کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
واقعا راسته تا زیر 17200 کارنت شدن؟ یعنی من کارنت شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: rayan.s ، farzad.s ، armido ، WIKIMAN ، یاشار و ماری ، b!ta ، moeen ، free_free
به همه دوستان کارنت شده تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت در مراحل بعدی دارم.
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
تشکر کنندگان: rayan.s ، farzad.s ، b!ta ، melika64 ، free_free
تبريك به دوستان كارنت شده هرچند خيلي دوست داشتم كه تعداد بيشتري كارنت بشوند.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: rayan.s ، farzad.s ، armido ، b!ta ، melika64 ، یاشار و ماری ، free_free
(2011-01-12 ساعت 08:43)rayan.s نوشته:  با تبریک به دوستان کارنت شده و آرزوی کارنت شدن هرچه سریع تر بقیه دوستان. دوست عزیزمان؛ Farzad.s دقیقا" پیش بینیش درست بود و منم رتبه رو خدمتشان تقدیم کردم. درضمن کسب مقام دوم پیش بینی را به خودم تبریک میگم. Big Grin موفق باشید

مرسی رایان جان .حس ششم درست از آب در اومد.موفق باشی دوست عزیز.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free
من هم به تمام دوستانی که کارنت شدن تبریک میگم.به امید اینکه در ماههای آینده روند کارنت شدن با سرعت بیشتری انجام بشه.ولی به حس ششمم خیلی امیدوار شدم چون دقیقا پیش بینی من همین 17200 بود دوستان.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: armido ، rayan.s ، javidk ، taraneh@mini ، b!ta ، melika64 ، free_free ، AmericanHamid ، samadi2050 ، Ashkan78
دوستان عزیزی که کارنت شدند تبریک فراوان.
یه هورا به افتخار کارنتیها: هورااااا
بقیه دوستانی که کارنت نشدن ناامید نشید و صبر پیشه کنید.
به قول user عزیز: نزارید حال و هوای این تاپیک بخوابه و از هیجان بیافته.

دوستان رمال و پیش گو (Farzad.s عزیز رخصت)، توجه توجه،
یک هفته وقت استراحت و ریکاوری مغزها
از تاریخ 1/11/1389 روز جمعه دوباره پیش بینیها رو شروع کنید تا هیجان این تاپیک همچنان برقرار باشه.

جایزه درست پیش بینی کردن تا ترانس " 100+ ، 100- " نزد admin و سایر مدیران و Rayans عزیز محفوض است.

" به اطلاعیه ای که همین الان الان از طرف admin و سایر مدیران و Rayans رسید توجه کنید: جاوید.ک اعدام باید گردد. "

جون شما این کلیر زده تو مخم و پاک ما رو دیوانه کرده! Wink
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: saman33 ، armido ، farzad.s ، sepinod ، rayan.s ، b!ta ، melika64 ، یاشار و ماری ، User ، free_free
امیدوارم برای ماه بعد باشم ! Sad تبریک به دوستانی که کارنت شدند.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: armido ، یاشار و ماری ، rayan.s ، Linspire ، b!ta ، melika64 ، User ، free_free ، Ashkan78
از همتون ممنون،
اگه مهاجرسرا نبود من هنوز داشتم دور خودم می چرخیدم.من از طریق یکی از دوستام با این سایت آشنا شدم و ورق به ورق اون رو خوندم و کلی اطلاعات کسب کردم که هیچ جای دیگه نمی تونستم پیدا کنم. همه واقعا بی دریغ به همدیگه کمک می کنن، واسه هم نگرانن، واسه همدیگه خوشحال میش... خدارو شکر می کنم که با شما آشتا شدم و شادیم رو با شما تقسیم میکنم.
از تبریکاتوت ممنون. من هم به همه کارنت شده ها تبریک میگم و امیدوارم همه به زودی کارنت شن.

هوووووووورررررررررراااااااااا

(2011-01-12 ساعت 13:01)Ali-J نوشته:  امیدوارم برای ماه بعد باشم ! Sad تبریک به دوستانی که کارنت شدند.

حتما هستی، من از الان واسه کارنت شدنتو تو ماه آوریل بهت تبریک می گم

تشکر کنندگان: saman33 ، clear ، farzad.s ، armido ، WIKIMAN ، rayan.s ، b!ta ، melika64 ، User ، free_free
اگه واقعا این ماه 17200 باشه پس ما با کیس 35000 تقریبا دیگه نباید امیدی به کارنت شدن داشته باشیم تا سال 2009 کسی به خاطر نیومدن کلیرنس رد نشده بود که تو سال 2010 این اتفاق افتاد احتمالا از امسال هم برای آسیا یه مقداری رو اصلا کارنت نکنن یعنی محترمانه میخوان از آسیا ( چون کشورهایی مثل ایران توشه ) کمتر وارد آمریکا بشن و چون لاتاری قانون خاص داره طبق اون نمیتونن جلوی شرکت ایرانیها و امثال ایرانیهارو بگیرن اینجوری چوب لای چرخ رفتنشون میزارن اگه ماه بعد هم همینجوری پیش بره من قید لاتاری رو میزنم و میرم دنبال ادامه زندگیم همینجا در ضمن تبریککککککککککککککککککککککککک فراوان به کارنت شده ها
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، Linspire ، b!ta ، moeen ، User ، free_free
(2011-01-12 ساعت 14:09)golesang نوشته:  اگه واقعا این ماه 17200 باشه پس ما با کیس 35000 تقریبا دیگه نباید امیدی به کارنت شدن داشته باشیم تا سال 2009 کسی به خاطر نیومدن کلیرنس رد نشده بود که تو سال 2010 این اتفاق افتاد احتمالا از امسال هم برای آسیا یه مقداری رو اصلا کارنت نکنن یعنی محترمانه میخوان از آسیا ( چون کشورهایی مثل ایران توشه ) کمتر وارد آمریکا بشن و چون لاتاری قانون خاص داره طبق اون نمیتونن جلوی شرکت ایرانیها و امثال ایرانیهارو بگیرن اینجوری چوب لای چرخ رفتنشون میزارن اگه ماه بعد هم همینجوری پیش بره من قید لاتاری رو میزنم و میرم دنبال ادامه زندگیم همینجا در ضمن تبریککککککککککککککککککککککککک فراوان به کارنت شده ها

سلام

من چند وقت پيش يك پستي به اين شكل اينجا گذاشتم كه بعضي از دوستان به من ايراد گرفتن كه موج منفي مي دي و ... . ولي حرفي كه شما مي زنيد يك واقعيت هست. زيرا خودشون توي نامه اول هم به اين نكته اشاره كردن كه تا در سايت كارنت نشدين مابقي مراحل را انجام ندين ( يا همچين مضموني) به هر حال اميدوارم كه همگي بريم آمريكا و كارنت بشيم ولي من خودم از روال طبيعي زندگيم خارج نشدم و درست مثل آدمي كه اصلا نامه دم در خونش نيومده دارم زندگي مي كنم و همچين دل به آمريكا و ... نبستم فكر مي كنم اين راه خوبي هست. البته هركسي آزاد هست كه هر طور دوست داره زندگي كنه.
با تبريك مجدد به كليه كارنت شده ها و كليه كلير شده ها.
يك مطلب ديگري كه مي خوام به عنوان گله مطرح كنم برخي از دوستان كه تعدادشون نسبتا كم هست در ارائه اطلاعات براي پر كردن جدول 2011 كوتاهي مي كنن كه با منطق و روح وجودي مهاجرسرا مغايرت داره من برادرانه از كليه اين دوستان درخواست دارم كه هر چه سريعتر اطلاعاتتونو براي جدول ارسال كنيد. مخصوصا دوستان كلير شده ( البته اين قسمت آخر را من در بخش كليرنس هم مجبورم كه بنويسم چون امكان داره اونها ديگه نيان اينجا رو بخونن).

به اميد پيروزي همه Shy
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: armido ، R.F ، WIKIMAN ، rayan.s ، b!ta ، free_free ، Hornet
(2011-01-12 ساعت 14:09)golesang نوشته:  اگه واقعا این ماه 17200 باشه پس ما با کیس 35000 تقریبا دیگه نباید امیدی به کارنت شدن داشته باشیم تا سال 2009 کسی به خاطر نیومدن کلیرنس رد نشده بود که تو سال 2010 این اتفاق افتاد احتمالا از امسال هم برای آسیا یه مقداری رو اصلا کارنت نکنن یعنی محترمانه میخوان از آسیا ( چون کشورهایی مثل ایران توشه ) کمتر وارد آمریکا بشن و چون لاتاری قانون خاص داره طبق اون نمیتونن جلوی شرکت ایرانیها و امثال ایرانیهارو بگیرن اینجوری چوب لای چرخ رفتنشون میزارن اگه ماه بعد هم همینجوری پیش بره من قید لاتاری رو میزنم و میرم دنبال ادامه زندگیم همینجا در ضمن تبریککککککککککککککککککککککککک فراوان به کارنت شده ها

دوست عزیزم
از امضاتون اینطور استنباط میشه که آدم امیدواری هستی...
درکت میکنم ولی خیلی بعیده که شماره های بالا کارنت نشن . اینو به خاطر این نمیگم که خودم کارنت شدم ... خدا میدونه ما هر کدوم چی تو دلمون میگذره و چه نگرانیهایی داریم؟؟؟؟
در ضمن اونا رو که کسی مجبور نکرده که از ایران چه تعدادی بگیرن؟ اگه نمیخواستن رامون بدن از اول کمتر اعلام میکردن خوب. تجربه پارسال رو هم که داشتن، پس چرا دوباره اینکارو بکنن؟
ولی کلا این پروسه مهاجرت و مخصوصا لاتاری سرتاسرش پره از امید و ناامیدی. از همون لحظه اول به امید برنده شدن ثبت نام کردیم . در عین حال که با در نظر گرفتن اینکه شانس قبولیمون 1 به 120 بوده، حس ناامیدی هم داشتیم. وقتی برنده شدیم دوباره امیدوار شدیم و این روند ادامه پیدا کرد .... کارنت شدن، مصاحبه ، ویزا و... FBI Check هم که جای خود داره. واقعا تضمینی وجود نداره که آخرش چی میشه؟ بنابراین بهتره هممون منطقی فکر کنیم و زندگی اینجامونو به کل رها نکنیم...
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: R.F ، maaref ، rayan.s ، b!ta ، free_free ، Hornet
با عرض احترام خدمت همه پیشکسوتان.
من به شخصه خیلی راههای مختلفی رو واسه مهاجرت امتحان کرده بودم و تمامشون با شکست مواجه شدن. اما وقتی لاتاری برنده شدم به این باور رسیدم که الان وقتش بوده واسه من. و اگه لاتاری رو برنده شدم، بعد از اون همه هزینه کردن واسه رفتن به جاهای مختلف، پس حتما الان دیگه وقت مهاجرته و دلیلی برای نشدنش وجود نداره. همه ماها قرار بوده که سرنوشتمون عوض شه و وسیلش لاتاری بوده، پس شک نکنید، ایمان و باور داشته باشید و همیشه امیدوار باشید.

تشکر کنندگان: maaref ، rayan.s ، mehran626 ، melika64 ، Ashkan78 ، free_free ، siamak999 ، farzad.s
سلام به همه ی دوستان
من هم کارنت شدم!
صحبت های دوستان را درک می کنم منم فکر میکردم زودتر کارنت میشم،ماه پیش که طبق معمول کم اعلام شد با اینکه مطمئن بودم ماه آینده(این ماه) کارنت میشم اما فکر کردن به انتظارش برایم ناراحت کننده بود،نگرانی از کارنت نشدن که دیگه سختتره، اوایل که آشنایی زیادی نداشتم این حس را هم تجربه کردم.
اما فکر می کنم به نظر همه مان شماره های بالاتر تراکم کمتری دارند،دوستان عزیز بیایید به این حس جمعی اعتماد کنیم و امیدمان را از دست ندیم چون در این پروسه طولانی اگر امیدوار نباشیم خیلی اذیت میشیم.من خودم از الان نگران مصاحبه هستم،اما سعی می کنم قوی باشمRolleyes
ببخشید اگر حرف هایی زدم که شاید تکراری باشه و فکر کنید چون کارنت شدم میگم،اما باور کنید از صمیم قلبم گفتم و همواره آرزویم پایان آمدن انتظارها و صدور ویزای همگی عزیزان است.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: armido ، یاشار و ماری ، rayan.s ، melika64 ، Ashkan78 ، WIKIMAN ، sepinod ، free_free ، saman33 ، Hornet ، farzad.s
بابا فعلا كه commin soon هست.از كجا اوردين 17200 رو؟!!
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان:
سلام دوستان

سایت هم اعلام کرد: 17200
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9