کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-12-27 ساعت 10:52)User نوشته:  
(2010-12-27 ساعت 00:32)coming soon نوشته:  با سلام
بخاطر قدردانی از بچه ها...

سلامم بود برمهاجرسرا
همین سایت با حال و مشکل گشا

خيلي زيبا و وزين سروده ايد! خيلي زيبا! آفرين!

Userجان خواهش میکنم قابلی نداشت چون در مقابل زحمات شما اصلا به حساب نمیاد .راستی به خاطر clear شدنتون تبریک میگم انشا الله دست راستتون روی سر بقیه.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Amir78 ، free_free ، User ، Monika
همایون عزیز شما چه گیری دادی به من ضعیف و نحیف ؟؟؟!!!! نمیشه بدون دادن اطلاعات با شما دوست شد؟ بابا محضور دارم !! یکی از مدیران به داد من برسه این همایون بهتر از جان دست از سر نه چندان پر موی ما بردارد ... در عوض قول می دهم پس از پایان پروسه تمام اطلاعات را از جمله شماره کفش و اندازه دور مچ و وزن و BMI(دکتر محمودی می دونه یعنی چی!!!!) و هموگلوبین و کراتینین و .... را با تایید سازمان های زیربط تقدیم کنم . اگر باز هم قابل قبول نیست بفرمایید تا یک فکر دیگری بکنم . کمترین minas
همه هستی به ثنای تو زبان است ، حسین[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: User
(2010-12-27 ساعت 17:37)minas نوشته:  همایون عزیز شما چه گیری دادی به من ضعیف و نحیف ؟؟؟!!!! نمیشه بدون دادن اطلاعات با شما دوست شد؟ بابا محضور دارم !! یکی از مدیران به داد من برسه این همایون بهتر از جان دست از سر نه چندان پر موی ما بردارد ... در عوض قول می دهم پس از پایان پروسه تمام اطلاعات را از جمله شماره کفش و اندازه دور مچ و وزن و BMI(دکتر محمودی می دونه یعنی چی!!!!) و هموگلوبین و کراتینین و .... را با تایید سازمان های زیربط تقدیم کنم . اگر باز هم قابل قبول نیست بفرمایید تا یک فکر دیگری بکنم . کمترین minas

دوست عزيز;
data سوخته كه نمي خواهيم. اونموقع ديگه به درد كسي نمي خوره. مي خواهي نوشدارو بهمون بدي!
حالا مگه چي مي خواهيد بگوييد. اينكه سربازي رفته ايد (اگر آقا هستيد)، كارتان دولتي يا خصوصي هست، مسافرت خارجي رفته ايد و اينكه حدود كيس تان چقدر هست، واقعا چه محضوريتي دارد!
(شما مي توانيد كيستون رو با دو سه هزار شماره رند كنيد! و تاريخهاتون رو هم با دقت يكماه اعلام كنيد كه ديگه محضوريتتون هم رفع بشه)!!

خدا واقعا به دادمون برسه.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، free_free ، Linspire ، Sooshians ، rayan.s ، elena ، farzad.s ، laili ، سعید28 ، Hornet ، coming soon
(2010-12-27 ساعت 18:03)satusa نوشته:  
(2010-12-27 ساعت 17:37)minas نوشته:  همایون عزیز شما چه گیری دادی به من ضعیف و نحیف ؟؟؟!!!! نمیشه بدون دادن اطلاعات با شما دوست شد؟ بابا محضور دارم !! یکی از مدیران به داد من برسه این همایون بهتر از جان دست از سر نه چندان پر موی ما بردارد ... در عوض قول می دهم پس از پایان پروسه تمام اطلاعات را از جمله شماره کفش و اندازه دور مچ و وزن و BMI(دکتر محمودی می دونه یعنی چی!!!!) و هموگلوبین و کراتینین و .... را با تایید سازمان های زیربط تقدیم کنم . اگر باز هم قابل قبول نیست بفرمایید تا یک فکر دیگری بکنم . کمترین minas

دوست عزيز;
data سوخته كه نمي خواهيم. اونموقع ديگه به درد كسي نمي خوره. مي خواهي نوشدارو بهمون بدي!
حالا مگه چي مي خواهيد بگوييد. اينكه سربازي رفته ايد (اگر آقا هستيد)، كارتان دولتي يا خصوصي هست، مسافرت خارجي رفته ايد و اينكه حدود كيس تان چقدر هست، واقعا چه محضوريتي دارد!
(شما مي توانيد كيستون رو با دو سه هزار شماره رند كنيد! و تاريخهاتون رو هم با دقت يكماه اعلام كنيد كه ديگه محضوريتتون هم رفع بشه)!!

خدا واقعا به دادمون برسه.

موفق باشيد
بيبخشيد در تكميل فرمايش شما لازم بگم اين (فرمايش خانم/آقاي ميناس منظورم هست) همون ديدگاه معروف استفاده از اطلاعات ديگران و عدم ارائه اطلاعات بدلايل ... هست كه من و ديگر دوستان قبلا بارها بهش اشاره كرديم. خانم/آقاي ميناس اجازه من هم دست شماست ارائه اطلاعات اصلا اجباري نيست ولي من اين مطلب را يك بار ديگر هم گفتم وقتي اينجا ميايم و واقعا نياز به كمك داريم و افرادي مانند فري فري ، رايان ، يوزر و ... به ما كمك مي كنند بايد به كوچك ترين ، تاكيد مي كنم كوچك ترين در خواست شون كه مطمئنا نه فقط براي براي خودشون بلكه براي همه اعضاء هست ، كه همانا طلب ارسال اطلاعات و تكميل جدول است بايد بنا به احترام به كمك هاي ايشان به درخواست ايشان لبيك گفت و اطلاعات را در خلوص نيت ارائه نمود كه اين نه فقط براي بچه هاي 2011 خوبه بلكه براي آيندگان نيزمفيد هست. همچنين شما چطور انتظار ارائه آمار كلير شدن را داريد در حالي كه كمكي در ايجاد يك جامعه آماري كامل و درست انجام نمي دين.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: satusa ، rayan.s ، free_free ، Sooshians ، farzad.s ، laili ، سعید28 ، Hornet ، R.F ، coming soon
سال 2010 برای مهاجرسرا سال خوش پایانی نبود. تعداد زیادی از دوستان هرگز کلیر نشدند و متاسفانه نتوانستند ویزا را دریافت کنند. این دوستان با ارائه اطلاعات خودشون در جدول کلیرنس 2010 (جدول Ali.n) و توضیخاتی که به نظرشون می رسید در تاپیک کلیرنس 2010 و 2011 همه تجربیات خودشون رو در اختیار ما 2011ای ها قرار دادند تا خدای نکرده دچار مشکلات آنها نشویم. بسیاری از این دوستان با وجود ضربه روحی بسیار بدی که خورده بودند مدتها اما در تاپیک های مختلف پاسخگوی ما بودند و کمک رسان آنها بودند و تجربه خود را در اختیار ما قرار می دادند.

اکنون متاسفانه اما دوستانی وجود دارند که به صورت پیام خصوصی خبر کلیر شدنشان و یا دریافت ویزای یکضرب را به من و یا دیگر دوستان اعلام می کنند! و خوشحالی را با دیگران قسمت نمی کنند. با همه اینها همیشه از شنیدن پیشرفت پروسه دوستان همه ما خوشحال می شویم و همیشه در تاپیک کلیرنس شاهد خوشحالی همه دوستان به خاطر یک نفر بوده ایم.

مهاجرسرا جامعه ای بدون ناهنجارهای واقعی جامعه امروزی ماست. همه به فکر موفقیت دیگران اند. از شنیدن خبر موفقیت دیگران خوشحال می شوند و با دوستانی که دارای مشکلی هستند ابراز همدردی می کنند و همه گونه تلاش می کنند مشکل را حل کنند و یا التیام بخش مشکلات باشند. شبهای زیادی برای دیدن نتیجه بولتن منتظر می مانند، و برای دوستان اشان آرزوی موفقیت می کنند. همه به فکر دوستانی هستند که برای مصاحبه به سفر رفته اند .

در تالار 2011 همه برنده هستند. همه بالاخره ویزا را دریافت می کنند. پس هیچکس شکست برای دیگری نمی خواهد. هیچ کس موفقیت دیگری را شکست خویش نمی پندارد. هرچند ویزا را دریافت می کنند، اما همچنان مشتاقانه به دنبال کمک به دوستان اشان هستند.

به مهاجرسرا اعتماد کنید و خوشحالی خود را با آنها تقسیم کنید و با مشارکت در این جامعه هرچند بسیار کوچک، به موفقیت دیگر دوستان کمک کنید.
متشکرم

آقا همایون سلام

شما لطف دارید امیدوارم تونسته باشم بخشی از زحمات شما رو که واقعا خالصانه است جبران کرده باشم .

پیروز باشید و دل شاد

CN:AS201100023000

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free ، Linspire ، HOMAYON53 ، rayan.s ، Monika
دوستان عزيز جهت اطلاع بگم هيچ كس به اندازه ما محضوريت و محدوديت و ....نداره باور كنيد ما هنوز به بچه خودمون نگفتيم برنده شديم.يعني اينقدرمحدوديم! ولي اينجا با خيال راحت ميايم و هر اطلاعاتي كه لازم باشه ميديم چون هر چي فكر كرديم ديديم مشكلي برامون پيش نمياره و ممكنه كمكي هم به ديگران باشه.خواستم بگم يه همچين آدمهايي هستيم ما!
تشکر کنندگان: rayan.s ، HOMAYON53 ، satusa ، User ، سعید28 ، Sooshians ، Hornet ، free_free
(2010-12-28 ساعت 09:33)bita-p نوشته:  دوستان عزيز جهت اطلاع بگم هيچ كس به اندازه ما محضوريت و محدوديت و ....نداره باور كنيد ما هنوز به بچه خودمون نگفتيم برنده شديم.يعني اينقدرمحدوديم! ولي اينجا با خيال راحت ميايم و هر اطلاعاتي كه لازم باشه ميديم چون هر چي فكر كرديم ديديم مشكلي برامون پيش نمياره و ممكنه كمكي هم به ديگران باشه.خواستم بگم يه همچين آدمهايي هستيم ما!

حتما" می خوایید بعنوان کادو تولد بهش بگیدTongue
ولی من بهش گفتم اونم اصلا" واکنشی نشون نداد.Big Grin

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، bita-p ، User ، Sooshians ، Hornet ، free_free
(2010-12-28 ساعت 09:38)rayan.s نوشته:  
(2010-12-28 ساعت 09:33)bita-p نوشته:  دوستان عزيز جهت اطلاع بگم هيچ كس به اندازه ما محضوريت و محدوديت و ....نداره باور كنيد ما هنوز به بچه خودمون نگفتيم برنده شديم.يعني اينقدرمحدوديم! ولي اينجا با خيال راحت ميايم و هر اطلاعاتي كه لازم باشه ميديم چون هر چي فكر كرديم ديديم مشكلي برامون پيش نمياره و ممكنه كمكي هم به ديگران باشه.خواستم بگم يه همچين آدمهايي هستيم ما!

حتما" می خوایید بعنوان کادو تولد بهش بگیدTongue
ولی من بهش گفتم اونم اصلا" واکنشی نشون نداد.Big Grin

آخه رايان عزيز شما كه محضوريت و محدوديت و....ما رو نداريد كه.در ضمن معلومه بچه شما خيلي آقاست. ما اگر به بچمون بگيم تنها كسي كه خبر دار نميشه خواجه حافظ شيرازيه.اتفاقا دقيقا 2 روز بعد از تولدش نامه اومد برامون
حالا شايد براي تولد 2 سال بعدش بهش بگيم كه اونم باز بستگي به محضوريت و محدوديت و........مون داره! در كل فكر كنم امريكا هم كه رسيديم بگيم اينجا بوركينافاسو كه نفهمه و لومون بده!
تشکر کنندگان: rayan.s ، javidk ، HOMAYON53 ، Sooshians
اين مدت يه كم حساب كتاب من براي پيش بيني به هم ريخت...
مهم نيست... اما عوضش دوستان ديگه اي هستن كه پيش بيني هاي خيلي بهتر و دقيقتر از من داشتن. اين جاي خوشحاليه.

پيش بيني من براي ماه آينده (مارچ 2011)

حد پايين:16450
حدبالا: 21000

شماره اعلام شده سال پيش اروپا: 22400 (ديگه خيلي بعيده كه روند امسال آسيا با پارسال اروپا مشابه باشه)
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: اليزا ، HOMAYON53 ، satusa ، rayan.s ، Amir78 ، Sooshians ، Hornet ، free_free
(2010-12-27 ساعت 20:40)User نوشته:  سال 2010 برای مهاجرسرا سال خوش پایانی نبود. تعداد زیادی از دوستان هرگز کلیر نشدند و متاسفانه نتوانستند ویزا را دریافت کنند. این دوستان با ارائه اطلاعات خودشون در جدول کلیرنس 2010 (جدول Ali.n) و توضیخاتی که به نظرشون می رسید در تاپیک کلیرنس 2010 و 2011 همه تجربیات خودشون رو در اختیار ما 2011ای ها قرار دادند تا خدای نکرده دچار مشکلات آنها نشویم. بسیاری از این دوستان با وجود ضربه روحی بسیار بدی که خورده بودند مدتها اما در تاپیک های مختلف پاسخگوی ما بودند و کمک رسان آنها بودند و تجربه خود را در اختیار ما قرار می دادند.

اکنون متاسفانه اما دوستانی وجود دارند که به صورت پیام خصوصی خبر کلیر شدنشان و یا دریافت ویزای یکضرب را به من و یا دیگر دوستان اعلام می کنند! و خوشحالی را با دیگران قسمت نمی کنند. با همه اینها همیشه از شنیدن پیشرفت پروسه دوستان همه ما خوشحال می شویم و همیشه در تاپیک کلیرنس شاهد خوشحالی همه دوستان به خاطر یک نفر بوده ایم.

مهاجرسرا جامعه ای بدون ناهنجارهای واقعی جامعه امروزی ماست. همه به فکر موفقیت دیگران اند. از شنیدن خبر موفقیت دیگران خوشحال می شوند و با دوستانی که دارای مشکلی هستند ابراز همدردی می کنند و همه گونه تلاش می کنند مشکل را حل کنند و یا التیام بخش مشکلات باشند. شبهای زیادی برای دیدن نتیجه بولتن منتظر می مانند، و برای دوستان اشان آرزوی موفقیت می کنند. همه به فکر دوستانی هستند که برای مصاحبه به سفر رفته اند .

در تالار 2011 همه برنده هستند. همه بالاخره ویزا را دریافت می کنند. پس هیچکس شکست برای دیگری نمی خواهد. هیچ کس موفقیت دیگری را شکست خویش نمی پندارد. هرچند ویزا را دریافت می کنند، اما همچنان مشتاقانه به دنبال کمک به دوستان اشان هستند.

به مهاجرسرا اعتماد کنید و خوشحالی خود را با آنها تقسیم کنید و با مشارکت در این جامعه هرچند بسیار کوچک، به موفقیت دیگر دوستان کمک کنید.
متشکرم

user جان عزیز سلام

خداوند متعال برات خوش بخواد.آقا بعد از اینکه به این پست رفتم ،چند دقیقه ای نگذشته بود که تحت تاثیر جو سنگین و بغض آلود اون قرار گرفتم و حضرت عباسی اگه خانو مم نبود یک زار زاری راه مینداختم که اون سرش ناپیدا بود به خدا دلم کباب شد برای Ali-n وبقیه بچه هایی که نتوستن ویزا ....
میدونی آدمو یاده بعد ازمسابقات فوتبال مرحله play off میندازه یه طرف میدون شادی و هل هله و یه طرف دیده غم و اندوه و ماتم حتی تیم برنده هم دلش به حاله تیم بازنده میسوزه و میرن بهشون دلداری میدن.به هر حال امیدورارم نسیب هیچ یک از بچه های 2011 نشه در پایان میخواستم ازتون به خاطر آدرس این پست و جدول بسیار مفید تهیه شده توسط Ali-n تقدیر کنم و به بقیه پیشنهاد کنم حتما این پست رو ببینن.

CN:AS201100023000

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، rayan.s ، saman33 ، Sooshians ، free_free ، Monika ، farzad.s
چقدر همه مرموز شدن امسال Smile
بابا از چی میترسین؟؟؟؟ محیط که مجازیه..اسمهاتون هم که مجازیه...به خدا اینجا کسی از سیستمهای پیشرفته استفاده نمیکنه تا بتونه اطلاعات سری شما رو دربیاره...
یه نگاهی به سالهای قبل بندازین بچه ها بدون کوچکترین مشکلی اطلاعات خودشون رو در اختیار دیگران قرار میدادند..حالا به خاطر مسائل امنیتی ندادن کیس نامبر و روز دقیق مصاحبه قابل درکه ولی بقیه ی اطلاعات و بعضا اشتباهات رو که میشه اعلام کرد..
بذارید این محیط صمیمی و دوستانه بمونه و همینطوری که شماها از روند کار دیگران و اطلاعات اونها استفاده میکنید دیگران هم از پروسه ی کاری شما اطلاع داشته باشند شاید کمکی بهشون بشه...
بازم ممنون از دوستانی که همکاری میکنند امیدوارم همه ی دوستان به این نتیجه برسند که دادن حداقل اطلاعات اونها از نحوه ی انجام کارشون نه تنها نمیتونه براشون مشکلی ایجاد کنه بلکه میتونه برای خودشون و بقیه مفید باشه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: satusa ، اليزا ، Linspire ، HOMAYON53 ، success ، rayan.s ، sam_hash ، User ، Sooshians ، elena ، free_free ، Ashkan78 ، R.F ، farzad.s
من فكر ميكنم ما خودمون يه كم باعث شديم اين مساله اينقدر حساس بشه. آنقدر روي اين موضوع تكيه شده كه آن دسته از مرموزان الان دارند پيش خودشون فكر مي كنند واي واقعا چه داده هاي سري و به درد بخوري دارند كه بايد مخفيش كنند و همه ديگه الان لنگ اونا شدند!! در حاليكه واقعيت چيز ديگري هست.

ولي از طرف ديگر، سايت آنكارا حدود 170-180 كيس رو براي مصاحبه تا حالا اعلام كرده (AS) ولي در حدود يك سوم آن تقريبا 50-60 كيس توي جدول خودمون هستند كه ما بقي 120-130 نفر يا عضو مهاجرسرا نيستند و اطلاعي از اينجا ندارند و يا اگر اطلاع هم دارند ترجيح داده اند وارد اين جمع نشوند.
بر اساس جدول خودمون تا حالا حدود 10-12 كيس مرموز هستند كه اينا هم روي اون تعداد 120-130 نفر . چيزي عوض نمي شود.

شايد اگر به حال خودشون بگذاريمشون يه روزي طرز فكرشون عوض شد.

تشکر کنندگان: Linspire ، HOMAYON53 ، coming soon ، rayan.s ، laili ، Sooshians ، free_free
(2010-12-28 ساعت 16:09)satusa نوشته:  من فكر ميكنم ما خودمون يه كم باعث شديم اين مساله اينقدر حساس بشه. آنقدر روي اين موضوع تكيه شده كه آن دسته از مرموزان الان دارند پيش خودشون فكر مي كنند واي واقعا چه داده هاي سري و به درد بخوري دارند كه بايد مخفيش كنند و همه ديگه الان لنگ اونا شدند!! در حاليكه واقعيت چيز ديگري هست.

ولي از طرف ديگر، سايت آنكارا حدود 170-180 كيس رو براي مصاحبه تا حالا اعلام كرده (AS) ولي در حدود يك سوم آن تقريبا 50-60 كيس توي جدول خودمون هستند كه ما بقي 120-130 نفر يا عضو مهاجرسرا نيستند و اطلاعي از اينجا ندارند و يا اگر اطلاع هم دارند ترجيح داده اند وارد اين جمع نشوند.
بر اساس جدول خودمون تا حالا حدود 10-12 كيس مرموز هستند كه اينا هم روي اون تعداد 120-130 نفر . چيزي عوض نمي شود.

شايد اگر به حال خودشون بگذاريمشون يه روزي طرز فكرشون عوض شد.

سلام

در جهت تایید حرف شما میخوام بگم که اگه یک سری به موضوع بولتن ویزا وکارنت شدن بچه های 2010 بزنید می بینید که صفحه 300 در حال پر شدنه با اینکه دیگه پرونده 2010 تو این موضوع بسته شده که اینا همه حاکی از یک جو صمیمی و با صفا ومملو از اعتماد و عشق به دیگران است لذا منم عاجزانه از بچه ها میخوام که تجربیات خودشون رو در اختیار دیگران بذارن به امید اینکه :

ایزد در بیابانت دهد باز

پیرو همین بحث ما بچه های 2011 فقط تازه تونستیم 60 صفحه از این موضوع رو برای همدیگه ارائه کنیم واین در حالیه که نیمی از زمان لاتاری 2011 رو طی کردیم نمیخوام بگم جو صمیمی در بین 2011 ای ها وجود نداره میخوام بگم در مقایسه با 2010 ای ها این خلا داره حس میشه
در آخر جناب Satusa ی عزیز شما ودیگر اعضا ی با سابقه ومدیران سایت مکلف به تکلیف هستید نه نتیجه، یعنی شما به خاطر دینی که به دیگران احساس میکنید در تلاش هستید حالا بعضی ها میخوان گوش بگیرند یا نه که مطمئن هستم از دید خداوند پوشیده نخواهد بود وخداوند مزد وپاداش شما و بقیه بچه های دیگه که مثل شما فکر میکنن رو میده و زیاد هم خودتون رو به خاطر این مسئله آزار ندید چون:

تا که از جانب معشوق نباشد کششی
کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد

همواره دلت شادو لبت خندان باد
بی نام coming soon

تشکر کنندگان: saman33 ، satusa ، HOMAYON53 ، Linspire ، rayan.s ، User ، Sooshians ، free_free ، success ، Ashkan78 ، Monika
یاووووووووووووووآرههه من همون موووجود مرموزم که میخوام از اطلاعاتی که به هیچ دردیم (برای سواستفاده) نمی خوره استفاده کنم تازه کلی هم معروف بشم و برم نیویوورک و بگم هی این بچه میگه اینو میشناسینن این عمو قدیسسسه هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسBig Grin
خوب از موضوع پرت نشیم
به نزدیکترین شماره به شماره کارنت این ماه یک عدد رتبه طلایی و میلیارد ه ریال جوایز دیگر اعطا می گردد غفلط موجب پریشانیستتت بشتابید بشتابیدبشتابیدبشتابیدبشتابیدبشتابیدبشتابیدبشتابیدبشتابیدبشتابید
جشنواره کارنت طلایی Cool
تشکر کنندگان: rayan.s ، coming soon ، Sooshians ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان