کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
بله ممکنه!
در این حالت فردی که ویزایش آماده است می تواند همان زمان ویزا را دریافت کند یا اینکه بگذارد زمانی که فرد دیگر کلیر شد هر دو را با هم دریافت کند.
نکته مهم در اینجا این است که اگر فردی که کلیرنس می خورد برنده اصلی باشد، فرد همراه (که ویزا را دریافت کرده) نمی تواند وارد آمریکا شود مگر زمانی که برنده اصلی کلیر شود، ویزا را دریافت کند و وارد امریکا شود. و اگر برنده اصلی هرگز کلیر نشود و یا به دلیلی موفق به دریافت ویزا نشود، ویزای فرد همراه فاقد اعتبار خواهد بود و با آن نمی تواند وارد خاک آمریکا شود.

2 - ابوظبی 9 سوال را نمی پرسد. 9 سوال ویژه آنکاراست.
تشکر کنندگان: emankh101 ، tamanna ، rayan.s ، coming soon ، Amir78 ، لیلا ج ، gadfly ، mml ، maaref ، Sooshians ، free_free ، najibi
این جمعه هم گذشت و آنکارا آپدیت نکرد .
دیگه خسته شدم از بس سایتو چک کردم SadSad
تشکر کنندگان: emankh101 ، tamanna ، Linspire ، rayan.s ، coming soon ، mml ، maaref ، Sooshians ، free_free ، najibi
سلام
مصاحبه من ماه می هستش.ولی هنوز تو لیست آنکارا نیومدم.الان می تونم به ابوظبی تغییر بدم؟
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna ، free_free
خدایا کی دیگه فریاد هورای DLT و Dr.mahmoodi در این تاپیک طنین انداز میشه و یخ این تاپیک رو آب میکنه ؟ بیائید همگی در آستانه حلول سال جدید که دلها به هم نزدیکتر میشه برای اونها و هر کس دیگه ای که منتظرکلیر شدنه دعا کنیم که حاجتشون روا به خیر بشه انشا الله .

آمین یا رب العالمین
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

همین الان دکتر amin3y از کرانه های خلیج فارس با من تماس گرفتن در مورد اینکه خانمشون یکضرب ویزا گرفتن و خودشون کلیر خوردن.

بهر حال به خودشون و همسرشون تبریک میگیم ، امیدواریم کلیرنس خودشون هم زودتر بیادSmile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: drmahmoodi ، rayan.s ، frozen mind ، User ، hasti_banoo ، elena ، لیلا ج ، tamanna ، AmericanHamid ، success ، satusa ، maaref ، coming soon ، najibi
(2011-03-19 ساعت 10:38)mehran626 نوشته:  
(2011-03-18 ساعت 20:21)User نوشته:  بله ممکنه!
در این حالت فردی که ویزایش آماده است می تواند همان زمان ویزا را دریافت کند یا اینکه بگذارد زمانی که فرد دیگر کلیر شد هر دو را با هم دریافت کند.
نکته مهم در اینجا این است که اگر فردی که کلیرنس می خورد برنده اصلی باشد، فرد همراه (که ویزا را دریافت کرده) نمی تواند وارد آمریکا شود مگر زمانی که برنده اصلی کلیر شود، ویزا را دریافت کند و وارد امریکا شود. و اگر برنده اصلی هرگز کلیر نشود و یا به دلیلی موفق به دریافت ویزا نشود، ویزای فرد همراه فاقد اعتبار خواهد بود و با آن نمی تواند وارد خاک آمریکا شود.

user جان
من در ارائه سوابق کاری در فرمهای ارسالی حدود 9 ماه را که شامل 6 ماه در یکجا و 2 ماه هم آزاذ بود را قید نکردم برای اطلاع رسانی شفاف تر چه راهی را پیشنهاد میکنید
1- ارائه یک برگه تکمیلی با کلیه اطلاعات
2- تعویض فرمها ی ارسالی در زمان مصاحبه
ممنون میشم اگر با تجربه ها راهنمایی کنند

مهران عزیز
من پیشنهاد می کنم (برای اینکه زمانی که می خواهید قسم بخورید دست و دلتان نلرزه!) با یک ایمیل به سفارت (چون کارنت شده اید) اطلاع بدهید. می توانید قسمت و یا بند مربوطه را در ایمیل ذکر کرده و و اطلاعات کامل را بنویسید و ارسال کنید.
زمان مصاحبه هم قبل از هر چیزی یادآوری کنید که ایمیل تصحیح اطلاعات را قبلا ارسال کرده اید.
جای نگرانی ندارد! به فکر تعطیلات نوروز باشید!Smile
تشکر کنندگان: لیلا ج ، tamanna ، mehran626 ، free_free ، satusa ، maaref ، coming soon ، mml ، najibi
(2011-03-20 ساعت 20:55)User نوشته:  
(2011-03-19 ساعت 10:38)mehran626 نوشته:  
(2011-03-18 ساعت 20:21)User نوشته:  بله ممکنه!

user جان
من در ارائه سوابق کاری در فرمهای ارسالی حدود 9 ماه را که شامل 6 ماه در یکجا و 2 ماه هم آزاذ بود را قید نکردم برای اطلاع رسانی شفاف تر چه راهی را پیشنهاد میکنید
1- ارائه یک برگه تکمیلی با کلیه اطلاعات
2- تعویض فرمها ی ارسالی در زمان مصاحبه
ممنون میشم اگر با تجربه ها راهنمایی کنند

مهران عزیز
من پیشنهاد می کنم (برای اینکه زمانی که می خواهید قسم بخورید دست و دلتان نلرزه!) با یک ایمیل به سفارت (چون کارنت شده اید) اطلاع بدهید. می توانید قسمت و یا بند مربوطه را در ایمیل ذکر کرده و و اطلاعات کامل را بنویسید و ارسال کنید.
زمان مصاحبه هم قبل از هر چیزی یادآوری کنید که ایمیل تصحیح اطلاعات را قبلا ارسال کرده اید.
جای نگرانی ندارد! به فکر تطیلات نوروز باشید!Smile

یوزر گرامی . با این پیشتینی هایی که بعضی از دوستان زحمتشو کشیدن دیگه واسه ما کیس بالایی ها عید بی معنا شد ...SadSadSad
تشکر کنندگان: tamanna ، User ، free_free ، maaref ، najibi
زهره عزیز
اگر منظورتون اینه که ممکنه کارنت نشوید یا ویزا تمام شود، بهتر است کمی آماری به داستان نگاه کنیم:
تعداد برندگان امسال ایرانی هنوز کمتر از سقف 7% است به گفته ای دیگر حتا اگر همه ایرانیان ویزا بگیرند هنوز سقف 7% پر نمی شود. بنابراین اینکه ویزا تمام شود شاید آخرین دلیل برای ناامیدی باشد. قطعا ممکن است دلایل دیگری نیز وجود داشته باشد اما بهتر است همزمان که نیم نگاهی به واقعیت داریم (در نامه اول پیش از هر چیزی اعلام می شود که برنده شدن شما ضامن دریافت ویزا نیست) امیدوارانه فرایند لاتری را ادامه دهیم.

فراموش نکنیم بدشانسی یعنی اینکه روی شانس بسیار حساب کنیم!
نوروز و روزگارتان خوش باد!
تشکر کنندگان: gadfly ، AmericanHamid ، WIKIMAN ، Amir78 ، tamanna ، Linspire ، b!ta ، free_free ، لیلا ج ، drmahmoodi ، satusa ، Ashkan78 ، maaref ، coming soon ، mml ، najibi
سلام به دوستان خوب مهاجرسرایی

يا مقلب، قلب ياران شاد كن
يامدبر،،خانه ها آباد كن
يامحول احسن الحالي نما
قلبهارا از بدي خالي نما

در استقبال از بهار، با ياد خدا شاد باشيد.
عیدتان مبارک
به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر مخصوصا DLT و Dr mahmudi
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
سلام دوستان
ما هفته گذشته در ابوظبي مصاحبه داشتيم ،من كليرنس خوردم ( در نيروي هوايي ارتش خدمت كرده بودم). ولي خانمم و دو فرزندم روز پنجشنبه 17 مارچ ويزاهايشان را گرفتند.
تشکر کنندگان: tamanna ، drmahmoodi ، frozen mind ، rayan.s ، satusa ، AmericanHamid ، Ashkan78 ، maaref ، free_free ، coming soon ، kamran22 ، mml ، Sooshians ، najibi
سلام به دوستان و با تبریک سال نو

آنکارا امروز آپدیت کرده و 6 تا از کیسهای تقریبا قدیمی رو کلیر کرده.
ما که نبودیم ، امیدوارم بزودی هورای دوستان منتظر رو بشنویم.

موفق باشید
تشکر کنندگان: rayan.s ، tamanna ، frozen mind ، maaref ، free_free ، coming soon ، mml ، Sooshians ، najibi
دوستان عزير سال نو براي كليرنس منتظران دعا كنيد
78 روز منتظر كليرنس
dlt و دكتر محمودي عزير من هم كم كم دارم وارد جمع بالاي 90 روز مي شم
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: rayan.s ، tamanna ، drmahmoodi ، maaref ، free_free ، coming soon ، satusa ، sepinod ، najibi
کلیرنس ما هم بعد از ۷۶ روز اومد ... امیدوارم سال ۱۳۹۰ برای همه پر از خبرهای خوب باشه.
با سلام و تبریک عید به همگی ، امیدوارم تک تک دوستان مهاجرسرایی سال خوب و خوش و پر برکتی داشته باشند.
من میخواستم ببینم آیا کسی از دوستان بوده که بعد از اینکه کلیرنسشون اومد و به سفارت مراجعه کردند و پاسپورت هارو برای اخذ ویزا به سفارت دادند ،ویزای یک نفر از اعضای خانواده رو ندهند و برگه آبی بهش داده باشند؟ و اگر بوده کلیرنسشون چقدر طول کشیده ؟
با تشکر
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، mml
پارسال روزای آخر توی ابوظبی این مسأله برای یه خانواده که قرار بود من ویزاشون رو بگیرم، پیش اومد. منتها من از ساختمان سفارت خارج نشدم چون منتظر ویزای خودم بودم. یه دفعه همون نفر پشت باجه منو صدا کرد و گفت همین 10 دقیقه پیش این نفر باقیمانده Clear شد و اگه بتونی 1 ساعت اینجا منتظر بشی، ویزا و پاکتشو بهت می دم که موندم و گرفتم.

(2011-03-22 ساعت 18:03)sunrise نوشته:  با سلام و تبریک عید به همگی ، امیدوارم تک تک دوستان مهاجرسرایی سال خوب و خوش و پر برکتی داشته باشند.
من میخواستم ببینم آیا کسی از دوستان بوده که بعد از اینکه کلیرنسشون اومد و به سفارت مراجعه کردند و پاسپورت هارو برای اخذ ویزا به سفارت دادند ،ویزای یک نفر از اعضای خانواده رو ندهند و برگه آبی بهش داده باشند؟ و اگر بوده کلیرنسشون چقدر طول کشیده ؟
با تشکر

محمود جان به نظر من تو به 90 می رسی اما به 100 نخواهی رسید.

(2011-03-22 ساعت 04:01)mahmood_eng نوشته:  دوستان عزير سال نو براي كليرنس منتظران دعا كنيد
78 روز منتظر كليرنس
dlt و دكتر محمودي عزير من هم كم كم دارم وارد جمع بالاي 90 روز مي شم

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، frozen mind ، AmericanHamid ، tamanna ، rokmita ، DLT ، mml ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان