موضوعها: 0
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
نكته مهم در مورد تاريخ اعتبار ويزا:
اگر دبي nmc رفته باشيد اعتبار مديكال يك ساله هست البته به شرطي كه مشكل حادي نداشته باشيد و اعتبار ويزا هم از روز صدور ويزا شش ماه حساب مي شه و به هيچ وجه بيشتر نميشه دوستاني كه مي خوان زمان بيشتري داشته باشند بعد از كلير شدن مي توانند ديرتر برن سفارت براي گرفتن ويزا البته آخرين زماني كه ميشه به سفارت براي گرفتن ويزا مراجعه كرد را حتما از طريق ايميل بپرسيد ولي خود سفارت توصيه مي كنه مه سريعتر اقدام كنيد ..البته ديرتر رفتن مزاياي افزايش زمان را دارد ولي اگر مشكلي كه چند وقت پيش نزديك بود سفارت ها تعطيل شوند اتفاق بيافته دردسر ساز ميشه به همه جوانب فكر كنيد و با توجه به شرايط براي زمان مراجعه به سفارت براي گرفتن ويزا اقدام كنيد
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-24 ساعت 00:14)mahmood_eng نوشته: سلام
من هم 27 فروردين با ايران اير رفتم دبي يك شنبه هم با آقا امير و خانمشان ابوظبي رفتيم به من هم گفتن يك شنبه ولي خوشبختانه 5 شنبه به من ويزا دادن و شنبه صبح هم برگشتم به اميد كلير شدن دكتر محمودي و ساير منتظران
تبریک ................. تبریک
دوست عزیز مجددا" تبریک می گویم . امیدوارم بقیه مراحل را هم به خوبی پشت سر بگذارید .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من 1 دسامبر مصاحبه داشتم به من برگه آبی دادند بعد از یک ماه و نیم شماره من توی سایت اعلام شد اما وقتی رفتم گفتند دوباره اثر انگشت بده و گفتند پرونده شما باز نشد و ما درخواست ادیشیونال ادمینیستریتیو پروسسس کردیم و دوباره شماره میزنیم . این یعنی چه ؟چکار کنم؟ آیا کسی تجربه اینرا دارد؟
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
از زماني كه ويزا رو صادر ميكنن چقدر زمان داريم كه ايرانو ترك كنيم؟
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
به امید خدا همسرم میخواد یک شنبه بره ترکیه تا روز دوشنبه پاسمون رو ببره
فقط پاس هردو و برگه ابی میخواد؟؟(ما نقص مدرک نداشتیم)
پرواز های ایران ایر معمولا یکشنبه . چهار شنبه است
دوستانی که تجربه دارند ، فکر میکنید 2 شنبه بریم تا 4 شنبه ویزا میرسه دستمون؟؟
ممنون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-25 ساعت 09:56)mitr.p نوشته: به امید خدا همسرم میخواد یک شنبه بره ترکیه تا روز دوشنبه پاسمون رو ببره
فقط پاس هردو و برگه ابی میخواد؟؟(ما نقص مدرک نداشتیم)
پرواز های ایران ایر معمولا یکشنبه . چهار شنبه است
دوستانی که تجربه دارند ، فکر میکنید 2 شنبه بریم تا 4 شنبه ویزا میرسه دستمون؟؟
ممنون
سلام
منم هفته پیش یکشنبه با ایران ایر رفتم و 4شنبه ویزامو گرفتم برگشتم.احتمل 90 درصد تا چهارشنبه ساعت 2 ویزاتون به دستتون میرسه نگران نباشید
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-25 ساعت 09:09)alisarshar نوشته: از زماني كه ويزا رو صادر ميكنن چقدر زمان داريم كه ايرانو ترك كنيم؟
معمولا 6 ماه بعد از تاریخ مدیکال فرصت برای خروج از کشور هست
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-25 ساعت 14:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-25 ساعت 14:07 توسط satusa.)
دوستان عزيز
رشته تحصيلي يكي از پارامترهاي بسيار مهم و تعيين كننده در پروسه كليرنس است. اين يك مورد رو همه كساني كه اعلام نكرده اند لطفا در جدول تكميل كنند. اهميت بقيه موارد نظير شغل و سربازي و مسافرت و ... با توجه به نوع رشته كم و زياد ميشه.
به نظر من تعداد حروف اسم كمك زيادي در تحليل داده ها نمي كنه. دليلش هم اينه كه يك پايگاه داده ها وجود داره كه ميليون ها اسم توش هست و با اون چك ميشه. حالا ممكنه كسي حروف اسمش خيلي كوتاه باشه ولي مشابهت داشته باشه و برخوردهاي كاذب زيادي داشته باشه (False Hit) كه طبيعتا منجر به افزايش زمان خواهد شد. ربطي هم به مذهبي و غيره نداره (توي يكي از سايتها اخيرا مي خوندم كه نوشته بود جديدا حدود 7 ميليون اسم با پايه لاتين به اين ديتا بيس اضافه شده و مثال هم زده مثلا John Smith اسم خيلي عام هست و ممكنه بارها برخورد كاذب داشته باشه و يا Ali Mohammad).
دوست عزيز Ali-J
بهت تبريك ميگم بابت مصاحبه و اميدوارم هر چه زودتر كلير بشي. با توجه به اينكه كار و سربازي نداشته اي بهت اطمينان ميدم به راحتي اين دوره رو پشت سر مي گذاري.
منتظر جزييات در سفرنامه ات هستيم.
موفق باشيد.
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-25 ساعت 09:09)alisarshar نوشته: از زماني كه ويزا رو صادر ميكنن چقدر زمان داريم كه ايرانو ترك كنيم؟
دوست عزیز ابوظبی تاریخ اعتبار ویزا از دریافت ویزا می باشد به مدت 6 ماه
الهی به ما آن ده که آن به .