کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
بیایید برای پربار شدن بولتن بعدی همگی با هم امشب دو کعت نماز بولتن بخوانیم .
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، melika64
(2011-01-13 ساعت 01:29)free_free نوشته:  بیایید برای پربار شدن بولتن بعدی همگی با هم امشب دو کعت نماز بولتن بخوانیم .
ببین کاری نکن سرمو بکوبم به دیفالا Wink
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: Linspire ، AmericanHamid ، free_free ، melika64
(2011-01-13 ساعت 01:06)لیلا ج نوشته:  سلام دوستان.

تاریخ مصاحبه منو اعلام کردن واسه 31 مارچ. امیدوارم همه کارنت شدن. دیر و زود داره...

با تبریک مجدد
امیدوارم ویزاتونو یک ضرب بگیرید و هممونو خوشحال کنید
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet ، free_free ، maaref
(2011-01-12 ساعت 23:32)matin2257 نوشته:  با سلام و عرض تبریک خدمت کلیه دوستان کارنت شده
امیدوارم همه بچه ها کارنت شوند و ماهم با کیس بالامون بالاخره کارنت شدن رو ببینیم
راستی کسی جریان این کامینگ سون مارچ رو می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود
ماه قبل هم همین اشتباه رو کردند بعد درست شد.
تشکر کنندگان: Linspire ، free_free ، maaref
(2011-01-11 ساعت 01:56)saint نوشته:  پست من کو
کی می خواد 7 صبح شنگول منگول پا بشه تو این سرما بره پی امور زندگیش
یکی بیاد منو جمع کنه مردم از این بولتن و انتظار و مهاجرسرا
تو این چند ماه چند سالی پیر شدیم اولش اون از او وضع کلر 2010 که گند زد به همه چی
اینم از وضع کارنت های قطرهای (اینا رو اگه نمگفتم پس فردا از یه جای دیگه میزد بیرون به هر حال دوستان ببخشن منو)
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

سلام
میدونید اسم شما saint اسم یکی از قویترین تیمهای فوتبال آمریکاست که سال قبل قهرمان شده
البته باید بگم چند روز پیش متاسفانه در نیمه نهائی باخت
امیدوارم شما برنده باشد

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: free_free ، Linspire ، AmericanHamid
(2011-01-13 ساعت 01:06)لیلا ج نوشته:  سلام دوستان.

تاریخ مصاحبه منو اعلام کردن واسه 31 مارچ. امیدوارم همه کارنت شدن. دیر و زود داره...
با سلام و تبريك.شما از كارنت شده هاي اين ماه هستيد و اينقدر سريع با ايميل زمان مصاحبه رو به شما اعلام كردند؟كي ايميل زديد و كي جواب دادند؟

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: free_free ، maaref ، Linspire
(2011-01-13 ساعت 01:31)saman33 نوشته:  
(2011-01-13 ساعت 01:29)free_free نوشته:  بیایید برای پربار شدن بولتن بعدی همگی با هم امشب دو کعت نماز بولتن بخوانیم .
ببین کاری نکن سرمو بکوبم به دیفالا Wink

شما كه والا الان هم داري اين كارو مي كني. Big Grin
اسنادش هم موجوده . لوگوي كنار اسمتون
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، Linspire ، saman33
سلام دوستان عزیزمSmile
ادامه روند کارنت شدن دوستان عزیز در قاره آسیا را با کمی تغییر نسبت به پیش بینیهای قبلی (پست 551# صفحه 37 همین تالار) به شرح ذیل به استحضار می رساند:Big Grin
April = 21,000
May = 25,200
June = 30,000
July = 33,600
August = 36,900
September = Current

ضمناً به رسم هر ماه یک جدول را اضافه می کنم که تعداد کارنت شده های هر ماه را از سه سال گذشته تا حالا نشان می دهد.Cool
اعداد قرمز مندرج در این جدول تعداد شماره های کارنت شده در هر ماه می باشد. امید وارم به دردتون بخوره Big GrinBig Grin

فایل‌های پیوست
.pdf   Visa Bulletin_March_2010.pdf (اندازه 76.66 KB / تعداد دانلود: 192)
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: elena ، naeiji1974 ، sepinod ، Sooshians ، ahmadzareii ، HOMAYON53 ، janna ، Linspire ، free_free ، melika64
(2011-01-12 ساعت 22:33)coming soon نوشته:  با سلام به همه

بنده هم به رسم ادب واجب می دونم به همه بچه هایی که کارنت شدن تبریک بگم . امیدوارم که در مراحل بعدی هم موفق باشن.درسته پیش بینی من عدد 19875 بود ولی این عدد با فرض توزیع کیس ها بطور یکنواخت در ماه های باقی مانده بود که با توجه به عدد بیرون اومده مربوط به ماه مارچ نشون میده فرض من اشتباه بود و از اول هم دلم گواه میداد ولی به لحاظ مقایسه با بولتن سالهای گذشته این مطلب که جهش در ویزا بولتن از ویزا بولتن ماه دیگه شروع میشه قطعی به نظر میاد لذا با توجه به مدلهای بولتن شناسی که تا الان هم هیچ کدومشون درست از آب درنیومده (البته مربوط به خودم )و هم چنین انرژی ورطوبت بالای یک جبهه هوای پر فشار که هم اکنون بر فراز کنتاکی تشکیل شده در حال نزدیک شدن به مرزهای غربی کشور مون هست وحدودا 20 روز آینده به میهن عزیزمون خواهد رسید روزهای پر کیسی رو پیش رو خواهیم داشت لذا بر اساس همین مدلهای بولتن شناسی و تصاویر و نقشه های ماهواره ای وضعیت آب وهوای ویزا بولتن ماه های بعد به شرح زیر پیش بینی میگردد.

آپریل ------------------------ 22200

می-------------------------28200

جون------------------------33700

جولای-----------------------39200

آگوست----------------------کارنت

با تشکر

اصغری کارشناس هواشناسی گرایش بولتن

آخرین پیش بینی بچه ها مربوط به ماه مارچ

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...5#pid91895
چه خوب.کاش واقعیت داشت.ا

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: maaref ، ahmadzareii ، janna ، coming soon ، free_free ، melika64
saman33 عزیز،
یک پیشنهاد:
برای حفظ سلامتی خودت و سَرِت و برای رفع نگرانی ما از اوضاع احوالت عکست رو عوض کن تا 48 ساعت مونده به اعلام بولتون.
نفس من یکی گرفت!!!
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، saman33 ، free_free
سلام دوستان
تاريخ مصاحبه من هم مشخص شد17 مارس. به اميد روزي كه همگي اين مراحل را بدون هيچ مشكلي با موفقيت پشت سر بگذاريم.
تشکر کنندگان: rayan.s ، matin2257 ، satusa ، mahsaaa ، clear ، coming soon ، moeen ، free_free ، AmericanHamid ، melika64 ، parastoo2011
(2011-01-12 ساعت 12:10)farzad.s نوشته:  من هم به تمام دوستانی که کارنت شدن تبریک میگم.به امید اینکه در ماههای آینده روند کارنت شدن با سرعت بیشتری انجام بشه.ولی به حس ششمم خیلی امیدوار شدم چون دقیقا پیش بینی من همین 17200 بود دوستان.

فرزاد جان ،ضمن تبریک بخاطر دقت احساسات (بخصوص حس ششم ) لطفا پیش بینی خود برای 27000 را هم اعلام کنید ،ضمنا فکر نمیکنید ترتیب شماره کیس نامبرها بدین صورت است که قبول شدگان در قرعه را بترتیب شماره کیس اختصاص میدهند(از همه قاره ها ) و لذا ممکن است در آینده تراکم شماره ها ی آسیا کمتر یا بیشتر باشد و این موضوع روی کارنت شدن تاثیر زیادی داشته باشد ؟ با تشکر
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان:
به نفعت شد برادر. وسط تعطيلات و كلي كنسرت و سوسول بازي مي خواي بري تركيه كلي پول بدي كه چي بشه؟ Current شدن در April شانس خاصي مي خواد.

(2011-01-12 ساعت 13:01)Ali-J نوشته:  امیدوارم برای ماه بعد باشم ! Sad تبریک به دوستانی که کارنت شدند.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Linspire ، WIKIMAN ، free_free
اين ماه هم تاحدودزيادي پيش بيني باتصاعد زيركه سه ماه پيش اعلام شد همخوني داره =
FEB;14770
MAR;16800
APR;19040
MAY;22960
JUN;27370
JUL;32900
AUG;40180
SEP;CURRENT
تشکر کنندگان: coming soon ، rayan.s ، Hornet
(2011-01-13 ساعت 16:46)Ashkan78 نوشته:  به نفعت شد برادر. وسط تعطيلات و كلي كنسرت و سوسول بازي مي خواي بري تركيه كلي پول بدي كه چي بشه؟ Current شدن در April شانس خاصي مي خواد.

(2011-01-12 ساعت 13:01)Ali-J نوشته:  امیدوارم برای ماه بعد باشم ! Sad تبریک به دوستانی که کارنت شدند.

آره خودم فکرش رو کرده بودم اگه توی تعطیلات بیفته بندازم عقب Cool
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان