کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-07-22 ساعت 18:02)silia نوشته:  من همین الان زنگ زدم.بهم گفت : تاریخ شما هنوز تعیین نشده.بین 7 تا 10 روز دیگه زنگ بزن. :-(

ای بابا.. 10 روز دیگه!!! یعنی 29جولای؟؟؟
من فکر می کردم نهایتا 24-25 جولای مشخص بشه! Sad

تشکر کنندگان: tamanna ، Sooshians ، Hornet ، silia
سلام به همه صبوران منتظر وصل، آقا این جمعه خبر برای من اومد.
من زنگیدم به KCCو با یک سوال درباره تاریخ مصاحبه جواب رو به من گفتن که توی 7 سپتامبر تاریخ مصاحبمه که از خوب حادثه روز تولد همسر جان هم می باشد.
فقط لازم به ذکر که ما مصاحبمون در مالزی هستش
به امید شادمانی سراسری برای این پست و بچه های منتظر کلیرنسBig GrinWink
تشکر کنندگان: ravian ، Sooshians ، bfarhadm ، arash004 ، HAMEDMIM ، nahid.t ، Hornet ، nil2011
منم الان زنگ زدم گفت فعلا مشخص نشده... فردا کی سی سی تعطیله؟ یعنی رفت واسه دوشنبه؟
تشکر کنندگان: ravian ، bfarhadm ، Hornet ، tamanna
سلام به همه عزیزان
منم الان تماس گرفتم و دوست عزیزمون در KCC بعد از کلی حال احوال و سلام رسوندن به دوستان و مخصوصا بچه های گل مهاجر سرا فرمودند برنامه ریزی مصاحبه های آنکارا و ابوظبی برای بولتن های جدید در حال انجام هست و هفته آینده اعلام خواهد شد .بنده عرض کردم هفته آینده مجددا تماس بگیرم ؟ و ایشان در نهایت خوش رویی و محبت فرمودند خیر عزیزدلم به وسیله پست و یا ایمیل شما را در جریان میزاریم.
خلاصه بازم به همتون سلام رسوند و چون خیلی سرش شلوغ بود دیگه زیاد مزاحمش نشدم.
هفته آیندشون از دو شنبه شروع میشه و مطمئن باشید تا پایان هفته آینده خبرهای خوبی بهمون خواهد رسید.
فدای همه دوستان گل
تشکر کنندگان: bfarhadm ، یاشار و ماری ، baz4baz ، arash004 ، HAMEDMIM ، Sooshians ، nimahoboot ، Hornet ، tamanna ، silia
منم بالاخره بعد از کلی صبوری زنگ زدم....

گفتند احتمالا تا 3 شنبه دیگه... مشخص می شه!!!!

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش!!!
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: Sooshians ، Hornet ، tamanna ، arash004 ، moeen ، ravian ، silia ، bfarhadm
سلام من هم امشب تماس گرفتم گفتند سه شنبه تماس بگير
تشکر کنندگان: Sooshians ، Hornet ، tamanna ، arash004 ، moeen ، ravian ، silia
خواهشمند است به صفحه زير برويد و اعتراض كه روند كليرنس نماييد.
http://www.facebook.com/USAdarFarsi?sk=wall
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: arash004 ، Hornet ، Sooshians ، tamanna ، bfarhadm ، silia
(2011-07-22 ساعت 21:41)nimahoboot نوشته:  سلام به همه صبوران منتظر وصل، آقا این جمعه خبر برای من اومد.
من زنگیدم به KCCو با یک سوال درباره تاریخ مصاحبه جواب رو به من گفتن که توی 7 سپتامبر تاریخ مصاحبمه که از خوب حادثه روز تولد همسر جان هم می باشد.

میشه بگید شماره کیستون چند بوده که برای 7 سپتامبر وقت دادن
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، moeen ، bfarhadm
(2011-07-23 ساعت 11:02)nima1387 نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 21:41)nimahoboot نوشته:  سلام به همه صبوران منتظر وصل، آقا این جمعه خبر برای من اومد.

من شماره کیس نامبرم ۴۰XXX هستش اما شاید به خاطر اینکه تو مالزی مصاحبه دارم تاریخ مصاحبم رو انداختن ۷ امّ شما هم آیا مصاحبتون مالزی هستش یأ آنکاراست
تشکر کنندگان: Hornet ، Sooshians ، tamanna ، moeen ، bfarhadm ، nahid.t
سلام،

من تماس گرفتم با کی‌ سی‌ سی‌ و یه خانوم با حوصله جواب داد. اول کیس نامبر رو پرسید و بد اسم بد هم تاریکه تولد.

من ۴۴،خکس هستم و بهم گفت ۷-۱۰ روز دیگه مشخص می‌شه تاریکه مصاحبه.

۲-۳ روز پیش هم ایمیل زده بودم. امروز صبح هم دیدم که جواب ایمیلم رو هم دادن و گفتن که شما کارنت شدین و نامهٔ دوم براتون فرستاده می‌شه.

باید یکم دیگه منتظر باشیم. من حدس میزنم که از ۱۵ سپتامبر به بد باشه تاریکه مصاحبم و این یکم نگرانی رو برای اف‌‌‌ ب‌ای چک خوردن رو زیاد می‌کنه.

ولی‌ توصیه می‌کنم هیچکی نگران نباشه، چون تجربه میگه که مصاحبههای آخر معمولان اف‌‌‌ ب‌ای نمیخوره و اگر هم بخور خیلی‌ سریع جوابش میاد ؛)

به امید ویسی‌ یکضرب برای همهههههههههههههههی دوستی‌ خوب مهاجرسرا.
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، moeen ، Sooshians ، ravian ، bfarhadm ، لیلا ج
(2011-07-23 ساعت 13:29)tex نوشته:  سلام،

من تماس گرفتم با کی‌ سی‌ سی‌ و یه خانوم با حوصله جواب داد. اول کیس نامبر رو پرسید و بد اسم بد هم تاریکه تولد.

من ۴۴،خکس هستم و بهم گفت ۷-۱۰ روز دیگه مشخص می‌شه تاریکه مصاحبه.

۲-۳ روز پیش هم ایمیل زده بودم. امروز صبح هم دیدم که جواب ایمیلم رو هم دادن و گفتن که شما کارنت شدین و نامهٔ دوم براتون فرستاده می‌شه.

باید یکم دیگه منتظر باشیم. من حدس میزنم که از ۱۵ سپتامبر به بد باشه تاریکه مصاحبم و این یکم نگرانی رو برای اف‌‌‌ ب‌ای چک خوردن رو زیاد می‌کنه.

ولی‌ توصیه می‌کنم هیچکی نگران نباشه، چون تجربه میگه که مصاحبههای آخر معمولان اف‌‌‌ ب‌ای نمیخوره و اگر هم بخور خیلی‌ سریع جوابش میاد ؛)

به امید ویسی‌ یکضرب برای همهههههههههههههههی دوستی‌ خوب مهاجرسرا.

ممنونم دوست عزیز فقط خواهش میکنم بعد از نوشتن پیام یک بار خودتون بخونیدش و اگه اشتباه تایپی توش بود اصلاح فرمایید
شاد و پیروز باشید
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، tamanna ، nahid.t ، alirezagh ، moeen ، mim ، HAMEDMIM
دوستان اين مسئله سوال از آلن در فيس بوك را جدي بگيريد. و بقول يك بزرگواري بجاي آنكه در بنشنيد به تاريك لعنت بگيد شمعي روشن نماييد. یادتان باشه با اعتراض حدود 50 تا دانشجو در همین صفحه قانون ویزا دانشجویی را عوض کردند. لذا خواهشمند است اين مسئله را جدي بگيريد.

تشکر کنندگان: Hornet ، bfarhadm ، Sooshians ، mim ، tamanna ، moeen
(2011-07-23 ساعت 12:50)nimahoboot نوشته:  
(2011-07-23 ساعت 11:02)nima1387 نوشته:  

من شماره کیس نامبرم ۴۰XXX هستش اما شاید به خاطر اینکه تو مالزی مصاحبه دارم تاریخ مصاحبم رو انداختن ۷ امّ شما هم آیا مصاحبتون مالزی هستش یأ آنکاراست

آنکارا-43000
تشکر کنندگان: Hornet ، bfarhadm ، Sooshians ، tamanna
دوستان عجله كنيد . كامنت هاي اين بخش- بخش فيس بوك سوال از آلن- واقعا كم هست. بايد تلاش بيشتر كرد. الان در جدول 2011 سيصد نفر ثبت نام كردن. پس حداقل بايد بچه هاي مهاجر سرا 150 تا كامنت بگذارن. اين واقعا انتظار من هست.

تشکر کنندگان: Linspire ، Sooshians ، Hornet ، baz4baz ، mim ، tamanna
(2011-07-24 ساعت 10:57)HOMAYON53 نوشته:  دوستان اين مسئله سوال از آلن در فيس بوك را جدي بگيريد. و بقول يك بزرگواري بجاي آنكه در بنشنيد به تاريك لعنت بگيد شمعي روشن نماييد. یادتان باشه با اعتراض حدود 50 تا دانشجو در همین صفحه قانون ویزا دانشجویی را عوض کردند. لذا خواهشمند است اين مسئله را جدي بگيريد.

بدتر عصبانیشون نکنه!! بگن مگه طلبکارین!!!Cool

تشکر کنندگان: coming soon ، tamanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان