کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
من tكر مي كنم يكي دو ماه آخر كند بودن روال Current شدن را طي مي كنيم و كم كم اين فرآيند شتاب خواهد گرفت.

براي January 2010 در اروپا تا شماره 19750، Current شدند كه به نظر من اين عدد بيشتر علي رغم اين كه خيلي خوش بينانه است، تخمين خوبي براي January 2010 آسيا خواهد بود.

بر مبناي اين توضيحات، براي January 2011 پيش بيني مي شود:

حد پايين (Lower Limit): برابر با 17000
حد بالا (Upper Limit): برابر با 21000
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Amir78 ، Linspire ، free_free ، Hornet ، Sooshians ، b!ta ، AmericanHamid ، saman33 ، یاشار و ماری ، moeen ، javidk ، SH1A2R3
دوست من برای ژانویه سال 2010 اروپا در ماه decamber تا 19750 اعلام شده است
اما در ژانویه برای ماه february تا 22400 اعلام کرده اند
تشکر کنندگان: rayan.s ، Ashkan78 ، javidk ، SH1A2R3
اگر ماه دسامبر اروپا رو ببینیم و با دسامر امسال اسیا مقایسه کنیم شماره کارنت بیشتر نزدیک به کف مقدار اعلام شده توسط اشکان جان هست
به دلیل اینکه
تو دسامبر 2010 اروپا 12400 کارنت شده در حالی که تو همون ماه اسیا 2011 11600 کارنت شده یعنی یه 800 تا کم داره
که این میتونه قابل توجه باشه برای زانویه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Sooshians ، javidk ، SH1A2R3
دوستان نگران 2011 سلام Big Grin
مطمئن باشید هیچ کس به اندازه بچه های 2010 حرص نخوردن از روند اعلام شماره ها از بس که بی حساب و کتاب بود.مخصوصا ما که سری آخر بودیم و جزء all current.اما آخرش همه کارنت شدند.اولا که توصیه میکنم یه سری به این تاپیک بزنید:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid81732
بعد هم اینکه از الان برنامه ریزی کنید که کارهاتون رو مرتب انجام بدید.مثل تعویض پاسپورت.جور کردن اسپانسر و آماده کردن مدارک برای ترجمه.آماده شدن برای واکسیناسیون و غیره.
یه توصیه دوستانه هم دارم.همه کارنت میشید.دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره.پس لطفا حرص نخورید Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

سلام،

کیس نامبر من 16000 هست، فکر می کنید حدودا کی شماره من کارنت بشه؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2010-10-17 ساعت 11:31)لیلا ج نوشته:  سلام،

کیس نامبر من 16000 هست، فکر می کنید حدودا کی شماره من کارنت بشه؟

سلام.
با توجه به شرایطی که تا حالا بوده به احتمال خیلی زیاد ماه بعد یا نهایتا
دو ماهه دیگه کارنت میشی.یعنی واسه دی یا بهمن می ری مصاحبه ایشالله.
مدارکت رو بده ترجمه که مجبور نشی مثل من پول فوریت بدی Sad

هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians ، SH1A2R3
(2010-10-17 ساعت 03:11)farshidkhalafi نوشته:  دوستان نگران 2011 سلام Big Grin
مطمئن باشید هیچ کس به اندازه بچه های 2010 حرص نخوردن از روند اعلام شماره ها از بس که بی حساب و کتاب بود.مخصوصا ما که سری آخر بودیم و جزء all current.اما آخرش همه کارنت شدند.اولا که توصیه میکنم یه سری به این تاپیک بزنید:
بعد هم اینکه از الان برنامه ریزی کنید که کارهاتون رو مرتب انجام بدید.مثل تعویض پاسپورت.جور کردن اسپانسر و آماده کردن مدارک برای ترجمه.آماده شدن برای واکسیناسیون و غیره.
یه توصیه دوستانه هم دارم.همه کارنت میشید.دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره.پس لطفا حرص نخورید Smile
سلام :
بابا داغ دل مارو زنده نكن SadSad Sad

ماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ دریافت
محل دریافت نامه: تهران
کنسول: ابوظبی
مصاحبه: 18july
زندگي فروشگاه بزرگي است كه هر چه بخواهي به تو ميدهد
بشرطي اينكه حاضر شوي قيمتش را بپردازي.Rolleyes

تشکر کنندگان: Amir78 ، Ashkan78 ، Sooshians ، free_free ، SH1A2R3
(2010-10-17 ساعت 18:44)mehran626 نوشته:  
(2010-10-17 ساعت 17:31)saki_h نوشته:  [quote='farshidkhalafi' pid='81733' dateline='1287268866']
دوستان نگران 2011 سلام Big Grin
[/quot
سلام :
بابا داغ دل مارو زنده نكن SadSad Sad

سلام
من هم کاملا با شما موافقم اینقدر که بر اساس پیش بینی اشکان عزیز و بررسیهای خودم برای فوریه خودمو دارم اماده میکنم و در حال حاضر مشغول جستجو بای خونه و ماشین مناسب متناسب با بودجه خودم هستم بهترین کار اینه که بجای نگرانی بی دلیل خودمون رو برای رفتن اماده کنیم از گذراندن دوره های اموزشی گرفته تا تحقیق در مورد هزینه ها قیمتها و درآمدها و الی اخر مطمئنا همونطور که بی زحمت این راه برامون باز شده بقیه اش هم هموار خواهد بود
فوریه نبودTongueBig Grin

شماره کیس منو شما خیلی به هم نزدیکه مطمئن هستین که برای فوریه باید بریم مصاحبه؟ قبلا دوستان به من گفته بودند مارس یا آپریل ؟
تشکر کنندگان:
كسي نمي تونه با اطمينان در اين مورد حرفي بزنه. اينا همه اش گمانه زني هست. اما اين طوري كه بوش مياد شما February يا March تشريف مي بريد مصاحبه.

(2010-10-17 ساعت 21:20)narcis_ala نوشته:  شماره کیس منو شما خیلی به هم نزدیکه مطمئن هستین که برای فوریه باید بریم مصاحبه؟ قبلا دوستان به من گفته بودند مارس یا آپریل ؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: narcis_ala ، SH1A2R3
راستی اخرین کیس نامبر اروپا برای 2010 چه عددی هست من تا اونجا که دیدم 32000 بود اگر فرض بگیرم که 35000 اخرین شماره باشه 10000 تای باقی مونده رو کجا می خوان جا بدن به نظر من روال اسیا از اروپا سریعتر پیش میره
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Sooshians ، free_free ، SH1A2R3
سلام
داستان سفر ، داستان زندگی است . دوستان عزیز من تازه استفاده از سایت را دارم یاد می گیرم و به کمک شما احتیاج دارم ، همسر من به عنوان فرد اصلی برنده و من و 3 فرزندمان به عنوان همراهان هستیم. 1- نمی دانم برای شماره کارنت به کدام سایت مراجعه کنم ؟ 2- آیا باید مدارکمان را بعد از کارنت شدن ارسال کنیم ؟ 3- چقدر بعد از کارنت شدن برای مصاحبه وقت داریم؟ 4- فرزندان ما 14، 12و 11 ساله هستند آیا نیاز به ارائه مدارک و تکمیل فرم دارند ؟ همسر من 2 فرزند از همسر اول دارد و من نیز یک فرزند از همسر اول دارم ، آیا در اینصورت شرایط فرق می کند ؟
به همراهی شما نیازمندم و از خداوند به خاطر وجود تک تک شما سپاسگذارم.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

(2010-10-18 ساعت 09:01)mehran626 نوشته:  
(2010-10-17 ساعت 21:20)narcis_ala نوشته:  شماره کیس منو شما خیلی به هم نزدیکه مطمئن هستین که برای فوریه باید بریم مصاحبه؟ قبلا دوستان به من گفته بودند مارس یا آپریل ؟
همونطور که اشکان گفته هیچکس نمی تونه با اطمینان در این مورد تضمین بده ولی اگر از قانون جذب استفاده کنی فوریه میریم Big Grin
شما برای فوریه اماده باش چیزی رو از دست نمیدی
البته 22 تا 25 فاصله داره ولی خوشحال میشم تو ابوظبی شمارو ببینم اگه فوریه رفتیم از زود رفتنتون خوشحال باشید اگه مارچ رفتید از تقارن با کنسرتها خوشحال باشید اگه آپریل رفتید از اینکه به گرونی ایام عید نخوردید خوشحال باشید خلاصه هر وقت که رفتید یه نکته مثبتی داره فقط مثبت فکر کنید راستی یادم رفت اگر هم می رفتید از اینکه احتمالا امتحانات مدرسه تموم شده خوشحال باشید ( برای اونهایی که مثل من بچه مدرسه رو دارند)
ممنونم . اما مصاحبه من آنکارا هستش پس همدیگه رو نمی بینیم Sad. اما ممنون میشم اگه بهم کمک فکری بدید . من نمیدونم دقیقا چه کارهایی باید انجام بدم تا آماده بشم . شروع کردم به زدن واکسن ها . ولی دیگه کاری نکردم...
دیگه باید چه کارایی انجام بدم؟Shy

(2010-10-18 ساعت 09:01)mehran626 نوشته:  
همونطور که اشکان گفته هیچکس نمی تونه با اطمینان در این مورد تضمین بده ولی اگر از قانون جذب استفاده کنی فوریه میریم Big Grin
شما برای فوریه اماده باش چیزی رو از دست نمیدی
البته 22 تا 25 فاصله داره ولی خوشحال میشم تو ابوظبی شمارو ببینم اگه فوریه رفتیم از زود رفتنتون خوشحال باشید اگه مارچ رفتید از تقارن با کنسرتها خوشحال باشید اگه آپریل رفتید از اینکه به گرونی ایام عید نخوردید خوشحال باشید خلاصه هر وقت که رفتید یه نکته مثبتی داره فقط مثبت فکر کنید راستی یادم رفت اگر هم می رفتید از اینکه احتمالا امتحانات مدرسه تموم شده خوشحال باشید ( برای اونهایی که مثل من بچه مدرسه رو دارند)
راستی مگه کیس شما 22000 نیست . خوب منم 22000 هستم دیگه....Smile
(2010-10-18 ساعت 15:07)parastoo2011 نوشته:  سلام
داستان سفر ، داستان زندگی است . دوستان عزیز من تازه استفاده از سایت را دارم یاد می گیرم و به کمک شما احتیاج دارم ، همسر من به عنوان فرد اصلی برنده و من و 3 فرزندمان به عنوان همراهان هستیم. 1- نمی دانم برای شماره کارنت به کدام سایت مراجعه کنم ؟ 2- آیا باید مدارکمان را بعد از کارنت شدن ارسال کنیم ؟ 3- چقدر بعد از کارنت شدن برای مصاحبه وقت داریم؟ 4- فرزندان ما 14، 12و 11 ساله هستند آیا نیاز به ارائه مدارک و تکمیل فرم دارند ؟ همسر من 2 فرزند از همسر اول دارد و من نیز یک فرزند از همسر اول دارم ، آیا در اینصورت شرایط فرق می کند ؟
به همراهی شما نیازمندم و از خداوند به خاطر وجود تک تک شما سپاسگذارم.

دوست عزیز؛ جواب سوال اول : http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
دهم تا پانزدهم هر ماه میلادی به سایت فوق مراجعه کنید. برای جواب سوال دومتون و افزایش اطلاعاتتون به تایپیک زیر مراجعه و ارسال میلاد عزیز رو مطالعه نمایید :
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
و به تایپیک 2011: اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم (نامه مصاحبه ) مراجعه نمایید user عزیز در مورد مدارک اطلاعات کافی و کاملی ارائه کردند.
جواب سوال سوم شما : تقریبا" از 45 روز تا 4 ماه بستگی به تاریخ ارسال مدارک سری اولتون داره.
جواب سوال چهارم: آیا اسامی 3 فرزندتان را موقع ثبت نام اولیه وارد کرده بودید؟ و ازدواجتون قبل از شرکت تو لاتاری بوده یا بعدش؟
به این سوال جواب بدید تا بتونم جواب دقیق بهتون بدم.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: parastoo2011 ، User ، Linspire ، free_free
rayan.sعزیز
از پاسخ سریع شما متشکرم . ما یکسال قبل از لاتاری ازدواج کرده ایم و اسامی 3 فرزندمان را همراه با اطلاعاتشان درفرمها ارسال کرده ایم .
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان:
(2010-10-18 ساعت 16:10)parastoo2011 نوشته:  rayan.sعزیز
از پاسخ سریع شما متشکرم . ما یکسال قبل از لاتاری ازدواج کرده ایم و اسامی 3 فرزندمان را همراه با اطلاعاتشان درفرمها ارسال کرده ایم .

خوب اگر موقع ثبت نام هم نامهاشون را قید کرده باشید به مشکلی بر نمی خورید.مطالب تایپیک ها رو خوب مطالعه کنید و منتظر کارنت شدن در یکی دو ماه آینده باشید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: parastoo2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان