کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
تبریک به همه دوستانی که جدیدا کلیر شدن یا مستقیما ویزا گرفتن .
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: javidk ، maaref ، free_free ، emankh101 ، mml ، najibi
(2011-03-14 ساعت 12:12)javidk نوشته:  دوست عزیز من خودم ایمیل عادی میدادم و همیشه جواب می گرفتم. شاید بهتر باشه که از طریق وب سایتشون ایمیل ندی و ایمیلت رو به آدرس ایمیلشون بفرستی.
موفق باشید.

ولی جاوید جان، من همیشه از طریق سایت ایمیل زده ام و جواب هم گرفته ام.
ولی خب، خوب شد که فهمیدم از طریق غیر از سایت (مستقیم) هم اگر بهشون ایمیل بزنی جواب میدن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: javidk ، free_free ، satusa ، maaref ، coming soon ، DLT ، emankh101 ، mml ، najibi
(2011-03-14 ساعت 14:52)frozen mind نوشته:  
(2011-03-14 ساعت 12:12)javidk نوشته:  دوست عزیز من خودم ایمیل عادی میدادم و همیشه جواب می گرفتم. شاید بهتر باشه که از طریق وب سایتشون ایمیل ندی و ایمیلت رو به آدرس ایمیلشون بفرستی.
موفق باشید.

ولی جاوید جان، من همیشه از طریق سایت ایمیل زده ام و جواب هم گرفته ام.
ولی خب، خوب شد که فهمیدم از طریق غیر از سایت (مستقیم) هم اگر بهشون ایمیل بزنی جواب میدن.

سلام
ايميلي رو كه امروز صبح از طريق سايت زده بودم الان جواب دادند و گفته پروسه كليرنس شما هنوز تكميل نشده است. Sad

از آخرين آپديت 10 روز گذشته و كيس جديدي رو كلير نكرده اند.
تشکر کنندگان: maaref ، coming soon ، arshida ، tamanna ، free_free ، emankh101 ، mml ، najibi
از دوستان گرامی که در ابوظبی مصاحبه داشتن و ویزای یک ضرب نگرفته اند

ایا کسی هست که تا حالا کلیر شده باشه و ویزا گرفته باشه ؟
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، clear ، emankh101 ، maaref
بچه ها آنكار آپديت كرده
ستاره ما هم پاك شد كلير شديم
ههههههههههههههورا
ابوظبی اصلا اپدیت تو کارش نیست
از دوستان گرامی که در ابوظبی مصاحبه داشتن و ویزای یک ضرب نگرفته اند و به جمع منتظران کلیرنس پیوسته اند
ایا از بچه های 2011 کسی هست که تا حالا کلیر شده و ویزا گرفته باشه ؟

--------------------------------------------------------------------------------
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna ، free_free ، emankh101
(2011-03-15 ساعت 21:44)star نوشته:  بچه ها آنكار آپديت كرده
ههههههههههههههورا

با تبريك اسم شما در جدول 2011 در يك نگاه نيست خواهشمند است اطلاعات مورد نياز جدول را براي فري فري ارسال فرماييد.
با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: tamanna ، maaref ، satusa ، star ، free_free ، aghdam ، emankh101 ، najibi
ههههههههههههههورا

بهتون تبريك ميگم بابت كلير شدن.

يادم مياد شما جزء دوستان بدون كيس نامبر بوديد و بسيار نگران بوديد بابت نداشتن كيس و اشتباهاتي كه تو فرمها داشتيد و وقت براي اصلاح نداشتيد و .... و بچه هاي اين سايت هميشه با شما همراه بودند.

ولي هر چي گشتم نه اطلاعاتي توي جدول و نه پستها از شما پيدا كردم نه سفرنامه اي نه توضيحي...
فكر نميكنيد اگر شما هم با دوستاني كه به شما كمك كردند همراهي كنيد چيزي از دست نميديد؟!

موفق باشيد و به اميد دريافت ويزاي همه دوستان منتظر (اعم از انتظار براي كارنت، انتظار براي مصاحبه، انتظار براي كليرنس)
تشکر کنندگان: نگار 65 ، maaref ، mehran626 ، User ، لیلا ج ، javidk ، elena ، star ، naeiji1974 ، arshida ، Sooshians ، free_free ، aghdam ، emankh101 ، tamanna ، mml ، HOMAYON53 ، siamak999 ، najibi
بله چند نفر كلير شدند .اما به نظر مي رسه نسبت به آنكارا كمتر هستند. آيا شما از طريق ايميل از ابوظبي در مورد كلير شدنت سوال كردي؟
(2011-03-16 ساعت 01:15)amir1345 نوشته:  ابوظبی اصلا اپدیت تو کارش نیست
از دوستان گرامی که در ابوظبی مصاحبه داشتن و ویزای یک ضرب نگرفته اند و به جمع منتظران کلیرنس پیوسته اند
ایا از بچه های 2011 کسی هست که تا حالا کلیر شده و ویزا گرفته باشه ؟

--------------------------------------------------------------------------------

شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: satusa ، maaref ، free_free ، emankh101 ، tamanna ، mml
ههههههههههههههورا

تبریک می گم دوست عزیز. چقدر طول کشید تا ستارتون پاک بشه؟

تشکر کنندگان: star ، free_free ، emankh101 ، tamanna
(2011-03-16 ساعت 11:17)satusa نوشته:  
ههههههههههههههورا

بهتون تبريك ميگم بابت كلير شدن.

يادم مياد شما جزء دوستان بدون كيس نامبر بوديد و بسيار نگران بوديد بابت نداشتن كيس و اشتباهاتي كه تو فرمها داشتيد و وقت براي اصلاح نداشتيد و .... و بچه هاي اين سايت هميشه با شما همراه بودند.

ولي هر چي گشتم نه اطلاعاتي توي جدول و نه پستها از شما پيدا كردم نه سفرنامه اي نه توضيحي...
فكر نميكنيد اگر شما هم با دوستاني كه به شما كمك كردند همراهي كنيد چيزي از دست نميديد؟!

موفق باشيد و به اميد دريافت ويزاي همه دوستان منتظر (اعم از انتظار براي كارنت، انتظار براي مصاحبه، انتظار براي كليرنس)

مرسي دوست عزيز
بله من جزء دوستان بدون كيس نامبر و بسيار نگران بودم. سپاس از همه بچه هاي سايت مخصوصا hasti_banoo، User، Javidk،mr.amir،sorooshii و frozen mind
من سفرنامه ندارم ولي اطلاعاتي كه فكر مي كردم مفيدند براي بچه هايي كه مثل من بودند نوشتم. اطلاعاتم رو براي free free ارسال مي كنم.
به هر حال معذرت اگه كوتاهي بوده
با آرزوي موفقيت براي شما و همه عزيزان

(2011-03-16 ساعت 12:15)ali.sh نوشته:  
ههههههههههههههورا

تبریک می گم دوست عزیز. چقدر طول کشید تا ستارتون پاک بشه؟

مرسي دوست گرامي، بعد از 10 روز ستاره ما پاك شد.
تشکر کنندگان: arshida ، satusa ، maaref ، free_free ، emankh101 ، tamanna ، armido ، mml ، HOMAYON53 ، najibi
به به به
آقا/خانم STAR بهتون صمیمانه تبریک می گم.
صمیمانه از خدا می خوام که DLT و drmahmodi هم زود زود زود کلیر بشن تا هممون یه حالی با این جریان بکنیم و عید به همه حال بده با کلیر شدن این دوستان و سایر منتظران عزیز مهاجرسرا و ...

هیپ هیپ

هوووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا

هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: gadfly ، maaref ، لیلا ج ، drmahmoodi ، coming soon ، free_free ، aghdam ، emankh101 ، tamanna ، arshida ، star ، elena ، success ، armido ، mml ، optoelec ، sepinod ، najibi
آه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

هفته پیش آنکارا برف اومدوسفارت 2 روز تعطیل شد.انگار این قسمتشون مثل ایرانیها بر خورد کردن.دنبال بهانه هستن تعطیل کنن.11 آوریل دوباره دارم میرم.
یک تجربه آب و هوارو هم قبل رفتن چک کنید.

تشکر کنندگان: maaref ، satusa ، لیلا ج ، free_free ، emankh101 ، tamanna ، arshida ، javidk ، naeiji1974 ، coming soon ، mml
(2011-03-16 ساعت 14:15)javidk نوشته:  به به به
آقا/خانم STAR بهتون صمیمانه تبریک می گم.
صمیمانه از خدا می خوام که DLT و drmahmodi هم زود زود زود کلیر بشن تا هممون یه حالی با این جریان بکنیم و عید به همه حال بده با کلیر شدن این دوستان و سایر منتظران عزیز مهاجرسرا و ...

هیپ هیپ

هوووووووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا
مرسسسسسسسسسسسي
javid عزيز خيلي حيلي ممنون
اميدوارم كه تا شب عيد DLT و drmahmodi و ديگر دوستان هم کلیر بشن
تشکر کنندگان: coming soon ، drmahmoodi ، tamanna ، free_free ، Sooshians ، success ، emankh101 ، rayan.s ، armido ، maaref ، najibi
سلام به همه دوستان
1)ممکنه به زن و شوهر به یکی ویزا بدن به اون یکی کلیرنس بخوره؟یا اگه یکیشونم کلیرنس بخوره اون یکی باید منتظر جواب همسرش بمونه تا در نهایت یا به 2 تاشون ویزا بدن یا به هیچ کدام ندن؟
2)ابوظبی هم واسه کلیرنس فرم 9 سوالی میده؟
ممنونم
تشکر کنندگان: tamanna ، mml ، maaref ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان