کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
خدایا ! کیسهای ما را کارنت و دل کی سی سی چی ها را بر ما نرم بگردان!
خدایا ! پرونده های ما را از شوفاژها دور و پرونده های پشت شوفاژ را بر دیدگان نمایان بفرما!
خدایا ! لحظه ای پرونده ما را به حال خود وامگذار
خدایا ! این ماه را ماه آخر اعلام بولتن قرار مده
خدایا ! زیارت کیس نامبرهایمان را در سایت آنکارا نصیب ما بگردان....

گوشه ای از مناجات یکصدو یازدهم ، باب دوم ، رساله لاتاری نامهRolleyes

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، SNAGHIAN ، satusa ، AmericanHamid ، lale ، hassan1358arab ، arash004 ، AMIN3Y ، Sooshians
بچه من دارم فردا برای کار گرفتن پاسپورتم دانشگاه میرم. (چون مشمول سربازی ام یک ماهه اجازه خروج بهم میدن)
من زیاد روند کارنت ها را پی گیر نیستم. ولی با توجه به شماره کارنت اعلام شده تا الان میخواستم بدونم من با شماره 14400 حدس میزنید در چه ماهی کارنت بشم؟
خواهش میکنم نگید که نه و نمیشه گفت کی.
آخرش فردا من باید یک محدوده یک ماهی را برای گرفتن پاسپورتم مشخص کنم.لطفا راهنمایی کنید تا محتمل ترین محدوده را انتخاب کنم.

-آیا برای کیس نامبره 14400 ، ماه Feb محتمل تره یا Mar ؟
-آیا روز خاصی در ماه مخصوص انجام کار گرین کارتی هست یا نه معلوم نیست؟ (آخه من دیده بودم ماه قبلی در ترکیه همه روز دهم ماه نوبت سفارتشون بود)

ممنون از شما.
تشکر کنندگان: AmericanHamid
(2010-11-30 ساعت 00:41)mahdi357 نوشته:  بچه من دارم فردا برای کار گرفتن پاسپورتم دانشگاه میرم. (چون مشمول سربازی ام یک ماهه اجازه خروج بهم میدن)
من زیاد روند کارنت ها را پی گیر نیستم. ولی با توجه به شماره کارنت اعلام شده تا الان میخواستم بدونم من با شماره 14400 حدس میزنید در چه ماهی کارنت بشم؟
آخرش فردا من باید یک محدوده یک ماهی را برای گرفتن پاسپورتم مشخص کنم.لطفا راهنمایی کنید تا محتمل ترین محدوده را انتخاب کنم.

-آیا روز خاصی در ماه مخصوص انجام کار گرین کارتی هست یا نه معلوم نیست؟ (آخه من دیده بودم ماه قبلی در ترکیه همه روز دهم ماه نوبت سفارتشون بود)

ممنون از شما.

شما همین بولتن که بیاد کارنت هستیی

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: AmericanHamid
(2010-11-30 ساعت 01:14)free_free نوشته:  
(2010-11-30 ساعت 00:41)mahdi357 نوشته:  بچه من دارم فردا برای کار گرفتن پاسپورتم دانشگاه میرم. (چون مشمول سربازی ام یک ماهه اجازه خروج بهم میدن)

ممنون از شما.

-یعنی ماه Feb باید سفارت باشم؟ (روز مشخصی باید سفارت باشم؟ مثلا دهم ماه؟)
-کی شماره کارنت های جدید را اعلام میکنند؟ (اگر فردا اعلام میشه میتونم فردا را صبر کنم)

ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:
(2010-11-30 ساعت 01:30)mahdi357 نوشته:  
(2010-11-30 ساعت 01:14)free_free نوشته:  

ممنون از شما.

-یعنی ماه Feb باید سفارت باشم؟ (روز مشخصی باید سفارت باشم؟ مثلا دهم ماه؟)
-کی شماره کارنت های جدید را اعلام میکنند؟

ممنون از پاسختون

اگه این ماه ژانویه کارنت بشی ، مصاحبه معمولا دوماه بعدشه...یعنی تو ماه مارچ
از اول تا آخر این ماه میتونی رو مصاحبه حساب کنی

تشکر کنندگان:
من فكر مي كنم يكي دو ماه آخر كند بودن روال Current شدن را طي مي كنيم و كم كم اين فرآيند شتاب خواهد گرفت.

براي February 2010 در اروپا تا شماره 22400، Current شده بودند كه با توجه به سرعت Current شدن Caseهاي سال 2011 قاره آسيا، نظريه شباهت روال امسال آسيا با پارسال اروپا به طور جدي زير سؤال مي رود. البته هنوز نمي توانم اين نظريه را مردود اعلام كنم چون احتمال كمي وجود داشته باشد كه يكي - دو ماه كمي انحراف (Deviation) داشته باشيم و روال كلي همين باشد. باز هم مي گويم احتمال چنين چيزي كم است، اما غير ممكن نيست.

بر مبناي اين توضيحات، براي February 2011 مدل رياضي - آماري دستخوش تعييرات كلي شد تا از حالت تخمين خوش بينانه و غير واقعي (Overestimate) خارج شود. پس پيش بيني February 2011 از قرار زير خواهد بود:

حد پايين (Lower Limit): برابر با 16500
حد بالا (Upper Limit): برابر با 23000

قاصله خيلي زياد بين حد بالا و پايين ناشي از پايين آمدن دقت مدل در اثر ايجاد تغييرات اساسي در وزن متغيرهاي مختلف و ضرايب اصلاح مي باشد كه در ماه هاي آينده در صورت درست بودن حدسيات من، دقت مدل به مرور بالاتر خواهد رفت.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، Ali Sepehr ، free_free ، Amir78 ، AmericanHamid ، arash004 ، satusa ، saman33 ، Sooshians ، Hornet ، AMIN3Y
نظر بنده براي كارنت جديد
حد پايين (Lower Limit): برابر با 16000
حد بالا (Upper Limit): برابر با 17000
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، Sooshians ، Hornet ، Ashkan78
عزيزان بيشتر موضوعات اين تايپيك به پيشبيني تعداد كارنت شده هاي ماه بعد تبديل شده !!!! اگه مدير سايت يك نظر سنجي براي اين منظور بزاره ، تعداد صفحات كمتر ميشه و اعضا به مطالب مفيد اين تايپيك راحت تر دست رسي دارن...................................

ديگه اينكه جدول مصاحبه آنكارا آپديت شد .تا آخر ژانويه رو كه تكميل كرده و من كيس نامبر 13000 هم از آسيا توش ديدم !! احتما نگاه كنيد.

سفارت از 3 ژانويه در سال جديد شروع به كار مي كنه .

تو جدول( free free ) كاربر ali.sh تاريخ مصاحبش 1 ژانويه خورده كه بايد درست بشه......!!!!!1

يك نفر هم براي برج 4 سال آينده بهش وقت مصاحبه دادن كه خيلي جالبه!!!!!!

اينم لينك سايت : http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Sooshians
(2010-12-01 ساعت 17:59)SNAGHIAN نوشته:  عزيزان بيشتر موضوعات اين تايپيك به پيشبيني تعداد كارنت شده هاي ماه بعد تبديل شده !!!! اگه مدير سايت يك نظر سنجي براي اين منظور بزاره ، تعداد صفحات كمتر ميشه و اعضا به مطالب مفيد اين تايپيك راحت تر دست رسي دارن...................................

ديگه اينكه جدول مصاحبه آنكارا آپديت شد .تا آخر ژانويه رو كه تكميل كرده و من كيس نامبر 13000 هم از آسيا توش ديدم !! احتما نگاه كنيد.

سفارت از 3 ژانويه در سال جديد شروع به كار مي كنه .

تو جدول( free free ) كاربر ali.sh تاريخ مصاحبش 1 ژانويه خورده كه بايد درست بشه......!!!!!1

دوست عزیز؛ اروپایی ها مثل ما نیستند که F.B.I چک ذاشته باشند؛ میرن مصاحبه و ویزا رو میگیرن (اگر سوء پیشینه نداشته باشن) اون بابایی که مصاحبه اش رو دیدی چون برنامه ریزی کرده برای رفتن یا کاراش اون موقع ردیف میشه خواسته اون موقع بره سفارت.موفق باشید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:

[/quote]

دوست عزیز؛ اروپایی ها مثل ما نیستند که F.B.I چک ذاشته باشند؛ میرن مصاحبه و ویزا رو میگیرن (اگر سوء پیشینه نداشته باشن) اون بابایی که مصاحبه اش رو دیدی چون برنامه ریزی کرده برای رفتن یا کاراش اون موقع ردیف میشه خواسته اون موقع بره سفارت.موفق باشید.
[/quote]

آره ولي شماره كيس براي آسيا هست با كيس 9400 .البته شايد خودش درخواست داده كه عقب بندازن!!!Smile
تشکر کنندگان: rayan.s
البته واقهاً در حضور آقا اشکان عزیز و سایر دوستان
نظر دادن در این خصوص خیلی سخته ولی مدل آماری من به این شرحه :
پیش بینی من برا ی ماه آینده 15,000 الی 15,500 است
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free
دوستان من 2 عدد نمی گم
فقط می گم 20000 به بالا
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet ، Ashkan78 ، free_free
(2010-12-01 ساعت 23:27)Amir78 نوشته:  دوستان من 2 عدد نمی گم
فقط می گم 20000 به بالا
این حد بالاست امیر جان! حد پایینت میشه 20000 به پایین Smile
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Amir78 ، Ashkan78 ، free_free
(2010-12-01 ساعت 22:30)Hornet نوشته:  البته واقهاً در حضور آقا اشکان عزیز و سایر دوستان
نظر دادن در این خصوص خیلی سخته ولی مدل ماری من به این شرحه :
پیش بینی من برا ی ماه آینده 15,000 الی 15,500 است
من پيش بينيه hornet عزيز رو خيلي قبول دارم.ايشون براي كارنت ماه قبل هم 13500 رو پيش بيني كرده بودند كه 13300 اعلام شد و اگر نگاهي به تغييرات بولتن ويزاي سال قبل آسيا نيز بندازيم پيش بينيه ايشون احتمالش بيشتره.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Hornet ، free_free
جرا
آخه چرا ؟