موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-25 ساعت 21:25)rayan.s نوشته: باید پارو نزد وا داد , باید دل رو به دریا داد
باید باور کنی هیچ چاره ای نیست
اونه فرمانروا دل کاره ای نیست
برو با اون به هر جا اون دلش خواست
به هر جا برد بدون ساحل همون جاست
امیدوارم با خوندن این شعر نگاهتان به کلیرنس عوض بشه.
سلام دوست عزیز
درسته کاملا. من اصلا پشیمون نیستم که حقیقت رو گفتم. شاید سادگی کرده باشم اما من کلا ادم ساده ای هستم و اعتقاد دارم که کج ترین راه، راه راسته. البته این هم یک مثل ترکی هستش و منظورش اینه که میانبرترین راه، همون راهیه که مستقیمه. من راستش رو گفتم و امیدوارم اونها هم این صداقت من رو درک کنند. این شیوه من در زندگیه و راضی نیستم به خاطر هیچ چیزی سبک و فلسفه زندگیم رو نفی کنم. از خدا هم می خوام که هر چی صلاحه همون رو پیش بیاره. من کاری نکردم که بخوام قایمش کنم. متن شما هم که دیگه تَمَّت گذاشت به همه این بحث ها. مرسی
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-26 ساعت 00:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-26 ساعت 00:14 توسط rayan.s.)
دوستان گرامی؛ سه شنبه زمان مصاحبه USER عزیز می باشد برای جبران خوبیاش که بی ادعا کمکمون کرده و کاملترین و دقیق ترین جوابها رو به سوالاتمان داده براش دعا می کنیم تا بی درد سر ویزاش رو بگیره.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوستان عزیز! دعای شما واقعا جواب داد! چون بدون هیــــــچ سوال اضافه ای مصاحبه ما تمام شد! کلا دو تا سوال ازمون پرسیدند! کجا و چه کاری انجام میدین! همین! در مقایسه با دیگر مصاحبه شوندگان، ما کیس خیــــلی سرراستی بودیم!
فری فری جدول رو آپدیت کن! کانتر من از امروز شروع شد! برگه آبی رنگ و فرم 9 سوالی برای هر دوی ما: من و همسرم.
البته آفیسر آخر مصاحبه به ما گفت که اطلاعات فایل شما کامل است و هیچ مشکلی نداره !
فعلا
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
خوب برای اینکه در این تاپیک ثبت بشه: کلیرنس من هم از همین امروز 26 اکتبر شروع شد و من رفتم تو صف منتظران!
موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
به به user عزیز
آقا تبریک،
هم به شما و هم همسرتون
خیلی خوشحال شدم
کیک منو یادت نره نگه داری واسم
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
user عزیز تبریک فراوان به شما و همسر گرامیتان برای مصاحبه ی خوبی که داشتید،انشاا.. به همین زودی اعلام کنند که ویزاتون صادر شده.نگفتید از گرز رستم استفاده کردید یا نه؟
یک درخواست از دوستانی که سفرنامه شان را می نویسند:لطفا اگه اشتباهی در ثبت نام و فرم هاتون داشتید حتما در سفرنامه تان به آن اشاره بکنید چون کمکی است برای برنده های 2011 که در آینده مصاحبه دارند و ممکنه اشتباهی مشابه داشته باشند.خیلی به کم شدن استرس شان در روز مصاحبه کمک می کنه.همینطور برای برندگان سالهای بعد.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-26 ساعت 17:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-26 ساعت 17:17 توسط b!ta.)
بسیار زیبا و جالب نوشتید،اما قرار نبود خدایی ناکرده شما سهراب باشید،به آفیسر می گفتید:
بدو گفت کای ترک خونخواره مرد /////// از ایران سپه جنگ با تو که کرد
بهتره شاهنامه را مدرن کنیم و پایان داستان رستم و سهراب را به خوبی و خوشی عوض کنیم،اما به نظرم همان کاوه و ضحاک بهتره و به داستان شما می خوره،با کامل بودن فرم ها آفیسر ماردوش را حریف شدید.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
دوستان برنده لاتاری و مهاجر غیر لاتاری !
جهت اطلاع، حدود سه هفته بعد از مصاحبه کلیر شدم و الان هم پاس محتوی ویزا رو از مامور یو پی اس تحویل گرفتم. کل پروسه از زمان مصاحبه تا دریافت ویزا یک ماه شد.
امیدوارم همه شما که منتظرید به زودی این لحظه خوش دریافت پاس و ویزا رو تجربه کنید.
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
این UPS هم نگرانی منتظران رو بیشتر می کنه!
الان توی لابی هتل چند نفری قبض به دست منتظر پیک UPS هستند. UPS هم فقز به شحص پاسپورت رو تحویل میده! (البته من نمیدونم با چه مدرکی) و منتظران باید همینطور منتظر بمونند توی هتل و هیچ کاری نمی تونند بکنند. (بیرون رفتن/خرید/گردش)
یک خانمی هم همه اش نگرانه که نکنه قبل از پروازش پاسپورت رو دریافت نکنه. و گله می کرد از آژانس هایی که از این نگرانی (سوء)استفاده می کنند. ایشون شمارو که وارد می کنه توی سایت، اطلاعاتی دریافت نمی کنه و این نگرانش کرده!
satusaی عزیز رتبه رو نگه دار که من قصد دارم به همین زودی برگردم آنکارا! (ایکن چشمک)
به امید زود کلیر شدن منتظران !
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-27 ساعت 13:52)hasti_banoo نوشته: دوستان برنده لاتاری و مهاجر غیر لاتاری !
جهت اطلاع، حدود سه هفته بعد از مصاحبه کلیر شدم و الان هم پاس محتوی ویزا رو از مامور یو پی اس تحویل گرفتم. کل پروسه از زمان مصاحبه تا دریافت ویزا یک ماه شد.
امیدوارم همه شما که منتظرید به زودی این لحظه خوش دریافت پاس و ویزا رو تجربه کنید.
هستی بانوی عزیز تبریک میگم..انشاالله که همیشه موفق و شاد باشید.
امیدوارم که دوستان 2011 هم همشون هر چه زودتر و به خوبی و خوشی ویزاشونا بگیرن تا یه نفس راحتی بکشن.انشاالله
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.