2011-04-19 ساعت 11:29
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
|
2011-04-19 ساعت 17:15
[font=Tahoma][font=Arial][font=Tahoma]با سلام به همه ی دوستان
از روزهای اولی که با سایت آشنا شدیم و گام در مسیر مهاجر شدن گذاشتیم زمزمه هایی از اف...چک شنیدم ...هم اکنون هم در حال تجربه ی این دوره هستیم... همان طور که دوستان از قبل هم می گفتند.... دوره ی کاملا خاصی بود. بعد از ده یازده ماه انتظار ،استرس ،پیگیری،سفر،...که می دانم به یقین برای هر کس این واژه ه ها تداعی کننده ی لحظه ها یی خا ص می باشد.... در روزهای پایانی ماجرا قرار گرفتن هم به اعتقاد من تجربه ای متفاوت بوده.. تا این لحظه و در مقایسه با عزیزانی که ویزا را در یک مرحله دریافت کرده اند تجربه ی این دوره آگاهی بیشتری در زمینه ی مهاجرت را به ما داده که چندان هم خالی از لطف نیست. من در تمامی این ماه ها بیش از آنکه در فعالیت جمعی شرکت داشته باشم به دلیل شرایط کاری(خود سانسوری نکنم تا حدی توجیه است) تمام وقت خواننده مطالب بودم و در نشر آگاهی سهم کمی را داشتم. فکر نمی کردم روزی در این سرزمین،شاهد ناب ترین،خالصانه ترین،بی چشمداشترین، نوع نشر آگاهی باشم ...جایی که هرگز مشورت ،کمک و راه کار از سمت افراد انتظارات متقابل را به همراه ندارد و افراد در رشد خرد جمعی خود را مسئول می دانند. از مسولان سایت، مدیران ،هدایت کنندگان...و هر کس که در هر حدی برای رشد خرد جمعی مهاجر سرا کوشیده و سهمی دارد... با تمام وجودم و به عمق احساس یازده ماه "انتظار هر لحظه" تشکر می کنم. بی شک این تجربه ی زیبا در آغاز راهی جدید بی دلیل نبوده و نخواهد بود. [/font][/font][/font]
شماره کیس: 2011AS0000143
تاریخ مصاحبه: 11 اسفند 1389 ورود به امریکا(دالاس, تگزاس): 27 مرداد 1390 دریافت گرین کارت: 20 شهریور ماه 1390 دریافت سیتزن شیپ : چندین ماه دیگر انتظار در غربت تشکر کنندگان: frozen mind ، gadfly ، HOMAYON53 ، satusa ، im-i ، zohreh36 ، drmahmoodi ، nsdarya1 ، farzad-it ، User ، free_free ، نگار 65 ، یاشار و ماری ، Sooshians ، sepinod ، GBUSA ، shiva_h ، Linspire ، Goodie ، AmericanHamid ، REZA1390 ، maaref ، mehran626 ، sare ، javidk ، naeiji1974 ، لیلا ج ، mml ، arezoo_zarrabi ، Amir78 ، matgogoia ، b!ta ، parastoo2011 ، mavarfan ، baran2020 ، loveusa2010 ، alirezagh ، alisarshar ، Ehsan2011 ، farzad.s ، najibi ، mitr.p
2011-04-20 ساعت 10:46
دوستان عزیز مهاجرسرا سلام.
امیدوارم که حال همه خوب باشه و همه کارهاتون به خوبی پیش بره و همه ویزا رو به موقع بگیرن. ما هم داریم فردا شب ایشالله میریم. دلم بد جوری گرفته و اصلاً حال و روز خوشی ندارم. گفتم بهترین جا همینجاست واسه حرف زدن. برای ما و همه مهاجرها دعا کنید. به امید دیدار تک به تکتون. من چند روزی غایب هستم تا برسیم اونور و یکم جا بیافتیم تا دوباره بیام تو سایت تا پا به پای بچه های امسال و گذشته به دوستانی که امسال برنده میشن خدمت کنیم تا ادای دین کرده باشیم. پس تا 10 الی 20 روز خداحافظ همگی دوستانم. مرسی دوستان، مرسی ویکی مهاجرسرا. ارادتمند شما: Javidk 1390/01/31
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700 تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21 BEAVERTON, OREGON تشکر کنندگان: frozen mind ، naeiji1974 ، یاشار و ماری ، im-i ، b!ta ، gadfly ، Linspire ، mml ، parastoo2011 ، DLT ، HOMAYON53 ، ahmadzareii ، nsdarya1 ، drmahmoodi ، Parniyan ، hasti_banoo ، success ، gladiator ، mavarfan ، elena ، لیلا ج ، usatravel ، Amir78 ، alirezagh ، Sooshians ، free_free ، arshida ، tamanna ، AmericanHamid ، alisarshar ، maaref ، sepinod ، farzad.s ، aghdam ، najibi
2011-04-20 ساعت 14:51
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
ویزامو گرفتم
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، mehran626 ، gadfly ، nsdarya1 ، farzad-it ، drmahmoodi ، hasti_banoo ، amir53 ، ramin_ad ، mml ، REZA1390 ، kamranjon ، mavarfan ، reza89 ، elena ، loveusa2010 ، لیلا ج ، یاشار و ماری ، Linspire ، Amir78 ، frozen mind ، alirezagh ، Sooshians ، AmericanHamid ، arshida ، free_free ، tamanna ، alisarshar ، Ehsan2011 ، maaref ، farzad.s ، aghdam ، najibi
2011-04-20 ساعت 17:42
javid عزیز
سفر بی خطر و به سلامت.موفقیت شما رو از خداوند خواستارم. موفق باشی
2011-04-21 ساعت 10:56
مرسی دوستان، مرسی ویکی مهاجرسرا.
ارادتمند شما: Javidk سفر خوبی داشته باشی . امیدوارم در زندگی جدید همچنان موفق و موفق تر باشی .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may تاریخ ارسال فرمها:3jun
2011-04-21 ساعت 13:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-21 ساعت 17:37 توسط coming soon.)
سلام
ای وای ، ای دادبی داد ، جاوید هم رفتنی شد آقا جاوید عزیز فکر کنم مهاجرسرائیها دوتا حس متضاد نسبت به سفر شما و بقیه بچه هایی که از خانواده مهاجرسرا میرن انور دارن . اول اینکه بهر حال چون تا خان آخر این هفت خان روبه سلامت رفتید و موفق شدید و الان هم به سلامتی عازم بلاد usa هستی که کلی خوشحالم وخوشحالیم و اینا ولی از طرف دیگه دلمون برات تنگ میشه و ناراحتیم ولی در کل حس اولی خیلی قوی تر از دومی هستش پس : برو به امید خدا و دست خدا به همراهت و دعای خیر بچه های مهاجر سرا بدرقه راهت چون خیلی با مرام وبا صفا هستی سالار.منتظر اطلاعات مفیدت هستیم.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011 تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز ) سفارت : ابوظبی دریافت ویزا : 25 آگوست تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رفتی و رفتن تو آتش نهاد بر دل ......... از کاروان چه ماند جز آتشی به منزل
آتش نهاد بر دل شوق لقای دلدار ........ از دست رفت صبرم ای ناقه پای بردار یعنی ضمن تبریک رفتن جاوید و در عین حال دل تنگی از نبودنش ... به ناقه های مستقر در سفارتخانه ها پیشنهاد شده یک حرکتی به خودشون بدن ...
2011-04-22 ساعت 00:18
سلام
من case namber ندارم چون پاکت اولیه بدستم نرسید ولی فرمهای مربوطه را ارسال کردم .در حال حاضر زمان مصاحبه هم بدستم نرسیده.لطفآ راهنمایی کنید که چه کار باید انجام بدهم تشکر کنندگان: free_free ، mml ، coming soon
2011-04-22 ساعت 00:46
(2011-04-22 ساعت 00:18)کامبیر نوشته: سلام سلام شما به تاپیک : (سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند ) مراجعه کنید دوستان دیگری مانند شما بودند که جواب گرفتند . و مصاحبه هم رفتند در این تاپیک سوال خود را مطرح کنید. http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3173
2011-04-22 ساعت 00:49
(2011-04-22 ساعت 00:18)کامبیر نوشته: سلام دوست عزیز تاپیکی به همین منظور ایجاد شده میتونید برید از اونجا شرح مفصل ماجرا رو بخونید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
2011-04-22 ساعت 02:44
من هم خبر ویزا گرفتنم رو اینجا هورا کشیدم ولی به جای تبریک پستم پاک شد!!! اما بعضیا می تونن تو این تاپیک گودبای پارتی بگیرن!!!
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
2011-04-22 ساعت 12:49
سلام
من case namber ندارم چون پاکت اولیه بدستم نرسید ولی فرمهای مربوطه را ارسال کردم .در حال حاضر زمان مصاحبه هم بدستم نرسیده.لطفآ راهنمایی کنید که چه کار باید انجام بدهم
2011-04-22 ساعت 15:32
(2011-04-22 ساعت 12:49)کامبیر نوشته: سلام دوست عزیز ، سلام شما در ابتدا نیاز به داشتن case number دارید و برای گرفتن case number باید به KCC ایمیل بزنید . برای اطلاع از اینکه چطور می تونید case number خودتون رو با ایمیل بگیرید ، به تاپیک "سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دربافت نکرده اند" مراجعه کرده و صفحات آخر رو مطالعه کنید . پس از گرفتن case number از طریق ایمیل ، می تونید متوجه بشید که زمان مصاحبه شما رسیده یا نه و همین طور از طریق ایمیل به KCC از وضعیت پروندتون مطلع بشید . ضمنا می دونم که موضوع براتون خیلی مهم هستش ولی طبق قوانین سایت از ارسال یک سوال تو چند تا تاپیک خودداری کنید . من هم شرایط شما رو داشتم ، اگه مشکلتون حل نشد ، پیغام خصوصی بدید تا بیشتر راهنماییتون کنم با تشکر
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb محل سکونت : NJ
2011-04-22 ساعت 20:35
javid عزیز
سفر بی خطر و به سلامت. فقط حالا که رفتي يادت نره اطلاعات بلاد کفر usa (که همه بال بال ميزنند براش،از جمله خودم) برامون بفرستيد تا بچه هايي که ميخوان بياند هم استفاده کنند. انشاءالله منم قبول بشما استفاده کنم.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان