موضوعها: 0
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
اگر نمايل داشته باشين هماهنگ كنيم براي رفتن به مصاحبه يك ماشين بگيريرم كه هزينه ها كم شوداگر تمايل دار
ين در پيام خصوصي من شماره دبي كه دارم بهتن بدم هماهنگ كنيم
2 ژانويه مي رم دبي شما چطور
موفق و پيروز باشيد
(2010-12-28 ساعت 20:34)usamilad نوشته: (2010-12-28 ساعت 02:33)mahmood_eng نوشته: سلام
من 4 ژانويه ابوظبي مصاحبه دارم از دوستان اگر كسي اين تاريخ مصاحبه داره خوشحال مي شم هماهنگ كنيم و كارهاي سفارت و پزشكي را انجام بديم
سلام دوست عزیز، ما هم خانوادگی 4 ژانویه مصاحبه داریم
با آرزوی موفقیت
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستانی که همینک در بلاد کفر و شیطان بزرگ هستند
می خواستم که بدونم آیا ترجمه گواهینامه رانندگی در ایران بدردشان خورده یانه؟
چند وقت بعد از ورود اجازه دادن امتحان رانندگی داریم ؟
چطور می توان اتومبیل تهیه کرد آیا باید حتما از اسپانسر رضایت نامه داشته باشیم؟؟؟
در کدام بانک می توان حساب باز کرد که به تازه واردین امکانات بیشتری میدهد؟
بهتر است پول 1 سال زندگی را با خود بیاوریم (بالای 10000) یا بعدا از ایران حواله کنند؟
لطفا در مورد SSN و Green card , White card توضیح دهید.
پیشاپیش از دوستانی که جواب همه سئوالاتم می دهند ممنونم.
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
california بهت تبریک میگم، امیدوارم هرچه سریعتر راهی بشی.
این سفرنامه برات یه خاطره میشه و چون با دیگران به اشتراک گذاشتی فراموش هم نمیشه.
توی توضیحاتت گفته بودی certificate بانکی گرفتی، که 27میلیون موجودی نشون میده، آیا این مبلغ به ازای هر نفر مشخصه؟ یا به تشخیص آفیسر بستگی داره؟ من و خانوادم سه نفر هستیم و احتمال داره ناچار باشم از همین روش استفاده کنم.
ضمنا بین اعتبار بانکها (از اون طرف) تفاوتی هست؟
متشکرم.
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-31 ساعت 01:13)Mojtaba72 نوشته: california بهت تبریک میگم، امیدوارم هرچه سریعتر راهی بشی.
این سفرنامه برات یه خاطره میشه و چون با دیگران به اشتراک گذاشتی فراموش هم نمیشه.
توی توضیحاتت گفته بودی certificate بانکی گرفتی، که 27میلیون موجودی نشون میده، آیا این مبلغ به ازای هر نفر مشخصه؟ یا به تشخیص آفیسر بستگی داره؟ من و خانوادم سه نفر هستیم و احتمال داره ناچار باشم از همین روش استفاده کنم.
ضمنا بین اعتبار بانکها (از اون طرف) تفاوتی هست؟
متشکرم.
ممنون از شما
تجربه میگه که آفیسر ممکنه به مبلغ های بالا شک بکنه در مورد سفارت های اروپایی تجربه دوستان میگه (بالای 20 میلیون) و در مورد سفارت آمریکا به نظر من بالای 30 میلیون برای هر نفر یه مقدار شک برانگیزه به هر حال آفیسر هم از اوضاع اقتصادی اطلاع داره و میدونه که تو این شرایط کمتر کسی این مقدار پول آزاد داره که باهاش کار نمیکنه اگه شما و همسرتون به همراه یک بچه هستید 50-60 میلیون باید خوب باشه. امیدوارم بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن. به هر حال سعی کنید خودتون باشید 27 میلیون برای من واقعا همون مبلغی بود که میتونستم ببرم آمریکا.
اعتبار بانکها را نمیدونم من از ملی گرفتم (فکر نکنم زیاد تفاوتی داشته باشه)توی برگه Certificate زمان باز شدن حسابتون نوشته شده شاید این برای آفیسر مهم باشه ؟؟! و حتما یادتون باشه که نرخ برابری دلار/ریال نوشته شده باشه
زیاد هم مهم نیست که پول تو حسابتون بمونه فقط موجودی کفایت میکنه
به امید موفقیت همه دوستان
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب ا اگه کسی به مقدار کافی پول نداشته باشه میتونه از کسی قرض کنه بعد که گواهی رو که از بانک گرفت پولارو برداره و بده به صاحباش ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید ممکنه در مورد برگه ی آبی توضیح بدید که چیه ؟
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2010-12-31 ساعت 11:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-31 ساعت 13:45 توسط User.)
محسن عزیز
تبریک میگم برای مصاحبه بسیار خوبی که داشتی. آرامش در سرتاسر نوشته هات موج می زد و این نشان از برنامه ریزی دقیق شما داره.
برات آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر می کنم.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-31 ساعت 10:37)var نوشته: خوب ا اگه کسی به مقدار کافی پول نداشته باشه میتونه از کسی قرض کنه بعد که گواهی رو که از بانک گرفت پولارو برداره و بده به صاحباش ؟
بله
خدایا شکرت!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان
ببخشید یه کم دیر سفرنامم را نوشتم
من سعی کردم سفرنامم را خیلی مختصر و مفید بنویسم من سال اولم بود در لاتاری شرکت کرده بودم ولی به خواست خدا برنده شدم و مسیره زندگیم به کل تغییر کرد
من یه هفته زودتر از مصاجبم به دبی رفتم روزه 16 دسامبر برای ازمایشات پزشکی به توصیه دوستان رفتم polyclinic ابتدا منشی پاسپورت و 2 قطعه عکس از من گرفت و یه خانم دیگر قد و وزن و خون ازم گزفت و عکس از ققسه ی سینه و در نهایت منشی منا صدا کرد که پیشه اقای دکتر برم یه دکتره فوق العاده خوش اخلاق. ابتدا اسمم راپرسید بعد یه سری سوالاتی که از روی یه برگه میخوند و ازم میپرسید و تیک میزد مثل تا حالا اقدام به خود کشی کردی. سرطان داری.عمله جراحی داشتی ... بعد 2 تا برگه در اورد توشون 2 عدد نوشته بود که بهم گفت چیه/ و یه تست بینایی گرفت و در نهایتم معاینم کرد و 2 تا واکسن بهم زد که یکیش خیلی درد داشت واکسن سرطان رحم بود وبعد گفت از نظره من همه چی خوبه و همه این کارا تقریبا 2 ساعت طول کشید.وهمون موقع هم جواب را بهم داد
روزه دسامبر20 ساعت 5:30 اقای کاوه اومد دنبالم و ساعت 7 دمه دره سفارت بودیم نفره 3_4 بودم نشستیم رویه یه سری نیمکت جلو سفارت بعد یکی از مامورین اومد یکی یکی مدارکه همه را چک کرد و بهمون اجاره میداد بریم داخل بعد داجل یه اتاقی شدیم که اون جا همه را میگشتند و دوباره داخله یه اتافه دیگه شدم و از اون جا دوباره همه را به ساختمان اصلی راهنمایی میکردند داخل ساختمان اصلی که شدم یکی از مامورین شماره 4 را بهم داد و 5 دقیقه بعد شمارم اعلام شد یه اقایی مدارکه تحصیلیم (ترجمه و کپی اصل مدارکم) ترجمه شناسنامه و کپی اصلش و 2 قطعه عکس و پاسپورت و گپی پاسپورت ومدارک پزشکیما ازو گرفت و ازم پرسید فارسی حرف میزنی یا انگلیش گفتم فارسی . دوباره شماره 4 را اعلام کردند این دفعه اثر انگشت و دفعه ی اخر که شمارم اعلام شد یه خانم تپل و عینکی باهام مصاحبه کرد اومدم فارسی حرف بزنم بهم گفت اگه فارسی حرف بزنی ردی منم گفتم مشکلی نداره انگلیش حرف بزنبد ازم پرسید1. این ادرس تو فرمت ماله کیه 2. کی میخوای بری امریکا؟چرا؟ 3.برا پدر . مادرت میخوای اقدام کنی؟ 3. رشتت چیه و در اخرم بهم یه برگه داد و گفت 2 روز دیگه ویزات امادس البته یادشون رفته بود ازم پول بگیرند که خودم بهشون گفتم و 819$ واریز کردم خودم باورم نمیشد این قدر مصاحبم راحت باشه. فقط نترسید و حول نکنید اینم از سفر نامه ی من. انشاالله که مفید باشه.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-31 ساعت 16:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-24 ساعت 16:15 توسط California.)
(2010-12-31 ساعت 13:42)User نوشته: (2010-12-27 ساعت 15:02)California نوشته: به نام خدا
با سلام خدمت دوستان و آرزوی موفقیت همه شما
مصاحبه من ساعت 08:00 صبح روز یکشنبه 26 دسامبر در سفارت ابوظبی بود
سلام و تبریک میگم کالیفرنیای عزیز برای سفرنامه و مصاحبه جالبی که داشتید.
شما هم مثل من به ندرت انگار دچار استرس میشید و همین عامل است که باعث میشه حتا در بدترین شرایط هم کارهاتون رو با خونسردی و اطمینان پیش ببرید.
موفق باشید و شاد
ممنون و با عرض تبریک به shabnam 1
از صحبتهای شما نکته هایی به ذهنم رسید که یه مقدار بیانش سخته چون بیشتر دریافتهای درونی آدم هست و نمی دونم تا چه حد قابل انتقال باشه در حین مصاحبه خیلی خوبه که آدم قابل اعتمادی به نظر برسید اعتماد همه افراد مخصوصا آفیسر رو به خودتون جذب کنید از موضع بالا و با شخصیت قوی تو سفارت باشید و در عین حال متواضع و خوشرو و شاداب باشید خوتون رو باور داشته باشید اما دچار خود شیفتگی نشید اون افرادی که خود شیفته و مغرور هستند در برابر مشکلات زودتر از بقیه روحیه شون رو از دست میدن در باره هدفتون مصمم باشید اما دراین مورد و کلا در زندگی هیچ وقت به هدف وابسته نباشید در بدترین حالت ویزا نمیدن خوب که چی ؟ (شما یه سفر خوب و تفریحی به یه کشور خارجی داشتید) زندگی خیلی وسیع تره و مطمئنا حوادث خوبی در انتظار شما خواهد بود مهم نیست چقدر هزینه لباستون کردید زیاد مهم نیست کروات میزنید یا نه( هرچند خودم از کروات استفاده کردم) اما با لباسی در سفارت باشید که قابل احترام به نظر برسید "نگاه خاص آفیسر" که سوپرمکس عزیز در سفرنامش از قول من نوشته بود همین بود من اعتماد و احترام نسبت به سوپر مکس رو تو چشمای آفیسر دیدم. خانمی هم اونجا بود که تا آخرین لحظات قبل از مصاحبه بسیار قوی و مصمم به نظر می رسید اما درست قبل از اینکه پشت شیشه جهت مصاحبه بره استرس رو تو رفتارش احساس کردم البته اون هم موفق شد. در نظر داشته باشید که به اکثر موارد ویزا داده می شه (چه با اسپانسر چه بدون اسپانسر) پس دلیلی جهت نگرانی وجود ندارد. از طرفی مواظب باشید که اعتماد به نفس بالا موجب نشود شل و ول و بی دست و پا به نظر برسید اگر آفیسر مدرکی میخواهد شل بازی در نیارید لفتش ندید سریع باشید و مطمئن جوری که به نظر برسد که شما میدونین دارید چه کار میکنید. کاری نکنید که سردرگم و محتاج به کمک دیگران به نظر برسید. با اعتماد به نفس سوالاتتون رو بپرسید تا شیرفهم بشید اگه به خاطر داشتن همه اینها سخته به یاد داشته باشید که باید با رفتارتون به آفیسر بقبولانید که شما از پس خودتون توی یه مملکت غریب بر میاید. ایمان داشتن خیلی به شما کمک میکنه اگه باور دارید تا اینجای کار خدا کمکتون کرده بقیش هم دست همونه
این شعر انرژی زیادی به من میده حتما شما هم از این دست جملات و اشعار بلدید پس اون ها رو به خاطر داشته باشید :
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی
خدایا شکرت!
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
سلام ضمن تبریک برای اخذ ویزا
واقعا سفرنامه ای که نوشنه بودید را از هر لحاظ خوندم دوست داشتم
امید وارم برای من هم به همین راحتی که گفتید باشد