کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
باز هم می گم
این یک پیش بینی و در اصل نظر شخصی می باشد و دوستان می توانند توجهی نکنند
چون حدس و گمانی بیش نیست
پیش بینی من بر اساس میانگین گرفتن فی ما بین کارنت های سال 2006 و 2007 و 2008 و2009 می باشد که بر حسب میانگین به دست امده در این سال ها و برخی فاکتور گیری ها به علت مازاد سقف 7% اخذ ویزا برخی کشور ها بدست امده و نیز با توجه به سقف شماره کیس های هر ماه می توان به چنین پیش بینی قیر صریح و بی دلیل قانع کننده ای پی برد
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet
9000*40%=3600
3600+7000=10600مربوط به نوامبر
10600*40%=4240
4240+7200=11440مربوط به دسامبر
11440*40%=4576
4576+8250=12826~13000مربوط به ژانويه
13000*40%=5200
5200+9475=14675~14700مربوط به فوريه
14700*40%=5880
5880+10550=16430~16500مربوط به مارچ
16500*40%=6600
6600+12000=18600~19000مربوط به آپريل
19000*40%=7600
7600+13600=21200تا22000مربوط به مي
22000*40%=8800
8800+16400=25200تا27300مربوط به جون
25200*40%=10080
10080+19550=29630تا32900مربوط به جولاي
29630*40%=11852
11852+23500=35352تا40180مربوطه به آگوست

ازارائه نظراتتون جهت تكميل اين تصاعد پيشاپيش تشكر ميكنم.....لطفا درصورت اشكال اون رو برام توضيح بفرماييد
تشکر کنندگان: Sooshians ، یاشار و ماری
(2010-11-13 ساعت 18:44)Ashkan78 نوشته:  آقا همايون گل...

شايد سال 2000 يك حالت خاص بوده. به خصوص كه در اونموقع، شرايط 30ياC ايران نسبت به سال هاي بعدي وضعيت پايدارتري داشت و توزيع مرسولات پستي (چه از نظر مبادلات خارجي پست ايران با ساير كشورها و چه از نظر توزيع داخلي مرسولات خارجي) هم در سايه همون وضعيت منظم تر بود.

جدا از مساله فوق، رسيدن نامه ها به مسايل ديگه اي بستگي داره كه قابل پيش بيني و تجزيه نيست... مثلا سياست هاي محدود رئيس پس منطقه محل زندگي يا ميزان سواد و حسادت پستچي مربوطه ... (ممكنه پستچي باسواد باشه و بفهمه نامه براي چي هست و از روي حسادت نامه رو نرسونه و ممكنه اينقدر بي سواد باشه كه نتونه حتي از روي آدرس ترجمه شده نامه شما رو برسونه!!!!)

نظريه دعوت نشدن به مصاحبه رو كلا رد مي كنم چون وقتي در ماه هاي آخر جلو يه قاره مي نويسن Current، به اين معني هست كه هركسي مونده، بياد براي مصاحبه.

اما با نيمه الكترونيك شدن فرآيند اطلاع رساني به برندگان در سال هاي 2010 و 2011 و كاملا الكترونيكي شدنش در سال 2012، اين نگراني ها خيلي كمتر مي شه.

(2010-11-13 ساعت 17:47)HOMAYON53 نوشته:  البته من با اين نظريه كه خيلي از قبول نشدگان از وضعيت خود خبرنداشتن مخالف هستم و آمار سال 2000 به نظر من تاييد كننده اين مطلب هست. به هر حال بايد قبول كرد كه تعداد نسبتا زيادي به هر دليل ( كه شايد يكي از اونها دعوت نشدن به مصاحبه باشه) ويزا نمي گيرن. كه اين آمار ها يي كه مال سالهاي قبل هست نيز اين مطلب را نشان مي دهد. بهر حال من خودم اميدوارم كه امسال نفرات زيادي كه به مصاحبه ميرن ويزا بگيرن و پول كه خرج مي كنن هدر نره.

با تشكر از توضيحاتتون. همانطور كه شما از من بهتر مي دونيد و هميشه به اون اشاره مي كنيد روند كاري لاتاري نامشخص است . و به هر دليلي ( كه مي توان براي آرامش خود به آن رسيد) 50 هزار نفر ويزا نمي گيرن و اين عدد يعني 50 درصد شركت كنندگان با توجه به اكثريت تعداد منتخبين كه بين آسيا و آفريقا و اروپا تقسيم مي شود مشخصا سهمي هم نصيب ايران مي گردد و مطمئنا شما نمي توان با قاطعيت بگيد كه همه كساني كه نامه قبولي در لاتاري مي گيرن و فرم هاي سري اولشونو بدون خطا مي فرستن به مصاحبه دعوت مي شوند و يا خير زيرا كليه كساني كه نامه دريافت مي كنند را شايد نشه شناخت مگر آنكه خود KCC اعلام كرده باشد كه در اين صورت مي توان با اطمينان 100 در صدي صحبت نمود. ولي براي خاتمه بحث باز هم مي گم از خدا مي خوام ايرانياي برنده شده جزو 50 درصد ويزا نگرفته نباشن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان:
(2010-11-14 ساعت 11:48)nasnam نوشته:  من ارسالهای اکثر دوستان رو وقتی‌ میخونم کلی‌ انرژی مثبت میگیرم ولی‌ متاسفانه این آقای همایون هر دفعه فقط منفی‌ گرایی می‌کنه و آرامش بقیه رو از بین میبره.ما همه به این سایت میاییم که علاوه بر گرفتن اطلاعات مفید به هم روحیه بدیم نه اینکه با حرفهای بی‌ اساس دیگران رو نگران کنیم.چیزی که من می‌دونم هر کسی‌ که کیس نامبر داره برای مصاحبه دعوت می‌شه و فقط زمانی‌ ویزا نمیگیره که واجد شرایط نباشه.من مطمئنم همهٔ دوستان تا آخر سپتامبر کارنت خواهند شد و ویزا خواهند گرفت.با اررزوی موفقیت برای همگی‌ آدمهای مثبت بین.

ببخشيد من يك نظر دادم چون گمان مي كنم نظر دادن آزاد هست. اگر با روحيه جلوگيري از ابزار نظر ديگران مي خواين به دنيا نگاه كنيد چون آمال شما را بهم مي ريزد حق دارين ولي با چسباندن لقب كه بله فلاني انرژي X يا انرژي Y مي دهد به نظرم كار درستي نيست. به هر حال تنها خداوند امكان تغيير در كار ديگران را دارد. اگر با اضهار نظرمن قرار سرنوشت كار شما عوض شود از شما بابت كليه پست هام پوزش مي خوام و از مديراي محترم سايت خواهش دارم بنا به صلاحديد پست ها را حذف نمايند.
يا احترام به كليه دوستان - و طلب بخشش اگر باعث كدورت شدم.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، 1979SAM ، melika64
دوستان پيش بيني كننده خواهشا يك بار هم كه شده يه جوري حساب كتاب كنيد كه شماره 33000 براي قبل از جولاي كارنت بشه. حتي يك ماه قبلشم كارنت بشيم قبوله. اينجوري خانواده اي رو از نگراني نجات ميديد.اجرتون با آقا.
تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians ، 1979SAM ، melika64
(2010-11-14 ساعت 13:34)bita-p نوشته:  دوستان پيش بيني كننده خواهشا يك بار هم كه شده يه جوري حساب كتاب كنيد كه شماره 33000 براي قبل از جولاي كارنت بشه. حتي يك ماه قبلشم كارنت بشيم قبوله. اينجوري خانواده اي رو از نگراني نجات ميديد.اجرتون با آقا.

من پیشبینی میکنم شماره 33000 برای ماه June کارنت میشه.Tongue

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: bita-p
قبلا پیشگو ها حدودی پیش بینی میکردن ،Big Grin ولی اخیرا رزولوشن پیش بینی ها تا رقم صدگان هم رفته ، واقعا جای غرور و مباهات هست که صنعت پیش بینی تو کشورمون اینقدر پیشرفت کرده...Cool

اما ضد حال های اخیر kcc این واقعیت رو میرسونه که فشردگی برنده ها زیر عدد 20000 خیلی زیاد هستش و در نتیجه کیس نامبرهای بالا تاشماره 45000 و بالاتر در فاصله های دورتری نسبت به هم قرار گرفته اند و این نمیتونه برای ما کیس بالاها خبر خوبی باشهSadSad

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: bita-p ، HOMAYON53 ، 1979SAM
(2010-11-14 ساعت 13:57)free_free نوشته:  قبلا پیشگو ها حدودی پیش بینی میکردن ،Big Grin ولی اخیرا رزولوشن پیش بینی ها تا رقم صدگان هم رفته ، واقعا جای غرور و مباهات هست که صنعت پیش بینی تو کشورمون اینقدر پیشرفت کرده...Cool

اما ضد حال های اخیر kcc این واقعیت رو میرسونه که فشردگی برنده ها زیر عدد 20000 خیلی زیاد هستش و در نتیجه کیس نامبرهای بالا تاشماره 45000 و بالاتر در فاصله های دورتری نسبت به هم قرار گرفته اند و این نمیتونه برای ما کیس بالاها خبر خوبی باشهSadSad

اگر به روند کارنت شدن سالهاي 2009 و 2010 توجه کنيد فشردگي بين 13000 تا 16000 هست بعد از آن حداقل حدودا هرماه 3000 و حداکثر حدود 7000 کارنت مي شوند. نگران نباشيد بنظر من همه حداکثر تا ماه جولاي کارنت ميشوند
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: rezakln ، 1979SAM
(2010-11-14 ساعت 13:45)rayan.s نوشته:  
(2010-11-14 ساعت 13:34)bita-p نوشته:  دوستان پيش بيني كننده خواهشا يك بار هم كه شده يه جوري حساب كتاب كنيد كه شماره 33000 براي قبل از جولاي كارنت بشه. حتي يك ماه قبلشم كارنت بشيم قبوله. اينجوري خانواده اي رو از نگراني نجات ميديد.اجرتون با آقا.

من پیشبینی میکنم شماره 33000 برای ماه June کارنت میشه.Tongue
واقعا ممنونم. خيالم راحت شد. پس من برم دنبال ترجمه مدارك و تهيه بليط ديگه؟
تشکر کنندگان: rayan.s
(2010-11-14 ساعت 14:22)نگار 65 نوشته:  
(2010-11-14 ساعت 13:57)free_free نوشته:  قبلا پیشگو ها حدودی پیش بینی میکردن ،Big Grin ولی اخیرا رزولوشن پیش بینی ها تا رقم صدگان هم رفته ، واقعا جای غرور و مباهات هست که صنعت پیش بینی تو کشورمون اینقدر پیشرفت کرده...Cool

اگر به روند کارنت شدن سالهاي 2009 و 2010 توجه کنيد فشردگي بين 13000 تا 16000 هست بعد از آن حداقل حدودا هرماه 3000 و حداکثر حدود 7000 کارنت مي شوند. نگران نباشيد بنظر من همه حداکثر تا ماه جولاي کارنت ميشوند

خدا کنه این جوری باشهRolleyes من که از این روند کندخسته شدم Sad

اما ضد حال های اخیر kcc این واقعیت رو میرسونه که فشردگی برنده ها زیر عدد 20000 خیلی زیاد هستش و در نتیجه کیس نامبرهای بالا تاشماره 45000 و بالاتر در فاصله های دورتری نسبت به هم قرار گرفته اند و این نمیتونه برای ما کیس بالاها خبر خوبی باشه

ای کاش دوستان پیش بینی کننده یک هيئت پیش بینی تشکیل بدن با هم تبادل نظر کنن و یک جدول پیش بینی اعلام کننSmile پیش بینی هر کدام از دوستان منو یک ماه کارنت می کنه Big Grinمن که گیج شدم بلاخره کی کارنت می شم . به امید موفقیت برای همه ...
تشکر کنندگان:
(2010-11-14 ساعت 13:18)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-11-14 ساعت 11:48)nasnam نوشته:  من ارسالهای اکثر دوستان رو وقتی‌ میخونم کلی‌ انرژی مثبت میگیرم ولی‌ متاسفانه این آقای همایون هر دفعه فقط منفی‌ گرایی می‌کنه و آرامش بقیه رو از بین میبره.ما همه به این سایت میاییم که علاوه بر گرفتن اطلاعات مفید به هم روحیه بدیم نه اینکه با حرفهای بی‌ اساس دیگران رو نگران کنیم.چیزی که من می‌دونم هر کسی‌ که کیس نامبر داره برای مصاحبه دعوت می‌شه و فقط زمانی‌ ویزا نمیگیره که واجد شرایط نباشه.من مطمئنم همهٔ دوستان تا آخر سپتامبر کارنت خواهند شد و ویزا خواهند گرفت.با اررزوی موفقیت برای همگی‌ آدمهای مثبت بین.

ببخشيد من يك نظر دادم چون گمان مي كنم نظر دادن آزاد هست. اگر با روحيه جلوگيري از ابزار نظر ديگران مي خواين به دنيا نگاه كنيد چون آمال شما را بهم مي ريزد حق دارين ولي با چسباندن لقب كه بله فلاني انرژي X يا انرژي Y مي دهد به نظرم كار درستي نيست. به هر حال تنها خداوند امكان تغيير در كار ديگران را دارد. اگر با اضهار نظرمن قرار سرنوشت كار شما عوض شود از شما بابت كليه پست هام پوزش مي خوام و از مديراي محترم سايت خواهش دارم بنا به صلاحديد پست ها را حذف نمايند.
يا احترام به كليه دوستان - و طلب بخشش اگر باعث كدورت شدم.

با سلام
به هر حال دوستان، این لاتاری ،یک نیمه پنهان داره که هیچکدوم از ما ازش با اطلاع نیستیم.اگه بعضی از دوستان، گاهی اوقات، گریزی به اون نیمه پنهان می زنن و این موضوع را ازابعادی که خوشایند ما نیست بررسی می کنند بنظر من حق طبیعیشون هست و نباید ناراحت شد و این موضوع هیچ تضادی با روحیه مثبت و انرژی نداره.به هر صورت به گفته خودشون 50 درصد از این بین موفق به گرفتن ویزا می شن و مابقی جا می مونن.به این امید که همه دوستان جزء دسته اول باشند.
صدای زنده بودن در خروشم
به ساحل چون میایم،خموشم
به هنگامیکه دنیا فکر ما نیست
برای مرگ هم در خانه جا نیست
اگر خاموش بشینم روا نیست
دل از دریا بریدن کار ما نیست
تشکر کنندگان: HOMAYON53
دوستان و عاشقان بولتن بعد از اینکه این kcc در این ما ما رو اینقدر اذیت کرد پیشنهاد میکنم برای ماههای بعد یک هیئت حلول کارنت تشکیل بدیم .ودر شهرهای مختلف نمایندگانی برای رویت بولتن عزیز گرد هم آمده و مشاهدات خود را به هیئت مرکزی گزارش دهند تا kcc دیگه نتونه مارو سر کار بزاره .( آقا اشکان ببخشید در این تاپیک شوخی کردم)
تشکر کنندگان: Sooshians ، Amir78

بیتا خانم خدا خیرت بده پس جای من بودی چی؟ هر کی پیش بینی میکنه کیس من تو سپتامبر کارنت میشه 42000 ... Big Grin
تشکر کنندگان: free_free
(2010-11-14 ساعت 16:23)mehran626 نوشته:  
(2010-11-14 ساعت 14:58)rezakln نوشته:  
(2010-11-14 ساعت 14:22)نگار 65 نوشته:  اگر به روند کارنت شدن سالهاي 2009 و 2010 توجه کنيد فشردگي بين 13000 تا 16000 هست بعد از آن حداقل حدودا هرماه 3000 و حداکثر حدود 7000 کارنت مي شوند. نگران نباشيد بنظر من همه حداکثر تا ماه جولاي کارنت ميشوند

خدا کنه این جوری باشهRolleyes من که از این روند کندخسته شدم hr]
(2010-11-14 ساعت 13:57)free_free نوشته:  قبلا پیشگو ها حدودی پیش بینی میکردن ،ولی اخیرا رزولوشن پیش بینی ها تا رقم صدگان هم رفته ، واقعا جای غرور و مباهات هست که صنعت پیش بینی تو کشورمون اینقدر پیشرفت کرده
اما ضد حال های اخیر kcc این واقعیت رو میرسونه که فشردگی برنده ها زیر عدد 20000 خیلی زیاد هستش و در نتیجه کیس نامبرهای بالا تاشماره 45000 و بالاتر در فاصله های دورتری نسبت به هم قرار گرفته اند و این نمیتونه برای ما کیس بالاها خبر خوبی باشه

ای کاش دوستان پیش بینی کننده یک هيئت پیش بینی تشکیل بدن با هم تبادل نظر کنن و یک جدول پیش بینی اعلام کننSmile پیش بینی هر کدام از دوستان منو یک ماه کارنت می کنه من که گیج شدم بلاخره کی کارنت می شم . به امید موفقیت برای همه ...

خوش بحالت که هر ماه کارنت میشی تو هر کدومش که به نفعت هست رو بگیر برو جلوBig Grin

وقتی یک پیش بینی میبینم تا می خوام خوشحال شم و برنامه ریزی کنم یک پیش بینی دیگه می یاد نا امید می شم و برنامه هام به هم می خوره Big Grin آخر نمی دونم خوشحال شم یا ناراحت دوستان پیش بینSmile بیان این هيئت پیش بینی رو تشکیل بدن ما رو از این بلاتکلیفی نجات بدن من به شخصه یک عمر دعاشون می کنمRolleyesBig Grin
تشکر کنندگان: free_free
سلام دوستان
یه همه کسانی که کارنت شدن تبریک می گم.بقیه دوستان که کارنت نشدن اگر مثل من یه نفس راحت کشیدن(به دلیل کمبود وقت واسه انجام کاراشون) باز تبریک می گم. امابه سایر دوستان که کارنت نشدن و نگرانن ، می خواستم بگم من یه مدت به طرز وحشتناکی استرس این موضوع را داشتم که شبها نمی تونستم بخوابم....
اما بیاین اینجوری فکر کنیم که حتما همه کارا با لطف همونی که ما رو تو لاتاری برنده کرد و تلاش خودمون و حضور و راهنمایی دوستامون تو مهاجر سرا درست شده است.یعنی ایمان داشته باشیم قضیه حللله...
بیاین بد به دلمون راه ندیم و این یک سال از عمرمون رو با آرامش (البته همراه با تلاش) بگذرونیم.
چون انشا ا.. با رفتن به اونور خوشبختیم و خیلی از دقدقه های( نمی دونم دیکتش درست باشه یا نه) الان رو نداریم ...اما کی می دونه چی خیره چی شر؟؟؟
البته من خودم خیلی استرسیم امیدوارم بتونیم همه با کمک هم این دوران رو پشت سر بگذاریم.
به امید اینکه هر چی برامون خیره پیش بیاد
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
تشکر کنندگان: Amir78 ، Linspire ، mr.amir ، melika64

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان