کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-12-10 ساعت 00:17)یاشار و ماری نوشته:  
(2010-11-07 ساعت 21:57)Hornet نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجر
من برای اینکه بتونم زمان Current شدن خودم رو حدس بزنم از روی آمار سالهای پیش (به صورت کاملاً محافظه کارانه (بد بینانه)) یک مدل آماری ساختم که نتیجه آن را به شرح ذیل با شما به اشتراک می گذارم. اگه اشتباه درآمد پیشاپیش منو ببخشید.
January = 13,500
February = 15,000
March = 17,000
April = 19,500
May = 23,500
June = 28,000
July = 33,600
August = 36,900
September = Current

ضمناً یک جدول را اضافه می کنم که از روی اطلاعات یکی از دوستان همین سایت تهیه شده ( که با عرض پوزش اسمشون رو یادم رفته و هرچی دوباره گشتم که اسمشون رو پیدا کنم و بنویسم ، پیداش نکردم ، که همین جا عذر خواهی می کنم)، اعداد قرمز مندرج در این جدول تعداد شماره های کارنت شده در هر ماه می باشد. امید وارم برای پیش بینی به دردتون بخوره Wink

به نظر من عدد کلیدی امسال 50 هستش.
چطوری؟ اینطوری
ژانویه: پیش بینی hornet منهای 4 تا 50 = 13300
فوریه: پیش بینی hornet منهای 3 تا 50 = 14850
مارچ: پیش بینی hornet منهای 2 تا 50 = 16000
آوریل: پیش بینی hornet منهای 1 دونه 50 = 19450
می: پیش بینی hornet منهای 0 تا 50 = 23500
جون: پیش بینی hornet به اضافه 1 دونه 50 = 28050
جولای: پیش بینی hornet به اضافه 2 تا 50 = 33700
آگوست: پیش بینی hornet به اضافه 3 تا 50 = 37950
سپتامبر: کارنت
Big GrinCoolBig GrinCoolBig GrinCool
این شکلک ها تصویر ما هستند که در آینه مقعر که تصویر را برعکس می کند نشان داده شده اند. شما خودتان این شکلک ها را در مقابل آینه مقعر بگذارید و حال مارا تصور کنید.
یادآوری از فیزیک 1 بخش نور و بازتاب نور: در آینه مقعر به جز در یک حالت، تصویر وارونه و حقیقی است.!!!

سلام بر همه دوستان
مخصوصاً "یاشار و ماری" عزیز به خاطر تحلیلشون
از اول هم امیدوار بودم که این مدل با روند کندش درست از آب در نیاد که متاسفانه داره میاد.
من دوباره بررسی کردم ، جهش در شماره کارنتها به احتمال زیاد در کارنت شده های April و به احتمال کم در March اتفاق می افتد.
در ضمن شایان ذکر است، با توجه به رفتارهای مختلف KCC (خدا بگم ...) در ماههای June، july، Auguest و September در سالهای قبل، فکر می کنم اختلاف این پیشبینی با شماره های کارنت شده زیاد شود (من حدس می زنم در ماههای آخر که در بالا اشاره کردم، شماره های کارنت شده از اعداد پیشبینی شده بیشتر باشد) .
با سپاس از همه دوستان و احساس همدردی به علت این شیوه قطره چکانی کارنت شدن.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان (رتبه) هستیم.
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، Ashkan78 ، یاشار و ماری ، free_free
هورا کارنت شدم
تشکر کنندگان: rayan.s ، Hornet ، saman33 ، satusa ، Sooshians ، free_free ، melika64 ، AmericanHamid ، moeen
سلام به دوستان
کیس نامبر من یکم گندست! 43xxx
فکر نمی کنم دیگه به من برسه با این وضعیتی که دارن کارنت می شن شماره ها Sad
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان: Hornet ، Ashkan78 ، Sooshians ، free_free ، melika64 ، moeen
کی میشه ما از دست این 1700 خلاص بشیم ؟؟
13300+(1700-150)=14850
5 تا بولتن آمده 7 تا دیگه مانده
14850 تا شماره
اگر 7بولتن دیگه مانده باشه

1700*7=11900
11900+14850= 26750 که معنی نمیده حدقل باید1.7برابر این باشه
26750-46500=18850
18850/1700= 11.08 همون 11
18850/7=2700
2700+1700=4400 برای هر ماه از الان برای کارنت شدن کلیه دوستان
عدد های که بدست اوردم عجیب روند هستن
یعنی میشه ؟؟
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free
(2010-12-10 ساعت 11:16)hooman421 نوشته:  هورا کارنت شدم

تبریک
تشکر کنندگان: melika64 ، moeen
(2010-12-10 ساعت 12:30)Mojtabacazi نوشته:  سلام به دوستان

دوست عزیز Mojtabacazi Big Grin
اصلاً اینجوری فکر نکن Shyاولاً همونجوری که دوستان باسابقه در جای جای این سایت نوشتن، همه کارنت میشن،Cool ثانیاً تو پست قبلی هم تاکید کردم که ماههای آخر اصلاً وضعیت قابل پیشبینی نیست به عنوان مثال در سال 2009 کلیه کیسهای باقی مانده برای ماه July و در سال 2008 کیسهای باقی مانده برای ماه August کارنت شدنBig Grin .
یادمون نره که همینجوری داشتیم زندگی روزمررَمون رو می کردیم که فهمیدیم قبول شدیم، پس نباید سخت گرفت، همونجوری که تا حالا پیش رفته بقیش هم پیش می رهCool .
ضمناً فایل Update شده مربوط به سوابق کارنت شدن سالهای قبل رو می گذارم. اعداد قرمز نشان دهنده تعداد کیس نامبرهای کارنت شده در هر ماه می باشد.

فایل‌های پیوست
.pdf   Modeling.pdf (اندازه 77.41 KB / تعداد دانلود: 233)
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: mkh_death ، Linspire ، Ashkan78 ، saman33 ، Sooshians ، arash004
(2010-12-10 ساعت 14:32)Hornet نوشته:  

اصلاً اینجوری فکر نکن Shyاولاً همونجوری که دوستان باسابقه در جای جای این سایت نوشتن، همه کارنت میشن،Cool ثانیاً تو پست قبلی هم تاکید کردم که ماههای آخر اصلاً وضعیت قابل پیشبینی نیست به عنوان مثال در سال 2009 کلیه کیسهای باقی مانده برای ماه July و در سال 2008 کیسهای باقی مانده برای ماه August کارنت شدنBig Grin .
یادمون نره که همینجوری داشتیم زندگی روزمررَمون رو می کردیم که فهمیدیم قبول شدیم، پس نباید سخت گرفت، همونجوری که تا حالا پیش رفته بقیش هم پیش می رهCool .
ضمناً فایل Update شده مربوط به سوابق کارنت شدن سالهای قبل رو می گذارم. اعداد قرمز نشان دهنده تعداد کیس نامبرهای کارنت شده در هر ماه می باشد.
ممنون از جوابت. فقط يه سؤال ديگه
اونايي كه تو سپتامبر كارنت ميشن زمان مصاحبشون كي ميشه؟ دگه وقتي نميمونه كه!

کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان:

(2010-12-10 ساعت 18:09)Mojtabacazi نوشته:  

ممنون از جوابت. فقط يه سؤال ديگه
اونايي كه تو سپتامبر كارنت ميشن زمان مصاحبشون كي ميشه؟ دگه وقتي نميمونه كه!

دوست عزیز
کسانی که در سپتامبر کارنت می شوند از طریق بولتن آگوست متوجه می شوند که اواسط ماه جولای منتشر خواهد شد. کسی که برای سپتامبر کارنت می شود یعنی در همان ماه سپتامبر هم مصاحبه خواهد داشت.
به این ترتیب تکلیف کارنت تا اواسط ماه جولای مشخص می شود.

موفق باشید
تشکر کنندگان: rayan.s ، Hornet ، Linspire ، free_free
خانمها ، آقایان کنترل اعصاب لطفا ... خود این هیجان هم عالمی داره !! ضمنا این روزها بهترین فرصت که با این حال و هوای انتظار و احتیاج شدید به کارنت شدن و کلیر شدن به درگاه خداوند التماس کنیم ... تبریک به همه زیر چهارده هزار و هشتصد و پنجاهی ها ... یا حق
همه هستی به ثنای تو زبان است ، حسین[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، arshida ، Linspire ، melika64 ، AmericanHamid ، Sooshians
تبريك بسيار زياد به دوستان كارنت شده و تبريك بسيار ويژه يه دوستان كلير شده.عزيزان ما هر كاري كنيم نميتونيم از نظر روحي به قبل از تاريخ دريافت نامه برنده شدن برگرديم.به هر حال زندگيمون به دو قسمت قبل و بعد از برنده شدن تقسيم شده. من گلوم امسال مهاجرسرا هستم البته مونثش!مطمئنم هممون كارنت ميشيم ولي متاسفانه نسبت به كلير و دريافت ويزا مشكوكم. لطفا از اين نظر هم روحيه بدهيد.
تشکر کنندگان: Linspire ، melika64 ، moeen
(2010-12-11 ساعت 11:10)bita-p نوشته:  تبريك بسيار زياد به دوستان كارنت شده و تبريك بسيار ويژه يه دوستان كلير شده.عزيزان ما هر كاري كنيم نميتونيم از نظر روحي به قبل از تاريخ دريافت نامه برنده شدن برگرديم.به هر حال زندگيمون به دو قسمت قبل و بعد از برنده شدن تقسيم شده. من گلوم امسال مهاجرسرا هستم البته مونثسش!مطمئنم هممون كارنت ميشيم ولي متاسفانه نسبت به كلير و دريافت ويزا مشكوكم. لطفا از اين نظر هم روحيه بدهيد.

بیتا جان؛ من با خوندن این شعر آروم میشدم امیدوارم شما و سایر دوستان عزیزم در مهاجر سرا با خوندنش آروم بشید و هرچه سریع تر ایام انتظارتان به سر بیاد:

چه دوره ساحلش از دور پیدا نیست...

یه عمری راهه ...

در قدرت ما نیست...

باید پارو نزد واداد...

باید دل رو به دریا داد...

خودش میبردت هر جا دلش خواست ...

به هر جا برد بدون ساحل همونجاست...

به امیدی که ساحل داره این دریا ...

به امیدی که آروم میشه تا فردا...

به امیدی که این دریا فقط شاماهی داره...

به عشقی که نمی بینی شباشو بی ستاره...

دل ما رفته مهمانی...

به یک دریای طوفانی...

باید پارو نزد واداد...

باید دل رو به دریا داد...

خودش میبردت هر جا دلش خواست ...

به هر جا برد بدون ساحل همونجاست...

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: sohrab.p ، javidk ، arshida ، Linspire ، bita-p ، farzad.s ، mahmood_eng ، melika64 ، Sooshians ، shiva_h ، moeen
(2010-12-08 ساعت 21:03)یاشار و ماری نوشته:  [quote='shari' pid='87969' dateline='1291800090']
ببخشيد من يه سوال دارم تو جدول آنكارا كه آپديت شده شماره كيس نامبر 4 رقمي ميشه يه توضيح در موردش بدين چون من نگاه كردم و متوجه شماره نشدم . ممنون ميشم

چون که فعلا کسانی که کیس نامبرشون بالای 9999 هست کلیر نشده اند. صفرهای بعد AS و قبل از شماره رو در نظر نمی گیرند مثلا 0000123 رو می زنند 123

ممنونم از پاسختون يعني شماره اي كه اعلام مي كنه ممكن چند تا باشه مثلا 14850 ممكن 10 نفر اين شماره رو داشته باشن همشون همون روز و ساعت هستن ؟ يا فقط يك دونه از اون شماره است اينطوري باشه كه خيلي شماره ها كم . منظورم اينه كه اعداد قبل و بعد چي شدن
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان:
هر كس يك شماره داره البته اگر برنده داراي همسر و فرزند زير 21 سال باشه. اونوقت اين شماره يك جورايي اونها را هم در بر ميگيره.

(2010-12-11 ساعت 12:09)shari نوشته:  
(2010-12-08 ساعت 21:03)یاشار و ماری نوشته:  [quote='shari' pid='87969' dateline='1291800090']
ببخشيد من يه سوال دارم تو جدول آنكارا كه آپديت شده شماره كيس نامبر 4 رقمي ميشه يه توضيح در موردش بدين چون من نگاه كردم و متوجه شماره نشدم . ممنون ميشم

چون که فعلا کسانی که کیس نامبرشون بالای 9999 هست کلیر نشده اند. صفرهای بعد AS و قبل از شماره رو در نظر نمی گیرند مثلا 0000123 رو می زنند 123

ممنونم از پاسختون يعني شماره اي كه اعلام مي كنه ممكن چند تا باشه مثلا 14850 ممكن 10 نفر اين شماره رو داشته باشن همشون همون روز و ساعت هستن ؟ يا فقط يك دونه از اون شماره است اينطوري باشه كه خيلي شماره ها كم . منظورم اينه كه اعداد قبل و بعد چي شدن

کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: Linspire
(2010-12-11 ساعت 12:09)mehran626 نوشته:  

بررسی تعداد کارنت شدن در سالهای گذشته نشان میدهد که بعد از افت تعداد کارنت شده ها در ماههای دوم یا سوم یک افزایش ناگهانی وجود دارد همان جهشی که انتظار داریم و حتمی است پس با توجه به افت در این ماه نسبت به ماه گذشته جهش را در ماه آینده خواهیم داشت یعنی
March 17,350
April 21,100
May 25,600

فعلا همین بیش از این دیگه آنتن نمیده

سلامBig Grin
با شما موافقم، جهش در شماره کارنتها به احتمال زیاد در کارنت شده های April و به احتمال کم در March اتفاق می افتد.
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: mehran626
بچه ها به یک مسئله دقت کردید؟لطفا توجه کنید برای بالا رفتن روحیه ها. من خودم تازه متوجه شدم. امیدم واسه کارنت شدن کیس نامبرهای بالا بیشتر شد: پارسال برای ماه فوریه اروپا تا 22400 کارنت شد اما امسال برای ماه فوریه تا 17600 یعنی 4800 تا کمتر از پارسال.آفریقا ماه فوریه پارسال تا 27500 کارنت شد امسال تا 26100 یعنی 1400 تا کمتر از پارسال.اما آسیا برای ماه فوریه پارسال تا 10550 کارنت شد اما امسال تا 14850 کارنت شد یعنی 4300 تا بیشتر از پارسال.....به نظر شما این به این معنی نیست که آسیا به نسبت قاره های دیگه از روند کارنت شدن بهتری برخوردار شده امسال.
به نظر من با توجه به اعلام شدن شماره ها در این چند ماه بهتره که آسیا رو با پارسال اروپا مقایسه نکنیم بلکه روند کارنت شدن هر قاره را امسال با روند کارنت شدن همون قاره در پارسال مقایسه کنیم و پیشرفت اون قاره را ببینیم.به نظرم اگر از این زاویه به این مسئله نگاه کنیم یه مقدار امیدوار تر میشیم .این نظر من بود که گفتم اینجا بنویسم نظر تمامی دوستان هم محترمه.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: satusa ، bita-p ، Sooshians ، arash004

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان