کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-10-09 ساعت 12:55)مهسا ح نوشته:  
(2010-10-09 ساعت 08:58)arshida نوشته:  
(2010-10-09 ساعت 02:38)فردين نوشته:  اعلام شد
11600

عحب شانسي حالا نميشد تا 12000 اعلام مي كردند يعني بازم بايد صبر كردSad

ای بابا اینجوری 1000 تا 1000تا که بخواد پیش بره به 40000 نمییییییییییییرسه!!! نمیشه از آخر شماره هارو بگن!؟ از 50000 شروع کنن!
کاش میگفتن حداکثر تا چه شماره ای کارنت میکنن که بلاتکلیف نباشیمSad(
Africa خوب داره پیش میره.
چون همسفر عشق شدی مرد سفر باش
هم منتظر حادثه هم فکر خطر باش

تشکر کنندگان:
سلام

يادمون باشه كه خيلي ها درآرزوي فقط همون شماره كيس نامبربالا ممكنه باشن پس ميشه گفت كه امسال سال شماست!
تشکر کنندگان: mr.amir ، Ashkan78 ، یاشار و ماری ، Sooshians ، AMIN3Y ، javidk
با سلام چرا امروز کامینگ سون دسامبر را در صفحه بولتن ویزا برداشتند؟Sad
تشکر کنندگان: satusa ، SH1A2R3
سلام دوستان
بعد از مدتها ايميل زدن و تماس تلفني در رابطه با تعيين تاريخ مصاحبه بالاخره در جواب نامه آخر kcc به من جواب زير را داد .

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. You may contact KCC after 7 to 10 business days for information about a possible interview date. Once the interview date has been scheduled, you will receive a notification letter from KCC.

دوستاني كه شرايطشون مثل من مي باشد مي تونند 7 تا 10 روز ديگه پس از تماس با kcc تاريخ مصاحبشون را دريافت كنند.
موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: loveusa2010 ، javidk ، SH1A2R3
سلام دوستان
باخره جواب 29 ایمیل فرستاده شده از طرف من برای درافت تاریخ و تائید مدارکم رو دادن ؟! آره 29 تا ایمیل فرستادم !

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing.

KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December below 11,600.
If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail.

kcc l دوست داریم kcc دوست داریم kcc تیمتو وردارم بیا ؟! ( به مناسبت دربی بود).

و
با تشکر ویژه از جناب user

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان: rayan.s ، success ، Linspire ، javidk ، SH1A2R3
شماره من کی کارنت میشه نوامبر یا دسامبر ؟

2011AS000122##
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2010-10-15 ساعت 14:53)vahid tavassol نوشته:  شماره من کی کارنت میشه نوامبر یا دسامبر ؟

2011AS000122##

احتمالا در بولتن دسامبر که حوالی 9-10 نوامبر منتشر میشود، کیس شما برای ماه ژانویه کارنت خواهد شد و به احتمال زیاد زمان مصاحبتون هم در همون ماه ژانویه خواهد بود که این البته به زمان ارسال فرمهای مرحله اول تون بستگی دارد.

موفق باشید
تشکر کنندگان: mr.amir ، javidk ، SH1A2R3
آقا این چه وضعشه؟

این قدر صبر کردیم که تا این شماره کارنت بشه؟

پس تگلیف شماره ای 45000 چی میشه؟

یه نتیجه گیری هم میشه کرد و اون اینکه شماره های بالا از تراکم کمتری برخوردارن، جدول گویای این مساله هست!

نظرتون چیه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Sooshians ، javidk ، SH1A2R3
دوستان نگران نباشید...

روال Current شدن کم کم سرعت می گیره..

فعلا نفوس بد نزنیم ببینیم چی می شه. احساس من اینه که امسال از پارسال با حساب و کتاب تره.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: R.F ، Amir78 ، Linspire ، free_free ، sh-b ، AMIN3Y ، Sooshians ، success ، javidk ، SH1A2R3
(2010-10-15 ساعت 18:28)Ashkan78 نوشته:  دوستان نگران نباشید...

روال Current شدن کم کم سرعت می گیره..

فعلا نفوس بد نزنیم ببینیم چی می شه. احساس من اینه که امسال از پارسال با حساب و کتاب تره.

اشکان ، یادته پروندت افتاده بود پشت شوفاژ بعد هرچی میل میزدی کسی جواب نمی داد؟Tongue
واقعا در طول این پروسه لعنتی استرس ها و فشارهای زیادی هست که درماجرای کارنت شدن به بعد شکل جدی به خودش میگیره و این فشار همرو تحت تاثیر قرار میده .

بهر حال اگر توزیع کیس نامبرها تا شماره آخر یکنواخت نباشه ، به کیس نامبرهای اون قسمت های فشرده اجحاف میشه...

در نهایت امیدواریم ماههای آینده شاهد انفجارهای عظیمی در بولتن ها باشیم Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، success ، javidk ، SH1A2R3
بچه های 2011 میدونم نمیشه و نمیتونین اما به خودتون استرس زیاد وارد نکنین
ماها این دوران رو گذرندیم در نهایت همتون کارنت میشین و اخر اخرشم اگر خدا بخواد همتون ویزا میگیرید فقط سعی کنین این چند ماه باقیمانده رو که کناره نزدیکاتون هستید رو قدرش رو بدونین که اومدید اینجا نگین ای کاش زمان برمیگشت Smile موفق باشید دوستای نگران مهاجر ما
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: free_free ، mr.amir ، Linspire ، AMIN3Y ، Sooshians ، kianoush ، b!ta ، success ، narcis_ala ، یاشار و ماری ، Ashkan78 ، javidk ، SH1A2R3
من با کیس نامبر ***43 حدودا کی کارنت میشم؟ از کی برم دنبال ترجمه و کارای پزشکی و فرمای اسپانسر! Sad بلاتکلیفم!
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: SH1A2R3
مهسا خانم شما کارهای پزشکی را انجام بده چون وقت زیاد میبره از صبح فردا اگه واکسن تا حال نزدی اقدام کن تا فرست داری انجام بده اسپانسر اگه داری که هیچ اگه نداری دنبال موجودی حساب و یا ملک باش من الان همه کارهام را انجام دادم کارنت بشم با اسپانسرم تماس بر قرار میکنم کمی بجنبید برای ترجمه هنوز وقت هست .
تشکر کنندگان: sh-b ، javidk ، SH1A2R3
من برای اینکه جلوی استرس رو بگیرم سر خودم رو با کار (ازاد - پیمانکاری - نیمه خصوصی خصوصی و... )و بعضی چیزای که اونجا بهم کمک میکنه شلوغ کردم اینجوری روزها زودتر تمام میشن
امیدوارم این سال خوب یکمی مهربان تر بشه و زودتر تمام بشه تا همه مون کارنت بشیم مصاحبه بشیم کلیر نخوریم ویزا بگیریم ...
تشکر کنندگان: free_free ، 1979SAM ، یاشار و ماری ، javidk ، SH1A2R3
(2010-10-15 ساعت 17:11)free_free نوشته:  آقا این چه وضعشه؟

این قدر صبر کردیم که تا این شماره کارنت بشه؟

پس تگلیف شماره ای 45000 چی میشه؟

یه نتیجه گیری هم میشه کرد و اون اینکه شماره های بالا از تراکم کمتری برخوردارن، جدول گویای این مساله هست!

نظرتون چیه؟
فری جان سلام
تکلیف شماره ما هم با شما تعیین میشه(37000) ،رفیق صبر داشته باش .

شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free ، Sooshians ، 1979SAM ، javidk ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان