موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-16 ساعت 01:33)negin65 نوشته: سلام
میخواستم بدونم از برنده های 2010 کسی واسه اشتباه تاریخ تولد رد شده یا نه؟؟ :-(
نگین عزیز من چند نفر رو میشناختم که تاریخ تولد را اشتباه وارد کرده بودند. شما میتونید پست های 2010 رو بخونید . با مکاتبه با kcc شما میتونید تاریخ تولدتون رو درست کنید و حتی یه عده هم روز مصاحبه این کار رو کردند . به هر حال شما باید ثابت کنید که این اشتباه عمدی نبوده و مطمئن باشید ازتون قبول میکنند. بگید در تبدیل کردن تاریخ اشتباه کردید
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من بحث های صفحات قبل را در خصوص روز مصاحبه و آفیسر و ... را الان خواندم و سئوالی برایم پیش آمد:
من اکثر سفرنامه ها را که قبلاً خواندم همه در این خصوص که مصاحبه اصلی بسیار کوتاه و ساده است و شامل چند تا سئوال مثل اینکه ، چیکاره ای و می خوای اونجا چیکار کنی و نهایتاً پر کردن مجدد فرم هایی که قبلاً پر کردیم و اینا بوده، حالا یعنی در این زمان کوتاه مصاحبه سئوالات دیگری هم پرسیده می شود؟ یا اصلاً با همین سئوالات چطوری میشه چیز خاصی را کشف کرد؟!!!
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به نظر میاد کیس هایی که احتیاج به کلیر دارن نه از کنسولگری که از سمت کی سی سی مشخص میشن
مدت زمان پردازش کیس هایی که کلیر احتیاج دارن هم بیشتر خواهد بود منظورم همون acceptable
متولدین دهه 50 تا 60 شانس بیشتری برای کلیر طولانی تر دارند
من با یکی از دوستانم که عضو سایت هست صحبت کردم با اینکه دوستم فرمهاش رو زودتر فرستاده بود اما هنوز ACCEPTABLE نگرفته
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-20 ساعت 20:28)Donkey chance نوشته: من بحث های صفحات قبل را در خصوص روز مصاحبه و آفیسر و ... را الان خواندم و سئوالی برایم پیش آمد:
من اکثر سفرنامه ها را که قبلاً خواندم همه در این خصوص که مصاحبه اصلی بسیار کوتاه و ساده است و شامل چند تا سئوال مثل اینکه ، چیکاره ای و می خوای اونجا چیکار کنی و نهایتاً پر کردن مجدد فرم هایی که قبلاً پر کردیم و اینا بوده، حالا یعنی در این زمان کوتاه مصاحبه سئوالات دیگری هم پرسیده می شود؟ یا اصلاً با همین سئوالات چطوری میشه چیز خاصی را کشف کرد؟!!!
سلام جناب Donkey Chance
بله مصاحبه ها بسیار ساده است و اصلا این حس به شما دست نمیده که زندگی شما به کلی بعد از اون تغییر می کنه...
سوالا تی که از شما پرسیده میشه بنابر تجربه ای که داشتم با توجه به اون دو تا فرم ارسالیه که سوالات رو در ذهن آفیسر ایجا د می کنه و حالا چند تا سوال پراکنده دیگه...
در واقع این فرم ها مثل رزومه است برای کارفرما که زمانی که کارفا مصاحبه رو اغاز می کنه با توجه به اون رزومه سوالات رو می پرسه و چند تا سوال دیگه...
یعنی تنها منبع همون دو تا فرمه ....
در همین حد...
موفق باشید
شماره کیس : 2011AS000000xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010 ,may19
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 26,2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep. 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 ,September 4
تاریخ مصاحبه: october 04, 2010
تاریخ دریافت ویزا:october 04,2010
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره منم کلیر شدم. البته من ویزای ازدواجی هستم ولی چون همیشه موضوعات لاتاری رو بررسی میکنم. دوست داشتم خبر کلیر شدنم رو اینجا بدم. بعداز 59 روز
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-22 ساعت 21:08)shamim نوشته: بالاخره منم کلیر شدم. البته من ویزای ازدواجی هستم ولی چون همیشه موضوعات لاتاری رو بررسی میکنم. دوست داشتم خبر کلیر شدنم رو اینجا بدم. بعداز 59 روز
مبارک باشه شمیم جان...
خیلی از شنیدنش خوشحال شدم
شماره کیس : 2011AS000000xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010 ,may19
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 26,2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep. 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 ,September 4
تاریخ مصاحبه: october 04, 2010
تاریخ دریافت ویزا:october 04,2010
رتبه:
-6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزيز من يه سوالي ديروز پرسيدم اما ظاهرا پاك شده در مورد اين صحبت علي عزيز كه گفتن
( 3- داشتن سابقه شغل دولتی مخصوصا ارگانهای خاص مثل نیروهای مسلح شهرداری استانداری انرژی اتمی و....
در مورد بند 3 – اصلا نیازی نیست بگید کار دولتی دارید . به خدا قسم اگه اینا عمرا بدونند شما شغلتون چی هست )
خوب آيا كسي كه كارش پيمانكاري هست در شركت دولتي و اسمش حتي تو كامپيوتر شركت نيست آيا بايد بگه شركت دولتي كار ميكنه يا خير ؟
كاشكي دلم رسوا بشه دريا بشه اين دو چشم پر آبم
روزي كه بختم باز بشه بي يار بشه اون كه اومد بخوابم
شهزاده روياي من شايد توي آن كس در خواب من آيد توي تو
از خواب شيرين نا گه پريدم او را نديدم ديگر كنارم به خدا
جانم رسيده از غصه بر لب هر روز و هر شب در انتظارم به خدا
رتبه:
-6
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-25 ساعت 16:42)saeed53 نوشته: (2010-10-25 ساعت 16:06)saki_h نوشته: (2010-10-25 ساعت 13:44)satusa نوشته: [quote='daryadelan' pid='82718' dateline='1287993355']
(2010-10-25 ساعت 12:25)daryadelan نوشته: سلام به دوستان عزيز من يه سوالي ديروز پرسيدم اما ظاهرا پاك شده در مورد اين صحبت علي عزيز كه گفتن
( 3- داشتن سابقه شغل دولتی مخصوصا ارگانهای خاص مثل نیروهای مسلح شهرداری استانداری انرژی اتمی و....
در مورد بند 3 – اصلا نیازی نیست بگید کار دولتی دارید . به خدا قسم اگه اینا عمرا بدونند شما شغلتون چی هست )
خوب آيا كسي كه كارش پيمانكاري هست در شركت دولتي و اسمش حتي تو كامپيوتر شركت نيست آيا بايد بگه شركت دولتي كار ميكنه يا خير ؟
كلير خوردن از ديد ما از هيچ قاعده و قانون خاصي تبعيت نميكنه و اينا همش حدس و گمان بر اساس موارد مشابه هست.
دوستاني از سال قبل بودن كه بدون شغل دولتي و سربازي و در عين حال دانشجو كلير خوردن و كساني هم بودن در روز آخر با سربازي 3 .پ ..ا بدون كلير ويزا گرفتن.
بنابراين لزومي نداره از ترس كلير خوردن اقدام به دروغگويي، كتمان حقايق و پيچيده تر كردن كار كرد.
[/شما موردي را مي توانيد نام ببريد كه در سپاه بوده و كلير نخورده باشه
من سپاه بودم و كلير خوردم .!!!
ببینید دوستان به نظر من اصلا همچین مطلبی رو عنوان نکنید .
بحث دروغ گفتن نیست ولی در صورت مطرح کردن این شغل حتما یه کلیر طولانی و شاید مثل شرایط من یا علی بدون بازگشت داشته باشین و از ویزا جا بمونید
به هر حال بعد از عوض شدن ریاست و اعضا اذاره اقامت امریکا یسر ی اتفاقات افتاده و حتی من شنیدن در مورد اقامت کانادا هم به سربازای س پ ا ه ایراد گرفته و number اونا هم به تعویق افتاده
در هر صورت مطالبی رو که علی گفته به شدت جدی بگیرین ولی سعی کننین دروغ نگین
به نظر من گفتن این که پیمانکار شرکت دولتی بودین تبعات زیادی داره
saeed53 عزيز پس شما هم صحبت علي آقا رو تاييد ميكنه و نبايد بگيم كه كارمند پيمانكار يا كلا كارمند دولت هستيم درسته ؟
كاشكي دلم رسوا بشه دريا بشه اين دو چشم پر آبم
روزي كه بختم باز بشه بي يار بشه اون كه اومد بخوابم
شهزاده روياي من شايد توي آن كس در خواب من آيد توي تو
از خواب شيرين نا گه پريدم او را نديدم ديگر كنارم به خدا
جانم رسيده از غصه بر لب هر روز و هر شب در انتظارم به خدا
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
باید پارو نزد وا داد , باید دل رو به دریا داد
باید باور کنی هیچ چاره ای نیست
اونه فرمانروا دل کاره ای نیست
برو با اون به هر جا اون دلش خواست
به هر جا برد بدون ساحل همون جاست
امیدوارم با خوندن این شعر نگاهتان به کلیرنس عوض بشه.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .