کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-02-03 ساعت 20:02)Ali-J نوشته:  هوراااااااااااااااااا من کارنت شدمممممممممممممممممممممممممم، سامان حاضر باش که باید راه بیفتیم دیگه !!!!! ایمیل کی سی سی الان رسید Big Grin

علی جان مدیر گرامی؛ ضمن تبریک فقط دو تا سوال: تو ایمیلی که براتون ارسال شده گفته شما کارنت شدید یا گفته که در منطقه آسیا تا کیس نامبر .... برای آپریل کارنت شدند؟ اگر حالت دوم هست(که تا حالا اینچنین بوده) چرا عدد کیس نامبر را جهت پایان زودتر انتظار دوستان اعلام نکردید؟ Coolموفق باشید
پیش بینی من:20150

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، satusa ، matin2257 ، gadfly ، javidk ، farzad.s ، maaref
اگر تعداد کیس ها که اعلام شده بود رو حتما می گفتم. من در ایمیلم سوالم این بود که برای بولتن بعدی کارنت شدم یا نه !! کی سی سی هم گفت که بله Big Grin

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. You may contact KCC after 7 to 10 business days for information about a possible interview date. Once the interview date has been scheduled, you will receive a notification letter from KCC.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: User ، javidk ، matin2257 ، Linspire ، Ashkan78 ، rayan.s ، gadfly ، satusa ، R.F ، Amir78 ، saman33 ، frozen mind ، Sooshians ، clear ، goli20 ، farzad.s ، maaref ، tiptop
(2011-02-03 ساعت 23:26)saint نوشته:  من شماره ام اخرای 19 هزاره
متن ایمیل چی بزنم ؟
جهت اینکه دوستان در نگارش ایمیل راحت باشند، برای نگارش کافی از ایمیلی که برای Ali-J عزیز اومده یه سوال بسازید
و یه جمله مودبانه بذارید اولش:
Could you let me Know my case number is now current for interview processing or not.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: Linspire ، gadfly ، free_free ، satusa ، User ، Sooshians ، maaref
(2011-02-03 ساعت 20:02)Ali-J نوشته:  هوراااااااااااااااااا من کارنت شدمممممممممممممممممممممممممم، سامان حاضر باش که باید راه بیفتیم دیگه !!!!! ایمیل کی سی سی الان رسید Big Grin
هوررررااااااااا. تبریک میگم. علی جان من که خیلی وقته راه افتادم. بیا که منتظرتم. دارم به اینا فارسی یاد می دم اومدی آنکارا مشکلی نداشته باشی Smile
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: satusa ، frozen mind ، Sooshians ، javidk ، clear ، WIKIMAN ، farzad.s ، maaref
Big Grin 
سلام خدمت دوستان عزیز :

نه به اون ماه که اینهمه مراسمات متنوع مثل بولتن برون و دعای حلول ماه بولتن و غیره داشتیم نه به این ماه که حتی کامنت هم زورکی داریم .به هر حال برای اینکه یخ زمستونی این تاپیک رو در شرایط فعلی شکسته باشیم تا شاید این تاپیک یه تکونی به خودش بده و مراسمات مجددا احیاه بشه و از همه مهمتر لوحه نگهبانی وهمچنین سنگر کمین جهت به دام انداختن ویزا بولتن این ماه مجددا دائر بشه این شعر رو تقدیم میکنم به همه :

(باز بولتن)

باز بولتن ----- با ترانه

با کیس های فراوان

می خورد بر بام خانه

یادم آرد ماه پیشین

توی بولتن های دیرین

انتظاری خوب و شیرین

کارنتی 30 ساله بودم

شاد و خرم ------ نرم و نازک --------- تیز و چابک

با دست های پینه بسته

گل امید دسته دسته

می زدم من توی دنده

ویزا بولتن همچو رنده

میکند نابود خنده

چون نداشتم هیچ بهانه

دور می گشتم ز خانه

می شنیدم از پرنده

از لب javid خنده

کو بگفتا من گرفتم

ویزا چون تیر جهنده

آه ای همسفر من

اندرون خاک فردا

زندگانی خواه تیره خواه روشن

هست زیبا هست زیبا هست زیبا

با یادی از شاعره مرحومه پروین اعتصامی.روحش قرین رحمت و آرامش.

پیروز باشید وشاد. Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

لینک آخرین پیش بینیهای بچه ها مربوط به ویزا بولتن ماه April

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid95520

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: gadfly ، rayan.s ، Amir78 ، frozen mind ، javidk ، mahsaaa ، Linspire ، User ، b!ta ، clear ، Sooshians ، sepinod ، goli20 ، free_free ، arash004 ، farzad.s ، maaref

سلام خیلی خیلیییییییییییییی تبریک میگم.Big Grin
میشه بگید چه ایمیلی زدن؟راجع به کارنت شدن زدن؟
تشکر کنندگان: maaref
پیش بینی من:20800الی21000
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: coming soon ، farzad.s
با عرض تبریک برای کارنت شده ها کی سی سی الان جواب میل من رو داد
19250 تا SadSad
ما که رفتیم می
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of April below 19,250. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.Sad
خدایا اینا چه شون شده ؟؟؟انگار من فقط عذا دارم
چه پیش بینی کردم من !! گفته بودم ۱۹۱۰۰ Smile
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: rayan.s ، coming soon ، usa ، Hornet ، saman33 ، farzad.s
امکان داره کیس های آخری خدای نکرده کارنت نشن ؟؟؟
تشکر کنندگان: javidk
بابا اینا دیگه شورشو دراوردن...نکنه دارن از تو سرمای سیبری شماره خوانی می کنن که انقدر کند شدن ...آخه 2000تا 2000تا هم شد کارنت کردن!؟الان اعصاب ندارم اوج میگیرمااااااا.....
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، javidk ، rayan.s ، Sooshians ، Hornet
(2011-02-05 ساعت 02:02)saint نوشته:  امکان داره کیس های آخری خدای نکرده کارنت نشن ؟؟؟

فکر نکنم این اتفاق بیفته چون تعداد برندگان آسیا سال قبل 15000 تا بود امسال هم همینه . پس به احتمال زیاد همه کارنت میشند. یعنی امیدوارم این اتفاق بیفته
تشکر کنندگان: javidk ، coming soon ، rayan.s ، Sooshians ، farzad.s ، maaref
(2011-02-05 ساعت 01:46)saint نوشته:  با عرض تبریک برای کارنت شده ها کی سی سی الان جواب میل من رو داد
19250 تا SadSad
ما که رفتیم می
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of April below 19,250. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.Sad
خدایا اینا چه شون شده ؟؟؟انگار من فقط عذا دارم

تقصیر خودمونه . از بس بهشون رو دادیم . میایم اینجا مراسم میگیریم . دعا برگزار میکنیم . رمالی میکنیم .اینا هم فکر میکنند ما بیکاریم الافیم .
saint عزیز فکر کنم عزا باشه نه عذا . معلومه تا حالا عزاداری نکردی
تشکر کنندگان: javidk ، Linspire ، Hornet ، maaref
با سلام

تبریک به همه بچه هایی که کارنت شدن Big Grin
ولی امیدوارم که این ایمیله یک جائیش ایراد داشته باشه . بابا به خدا دیگه جورایی داریم قاط میزنیم .به نظرم یک نفر تو مایه های تام کروز رو در قالب عملیات غیر ممکن مثلا 5 بفرستیم kcc تا این قطره چکونی که باهاش ملت رو کارنت میکنن رو بدزده و جون همه رو راحت کنه.والا به خدا .

به هر حال با فرض موثق و درست بودن این ایمیل ما موندیم و حدودا 26000 تا کیس نامبر باقی مانده .خوب اگه بخوان همه ( 45000 کیس نامبر)رو کارنت کنن با توجه به اینکه فقط و فقط و فقط و..... 4 تا ویزا بولتن دیگه بیشتر باقی نمونده پس باید هر ماه حدود 6500 کیس رو کارنت کنن .یعنی حداقل جهش برای ماه بعد باید 6500 تا کیس باشه که خیلی بعید به نظر میرسه و خیلی گیج کننده است چون در تاریخ همه ویزا بولتن سالهای گذشته کم سابقه بوده .خلاصه این از خدا بی خبرها آب پاکی رو ریختن رو دست هر چی پیش بینی بود و تمام محاسبات ریاضی و رمالی و نجوم و مدلهای آماری و انحراف معیار و واریانس و نقشه های ماهواره ای و هر چی که شما فکرش بکنید یا نکنید رو به مسخره گرفتن ونهایتا بر میگردیم به همین پیشنهاد خودم جهت سرقت قطره چکون مسئول کارنت کردن kcc .لذا اگه صلاح میدونید یک فراخوان بزنیم برای بچه هایی که دورهای تکاوری و کماندویی و چتر بازی و غیره رو دیدن تا خودشون رو به روابط عمومی سایت مهاجرسرا معرفی کرده و بعد از انجام مراحل مصاحبه و گزینش انشاالله به همین عملیات غیر ممکن فرستاده بشه و قال قضیه رو بکنه.همه بگین انشا الله. در پایان عملیات هم همه باهاش دنگی حساب میکنیم Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

با تشکر
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، javidk ، rayan.s ، clear ، sepinod ، free_free ، maaref
(امروز 12:46 AM)saint نوشته است:
با عرض تبریک برای کارنت شده ها کی سی سی الان جواب میل من رو داد
19250 تا SadSad
ما که رفتیم می

saint عزيز ممنون از خبر خوبت.
دوستان ما هم كارنت شديم همانطور كه پيش بيني ميكردم.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: rayan.s ، Linspire ، elena ، satusa ، javidk ، coming soon ، clear ، Sooshians ، Hornet ، sepinod ، free_free ، AmericanHamid ، farzad.s ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان