موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
بله ممکنه!
در این حالت فردی که ویزایش آماده است می تواند همان زمان ویزا را دریافت کند یا اینکه بگذارد زمانی که فرد دیگر کلیر شد هر دو را با هم دریافت کند.
نکته مهم در اینجا این است که اگر فردی که کلیرنس می خورد برنده اصلی باشد، فرد همراه (که ویزا را دریافت کرده) نمی تواند وارد آمریکا شود مگر زمانی که برنده اصلی کلیر شود، ویزا را دریافت کند و وارد امریکا شود. و اگر برنده اصلی هرگز کلیر نشود و یا به دلیلی موفق به دریافت ویزا نشود، ویزای فرد همراه فاقد اعتبار خواهد بود و با آن نمی تواند وارد خاک آمریکا شود.
2 - ابوظبی 9 سوال را نمی پرسد. 9 سوال ویژه آنکاراست.
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مصاحبه من ماه می هستش.ولی هنوز تو لیست آنکارا نیومدم.الان می تونم به ابوظبی تغییر بدم؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا کی دیگه فریاد هورای DLT و Dr.mahmoodi در این تاپیک طنین انداز میشه و یخ این تاپیک رو آب میکنه ؟ بیائید همگی در آستانه حلول سال جدید که دلها به هم نزدیکتر میشه برای اونها و هر کس دیگه ای که منتظرکلیر شدنه دعا کنیم که حاجتشون روا به خیر بشه انشا الله .
آمین یا رب العالمین
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
زهره عزیز
اگر منظورتون اینه که ممکنه کارنت نشوید یا ویزا تمام شود، بهتر است کمی آماری به داستان نگاه کنیم:
تعداد برندگان امسال ایرانی هنوز کمتر از سقف 7% است به گفته ای دیگر حتا اگر همه ایرانیان ویزا بگیرند هنوز سقف 7% پر نمی شود. بنابراین اینکه ویزا تمام شود شاید آخرین دلیل برای ناامیدی باشد. قطعا ممکن است دلایل دیگری نیز وجود داشته باشد اما بهتر است همزمان که نیم نگاهی به واقعیت داریم (در نامه اول پیش از هر چیزی اعلام می شود که برنده شدن شما ضامن دریافت ویزا نیست) امیدوارانه فرایند لاتری را ادامه دهیم.
فراموش نکنیم بدشانسی یعنی اینکه روی شانس بسیار حساب کنیم!
نوروز و روزگارتان خوش باد!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان خوب مهاجرسرایی
يا مقلب، قلب ياران شاد كن
يامدبر،،خانه ها آباد كن
يامحول احسن الحالي نما
قلبهارا از بدي خالي نما
در استقبال از بهار، با ياد خدا شاد باشيد.
عیدتان مبارک
به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر مخصوصا DLT و Dr mahmudi
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هفته گذشته در ابوظبي مصاحبه داشتيم ،من كليرنس خوردم ( در نيروي هوايي ارتش خدمت كرده بودم). ولي خانمم و دو فرزندم روز پنجشنبه 17 مارچ ويزاهايشان را گرفتند.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-21 ساعت 23:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-22 ساعت 00:01 توسط satusa.)
سلام به دوستان و با تبریک سال نو
آنکارا امروز آپدیت کرده و 6 تا از کیسهای تقریبا قدیمی رو کلیر کرده.
ما که نبودیم ، امیدوارم بزودی هورای دوستان منتظر رو بشنویم.
موفق باشید
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزير سال نو براي كليرنس منتظران دعا كنيد
78 روز منتظر كليرنس
dlt و دكتر محمودي عزير من هم كم كم دارم وارد جمع بالاي 90 روز مي شم
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کلیرنس ما هم بعد از ۷۶ روز اومد ... امیدوارم سال ۱۳۹۰ برای همه پر از خبرهای خوب باشه.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبریک عید به همگی ، امیدوارم تک تک دوستان مهاجرسرایی سال خوب و خوش و پر برکتی داشته باشند.
من میخواستم ببینم آیا کسی از دوستان بوده که بعد از اینکه کلیرنسشون اومد و به سفارت مراجعه کردند و پاسپورت هارو برای اخذ ویزا به سفارت دادند ،ویزای یک نفر از اعضای خانواده رو ندهند و برگه آبی بهش داده باشند؟ و اگر بوده کلیرنسشون چقدر طول کشیده ؟
با تشکر