کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-01-22 ساعت 11:56)mehran626 نوشته:  
(2011-01-22 ساعت 08:39)Ashkan78 نوشته:  براي March 2010 در اروپا تا شماره 26300، Current شده بودند كه با توجه به سرعت گرفتن روال Current شدن Caseهاي سال 2011 قاره آسيا، به نظر مي رسد روال واقعي چند ماهي از پيش بيني من مبني بر مشابهت با روند سال گذشته اروپا انحراف گرفته، ولي به تدريج دارد به اين روند نزديكتر مي شود.

بر مبناي اين توضيحات، براي March 2011 مدل رياضي - آماري دستخوش چند اصلاح جزئي شد تا دقت آن بيشتر شود. پس پيش بيني March 2011 از قرار زير خواهد بود:

حد پايين (Lower Limit): برابر با 21000
حد بالا (Upper Limit): برابر با 26500

اشکان جان فکر نمی کنی یه مقدار دست بالا گرفتی اینجوری تو ذوقمون میخوره دست پایین تر بگیر که سوپرایز بشیم البته حسن دست بالا اینه که بچه ها یه مقدار آماده تر خواهند بود
حد بالا خيلي دور از ذهن و غيرواقعيه.چنين پرشي در تاريخ لاتاري سابقه نداشته.حداكثر پرش ميتونه 6000 باشه به نظر من،اونم در خوشبينانه ترين حالت.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: free_free ، coming soon ، Sooshians ، Hornet ، mahsaaa ، maaref ، Farshid22 ، Ashkan78
سلام

آقا برید اونور واکسنی نشید ما اومدیم .وجدانا یکی خوب نبود سراغی ازما بگیره .خوب نبود بگین این coming soon کجاست. زنده است .خدایی نکرده زبونم ... روم به دیوار مرده است.باشه عیبی نداره بهر حال با رفتن این coming soon جلوی ماه march ویزا بولتن ما هم پیدامون شد تا زیاد جای خالیش احساس نشه.Big GrinBig Grin
از شوخی به رد من و همسرم رفته بودیم برای انجام واکسنهای پزشکی .من تو تاپیک واکسیناسیون و... جریانشو خواهم نوشت هر کسی خواست میتونه یه سری به اون تاپیک بزنه.Smile Rolleyes Big Grin

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid94082

انشا الله که :

روزتون بدیع .............. صبرتون وسیع .............. ویزاتون سریع

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

با سلام

نامه قدر دانی یک شاگرد از معلمش :

صلام مولم اظیضم :

عز عینکه به من خاندن و نوشطن عاموخطی هذار بار اضط ممنونم.

عض ترف کامبیظ

حالا شاید بگید که این چه ربطی به ویزا بولتن داره .از اون جهت شاید نداشته باشه ولی از این جهت ربط داره که بابا من هر چی خواستم هیچی نگم دیدم نمیشه به خدا ترسیدم برای ما مهاجرسرائیها حرف در بیارن بگن اینا یک مشت بی سوادن. بابا تو رو خدا بعضی ها یکم تو دیکته نوشتنشون دقت کنند بعضی از غلط های املائی فاحشه .من فکر کردم فقط املا ء خودم ضعیفه.امیدوارم از دست من ناراحت نشید .دو تا از این غلط های املائی رو مینویسم :

هایز-------------------- به جای حائز
ازاه -------------------- به جای ازاء

تو رو خدا این جسارت منو واقعا ببخشید

با نهایت سپاس SadSadSadSad
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

(2011-01-22 ساعت 19:06)coming soon نوشته:  با سلام

صلام مولم اظیضم :

عض ترف کامبیظ

حالا شاید بگید که این چه ربطی به ویزا بولتن داره .از اون جهت شاید نداشته باشه ولی از این جهت ربط داره که بابا من هر چی خواستم هیچی نگم دیدم نمیشه به خدا ترسیدم برای ما مهاجرسرائیها حرف در بیارن بگن اینا یک مشت بی سوادن. بابا تو رو خدا بعضی ها یکم تو دیکته نوشتنشون دقت کنند بعضی از غلط های املائی فاحشه .من فکر کردم فقط املا ء خودم ضعیفه.امیدوارم از دست من ناراحت نشید .دو تا از این غلط های املائی رو مینویسم :

دوست عزیز 'coming soon' مرسی از حسن توجّهت.
ولی شایان ذکر هست که این دو کلمه ای که شما نوشتید و اکثر کلمه های مورد نظر شما حروف ترکیبی با Shift می باشند.مثلاً خود من وقتی می خوام بنویسم: سئوال نمیتونم و به اشتباه می نویسم: سیوال (الان که شد از کلمه شما کپی کردم)، چون دکمه ترکیبیشو پیدا نمی کنم!
و بقیه اشتباه بچه ها رو سرعت فضاییشونه! شما سخت نگیر Smile

موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: Amir78 ، User ، maaref ، satusa ، melika64 ، coming soon ، saman33 ، Hornet ، Farshid22 ، goli20 ، farzad.s

صلام مولم اظیضم :

عض ترف کامبیظ

كامين سون جان اينجور غلط ها بيشتر بخاطر مشكل كي برد و فونت فارسيو اين چيزاس والا!

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: maaref ، coming soon ، Hornet ، Farshid22
(2011-01-23 ساعت 09:25)javidk نوشته:  

صلام مولم اظیضم :

عض ترف کامبیظ

دوست عزیز 'coming soon' مرسی از حسن توجّهت.
ولی شایان ذکر هست که این دو کلمه ای که شما نوشتید و اکثر کلمه های مورد نظر شما حروف ترکیبی با Shift می باشند.مثلاً خود من وقتی می خوام بنویسم: سئوال نمیتونم و به اشتباه می نویسم: سیوال (الان که شد از کلمه شما کپی کردم)، چون دکمه ترکیبیشو پیدا نمی کنم!
و بقیه اشتباه بچه ها رو سرعت فضاییشونه! شما سخت نگیر Smile

موفق باشید.

میگم این coming soon عزیز چون دیده سایت را درست کردن و کلمه cooming soon دیده نمیشه میخاد ما بازم به فکرش باشیم Tongue و همچنین تاپیک داغ بمونه . ولی جدا بعضی وقتها اشتباهات املایی زیادی در نوشته ها میبینیم که وقتی به جدول نگاه میکنم و مدارک تحصیلی رو میبینم یه کم به دانشگاههامون شک میکنم .Big Grin
تشکر کنندگان: maaref ، coming soon ، Sooshians ، free_free ، majid_229997 ، saman33 ، goli20
دوستان به احتمال کم در این ماه و به احتمال زیاد در بولتون ماه بعد، جهش داریم.Big Grin
من این تاپیک رو خیلی دوست دارم و نمی زارم از شور بی افتهBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
منم ک با اجازه بزرگتر ها ب تنهایی رفتنی میشم..Sad
با کیس 203XX پیش بینی میکنم که 20000 تا 21000 اعلام بشه.
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: Amir78 ، rayan.s ، AmericanHamid ، Hornet ، clear
22750
میگی نه نگاه کن
تشکر کنندگان: coming soon ، mahsaaa ، AmericanHamid ، Hornet ، narcis_ala ، clear
خیلی خوشبینین ..
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: Amir78 ، AmericanHamid
واقعییت تلخ است
ولی:
حد پائین این ماه:21500
حد بالا این ماه:23000
و عدد پیشبینی شده من 22750
تشکر کنندگان: rayan.s ، AmericanHamid ، Hornet ، narcis_ala ، coming soon
بچه های لب مرزو اینور مرزو اونور مرز
من میلیمتری اندازه گرفتم نزدیکی های 20000 شد حالا اگر بیشتر شد چه بهتر
و اگر کمتر شد که خدا صبرمون بده
تشکر کنندگان: rayan.s ، goli20 ، free_free ، AmericanHamid ، ahmadzareii ، Hornet ، clear
(2011-01-28 ساعت 23:04)saint نوشته:  بچه های لب مرزو اینور مرزو اونور مرز
من میلیمتری اندازه گرفتم نزدیکی های 20000 شد حالا اگر بیشتر شد چه بهتر
و اگر کمتر شد که خدا صبرمون بده

این ماه به جمعیت رمالان و منجمین و جستجوگران افلاک دوستانی که با خط کش و کولیس و ریز سنج هم اندازه گیری می کنند اضافه شده..Smile

مطمئنم ماه های دیگه استفاده از ابزارهایی مثل میکروسکوپ الکترونیکی هم باب خواهد شد...Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، clear ، maaref ، javidk
من عدد 20200 را انتخاب می کنم . ولی باز هم آرزو می کنم اشتباه باشه.
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: Linspire ، maaref ، javidk
با سلام
من در این تاپیک جدید هستم نمیدونم اشتباه متوجه شدم یا نه ولی برای ماه مارس که 17200 را اعلام کردن شما راجع به چه چیزی دارید صحبت می کنید؟
تشکر کنندگان: maaref ، javidk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان