کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-07-26 ساعت 14:12)نفس نوشته:  سلام به همه و تبریک:
میخواستم بدونم کسی سایت ابوظبی رو چک کرده هر چی میزنم میگه کیستون نیست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چی میشه؟
دوست عزيز اطلاعات شما در جدول free_free نيست !
شايد هم هست من پيدا نميكنم ؟
شما از برندگان 2011 هستيد ؟ و مصاحبه رفتيد ؟

كيسهايي كه اينجوري ميشن، معمولاً بعدش كلير ميشن
دوست عزيز استفاده از اطلاعات ديگران و ندادن اطلاعات خود به ديگران خيلي ... است
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: zohreh36 ، alisarshar ، Sooshians ، tamanna ، mim
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چی میشه؟
شما چرا مشخصاتتون توی جدول free free نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از این همه صغری و کبری گفتن توی این سایت باز هم این مورد هنوز داره مشاهده میشه که نه تنها زیاد جالب نیست بلکه ملال آور و کسل کننده هم هست ولی جا داره از عضوهای فعال و باسابقه ای مثل هورنت و بقیه دوستان تشکر کرد که باز هم بدون هیچگونه چشمداشت جواب شما ها رو میدن.یک قدری در این رویه تامل کنید تا شاید منتج به تغییر رویه بشه.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Hornet ، zohreh36 ، alisarshar ، Sooshians ، tamanna ، mim ، baz4baz
(2011-07-26 ساعت 15:24)coming soon نوشته:  
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چی میشه؟
بعد از این همه صغری و کبری گفتن توی این سایت باز هم این مورد هنوز داره مشاهده میشه که نه تنها زیاد جالب نیست بلکه ملال آور و کسل کننده هم هست ولی جا داره از عضوهای فعال و باسابقه ای مثل هورنت و بقیه دوستان تشکر کرد که باز هم بدون هیچگونه چشمداشت جواب شما ها رو میدن.یک قدری در این رویه تامل کنید تا شاید منتج به تغییر رویه بشه.
دوستای عزیز
من چند بار سعی کردم اطلاعات ناقص خودم رو توی جدول ثبت کنم ولی نشد نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟در ضمن ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است
توی چند تا پیج قبل دوستان نوشتن وقتی بولتتن اعلام بشه با زدن کیس میتونین وقت سفارتتونو ببینین حالا اگه من اشتباه فهمیدم یا اشتباه عمل کردم! اقایونcoming soon , hornet عزیز که همیشه خوش اخلاق بودین چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا این جوری برخورد میکنین؟{جالب نیست بلکه ملال آور و کسل کننده}نمی دونم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Sooshians ، tamanna
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چی میشه؟

دوست عزيز منظور شما از اينكه مشخصاتتون تو سايت ابوظبي نيست يعني چي اصلا شما مصاحبه شديد يا حتي كارنت شديد يا اصلا برنده شديد شما مشخصاتتون تو جدولم نيست پس منتظر چه جوابي هستيد كه راهنماييتون كنند.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، tamanna ، mim
(2011-07-26 ساعت 15:54)نفس نوشته:  
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چی میشه؟
دوستای عزیز
من چند بار سعی کردم اطلاعات ناقص خودم رو توی جدول ثبت کنم ولی نشد نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟در ضمن ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است
توی چند تا پیج قبل دوستان نوشتن وقتی بولتتن اعلام بشه با زدن کیس میتونین وقت سفارتتونو ببینین حالا اگه من اشتباه فهمیدم یا اشتباه عمل کردم! اقایونcoming soon , hornet عزیز که همیشه خوش اخلاق بودین چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا این جوری برخورد میکنین؟{جالب نیست بلکه ملال آور و کسل کننده}نمی دونم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز
شما مسئول دادن اطلاعات خودتون به free_free هستيد، پس "نشد" معني پيدا نمي كند.
شما اطلاعات كيستون رو با پيغام خصوصي به free_free بفرستيد،‌ايشون زحمت درجش تو جدول رو ميكشن.
اينجوري كه من فهميدم شما مصاحبه نرفتيد،
اون صفحه اي كه تشريف ميبريد مربوط به كساني است كه مصاحبه رفتن و منتظر كلير هستن. براي تعيين وقت مصاحبه نيست.
شما بايد از طريق نامه دوم و يا ايميل و يا زنگ زدن به KCC وقت مصاحبتتون رو پيگيري كنيد.
در هر صورت اطلاعاتتون رو براي free_free ارسال نماييد.
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: Sooshians ، alisarshar ، coming soon ، tamanna ، mim
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چی میشه؟
دوستای عزیز
دوست عزیز دستگیری و کمک به دوستان و حتی در برخی موارد دشمنان یک امر اخلاقی و پسندیده است و در این موردی که مورد بحث ما هست حتی بدون هزینه . اما ما همگی در یک سایت دور هم جمع شدیم که بتونم تبادل اطلاعات کنیم و اصولاشرط بقای این سایت هم تا حالا همین بوده . شما هم از دست ما ناراحت نشید چون تا الان بارها اعلام شده اگر تمایل دارید اطلاعاتتون درج بشه باید اونها رو تحت یک پیام خصوصی برای free free ارسال کنید . چون هیچ کس نمیتونه اطلاعاتشو مستقیما وارد جدول بکنه . تو این وضعیت که خیلیها منتظر مصاحبه و خیلیها هم منتظر کلیر شدنن شاید در حال حاضر و یا بعدا بعضی از اطلاعات شما بتونه مرهمی روی زخم بقیه باشه و از طرفی بتونه کمکشون کنه . این سایت متعلق به همه هست و ارثیه بنده یا هیچ کس دیگری هم نیست ولی شما بدونید همینطوری که بعضی از دوستان بعضا تا ساعتهای بامداد آنلاین هستن و سئوالات بنده و دیگران رو فقط از روی مرام و اخلاق پاسخ میدن فرستادن یکسری اطلاعات که همش هم به صورت مستعار و محرمانه هست از طرف دوستانی که دارن از اطلاعات واقعا مفید و ذیقیمت این سایت بطور رایگان استفاده میکنن حداقل کاریه که میشه انجام داد .به هر حال قصد ما از این توضیحات رنجوندن و یا مکدر کردن خاطر دوستان عزیز این سایت نیست و نخواهد بود .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: alisarshar ، Hornet ، alirezagh ، tamanna ، mim ، farzad.s
هوراااااااااااااااا.......بالاخره من هم تاریخ مصاحبه گرفتم... 7 سپتامبر آنکارا... بچه ها شروع کنید زنگ زدن... ولی یه مشکلی هست 5 سپتامبر روز کار در آمریکاست و سفارت خونه تعطیله میخواستم بدونم دکتر اونگان هم تعطیله؟
تشکر کنندگان: coming soon ، alisarshar ، Hornet ، HAMEDMIM ، alirezagh ، arash004 ، tamanna ، mim ، moeen ، nahid.t ، ravian ، farzad.s ، SH1A2R3
(2011-07-26 ساعت 16:31)Sooshians نوشته:  هوراااااااااااااااا.......بالاخره من هم تاریخ مصاحبه گرفتم... 7 سپتامبر آنکارا... بچه ها شروع کنید زنگ زدن... ولی یه مشکلی هست 5 سپتامبر روز کار در آمریکاست و سفارت خونه تعطیله میخواستم بدونم دکتر اونگان هم تعطیله؟

میشه حدود کیس نامبرتو بگی؟

Tongueزمین را دوست داشته باشیم
شماره کیس: 2011AS000041xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: May-2010
محل دریافت نامه: مشهد
کنسول: ابوظبی
ارسال فرمهای اول:june-2010
کارنت : 12/9/2011
تاريخ مصاحبه:12 -september
نامه دوم:nemidonam
کلیر: 15/9/2011
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna
سلام دوستان
من الان( ساعت 4:30 عصر ایران) زنگ زدم و تاریخ مصاحبه رو گفتن
7 سپتامبر
45000هستم
تشکر کنندگان: Sooshians ، alisarshar ، Hornet ، HAMEDMIM ، alirezagh ، arash004 ، tamanna ، aghdam ، mim ، moeen ، nahid.t ، ravian ، farzad.s
(2011-07-26 ساعت 16:21)coming soon نوشته:  
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چی میشه؟
دوستای عزیز
دوست عزیز دستگیری و کمک به دوستان و حتی در برخی موارد دشمنان یک امر اخلاقی و پسندیده است و در این موردی که مورد بحث ما هست حتی بدون هزینه . اما ما همگی در یک سایت دور هم جمع شدیم که بتونم تبادل اطلاعات کنیم و اصولاشرط بقای این سایت هم تا حالا همین بوده . شما هم از دست ما ناراحت نشید چون تا الان بارها اعلام شده اگر تمایل دارید اطلاعاتتون درج بشه باید اونها رو تحت یک پیام خصوصی برای free free ارسال کنید .

باور كنيد اونهاييكه اطلاعاتشونو نگذاشتن ارسال اطلاعات فقط به خودشون كمك ميكنه نه به ما اين جدول در حال حاضر با همكاري دوستان مسئول به عنوان يه نمونه اماري كمكشو به ما كرده و من خودم به شخصه هيچ احساس نيازي به اطلاعاتشون نميكنم ولي يه چيزو مطمئنم اينكه در اين روزهاي اخر كه وقت هي تنگ تر ميشه و قطعا نياز به همكاري بيشتر براي كمك به يكديگر و سرعت دادن به كارهامون ميشه اين دوستان در اون موقع كه احتياج به كمك و يا اطلاعات ديگران پيدا ميكنند چون اطلاعاتي ازشون در دسترس نيست تا بيان بگن كي هستن و كجاي كار و تو چه شرايطي هستن كلي از زمانشونو كه در اين روزها حكم طلا رو پيدا خواهد كرد از دست خواهند داد
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، tamanna
(2011-07-26 ساعت 16:41)2011e man نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 16:31)Sooshians نوشته:  هوراااااااااااااااا.......بالاخره من هم تاریخ مصاحبه گرفتم... 7 سپتامبر آنکارا... بچه ها شروع کنید زنگ زدن... ولی یه مشکلی هست 5 سپتامبر روز کار در آمریکاست و سفارت خونه تعطیله میخواستم بدونم دکتر اونگان هم تعطیله؟

میشه حدود کیس نامبرتو بگی؟

42000
تشکر کنندگان: Hornet ، HAMEDMIM ، arash004 ، tamanna
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره منم تاریخ مصاحبه دار شدم. 12 سپتامبر.آنکارا.
ای بابا این که دوشنبه است :-( دکتر واسه شنبه یا 1شنبه هست؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟

حالا کیا 12 سپتامبرن؟؟؟؟؟
بیاین برنامه ریزی کنیم باهم بریم.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: Sooshians ، Hornet ، HAMEDMIM ، alirezagh ، arash004 ، tamanna ، aghdam ، mim ، ravian ، farzad.s ، SH1A2R3
من هم تاريخ مصاحبه را گرفتم. 12 سپتامبر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: alirezagh ، Hornet ، HAMEDMIM ، silia ، tamanna ، aghdam ، Sooshians ، ravian ، farzad.s ، nahid.t ، SH1A2R3
دوستان عزیزی که تاریخ مصاحبتون رو گرفتید به همتون تبریک میگمBig GrinBig GrinBig Grin
واقعاً وقتی اومدم تو این تاپیک خستگیم در رفت و روحیه ام خیلی بهتر شد
امیدوارم بقیه مراحل هم به خوبی پیش بره براتونBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

فقط لطفاً اطلاعات تون رو بهfree_free پیغام خصوصی بزنید تا جدول هم اپدیت بشه
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: HAMEDMIM ، HOMAYON53 ، silia ، tamanna ، aghdam ، mim ، coming soon ، Sooshians ، baz4baz ، ravian ، nahid.t ، SH1A2R3
(2011-07-26 ساعت 16:50)فردين نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 16:21)coming soon نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 15:24)coming soon نوشته:  [quote='نفس' pid='122300' dateline='1311673348']
سلام به همه و تبریک:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چی میشه؟
دوستای عزیز
دوست عزیز دستگیری و کمک به دوستان و حتی در برخی موارد دشمنان یک امر اخلاقی و پسندیده است و در این موردی که مورد بحث ما هست حتی بدون هزینه . اما ما همگی در یک سایت دور هم جمع شدیم که بتونم تبادل اطلاعات کنیم و اصولاشرط بقای این سایت هم تا حالا همین بوده . شما هم از دست ما ناراحت نشید چون تا الان بارها اعلام شده اگر تمایل دارید اطلاعاتتون درج بشه باید اونها رو تحت یک پیام خصوصی برای free free ارسال کنید .

باور كنيد اونهاييكه اطلاعاتشونو نگذاشتن ارسال اطلاعات فقط به خودشون كمك ميكنه نه به ما اين جدول در حال حاضر با همكاري دوستان مسئول به عنوان يه نمونه اماري كمكشو به ما كرده و من خودم به شخصه هيچ احساس نيازي به اطلاعاتشون نميكنم ولي يه چيزو مطمئنم اينكه در اين روزهاي اخر كه وقت هي تنگ تر ميشه و قطعا نياز به همكاري بيشتر براي كمك به يكديگر و سرعت دادن به كارهامون ميشه اين دوستان در اون موقع كه احتياج به كمك و يا اطلاعات ديگران پيدا ميكنند چون اطلاعاتي ازشون در دسترس نيست تا بيان بگن كي هستن و كجاي كار و تو چه شرايطي هستن كلي از زمانشونو كه در اين روزها حكم طلا رو پيدا خواهد كرد از دست خواهند داد
[/quote
به خدا همین الان فرستادم شرمنده >
ببخشیدو برای همین موقعها گذاشتن .
در ضمن مام برای 13 سپتامبر /ابوظبی/42000 هستیم همین الان به سفارت زنگ زدم
تشکر کنندگان: alirezagh ، silia ، tamanna ، aghdam ، coming soon ، فردين ، Hornet ، ravian ، farzad.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان