کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
با سلام آیا از سری های قبل کسی هست که اصلا کارنت نشده باشه ؟ معمولا تا کی طول میکشه؟ منظورم چه ماهی؟ آخه با این ترتیب که شماره ها را اعلام میکنند فکر کنم من با کیس نامبر 43000 سال دیگه این موقع هم کارنت نمیشم متشکرم
تشکر کنندگان:
بچه ها به نظر من این قدر تو سر و کله هم نزنیم! بالاخره همون طور که اساس کار از اول قرعه و شانس بوده، باید یک مقدار بقیه کار رو هم یه جوری به بخت و اقبال حواله کنیم. همه پیش بینی ها هم در هر صورت بر اساس احتمالات هستند و همون طور که خود دوستانی که پیش بینی ها رو ارائه دادند گفتن، هیچ وقت نمی شه 100 درصد گفت فلان کیس نامبر کارنت می شه.
به نظرم بچه هایی که تا حالا این فایل رو که تو همون صفحه بولتن ویزا بهش لینک داده نخوندن، حتماً بخوننش:
http://www.travel.state.gov/pdf/Immigran...n%20of.pdf
تو این فایل دقیقاً گفته که شماره ها بر چه اساسی کارنت می شن، و اون طور که من از همین فایل نتیجه گرفتم هیچ وقت تضمین 100 درصد نیست که همه کارنت بشن، و حتی کارنت شدن هم به این معنا نیست که آدم حتماً براش مصاحبه می ذارن. ولی ظاهراً اون طور که از تجربیات بر می آد در عمل سالی نبوده که کسی پی گیری کنه و همه مراحل رو انجام بده، ولی براش مصاحبه نذارن، مگه این که مشکل امنیتی و این چیزا براش پیش بیاد. بالاخره اونها هم از سر بیکاری نیومدن ملتو بذارن سر کار! ولی باز هم همون طور که گفتم هیچ وقت تضمین 100 درصد وجود نداره.
بنابرابن توصیه من به همه اینه که با هر کیس نامبری که دارن، در هر صورت هرچه زودتر کارهاشونو انجام بدن که وقتی نوبت مصاحبه شون رسید نقص مدارک نداشته باشن و کاراشون هل هلکی نشه!
ان شاالله همه مون به آرزومون می رسیم و از سال دیگه از آمریکا تو این فروم log in می کنیم! Smile
به قول شاعر:
حدیث از مطرب و می گوی و راز دهر (= دی وی) کمتر جو
که کس نگشود و نگشاید به حکمت این معما را (ببخشید اگه بی مزه بود! Big Grin)
شماره کیس : 2011AS20xxx
دریافت نامه قبولی: اواسط خرداد، صندوق پستی دوستم در تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 25 جولای (1 هفته بعد رسید)
تاریخ کارنت شدن کیس: دست به دعاییم!
جمع تقریبی هزینه ها تا الآن: 12 عکس خودم و خانومم + 40 دی اچ ال + 85 گواهی عدم سوء پیشینه از روسیه برای خانومم + 80 ترجمه مدارک
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، Linspire ، Sooshians ، Hornet
(2010-11-16 ساعت 23:29).tnahid نوشته:  با سلام آیا از سری های قبل کسی هست که اصلا کارنت نشده باشه ؟ معمولا تا کی طول میکشه؟ منظورم چه ماهی؟ آخه با این ترتیب که شماره ها را اعلام میکنند فکر کنم من با کیس نامبر 43000 سال دیگه این موقع هم کارنت نمیشم متشکرم

دوست عزیز به این پست مراجعه کنید (http://mohajersara.com/showthread.php?ti...7#pid75107)
من در این پست شماره های کارنت از سال 2008 تا امسال رو قرار دادم و همچنین تعداد برندگان رو .همونطور که مشاهده میکنید تعداد برندگان آسیا نسبت به سال قبل تغییر عددی ندارد یعنی به تعداد سال قبل است . ولی تغییر شماره کیس دارد . و همینطور از سال 2008 تا 2010 تمام شماره ها برای آخرین ماه کارنت شده اند.پس نباید نگرانی از بابت شماره کیس خود داشته باشید. امیدوارم امسال هم مانند سالهای قبل باشد.
تشکر کنندگان: Ashkan78
براي بولتن ماه ديگه روي عدد كيس14000تا15000شرط بندي ميكنم!!!!!

جايزه : پيش بيني ماه بعدش
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، shiva_h
(2010-11-19 ساعت 10:29)1979SAM نوشته:  براي بولتن ماه ديگه روي عدد كيس14000تا15000شرط بندي ميكنم!!!!!

جايزه : پيش بيني ماه بعدش

نه دوست عزیز یکم زیاد گفتی
شما از 13320 بگی تا 13400 بهتره
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: Sooshians
اشکان جان میتونید برای فوریه حد پایین و بالا رو مشخص کنید ؟؟
هر چند که کسی سر از حساب کتاب کی سی سی چی ها در نمی آره !!
با تشکر فراوان از شما
تشکر کنندگان: free_free
میدونید بدلیل حجم تعطیلات ماه ژانویه قسمتی از مصاحبه های این ماه به ماه بعد یعنی فوریه منتقل میشه و خیلی طبیعی هست که بولتن دسامبر که برای فوریه هستش بولتن بی رمقی باشه.

اینجانب فری فری پیش بینی میکنم جهشی که برای ماه دسامبر سراغ داشتید در بولتن ژانویه اعمال خواهد شد.

پیش بینی من برای بولتن ژانویه دست کم 16000 و دست بالا 18000 است.
Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: saman33 ، Linspire ، 1979SAM ، Sooshians
17300 تا 19850 رو شاخشه دیگه چونه نزنید شک هم نکنید که در امر پیش بینی کارنت شک روا نیست بلکه به گفته اولما : شک در کارنت حکم شک در رفتن به آمریکا رو داره.Big Grin
تشکر کنندگان: Amir78 ، Linspire ، rayan.s ، Sooshians ، 1979SAM
18200 تا 20100 اگر این نبود من اسم کاربری خودما می گذارم امیر 78
تشکر کنندگان: saman33 ، rayan.s ، Hornet ، Sooshians ، AmericanHamid
(2010-11-21 ساعت 00:56)AmericanHamid نوشته:  17300 تا 19850 رو شاخشه دیگه چونه نزنید شک هم نکنید که در امر پیش بینی کارنت شک روا نیست بلکه به گفته اولما : شک در کارنت حکم شک در رفتن به آمریکا رو داره.Big Grin

اون 850 از کجا در آوردی حمید ؟؟؟Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام بر همه دوستان عزیزBig Grin
همونجوری که تو پست 551# گفتم ، پیش بینی من برا ی ماه آینده 15,000 الی 15,500 است.Cool
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: AmericanHamid
دوستان دقت كنيد.
عمده تعطيلات سال نو قبل از ژانويه و روزهاي پاياني دسامبر هست و اين ممالك از 3 ژانويه كار روزمره شون رو شروع مي كنند (البته يه 18 ژانويه تعطيلي هست) . طبق جدول آنكارا تا 11500 زمان مصاحبه براي دسامبر تعيين شده با احتساب ابوظبي و ديگر كشورهاي آسيايي تعداد خيلي زيادي از كيس هاي كارنت شده آسيا (تا 11600) احتمالا مصاحبشون تا پايان 2010 انجام ميشود (بطور ميانگين حدود 3900 كيس براي هر ماه طي سه ماه گذشته).
با توجه بي اينكه براي ژانويه هم تعداد تقريبا كم 1700 كيس كارنت شده اند پس تراكم آنچناني نخواهد بود و به نظر من بولتن بعدي همون جهش مورد انتظار رو خواهد داشت و با احتساب ميانگين 3900-4000 كيس براي هر ماه پيش بيني 19000 براي فوريه غير محتمل نيست. با اين احتساب طي 7 ماه باقيمانده هم به ازاي هر ماه ميانگين 4000 كيس انشا... همگي كارنت خواهند شد.
تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، taraneh@mini ، Hornet ، Sooshians ، free_free ، AmericanHamid ، Amir78
یواش یواش میره این سوخت نیروگاه کارنت از نوع ذغالی خودش به نوع همج.وششی هصته ای تبدیل بشه ....
تشکر کنندگان:
سلام
من باز هم همه چی رو قاطی کردم و یادم رفته کجا باید شماره های کارنت رو ببینم ؟ لطفا کمکم کنین . فکر می کنین من کارنت شده باشم ؟ Sad
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: saman33
توی قسمت visa bulletin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان