجاهم تعطیله!!!؟؟؟؟؟
کمککککککککک
کیس نامبر : **362
تاریخ نامه اول : 28/03/89
ارسال مدارک : تیر ماه
سفارت : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : august 07 2011
تاریخ دریافت نامه دوم :NA
تاریخ ویزا : سپتامبر 2011
تاریخ ورود به امریکا : 6 اکتبر 2011
(2011-06-21 ساعت 20:23)Hornet نوشته: سلام دوستان عزیز
ضمن عرض پوزش به خاطر تاخیر (راستش کلاً فرموش کرده بودم)
به رسم هر ماه جدول روند کارنت شدن کیسها در سه سال اخیر رو ضمیمه کردم.
اعداد قرمز مقابل هر ماه، تعداد کیسهای کارنت شده در آن ماه می باشد.
همانطور که ملاحظه میفرمایید، به غیر از June سال 2009 ، بروبکس KCC این ماه برای آسیا با اعلام 5975 کیس، رکورد زدن.
خوب و خوش باشید
ممنون از جدولتون من اعداد را در جدول 2011 جمع زدم، شد 144550 یعنی با این حساب تا آگوست 144550 شماره کارنت شده اند که چیز عجیبیه اونم بدون احتساب قاره های دیگه (اقیانوسیه و...)
فقط اینجا میخواستم تشکر کنم از همتون که چه کارنت شدین چه ناه همه یک دلو یک صدا دارید به هممون امید میدین، به یک باره اشک شوق جاری شد از گوشهٔ چشمم که بابا دم همتون گرم که روحیهٔ همرو میبرید بالا، هروقت احساس دلتنگی کردم یأ احساس ناامیدی فقط کافیه که بیام یک سر تو این فرومه دوست داشتنی، تا با یک انگیزهٔ چندین بربر برگردم سر کارم،
دوست داره همهٔ دوستای که تا حالا ندیدمتون اما گویی چندین ساله که آشنام با هرکدمتون
به امید کارنت شدن همگی و ویزای یک ضرب برای تک تکتون
(2011-06-22 ساعت 08:12)nimahoboot نوشته: سلام به همهٔ دوستای خوبم،
فقط اینجا میخواستم تشکر کنم از همتون که چه کارنت شدین چه ناه همه یک دلو یک صدا دارید به هممون امید میدین، به یک باره اشک شوق جاری شد از گوشهٔ چشمم که بابا دم همتون گرم که روحیهٔ همرو میبرید بالا، هروقت احساس دلتنگی کردم یأ احساس ناامیدی فقط کافیه که بیام یک سر تو این فرومه دوست داشتنی، تا با یک انگیزهٔ چندین بربر برگردم سر کارم،
دوست داره همهٔ دوستای که تا حالا ندیدمتون اما گویی چندین ساله که آشنام با هرکدمتون
به امید کارنت شدن همگی و ویزای یک ضرب برای تک تکتون
سلام دوست عزيز
شما هم ميتونيد با دادن اطلاعات به Free_Free (از طريق پيام خصوصي) در اين قضيه سهيم باشي، تو جدول جلو اطلاعات شما خاليه !!
(2011-06-21 ساعت 22:49)siamak999 نوشته: سلام به همه
بالاخره تاریخ مصاحبه ما هم معلوم شد 7 اگوست یعنی 16 مرداد.
فقط دو نکته داره اگه کسی میدونه بگه !
اولا 7 آگوست یکشنبه است !!!! مگه سفارت تعطیل نیست؟؟؟؟
دوما دو روز قبلش که ما باید بریم مدیکال چک میشه جمعه که چون ما تو دوبی هستیم قائدتا اونجاهم تعطیله!!!؟؟؟؟؟
کمککککککککک
سلام دوست عزیز.
تا اونجایی که من میدونم سفارت تعطیل نیست!! خوب زودتر برین دوبی که به کارهای مدیکال برسید. 5شنبه nmc باز هست