2011-10-02 ساعت 00:29
(2011-10-02 ساعت 00:19)nahid.t نوشته:(2011-10-01 ساعت 19:02)Mahsa S نوشته:(2011-10-01 ساعت 17:04)nahid.t نوشته: مهم مهم مهم ]
دوستان عزيزي كه همسرشون نتونستند وبزا بگيرند حتما اين تاپيك را دنبال كنند
mohajersara.com/showthread.php?tid=4646
خیلی خیلی ممنون خانم ناهید... واقعا لطف بزرگی کردید .. هم شما و هم آقای رایان... فقط یه سوال.. شما میدونید پروسه اش چقدر طول می کشه؟
آقاي رايان و ravian اطلاعات خوبي دارند تا انجا كه من شنيدم كمتر از يكسال است البته دوستي به نقل از وكيلي گفت كه دولت آمريكا خودش به زن وشوهر كمتر از شش ماه ويزا اميدوارم كه درست باشه و به زودي كه همه اين خانواده ها در اين سايت اعلام كنند كه با هم هستند
توی چند روز اخیر متاسفانه اینترنت نداشتم ،امروز کلی با ذوق و شوق اومدم تا ببینم چندتا هورا کشیدین ولی متاسفانه دیدم که خیلیا موفق نشدن.
از این بابت خیلی ناراحت هستم و امیدوارم که افرادی که خودشون موفق نشدن ولی همسرشون ویزا گرفته ، کمتر از 1سال به همسر خود بپیوندند.
روزی که من مصاحبه داشتم ، خانمی اومده بود برای مصاحبه .ایشون کیس ازدواج بودن.ازش پرسیدم که چند سال طول کشید تا نوبتت بشه؟
به صراحت گفت 1سال.
من تاپیکهای مربوط به مهاجرت خانوادگی رو خوندم مخصوصا کیس ازدواج، قانون جدید امریکا اینه که باید همسران هر چه سریعتر مصاحبه برن و ویزا بگیرن.
امیدوارم همچنان این قانون اجرا بشه و خیلیا رو هر چه زودتر خوشحال کنه.