کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-12-02 ساعت 17:04)Amir78 نوشته:  جرا
آخه چرا ؟
واقعا چرا؟
برای جی؟
اخه چه دلیلی داره؟
که هنوز COMING SOON نشده؟
یکی بگه چرا؟

چرا؟Big Grin

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Amir78
(2010-12-02 ساعت 15:58)naeiji1974 نوشته:  
(2010-12-01 ساعت 22:30)Hornet نوشته:  البته واقهاً در حضور آقا اشکان عزیز و سایر دوستان
نظر دادن در این خصوص خیلی سخته ولی مدل آماری من به این شرحه :
پیش بینی من برا ی ماه آینده 15,000 الی 15,500 است
من پيش بينيه hornet عزيز رو خيلي قبول دارم.ايشون براي كارنت ماه قبل هم 13500 رو پيش بيني كرده بودند كه 13300 اعلام شد و اگر نگاهي به تغييرات بولتن ويزاي سال قبل آسيا نيز بندازيم پيش بينيه ايشون احتمالش بيشتره.

ممنون naeiji1974 عزیزWink
البته همون طور که قبلاً گفتم این پیشبینی (مدل) خیلی محافظه کارانه است، و به خاطر روال کندش خودم هم دوست دارم که درست از آب در نیاد.
Cool
ضمناً همون طور که کلیه دوستان عزیز هم بارها اشاره کردن اینها فقط حدس و گمان است و واقعاً کار این دوستان KCC عزیز حساب کتاب مشخصی نداره.
و کلاً این کارها برای راحت تر گذشتن زمان انتظار است.Big Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان:
دوستان یکم عجیبه هنوز coming soon هم نشده
این ماه چه خوابی برامون دیدند خدا می داند و بس
خدایا خودت درستش کن
مردیم از نگرانی و بلا تکلیفی
تشکر کنندگان:
(2010-12-03 ساعت 13:11)Amir78 نوشته:  دوستان یکم عجیبه هنوز coming soon هم نشده
این ماه چه خوابی برامون دیدند خدا می داند و بس
خدایا خودت درستش کن
مردیم از نگرانی و بلا تکلیفی

از الان رفتن پیشواز عید
ما رو هم یادشون رفته Sad
نگران نباشید اعلام میکنن Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: Amir78
دوباره نزدیک اعلام این شماره ها شد و لوس بازیهای اینا هم شروع شد...دوباره میخوان تا 15 16 طول بدن
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: Linspire ، Amir78
coming soon رفت که coming soon بشه Cool
تشکر کنندگان:
کاربران عزیز :

مفتخرم بعرض شریفتون برسونم که باید از دوشنبه پیگیر coming soon شدن ویزا بولتین سایت kccباشیم چون شنبه و یکشنبه weekend شونه.عجب داستانی شده این kcc. ولی بیخیال بهر حال ما که پامون به آمریکا میرسه .خدائیش این ویزا بولتین هم هر ماه هم حس و حال مهیج و مخصوص خودش رو داره و یکمی روال زندیگیمون رو از یکنواختی در میاره در پایان امیدوارم که بولین این ماه با یک جهش لگاریتمی این حرکت لاک پشتی خودش رو جبران کنه و یه حال توپی به همه بده.

بگو انشا الله
ایول شنیدم.

case number : as2011xxxx23xxx
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: laili ، Amir78 ، یاشار و ماری ، free_free ، Ashkan78 ، najibi ، aghdam
چه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقدر همه عجله دارین این ماه؟؟؟؟تازه امروز سوم بود.....معمولا هفتم و هشتم اعلام میکنند ...
هنوز یک هفته وقت دارین....اعصابتون رو بیخودی خورد نکنین برای بعد از ویزا بهش احتیاج دارین Smile Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Hornet ، rayan.s ، HOMAYON53 ، satusa ، Amir78 ، free_free ، najibi
با توجه به اینکه طبق اعلام سایت وزارت امورخارجه آمریکا برندگان لاتاری 2012 با وارد کردن کانفرمیشن نامبرشان نه تنها از قبولی بلکه از تاریخ مصاحبه شان هم مطلع میشوند و این مورد باید تا 6 ماه دیگه صورت بپذیرد من احتمال میدم شاید برای بقیه کیس نامبرهای کارنت نشده میخوان از این سیستم استفاده کنند که با وارد کردن کیس نامبر روز مصاحبه معلوم بشه البته اگر این comming soon نیومدنش تو صفحه تا 5 ام ماه سابقه نداشته باشه. موفق باشید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet ، najibi
(2010-12-04 ساعت 04:38)laili نوشته:  چه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقدر همه عجله دارین این ماه؟؟؟؟تازه امروز سوم بود.....معمولا هفتم و هشتم اعلام میکنند ...
هنوز یک هفته وقت دارین....اعصابتون رو بیخودی خورد نکنین برای بعد از ویزا بهش احتیاج دارین Smile Smile
عزیز دل برادر
بچه ها در عجب هستند چطور تا حالا coming soon هم نشده
حالا بگو
yesterday

تشکر کنندگان: laili ، AmericanHamid ، najibi
(2010-12-04 ساعت 11:19)Amir78 نوشته:  
(2010-12-04 ساعت 04:38)laili نوشته:  چه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقدر همه عجله دارین این ماه؟؟؟؟تازه امروز سوم بود.....معمولا هفتم و هشتم اعلام میکنند ...
عزیز دل برادر
بچه ها در عجب هستند چطور تا حالا coming soon هم نشده

ماه پيش از اول ماه comming soon شد و تا 14-15 بولتن نيامد. هممون مي گفتيم اين چه comming soon هست؟ چرا اينقدر زود comming شده و بولتن دير اومد.
اين ماه comming soon دير اومده ولي به احتمال زياد بولتن تا آخر جمعه 10 دسامبر ممكنه بياد كه در آنصورت فاصله comming تا بولتن كم ميشه.

خلاصه اين داستان لاتاري يه جوريه كه از اول تا آخرش هر جور كه طي بشه، زود بياد، دير بياد، كم كارنت بشه، زياد بشه .... تا روزي كه ويزا توي پاسمون نخورده هممون رو سر كار گذاشته و مثل يه فيلم سينمايي يا سريال كه آدم همش دنبالش ميكنه كه الان چي ميشه، داستان مهيج و در عين حال حياتي خودش رو دنبال ميكنه.
فقط اميدوارم آخر اين فيلم، كاملا هندي هندي تموم بشه! و همه چيز به خوبي و خوشي با اخذ ويزا براي همه تموم بشه.
تشکر کنندگان: rayan.s ، R.F ، laili ، SNAGHIAN ، Sooshians ، shiva_h ، arash004 ، usa ، moeen ، AmericanHamid ، free_free ، Ashkan78 ، WIKIMAN ، melika64 ، najibi ، aghdam

دوستان، نگراني و استرس براي چيست؟ من و شما آنچه كه بايد انجام داديم، امير جان شما مگه كم گذاشتي؟ جزو فعال ترين ها بودي و... پس بقيه روبايد به اوستا كريم سپرد. بقول حافظ:

گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع سخت مي گيرد جهان بر مردمان سخت كوش

در گردهمايي ها نكته اي رو ازبزرگان وپيشكسوتان اين راه ياد گرفتم و ان اينكه اين راه، راهي نيست كه به آن اطمينان قطعي داشته باشم. ممكنه افسر مصاحبه گر از قيافه من نوعي خوشش نياد و صد تا اما و اگرديگه. پس يه احتمال نه شنيدن رو هم براي خودتون در محاسبات منظور كنيد.
اميدوارم به لطف و ياري هوشمندي كائنات، به زودي همه بازتاب نيات و رفتار هاي مثبت خودتون رو دريافت كنيد.
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، R.F ، Amir78 ، arash004 ، moeen ، melika64 ، najibi
احتمال داره از اول سال میلادی روش اعلام بولتن ها عوض شده باشه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
چندتا سوال ساده.
1- بولتن کارنت شده ماه فبریه معمولا چندم دسامبر منتشر خواهد شد؟ ممکن است در انتشار آن تاخیر داشته باشد؟
2- تاریخ دقیق مصاحبه افراد کارنت شده ، معمولا چندم دسامبر در سایت سفارت آمریکا واقع در آنکارا منتشر خواهد شد؟
3- من تاریخ اولیه خروجم را از 1 فبریه تا 30 فبریه زدم.نکنه یه وقت از شانس بد ما بگن 1 بیا سفارت برای مصاحبه.چون میدونید که از چند روز قبل باید بریم دنبال کارهای مدیکال و ... .
4- * شما جای من بودید با کیس 14400 از چندم چه ماهی تا حداکثر 30 روز بعد را برای خروج خودتون انتخاب میکردید؟ *

بچه ها این سوالهای ریز منو ببخشید. من معافیت و پاسپورت ندارم و برای گرفتن پاسپورت در مضیقه هستم یعنی اگر تاریخ خروج من از ایران در پاسپورتی که میگیرم از 2 فبریه باشه تا مثلا 12 فبریه. محاله اجازه بدن از کشور 1 فبریه خارج بشم. برای همین برای گرفتن پاسپورت باید تمام تاریخ های کارام را دقیق بدونم. (بازم بهم نگید اینها تاریخ دقیق نداره و مشخص نیست چون آخرش من باید یه خاکی به سرم بریزم کمکم کنید تا بهترین خاک را تو سرم بریزم ;D )
چون سوال من در مورد تاریخ اعلام کارنت هست اینجا پست میزنم

سایتهای مفید: (برای کساییکه که اطلاع ندارند)

- انشار بولتین ماهانه و درج شماره کیس نامبر کارنت شدنگان هر ماه:
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

- برنامه دقیق حضور افراد جهت مصاحبه در سفارت آمریکا واقع در انکارا:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
تشکر کنندگان: najibi
(2010-12-06 ساعت 10:32)mahdi357 نوشته:  چندتا سوال ساده.
1- بولتن کارنت شده ماه فبریه چندم دسامبر منتشر خواهد شد؟ ممکن است در انتشار آن تاخیر داشته باشد؟
2- تاریخ دقیق مصاحبه افراد کارنت شده ، معمولا چندم دسامبر در سایت سفارت آمریکا واقع در آنکارا منتشر خواهد شد؟
3- من تاریخ اولیه خروجم را از 1 فبریه تا 30 فبریه زدم.نکنه یه وقت از شانس بد ما بگن 1 بیا سفارت برای مصاحبه.چون میدونید که از چند روز قبل باید بریم دنبال کارهای مدیکال و ... .
4- * شما جای من بودید با کیس 14400 از چندم چه ماهی تا حداکثر 30 روز بعد را برای خروج خودتون انتخاب میکردید؟ *

بچه ها این سوالهای ریز منو ببخشید. من معافیت و پاسپورت ندارم و برای گرفتن پاسپورت در مضیقه هستم یعنی اگر تاریخ خروج من از ایران در پاسپورتی که میگیرم از 2 فبریه باشه تا مثلا 12 فبریه. محاله اجازه بدن از کشور 1 فبریه خارج بشم. برای همین برای گرفتن پاسپورت باید تمام تاریخ های کارام را دقیق بدونم. (بازم بهم نگید اینها تاریخ دقیق نداره و مشخص نیست چون آخرش من باید یه خاکی به سرم بریزم کمکم کنید تا بهترین خاک را تو سرم بریزم ;D )
چون سوال من در مورد تاریخ اعلام کارنت هست اینجا پست میزنم

سایتهای مفید: (برای کساییکه که اطلاع ندارند)

- انشار بولتین ماهانه و درج شماره کیس نامبر کارنت شدنگان هر ماه:
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

- برنامه دقیق حضور افراد جهت مصاحبه در سفارت آمریکا واقع در انکارا:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

دوست عزیز؛ جواب سوالات شما چه خوشتان بیاد چه خوشتان نیاد همانطور که خودتان هم میدانید معلوم نیست تمام کارهایتان را انجام بدید و مدارکتان را آماده کنید و بعد از کارنت شدن و معلوم شدن تاریخ مصاحبه اون موقع هم با ارسال یه ایمیل اگر خواستید، بخواهید تاریخ مصاحبه رو تغیییر بدند (kimkimعزیز تاریخ مصاحبه اش را از 10 نوامبر به 25 اکتبر تغییر داد) .

تشکر کنندگان: mahdi357 ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان