کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-04-24 ساعت 13:44)parastoo2011 نوشته:  سلام دوستان عزیز
یک سئوال داشتم ، من و همسرم هر دو چک خوردیم و 9 تا سئوال و رزومه مون را فرستادیم . اما باز 3 روز پیش یک نامه داشتیم از سفارت که با تاکید گفته بود لیست سفرهاتونو از 2000 به بعد بفرستید و همچنین اگر در طول این مدت از طریق دیگه ای اقدام به در خواست اقامت در جایی را کردد. در هر دو مورد ما پاسخمون نه است اما دلم به شور افتاده چون این سئوال توی 9 تا سئوال هم بود و ما گفتیم که تا حالا سفر نرفتیم .
آیا شک خاصی پیدا کردن . کسی تجربه ای داره ؟ ممنون میشم.

اگر تا به حال سفر خارجي و يا اقامت در جايي ديگر نداشته ايد، كه جاي نگراني نيست. دوباره بگوييد سفر نداشته ايد (حتي اگر با پاسپورت قبلي هم رفته باشيد بايد اعلام كنيد).
ضمن اينكه بد نبود آخرين سفرتون (سفر به تركيه براي مصاحبه) رو توي فرم 9 سوالي به عنوان سفر اخير اعلام مي كرديد.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: coming soon ، mml ، maaref ، tamanna ، najibi ، free_free
نكته مهم در مورد تاريخ اعتبار ويزا:
اگر دبي nmc رفته باشيد اعتبار مديكال يك ساله هست البته به شرطي كه مشكل حادي نداشته باشيد و اعتبار ويزا هم از روز صدور ويزا شش ماه حساب مي شه و به هيچ وجه بيشتر نميشه دوستاني كه مي خوان زمان بيشتري داشته باشند بعد از كلير شدن مي توانند ديرتر برن سفارت براي گرفتن ويزا البته آخرين زماني كه ميشه به سفارت براي گرفتن ويزا مراجعه كرد را حتما از طريق ايميل بپرسيد ولي خود سفارت توصيه مي كنه مه سريعتر اقدام كنيد ..البته ديرتر رفتن مزاياي افزايش زمان را دارد ولي اگر مشكلي كه چند وقت پيش نزديك بود سفارت ها تعطيل شوند اتفاق بيافته دردسر ساز ميشه به همه جوانب فكر كنيد و با توجه به شرايط براي زمان مراجعه به سفارت براي گرفتن ويزا اقدام كنيد
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: coming soon ، mml ، maaref ، amir53 ، tamanna ، najibi ، AmericanHamid ، naeiji1974 ، free_free ، mavarfan
(2011-04-24 ساعت 12:04)zohre61 نوشته:  يعني ميشه يروز ما كيس بالايي ها هم فرياد هوراااا مون بلند بشه اينجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

38000

بله بله چرا نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، Ehsan2011 ، maaref ، frozen mind ، aghdam ، tamanna ، najibi ، Sooshians ، free_free ، mml ، mavarfan
(2011-04-24 ساعت 00:14)mahmood_eng نوشته:  سلام
من هم 27 فروردين با ايران اير رفتم دبي يك شنبه هم با آقا امير و خانمشان ابوظبي رفتيم به من هم گفتن يك شنبه ولي خوشبختانه 5 شنبه به من ويزا دادن و شنبه صبح هم برگشتم به اميد كلير شدن دكتر محمودي و ساير منتظران

تبریک ................. تبریک

دوست عزیز مجددا" تبریک می گویم . امیدوارم بقیه مراحل را هم به خوبی پشت سر بگذارید .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: لیلا ج ، tamanna ، mahmood_eng ، coming soon ، maaref ، naeiji1974 ، free_free ، najibi
من 1 دسامبر مصاحبه داشتم به من برگه آبی دادند بعد از یک ماه و نیم شماره من توی سایت اعلام شد اما وقتی رفتم گفتند دوباره اثر انگشت بده و گفتند پرونده شما باز نشد و ما درخواست ادیشیونال ادمینیستریتیو پروسسس کردیم و دوباره شماره میزنیم . این یعنی چه ؟چکار کنم؟ آیا کسی تجربه اینرا دارد؟
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، free_free ، mml
از زماني كه ويزا رو صادر ميكنن چقدر زمان داريم كه ايرانو ترك كنيم؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، mml
به امید خدا همسرم میخواد یک شنبه بره ترکیه تا روز دوشنبه پاسمون رو ببره
فقط پاس هردو و برگه ابی میخواد؟؟(ما نقص مدرک نداشتیم)
پرواز های ایران ایر معمولا یکشنبه . چهار شنبه است
دوستانی که تجربه دارند ، فکر میکنید 2 شنبه بریم تا 4 شنبه ویزا میرسه دستمون؟؟
ممنون
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، javidk ، mml ، mavarfan
(2011-04-25 ساعت 09:56)mitr.p نوشته:  به امید خدا همسرم میخواد یک شنبه بره ترکیه تا روز دوشنبه پاسمون رو ببره
فقط پاس هردو و برگه ابی میخواد؟؟(ما نقص مدرک نداشتیم)
پرواز های ایران ایر معمولا یکشنبه . چهار شنبه است
دوستانی که تجربه دارند ، فکر میکنید 2 شنبه بریم تا 4 شنبه ویزا میرسه دستمون؟؟
ممنون

سلام
منم هفته پیش یکشنبه با ایران ایر رفتم و 4شنبه ویزامو گرفتم برگشتم.احتمل 90 درصد تا چهارشنبه ساعت 2 ویزاتون به دستتون میرسه نگران نباشید
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: لیلا ج ، mitr.p ، coming soon ، maaref ، najibi ، tamanna ، free_free ، mml ، DLT ، mavarfan ، Linspire
(2011-04-25 ساعت 09:09)alisarshar نوشته:  از زماني كه ويزا رو صادر ميكنن چقدر زمان داريم كه ايرانو ترك كنيم؟

معمولا 6 ماه بعد از تاریخ مدیکال فرصت برای خروج از کشور هست
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، najibi ، tamanna ، free_free ، mml
(2011-04-24 ساعت 12:04)zohre61 نوشته:  يعني ميشه يروز ما كيس بالايي ها هم فرياد هوراااا مون بلند بشه اينجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

38000

من كاملا اميدوام كه اينطور ميشه. انرژي هاتو ذخيره كن كه بتركونيم
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، najibi ، samadi2050 ، free_free ، DLT
واقعا اين آنكارا ديگه شاهكار كرده با اين كار جديدي كه ياد گرفتند.!
امروز باز هم آپديت كرده و فقط تاريخ رو عوض كردند بدون تغيير در كيس ها.
وقتي به سايت مراجعه مي كنيم ميبينيم آپديت شده و كلي خوشحال از اينكه ممكنه شماره ات اعلام شده باشه در حاليكه اگر كسي از ليست قبلي خبر نداشته باشه كلي براش حال گيري ميشه كه آپديت كرده و شماره اون فرد نيست!

دوران سخت و واقعا بي خودي هست. آفيسر به ما گفت يه پروسه خيلي خيلي خيلي ساده اداري هست و 1 تا 2 ماه طول ميكشه در حاليكه الان نزديك 3 ماه شده و هيچ خبري نيست. تمام برنامه هامون معلق مونده و هيچ كاري و برنامه ريزي نميشه كرد. بلاتكليف مونديم و فقط وقتمون داره تلف ميشه. Sad

دعا كنيد توي آپديت بعدي ما هم باشيم (البته دكتر محمودي از ابوظبي، Gadfly و ستاره DLT رو هم يادمون هست).
دوستان منم در کمال ناباوری به شما ها پیوستم. من نه کار داشتم نه سربازی رفته بودم. اومدم دیگه تو اکیپ شما Big Grin
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
دوستان عزيز
رشته تحصيلي يكي از پارامترهاي بسيار مهم و تعيين كننده در پروسه كليرنس است. اين يك مورد رو همه كساني كه اعلام نكرده اند لطفا در جدول تكميل كنند. اهميت بقيه موارد نظير شغل و سربازي و مسافرت و ... با توجه به نوع رشته كم و زياد ميشه.

به نظر من تعداد حروف اسم كمك زيادي در تحليل داده ها نمي كنه. دليلش هم اينه كه يك پايگاه داده ها وجود داره كه ميليون ها اسم توش هست و با اون چك ميشه. حالا ممكنه كسي حروف اسمش خيلي كوتاه باشه ولي مشابهت داشته باشه و برخوردهاي كاذب زيادي داشته باشه (False Hit) كه طبيعتا منجر به افزايش زمان خواهد شد. ربطي هم به مذهبي و غيره نداره (توي يكي از سايتها اخيرا مي خوندم كه نوشته بود جديدا حدود 7 ميليون اسم با پايه لاتين به اين ديتا بيس اضافه شده و مثال هم زده مثلا John Smith اسم خيلي عام هست و ممكنه بارها برخورد كاذب داشته باشه و يا Ali Mohammad).

دوست عزيز Ali-J
بهت تبريك ميگم بابت مصاحبه و اميدوارم هر چه زودتر كلير بشي. با توجه به اينكه كار و سربازي نداشته اي بهت اطمينان ميدم به راحتي اين دوره رو پشت سر مي گذاري.
منتظر جزييات در سفرنامه ات هستيم.

موفق باشيد.
تشکر کنندگان: لیلا ج ، WIKIMAN ، coming soon ، frozen mind ، Sooshians ، arshida ، tamanna ، najibi ، free_free ، drmahmoodi ، Linspire ، mml ، DLT ، maaref ، parastoo2011 ، mavarfan
(2011-04-25 ساعت 09:09)alisarshar نوشته:  از زماني كه ويزا رو صادر ميكنن چقدر زمان داريم كه ايرانو ترك كنيم؟

دوست عزیز ابوظبی تاریخ اعتبار ویزا از دریافت ویزا می باشد به مدت 6 ماه
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: satusa ، alisarshar ، coming soon ، tamanna ، najibi ، free_free ، mml ، maaref
(2011-04-24 ساعت 22:51)rashidi نوشته:  من 1 دسامبر مصاحبه داشتم به من برگه آبی دادند بعد از یک ماه و نیم شماره من توی سایت اعلام شد اما وقتی رفتم گفتند دوباره اثر انگشت بده و گفتند پرونده شما باز نشد و ما درخواست ادیشیونال ادمینیستریتیو پروسسس کردیم و دوباره شماره میزنیم . این یعنی چه ؟چکار کنم؟ آیا کسی تجربه اینرا دارد؟

سلام ما هم کلیرنس شدیم برگه ابی دادن وگفتن سایت را چک کنید ما نمی دانیم کدام قسمت را باید تو سایت برویم میشه من را راهنمایی کنید ممنون
تشکر کنندگان: free_free ، mml ، mehdi_behzadi ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان