کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-12-29 ساعت 22:14)najibise نوشته:  اگر کسی جواب این سوال رو میدونه لطفآ کمکم کنه. من کیس نامبرم ۲۸۰۰۰ هستش یعنی فکر کنم مصاحبه من توی آگوست باشه. آیا این یعنی اینکه اگر تا پایان سپتامبر کلیر نشم کیسم منقضی میشه؟ اینجوری که به ضررکسانی هستش که کیس نامبر بالا دارن!Sad
دوست عزیز سلام

درسته کیس نامبر شما بالاست ولی با توجه به اینکه ما کیس نامبر 45000 هم داریم لذا کیس نامبر شما زیاد هم بالا نیست. از اینکه شما کارنت خواهید شدباید گفت مطمئنا همینطور خواهد شد ولی اگر کلیرنس بخورید امیدوارم که جواب اون سریع بیاد . کلیر شدن اصلا به بالا یا پایین بودن کیس نامبر مربوط نیست یعنی منظورم اینه که حتی ممکن یک کیس نامبر پایین هم تا انتهای سپتامبر clear نشه که میشه قویا گفت شانس گرفتن ویزا رو از دست داده چون قانونا رسیدگی به کیس نامبرهای هر سال فقط تا پایان سپتامبر همون سال انجام میشه و بعد از اون دیگه پرونده لاتاری اون سال بسته شده و سال بعد شروع میشه .حالا دوست عزیز چرا انرژی منفی میدی اصلا اینجوری فکر نکن انشا الله که یکضرب ویزا میگیری.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، Monika ، farzad.s
بچه ها سلام :

چون دیدم بازار پیش بینی خیلی کم باده میخوام توبه شکنی بکنم و یک پیش بینی انجام بدم :

با توجه به اینکه تا حالا 14850 عدد کیس نامبر اعلام شده و با فرض اینکه امسال حدود 45000 کیس نامبر داده باشن پس کیس نامبرهای باقیمانده برابر خواهد بود با 30150=14850-45000

باتوجه به اینکه فقط 6 تا ویزا بولتن دیگه تا آخر این لاتاری باقیمانده واین مابقی کیس ها بالاخره باید کارنت بشن با فرض اینکه پراکندگی کیس ها از عدد 14850 به بعد یکنواخت باشه خواهیم داشت :

5025=6 : 30150 پس برای این ماه باید 5025 کیس نامبر کارنت بشه که اگه با کیس نامبرهای ماههای قبل جمع کنیم عدد بدست آمده برای این ویزا بولتن خواهد شد:

19875Big GrinBig Grin
به جان خودم اگه دروغ بگم .آخه میدونی یه 5 سانتی دماغم دراز ترشده از بس پیش بینی هام دروغ از آب دراومده تا حالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، Ashkan78 ، javidk ، arshida ، User ، HOMAYON53 ، saman33 ، success ، free_free ، frozen mind ، moeen ، Hornet ، Monika ، Sooshians ، Amir78 ، farzad.s
سلام

تا حالا هر كسي با E-Mail فهميده كه برنده شده، در اصل برنده نشده بوده و E-Mail از طرف يه عده كلاهبردار براش ارسال شده بوده (به جز يه مورد خيلي خيلي عجيب و خاص). ضمنا الان مهلت رسيدگي به پرونده هاي 2010 تموم شده و حتي اگه واقعي هم باشه و Case Number شما مال سال 2010 باشه، ديگه امكان پيگيريش وجود نداره.

اگه ممكنه متن اون E-Mail رو (با حذف كردن سه رقم اول سمت راست Case Number روي سايت بگذاريد تا بتونيم بهتون جواب دقيقتري بديم.

ولي باز هم مي گم، به احتمال زياد سر كاريه.

(2010-12-29 ساعت 23:01)سوده نوشته:  سلام من جزو برندگان 2010 هستم ولي هنوز مدارکمو نفرستادم نميدونم چرا جواب برنده شدن من بصورت ايميل با کيس نامبر به من رسيده و نامه اي از طريق پست به دستم نريد، اگر کسی موضوع مشابه اين براش اتفاق افتاده لطفا راهنماييم کنه، و سوال اينه که اگر کسی رو به عنوان همراهم بنویسم موقع مصاحبه حتما بايد با من باشه يا میتونه شخص ديگه ای باشه يعنی نامزدم؟
ممنون

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: rayan.s ، User ، coming soon ، Linspire ، saman33 ، free_free ، Sooshians ، farzad.s
(2010-12-30 ساعت 07:44)Ashkan78 نوشته:  سلام

تا حالا هر كسي با E-Mail فهميده كه برنده شده، در اصل برنده نشده بوده و E-Mail از طرف يه عده كلاهبردار براش ارسال شده بوده (به جز يه مورد خيلي خيلي عجيب و خاص). ضمنا الان مهلت رسيدگي به پرونده هاي 2010 تموم شده و حتي اگه واقعي هم باشه و Case Number شما مال سال 2010 باشه، ديگه امكان پيگيريش وجود نداره.

اگه ممكنه متن اون E-Mail رو (با حذف كردن سه رقم اول سمت راست Case Number روي سايت بگذاريد تا بتونيم بهتون جواب دقيقتري بديم.

[quote='سوده' pid='90550' dateline='1293647492']
سلام من جزو برندگان 2010 هستم ولي هنوز مدارکمو نفرستادم نميدونم چرا جواب برنده شدن من بصورت ايميل با کيس نامبر به من رسيده و نامه اي از طريق پست به دستم نريد، اگر کسی موضوع مشابه اين براش اتفاق افتاده لطفا راهنماييم کنه، و سوال اينه که اگر کسی رو به عنوان همراهم بنویسم موقع مصاحبه حتما بايد با من باشه يا میتونه شخص ديگه ای باشه يعنی نامزدم؟
ممنون

[/quot
ا

سلام من جزو برندگان 2010 هستم ولي هنوز مدارکمو نفرستادم نميدونم چرا جواب برنده شدن من بصورت ايميل با کيس نامبر به من رسيده و نامه اي از طريق پست به دستم نريد، اگر کسی موضوع مشابه اين براش اتفاق افتاده لطفا راهنماييم کنه، و سوال اينه که اگر کسی رو به عنوان همراهم بنویسم موقع مصاحبه حتما بايد با من باشه يا میتونه شخص ديگه ای باشه يعنی نامزدم؟
ممنون

[/quot
اشکان عزیز
من هم با ایمیل از کیس نامبرم مطلع شدم ولی قبل از اون تو سایت متوجه قبولیم شده بودم . اما هیچ وقت هیچ نامهای به دستم نرسید.
من با اون کیس نامبر با KCC مکاتبه کردم و اونها هم به من جواب دادند.Big Grin
تشکر کنندگان:
(2010-12-30 ساعت 12:38)narcis_ala نوشته:  

ممنون

[/quot
ا

ممنون

[/quot
اشکان عزیز
من هم با ایمیل از کیس نامبرم مطلع شدم ولی قبل از اون تو سایت متوجه قبولیم شده بودم . اما هیچ وقت هیچ نامهای به دستم نرسید.
من با اون کیس نامبر با KCC مکاتبه کردم و اونها هم به من جواب دادند.Big Grin

اشکان عزیز درست میفرمایند . اما از همین برندگان 2011 داشتیم کسانی که با ایمیل متوجه برنده شدنشان شده اند. نامه قبولی این افراد بدلیل اشتباه بودن آدرس به kcc برگشت خورده بوده..

شاید این دوستمان هم از همین افراد مشابه در سال 2010 بوده اند و از پارسال تا حالا ایملشون رو باز نکردن...بعبارت دیگه تاریخ اون ایمیل خیلی مهمه ...
Smile
.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
با سلام

چون داریم به coming soon شدن ویزا بولتن ماه march نزدیک میشیم برای اینکه یک ذره کار بچه ها برای چک کردن ویزا بولتن راحتر بشه لینکشو

میذارم پایین .فقط کلیک کنید.

شاد باشید و بی استرس

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html

تشکر کنندگان: User ، Hornet ، Linspire ، Sooshians ، R.F ، laili ، free_free ، Amir78 ، moeen
(2010-12-30 ساعت 19:08)coming soon نوشته:  با سلام

چون داریم به coming soon شدن ویزا بولتن ماه march نزدیک میشیم برای اینکه یک ذره کار بچه ها برای چک کردن ویزا بولتن راحتر بشه لینکشو

شاد باشید و بی استرس

coming soon عزیز شما که همیشه تشریف دارید و ما به شما نزدیکیم . نیازی به لینک نیست که.Big Grin
تشکر کنندگان: free_free ، Amir78
پیش به سوی coming soon
تشکر کنندگان: free_free ، Amir78
(2010-12-31 ساعت 01:54)AmericanHamid نوشته:  
(2010-12-30 ساعت 19:08)coming soon نوشته:  با سلام

شاد باشید و بی استرس

coming soon عزیز شما که همیشه تشریف دارید و ما به شما نزدیکیم . نیازی به لینک نیست که.Big Grin

چاکریم داداش حمید

(2010-12-31 ساعت 03:08)saint نوشته:  پیش به سوی coming soon

بابا saint عزیز چیکار من داری تو رو خدا . مگه من چیکار کردم که دستور حمله به منو صادر کردی ؟ من قلبم ضعیفه ها.دیگه قول میدم از این کارا نکنم Big Grin

تشکر کنندگان: Linspire ، Amir78 ، AmericanHamid
شاید این سوال اصلا از موضوع این بحث بیرون باشه اما به قسمت دیگه ای هم مربوط نمیشه!
تا به حال شنیدین ک شزکت ماکروسافت سالانه پول قرعه کشی کنه؟؟ مثلا 1 میلیون دلار برای اکانت های ایمیلی که از سایت یاهو ساخته شده؟؟؟؟ یه قرعه کشی تبلیغاتی برای تبلیغ استفاده بیشتر از اینترنت؟!
و با ایمیل کمپانی مایکروسافت با کسی مکاتبه کرده باشه و اطلاعاتی که میخواد در حد اسم و فامیل و وضعیت تاهل سن و جنس و شغل باشه؟؟؟ با آرم انگلستان و شرکت مایکروسافت؟؟؟؟؟؟؟
___________________________________________-

اینو چطوری پاک کنم؟؟؟؟؟ ایمیل دروغی بوده! Smile
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان:
(2010-12-31 ساعت 21:19)goli20 نوشته:  شاید این سوال اصلا از موضوع این بحث بیرون باشه اما به قسمت دیگه ای هم مربوط نمیشه!
تا به حال شنیدین ک شزکت ماکروسافت سالانه پول قرعه کشی کنه؟؟ مثلا 1 میلیون دلار برای اکانت های ایمیلی که از سایت یاهو ساخته شده؟؟؟؟ یه قرعه کشی تبلیغاتی برای تبلیغ استفاده بیشتر از اینترنت؟!
و با ایمیل کمپانی مایکروسافت با کسی مکاتبه کرده باشه و اطلاعاتی که میخواد در حد اسم و فامیل و وضعیت تاهل سن و جنس و شغل باشه؟؟؟ با آرم انگلستان و شرکت مایکروسافت؟؟؟؟؟؟؟
نکنه برنده شدی
پس شام افتادیمBig Grin

تشکر کنندگان: arshin
(2010-12-31 ساعت 21:19)goli20 نوشته:  شاید این سوال اصلا از موضوع این بحث بیرون باشه اما به قسمت دیگه ای هم مربوط نمیشه!

من هم وقتی به قسمت spam ایمیل هام مراجعه می کنم می بینم که به طور متوسط ماهی حداقل 20-30 میلیون پوند انگلیسی یا 20-30 میلیون دلار آمریکایی برنده شده ام! Big Grin

اون ایمیل رو mark as spam کنید. و به هیچ وجه به اینچنین ایمیل هایی اعتماد نکنید. اینها کلاهبرداری می کنند.

این پست و پست های غیر مرتبط با موضوع حذف خواهند شد.
تشکر کنندگان: coming soon ، Sooshians ، satusa ، goli20
___________________________________________-

اینو چطوری پاک کنم؟؟؟؟؟ ایمیل دروغی بوده! Smile

گلی جان

اینا همش یه کلاه برداریه قدیمیه
اگه براتون ایمیلی فرستاده شده که شما برنده یاهو و یا مایکروسافت شدید شما حتما فرستنده رو چک کردید و با دومین معتبری بر خورد کردید ولی گول نخورید.

از دادن اسم و مشخصات خودداری کنید زیرا این اطلاعات در آینده برای خالی کردن حساب های الکترونیکی شما استفاده خواهد شد.
در صورت ادامه مکاتبه ، این شیادان ابتدا مالیات بر جایزه را از شما طلب می کنند و پرداخت جایزه را منوط به پرداخت اولیه مالیات می کنند
Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: coming soon ، rayan.s ، Linspire ، User ، satusa ، goli20
(2010-12-29 ساعت 17:59)User نوشته:  دوستاني كه شماره شون يك كمي نزديك با 19 - 20 هزاره يك ايميل به كي سي سي بزنيد. گاهي وقت ها كي سي زودتر از بولتن از طريق ايميل هم اعلام ميكنه بولتن جديد رو. يا شايد از جوابش بشه فهميد تا چه حدي كارنت ميشن.

بايد منتظر عيدي كي سي سي باشيم ببينيم اين دفعه مياد بالاي 20 هزار؟!
اميدوارم نزديك به 20 هزار باشه!

سلام،
من به کی سی سی ایمیل زدم اما جواب دادن که منتظر بولتن ماه آینده باشم.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: User ، Linspire

حلول ماه مبارک ژانویه را بر تمام کارنتیون و عاشقان آمریکا تبریک و تحنیت عرض مینماییم.امید است به یاری حضرت حق کمال استفاده را از روزها و شب های گرانقدر این ماه بویژه شبهای هفتم تا دهم ماه(شب نزول بولتن) ببریم.
ضمنا مراسم پیش بینی و جادوگری و رمالی و ....هم با تقریب 5 رقم اعشار همه شب در همین صفحه دایر است (وسیله ایاب و ذهاب و صبحانه هم مهیاست)

Smile

تشکر کنندگان: satusa ، rayan.s ، coming soon ، R.F ، moeen ، User ، Linspire ، saman33 ، Sooshians ، shiva_h ، AmericanHamid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان