کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-01-17 ساعت 09:45)mehran626 نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 02:02)saman33 نوشته:  [quote='Hornet' pid='93224' dateline='1295195528']
[quote='final destination' pid='93126' dateline='1295166952']
Additionally, Entry Status Check will provide you, the successful selectee, instructions on how to proceed with your application and notify you of the date and time of your appointment for immigrant visa interview.

[/align]

با توجه به مطلب ارائه شده پس در سال 2012 نمیشه محل مصاحبه رو عوض کنید. من در فرمهای ارسالی علی الرغم نامه دریافتی که انکارا رو اعلام کرده بود محل مصاحبه رو ابوظبی زدم آیا امکانش هست که مصاحبه من همون آنکارا باشه یا حتما قبول میکنن آیا کسی تجربه مشابه داره
نه دوست عزیز. مصاحبه شما همون جاییه که توی فرم ها ارسال کردید یعنی ابوظبی. سال 2012 هم هیچ چیزی عوض نمی شه یعنی همه این کارارو می شه کرد. فقط تنها تفاوتش اینه که دوستان توی هر زمانی می تونن روند کاراشونو توی سایت چک کنن.

سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: armido ، mehran626 ، free_free
(2011-01-17 ساعت 02:02)saman33 نوشته:  
(2011-01-16 ساعت 21:02)Hornet نوشته:  
(2011-01-16 ساعت 13:05)final destination نوشته:  بچه ها جون اين قضيه سال بعد رو روشن كنيد بي زحمت:يعني سال آينده همون ماه اول برنامه كارنت تا آخر سال مشخص ميشه؟

بله دوست عزیز
برندگان 2012 در زمان چک کردن برنده شدن یا نشدن خود در سایت ، از تاریخ روز مصاحبه خود هم با خیر می شن.
منبع :
http://travel.state.gov/visa/immigrants/...322.html#4

Lottery Winner Notification
DV Lottery 2011: Diversity Visa lottery selectees for DV 2011 were notified by mail between May and July of 2010.

DV Lottery 2012: Starting on May 1, 2011 through June 30, 2012, all entrants may check the status of their entry through the Entry Status Check on the E-DV website www.dvlottery.state.gov. Entry Status Check will be the ONLY means by which lottery winners/selectees will be notified of their selection for DV-2012. Additionally, Entry Status Check will provide you, the successful selectee, instructions on how to proceed with your application and notify you of the date and time of your appointment for immigrant visa interview. The Kentucky Consular Center will no longer mail out notification letters to Diversity Visa selectees. Those selected in the random drawing are NOT notified of their selection by e-mail. The above procedures are explained in the DV Lottery 2012 Instructions. The "Selection of Applicants" section of the DV Instructions provides information about the DV time frame and process.

hornet عزیز. من فکر می کنم یه اشتباهی میکنید شاید هم من اشتباه می کنم. توی این میل گفته که سال 2012 با Entry status check شما میتونید از انتخاب شدنتون مطلع بشید. و همچنین به وسیله اون از صحت پروسه کار و زمان و مکان مصاحبه مطلع بشید. ولی نگفته که در همون زمان. برداشت شخصی من اینه که توی قسمت با عنوان entry status check توی سایت لاتاری شما با وارد کردن کیس نامبر در هر زمانی از موقعیتتون مطلع می شید و نه لزوما روز اول. یه چیزی تو مایه administrative processing سایت سفارت آنکارا. و دیگه نامه دومی هم نمی یاد. من که از همین الان نگران بچه های 2012 هستم که برنده می شن ولی نامه اولو نمی گیرن و هیچ وقت هم نمی تونن ...
با این کارشون هم تو نامه دوم صرفه جویی کردن هم دیگه نیاز نیست 24 ساعت به ما جواب ایمیل بدن که نامتون الان رسید الان دست فلانیه الان داریم پاکتو باز می کنیم شما اطلاعاتتون درسته و ...

سلام دوست عزیزBig Grin
ولی برداشت من اینه که در زمان کنترل قبول شدن یانشدن، زمان مصاحبه مشخص میشه!
نمی دونم ، البته این برداشت شخصیهBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: saman33 ، free_free ، coming soon
دوستان سلام
ميشه كه فردا صبح كه بيدار مي شويم سايت اپديت شده باشه
و ويزا بولتن هاي ماه مارچ را اعلام كرده باشند
يعني مي شود
واقعا مي شود ؟؟؟؟؟؟؟؟
پيش بينيه من براي ماه مارچ ٢٢٧٥٠ مي باشد
تشکر کنندگان: mehran626 ، rayan.s ، javidk ، DLT ، mahsaaa ، elena ، coming soon
(2011-01-18 ساعت 01:12)Amir78 نوشته:  دوستان سلام
يعني مي شود
واقعا مي شود ؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا از دهنت بشنوه ..... من تو پیش بینی شما لب مرزم ، اگه پیش بینیت درست از آب دربیاد بهت شیرنی میدم توپپپپپپپپ.............Big Grin
تشکر کنندگان: Amir78 ، rayan.s
(2011-01-17 ساعت 10:52)free_free نوشته:  فکر کنم این سامان و comin soon و بولتن و این چیزا یه رابطه ای با هم دارن.....

سلام ببخشيد ولي تو ماه فوريه تا 17200 كارنت شده يه نگاه بندازين coming soon سركاري خودم ديدم آسيا شده 17200 . يادتون باشه خبرو خودم بهتون دادم پس دعا كنين براي ما در سال 2012
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان:
(2011-01-18 ساعت 01:12)Amir78 نوشته:  دوستان سلام
يعني مي شود
واقعا مي شود ؟؟؟؟؟؟؟؟

امیر جان؛ دعای شما ماجرای کسی که 2A میکرد لاتاری برنده بشه خدا بهش گفت: برو اول فرم رو پر کن بعد بیا 2A کن!!! حالا امیر جان تو روز تعطیل (دوشنبه 17 ژانویه - بزرگداشت مارتین لوترکیین) میخوای سایت آپدیت بشه؟Tongue
امیدوارم همه دوستان هرچه سریعتر ویزاشون را بگیرند.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: saman33 ، Amir78 ، javidk ، DLT ، coming soon
(2011-01-18 ساعت 01:12)Amir78 نوشته:  پيش بينيه من براي ماه مارچ ٢٢٧٥٠ مي باشد
ببین امیر بخدا الان زوده. بذار از همون یکم حداقل. تازه داشت یادمون می رفت.
یعنی هر ماه اولین نفر میای پیش بینی می کنی اونم چه عددایی... اصلا من فکر می کنم تو با آمریکا و انگلیس و شبکه های ماهواره ای خارجی همدستی. آها می خوای ف ت ن ه ایجاد کنی...Cool
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: javidk ، Linspire ، Amir78 ، HOMAYON53 ، rayan.s ، free_free ، AmericanHamid ، coming soon
22750 ??? واااوووااااا CoolCool
تشکر کنندگان: Amir78 ، rayan.s ، free_free ، coming soon
سامان جان
قرار نشد لوووو بدی دیگه
خوب عزیزان فکر کردید برای چی از بعد اعلام ویزا بولتن coming soon گذاشتن
خوب بچه های بالا از این هیا هویه ما خوششان امده و دنبال این هستند که ما پیش بینی کنیم انگار دارند سریال تماشا می کنند
منم گفتم همین اول کار حدوده این ماه را بدم دست بچه ها که همه 2 زاریاشون بیفته که این ماه چند تا باید پیش بینی کنند
به امید کارنت شدن هر چه سریع تر
تشکر کنندگان: saman33 ، rayan.s ، AmericanHamid ، coming soon
سلام
کیس نامبر من 18500 هست شما اطلاعاتی دارین تا جه شمارهای را برای مصاحبه فرا خوندندواینکه هول چه تاریخی نامه دوم من میاد برای مصاحبه
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-01-18 ساعت 19:22)hamidt نوشته:  سلام
کیس نامبر من 18500 هست شما اطلاعاتی دارین تا جه شمارهای را برای مصاحبه فرا خوندندواینکه هول چه تاریخی نامه دوم من میاد برای مصاحبه
با تشکر

الان تا 17200 برای ماه مارچ کارنت شده . شما به احتمال قریب به یقین برای ماه بعدش یعنی اپریل کارنت خواهی شد . یعنی فروردین یا اردیبهشت مصاحبه میشی. تاریخ مصاحبه رو وقتی کارنت شدی ایمیل میزنی میپرسی . نامه هم معمولا 1 ماه تا 2 هفته قبل از مصاحبه میاد.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: rayan.s
آقا میگما بیایم به اینا ایمیل بزنیم بپرسیم قضیه این coming soon چیه؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: Amir78

دوستان دوشنبه هم گذشت و coming soon سر جاشه....

باید ببینیم چه آشی برامون پختن؟Wink
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، goli20 ، Hornet ، HOMAYON53 ، coming soon
دوستان اگه یک دکتر خوب برای اعصاب و روان سراغ دارن لطفاً به من معرفی کنن !
از دست این Coming Soon ماه March دارم دیوانه میشم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، Linspire ، Sooshians ، AmericanHamid
به نظر من كه اين comming soon هيچ چيز خاصي نيست.اصلا بهش فكر نكنيد.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: Sooshians ، AmericanHamid ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان