کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها

سلام دوستان آیا آماری داریم که از روزی که کامینگ سون اعلام میشه تا اعلام بولتن جدید چند روز است؟( از روی موارد قبلی)

تشکر کنندگان: mehran626
(2011-02-03 ساعت 01:29)سروناز نوشته:  سلام دوستان آیا آماری داریم که از روزی که کامینگ سون اعلام میشه تا اعلام بولتن جدید چند روز است؟( از روی موارد قبلی)

معمولا پنج یا شش روز.... شما کیس نامبرتون چنده؟

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: coming soon ، javidk ، mehran626 ، frozen mind
سلام من نظرم ۲۰۵۰۰ هست
تشکر کنندگان: javidk ، mehran626 ، coming soon ، clear ، farzad.s ، maaref
با سلام به همگی دوستان

من نظرم 20000 هستش ردخور هم نداره مطمین باشیدBig Grin
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
تشکر کنندگان: mehran626 ، coming soon ، clear ، farzad.s
21500-21900
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: clear ، free_free
دوستان عجب دل خجسته ای دارین!
پیش بینی میکنین واسه این ماه! ما که 1000تا و 2000تا و 10000 تا هم کارمونو راه نمیندازه و حالا حالا ها باید سماق بمکیم تا چند ماه دیگه که کلاً کارنت بشه و دیگه عدد نزنن! با این قضیه یارانه ها هم که به این راحتی ها نمیشه سماق گیر آورد.بنابراین از همه ی دوستانی که کارنت میشن تقاضا داریم سماق های باقیمانده خود را بین دوستان کارنت نشده تخس(نمیدونم املاش درسته یا نه؟) فرمایند.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: javidk ، free_free ، coming soon ، clear ، Sooshians ، farzad.s ، maaref
(2011-02-03 ساعت 13:43)mehdi47 نوشته:  دوستان عجب دل خجسته ای دارین!
پیش بینی میکنین واسه این ماه! ما که 1000تا و 2000تا و 10000 تا هم کارمونو راه نمیندازه و حالا حالا ها باید سماق بمکیم تا چند ماه دیگه که کلاً کارنت بشه و دیگه عدد نزنن! با این قضیه یارانه ها هم که به این راحتی ها نمیشه سماق گیر آورد.بنابراین از همه ی دوستانی که کارنت میشن تقاضا داریم سماق های باقیمانده خود را بین دوستان کارنت نشده تخس(نمیدونم املاش درسته یا نه؟) فرمایند.

دوست عزیز،

تخس به معنای:
صفت
===آوایش===: تُ

1.بچه شیطان و بازیگوش
2.حرف نشنو، سرکش

احتمالاً منظور شما: تُقس بوده به معنای تقسیم کردن.

منبع:ویکی واژه (واژه نامه آزاد)

ایشاالله شما هم زودتر کارنت می شی.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: frozen mind ، free_free ، clear ، Sooshians ، farzad.s ، mehran626 ، maaref
امیوارم 23000 تایی اعلام بشه...
کامینگ سون ک شد یهویی امیدوار شدم Smile
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: maaref
(2011-02-03 ساعت 01:46)free_free نوشته:  
(2011-02-03 ساعت 01:29)سروناز نوشته:  سلام دوستان آیا آماری داریم که از روزی که کامینگ سون اعلام میشه تا اعلام بولتن جدید چند روز است؟( از روی موارد قبلی)

25000 هستم و فکر کنم حدود تیر ماه مصاحبه بشم(آنکارا)

[/i]
(2011-02-03 ساعت 01:46)free_free نوشته:  

[i]حدود 25000 است. فکر کنم تیر 90 نوبت مصاحبه داشته باشم.
تشکر کنندگان: maaref
19800-20600
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: matin2257 ، javidk ، coming soon ، Linspire ، farzad.s
هوراااااااااااااااااا من کارنت شدمممممممممممممممممممممممممم، سامان حاضر باش که باید راه بیفتیم دیگه !!!!! ایمیل کی سی سی الان رسید Big Grin
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
به همه دوستان هجده هزاری تبریک میگم از جمله سامان و علی جی و ..... امیدوارم خوشحالی تو اردوی 20000 به بالا هم نفوذ کنه....SmileSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، clear ، matin2257 ، Hornet ، coming soon ، gadfly ، Linspire ، sepinod ، goli20 ، farzad.s ، maaref
سلام به دوستان عزیزBig GrinBig Grin
پیشنهاد می کنم دوستانی که نزدیک 20,000 هستن به KCC ایمیل بزنن تا مثل ماه پیش به استقبال بریم.Cool
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: free_free ، rayan.s ، matin2257 ، coming soon ، Sooshians ، clear ، farzad.s ، maaref
کم کم داریم به لحظات ملکوتی بولتن لاتاری به افق ایران نزدیک میشیم.Big Grin
از همه دوستان تقاضای دعا داریم. اجرتون با kccSmile

لذتی که در کارنت است در کلیرنس نیست!
من که قسمت ! نشد انتظار بولتن رو بکشم، اما به دوستان یک توصیه کوچک دارم: (البته من کوچک تر از آن هستم کسی را اینجا پند و اندرز دهم اما گفتم یک وقت لال از دنیا نروم!)
حالا که فرهنگ انتظار درون همه ما نهادینه شده، بهتر است به کار دیگری هم بپردازیم!
من به طور جد! به دوستانی که قصد ادامه تحصیل دارند توصیه می کنم از همین الان هفته ای دست کم دو یا سه ساعت دقت صرف امتحان های لازم کنند تا بعدها کار ساده تری داشته باشند. (زبان و ...)

برای اینکه ارسال من هم به تاپیک ارتباطی داشته باشد: 22500
تشکر کنندگان: rayan.s ، zohreh36 ، free_free ، WIKIMAN ، Ashkan78 ، satusa ، javidk ، coming soon ، gadfly ، GHANARI ، R.F ، saman33 ، frozen mind ، Sooshians ، sepinod ، b!ta ، clear ، goli20 ، farzad.s ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان