کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
تا بولتن بعدی زنده نمی مونیم...!!!SadSad
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، Amir78
(2010-12-15 ساعت 13:19)free_free نوشته:  تا بولتن بعدی زنده نمی مونیم...!!!SadSad
روز شماره بولتن
تا بولتن بعدی بیست و اندی روز باقی مونده یکی بیاد دلداری بده

تشکر کنندگان: free_free
(2010-12-15 ساعت 14:32)saint نوشته:  
(2010-12-15 ساعت 13:19)free_free نوشته:  تا بولتن بعدی زنده نمی مونیم...!!!SadSad
روز شماره بولتن
تا بولتن بعدی بیست و اندی روز باقی مونده یکی بیاد دلداری بده

یکی بیاد ما رو از تو نت جمع کنه.....کور شدیم از دست این مهاجرت....آخه چرا؟....

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، shiva_h
انتظار-سرا!
فکر کنم واژه بهتری باشه!

این یو پــــــــــــــی اس ما رو پیر کرد! کارنت شما رو! کلیرنس بقیه رو!
تشکر کنندگان: free_free ، Ashkan78 ، Linspire ، R.F ، shiva_h ، اليزا ، success ، saman33 ، Sooshians ، AmericanHamid ، rayan.s ، Amir78 ، bita-p
انتظار سخته . كار من هم توي ايران گيره.

خيلي سخته ويزا دستت باشه، دلت پر پر بزنه واسه اولين بار يونايتد استيتس رو ببيني، اما به دلايلي تا چند هفته نتوني بري.

(2010-12-15 ساعت 16:24)User نوشته:  انتظار-سرا!
فکر کنم واژه بهتری باشه!

این یو پــــــــــــــی اس ما رو پیر کرد! کارنت شما رو! کلیرنس بقیه رو!

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Linspire ، free_free ، mehdi_behzadi ، sam_hash ، success ، saman33 ، mr.amir ، Sooshians ، AmericanHamid ، rayan.s ، farzad.s ، Amir78
بدیش اینه که الان هر چی انتظار می کشیم تموم نمی شه. بعد همین که پا توی آمریکا بذاریم، چشم رو هم بذاریم می بینیم 30 سال گذشته...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free ، goli20 ، WIKIMAN
یوزر جان تو که پریدی ! فیری فیری تو دیگه چرا ؟ همیشه دلداری میدادی ، این اواخر پاک عصبی شده ای ها !!!!!!! چه خبره بابا دنیا که همش آمریکا نیست ، ضمن اینکه من مطمئنم همه به آن چیزی که می خواهند می رسند این قانون الهی است ، دنبال هرچی باشی دیر یا زود به آن میرسی . مطمئن باشید و این اوقات را به شادی سپری کنید . یادتونه وقتی بچه تر بودیم (حالا بچه ایم) برای تیله و آلاسکا گریه می کردیم ، باور کنید این هم مثل همونه ! یک وقتی می رسه به این ماجرا هم می خندیم ! یک روز تو آمریکا تو یک مهمونی که همه بچه های مهاجر سرا هستند .... بعد رایان و فیری فیری و اشکان و هستی بانو و مریم ها (گلی و صدفی) و بقیه بر و بچه ها (شاید با عصا !آخه پیر می شیم دیگه)بیان تو مجلس و خاطرات این روزها را برای هم تعریف کنیم... دل آرام رمز رسیدن به آرزوهاست ...
همه هستی به ثنای تو زبان است ، حسین[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: free_free ، rayan.s ، Linspire ، AmericanHamid ، Amir78 ، Sooshians ، satusa ، success ، saman33 ، javidk
من ویزاااااااا میخواهم
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، Ashkan78
تا قبل از اینکه اون پاکت نارنجی لعنتی بیاد در خونمون همیشه وقتی به تقویم نگاه میکردیم ، محکم میزدیم پشت دستمون و با ناله و افسوس میگفتیم:

"ای دل غافل عمر چقدر زود میگذره"

یا ظهر که میشد یه نگاهی به ساعت مینداحتیم و با تعجب به بغل دستیمون می گفتیم :

"فلانی باورت میشه ساعت شد 12؟"

ولی از اون پاکت نارنجی به بعد هر این ساعت رو هلش می دیم باز سر جاشه...!

روز ها هم که وقتی شروع میشن اینقدر کش دار میشن که کش از رو میره....Smile

این ماه دسامبر هم ول کن نیست ..! مث سریش چسبیده سر جاش تکون نمیخوره
میدونید خوش شانسی ما ایرانی ها هم ماجرا داره ....در واقع ما خوش شانس ترین ایرانی های ایران هستیم...Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، Amir78 ، Linspire ، saman33 ، javidk ، Sooshians ، AmericanHamid ، goli20 ، Ashkan78 ، moeen
دوستان عزیز مهاجر سرا;
سلام،
ما هم که مصاحبه رفتیم، توی تابستون همینجوری بود واسمون (طولانی و طاقت فرسا)، حالا اونا تموم شدن افتادیم تو جریان کلیرنس! هی هر روز سایت رو چک میکنیم، پیش خودمون میگیم: میاد نمیاد .. میاد نمیاد ... .
بالاخره هممون یه جورایی سرکاریم و منتظر.
ولی بدونید زندگی همین امروزه ...
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: Sooshians ، AmericanHamid ، free_free ، goli20
سلام
پاييز و زمستان براي من هميشه مثل برق مي گذشت ولي از وقتي همسرم لاتاري برنده شده ديگه اينطور نيست.
اولش هر ماه منتطر كارنت شدن بوديم . بعد از كارنت منظر تاريخ مصاحبه ، حالا هم منتظر خود مصاحبه، بعدش هم حتما كليرنس و .....
واااااااااااااااااااااي.بابا مردم
از وقتي يادم مياد همينطور بوده. اولش مدرسه بعدش گفتند بريد دانشگاه همه چي حله. بعدش رفتيم گفتند نه بريد كار بكنيد بعد گفتن نه بابا ازدواج. بعدش گفتند بچه . حالا ميگن عروسي بچه تون ؟ ( يعني من زنده مي مونم اگه اين لاتاري بگذاره)
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: Amir78 ، Linspire ، Sooshians ، free_free ، satusa ، saman33 ، farzad.s
(2010-12-13 ساعت 10:37)kamran22 نوشته:  دوست عزيز،اونها از قبل كارنت شده اند وهنوز هم كارنت هستند.
(2010-12-13 ساعت 10:24)shari نوشته:  سلام حالا كه تا 14850 كارنت شدن تكليف اونايي كه تو جدول 2011 در يك نگاه باشماره هاي 100 و 2000 و ..... هستن چي ؟ بالاخره جز كارنت شده ها هستن يا نه چون تو جدول كه چيزي نشون نمي ده . ميشه يكي اينو براي من توضيح بده

ببخشيد پس چرا تارخ مصاحبه و كارنت شدنشون مشخص نيست . يعني اعلام نكردن؟ اي بابا خيلي بي معرفتن با اين حساب من جز برندگان 2011 نيستم و اميدوارم 2012 برنده بشم اينجا سر مي زنم كه از اطلاعات و تجربيات دوستان استفاده كنم و انشاله وقتي برنده شدم اونها رو بكار بگيرم . اما تجربه خوبي از مهاجر سرا دارم و در مورد مهاجرت به كانادا خيلي به من كمك كرد . مي خوام به اونايي كه اطلاعاتشون رو به اشتراك نمي زارن بگم مطمئن باشين جز دعاي خير يك عده چيز ديگه اي براتون نداره
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان: free_free
احساسم به من ميگه كه امسال مثل سالهاي قبل نخواهد بود.يعني شماره هاي بالاي 35000 اصلا كارنت نمي شن.يه كاسه اي زير نيم كاسه هست.من كه 2012 هم ثبت نام نكردم!حيف...
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان:
(2010-12-19 ساعت 11:43)shari نوشته:  
(2010-12-13 ساعت 10:37)kamran22 نوشته:  دوست عزيز،اونها از قبل كارنت شده اند وهنوز هم كارنت هستند.
(2010-12-13 ساعت 10:24)shari نوشته:  سلام حالا كه تا 14850 كارنت شدن تكليف اونايي كه تو جدول 2011 در يك نگاه باشماره هاي 100 و 2000 و ..... هستن چي ؟ بالاخره جز كارنت شده ها هستن يا نه چون تو جدول كه چيزي نشون نمي ده . ميشه يكي اينو براي من توضيح بده

ببخشيد پس چرا تارخ مصاحبه و كارنت شدنشون مشخص نيست . يعني اعلام نكردن؟ اي بابا خيلي بي معرفتن با اين حساب من جز برندگان 2011 نيستم و اميدوارم 2012 برنده بشم اينجا سر مي زنم كه از اطلاعات و تجربيات دوستان استفاده كنم و انشاله وقتي برنده شدم اونها رو بكار بگيرم . اما تجربه خوبي از مهاجر سرا دارم و در مورد مهاجرت به كانادا خيلي به من كمك كرد . مي خوام به اونايي كه اطلاعاتشون رو به اشتراك نمي زارن بگم مطمئن باشين جز دعاي خير يك عده چيز ديگه اي براتون نداره
هر سال اطلاعات دادن يك امتياز محسوب مي شد و آدم خوب بود امسال اطلاعات ندادن شده يك ارزش. مثل جلو زدن وپيچسدن جلوي همديگه تو خيابونو كه طرف اسم اين كارو ميزاره زرنگي. امسال تعريف زرنگي اين هست= استفاده از اطلاعات ديگران در مهاجر سرا و عدم ارائه اطلاعات.
واقعا جاي تاسف هست
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، satusa ، saman33 ، Sooshians ، AmericanHamid ، arash004 ، free_free
(2010-12-18 ساعت 20:36)minas نوشته:  یوزر جان تو که پریدی ! فیری فیری تو دیگه چرا ؟ همیشه دلداری میدادی ، این اواخر پاک عصبی شده ای ها !!!!!!! چه خبره بابا دنیا که همش آمریکا نیست ، ضمن اینکه من مطمئنم همه به آن چیزی که می خواهند می رسند این قانون الهی است ، دنبال هرچی باشی دیر یا زود به آن میرسی . مطمئن باشید و این اوقات را به شادی سپری کنید . یادتونه وقتی بچه تر بودیم (حالا بچه ایم) برای تیله و آلاسکا گریه می کردیم ، باور کنید این هم مثل همونه ! یک وقتی می رسه به این ماجرا هم می خندیم ! یک روز تو آمریکا تو یک مهمونی که همه بچه های مهاجر سرا هستند .... بعد رایان و فیری فیری و اشکان و هستی بانو و مریم ها (گلی و صدفی) و بقیه بر و بچه ها (شاید با عصا !آخه پیر می شیم دیگه)بیان تو مجلس و خاطرات این روزها را برای هم تعریف کنیم... دل آرام رمز رسیدن به آرزوهاست ...

ببخشيد اگر شما برنده 2011 هستيد و اطلاعاتتونو به جدول 2011 در يك نگاه ندادين خواهشمند است سريعتر اين كارو بكنيد. چون اين ID اساس در جدول وجود ندارد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: AmericanHamid ، free_free ، goli20 ، Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان