کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-06-07 ساعت 12:32)shiva_h نوشته:  دوووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
آماده ی یه کف و هورای بلند باشیددددددددددددددددددددددددددددد
من امروز مصاحبه داشتم و یک ضرب ویزا گرفتم
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام تبریک میگم ههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووررررررررررررررا
خیلی خوشحال شدم
تشکر کنندگان: REZA1390 ، gadfly ، najibi ، 1979SAM ، aghdam ، ramin_ad ، آرتين ، maaref ، California ، free_free
(2011-06-07 ساعت 13:11)free_free نوشته:  
(2011-06-07 ساعت 12:32)shiva_h نوشته:  دوووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
آماده ی یه کف و هورای بلند باشیددددددددددددددددددددددددددددد
من امروز مصاحبه داشتم و یک ضرب ویزا گرفتم
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

شیوا جان تبریک میگم ویزای یکضربتو....

امیدوارم که شیرینی این لحظه نصیب بقیه دوستان هم بشه.SmileSmile

به افتخار شـــــــــــــــــــیوا:

هــــــــــــــــــــورا
هــــــــــــــــــــورا
هــــــــــــــــــــورا

ممنونم...واقعا امیدوام بقیه هم این لحظه نصیبشون بشه....عالی بود....انقدر نیشم باز بود همه فهمیدنBig Grin
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: najibi ، gadfly ، فردين ، alirezagh ، REZA1390 ، aghdam ، zohreh36 ، mml ، ramin_ad ، elena ، آرتين ، Goodie ، DLT ، maaref ، California ، free_free ، javidk ، success ، lale ، satusa ، farzad.s
با عرض تبریک خدمت بچه های کلیرشده

دوستان بنظر شما هم داشتن اسپانسر در مدت زمان کلیر تاثیرگذار است یا خیر؟ کلیر ایرانی ها همین جوریش بدون ساز.... حالا حساب کنید اینا بخواهند یک لینک ارتباطی بین برنده در دیار دشمن و یک فرد امریکایی را ته توشو را در بیارند!! این کیه که با اینا تو ایران ارتباط داره؟ حساب و مالیات طرف را بررسی کنند!! زندگی اسپانسر را چک کنند!! ...

بعضی وقت ها میگم نکنه اشتباه کردیم اسپانسر معرفی کردیم!!! می گذاشتیم فقط پدر و اجداد ما را تو ایران بررسی می کردند!!! آش نخورده و دهن سوخته نشود!!! هیچ کاری، خلافی ( فقط رانندگی در حد کم!!!!!) نکردیم، الکی گیر کنیم!!

آبروی خودمون هم گذاشتیم وسط و رو زدیم به اسپانسر و طرف کل زندگیش را روی کاغذ پرینت گرفت داد دستمان و سفارش که این فرم ها دست کسی نیفته و .... اینم از اسپانسر فوق قوی که ارائه دادیم. از اینطرف هم خودمون منتظر!!! شرمنده اسپانسر نشیم یه وقت!!! خدا کند بشود به یک طریقی مکاتبه کنیم یا حضوری برویم اصل مدارک اسپانسر را بگیریم و پس بدهیم اگر خدایی نکرده ویزا ....!!

بنظرم یک فرد دیپلم (بعنوان حداقل مدرک تحصیلی)، با یک پرینت بانکی در ایران و سربازی معاف یا خرید خدمتی، بهترین گزینه برای لاتاری است!! فعلاً که مهندسین و پزشک ها منتظر نتیجه بیش از 20 تا 25 سال تحصیل و زحمت خودشون در پروسه کلیر هستند!!

ایمیل هم نمی توانیم بزنیم سفارت، چون جواب همیشگی که ما هیچ کاره ایم!!!

فری فری عزیز هم قرار شد چون دوستان استقبال کردند یک ستون اضافه بکند که چه کسانی اسپانسر داشتند و کیا نداشتند که متوجه بشویم داشتن اسپانسر چقدر مهم است و در مدت کلیر افراد چقدر تاثیر گذار، اما خوب تا حالا این زحمت را قبول نکردند!!!!!

به هر صورت ما که اسپانسر داشتیم آنهم از لحاظ مالی قوی، یا ویزا می گیریم یا نه، ویزا که هیچ، آبرویمان هم جلوی اسپانسر می رود و جز شرمندگی چیزی برایمان نمی ماند!!

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: Linspire ، gadfly ، maaref ، frozen mind ، drmahmoodi ، California ، sepinod ، aghdam ، satusa ، parastoo2011 ، mml
sorooshi جان هنوز فرصت زیادی تا پایان سپتامبر مونده شما هنوز 2 ماه 3 ماه رو طی نکردی که اینجوری زجه میزنی ادم دلش کباب میشه
نگران نباش
کلیر هم میشی و ویزا برای پدر و مادر رو هم میگیری
تو اینجوری زجه بزنی بچه های کیس بالایی چی بگن ؟؟ انشالله به زودی کلیرتان هم میاد ........
یکمی صبر داشته باش
تشکر کنندگان: gadfly ، sorooshii ، maaref ، frozen mind ، im-i ، drmahmoodi ، HOMAYON53 ، California ، sepinod ، Sooshians ، najibi ، free_free ، آرتين ، satusa ، farzad.s ، silia ، mml
دوستان عزیز منتظرالکلیر سلام

امروز بالاخره حوصله ام سر رفت و بعد از 140 روز یک ایمیل به سفارت زدم . برای اینکه همون جواب تکراری بقیه سفارتها رو به من ندهند جوابهای سفارتهای دیگه رو توی ایمیلم چپوندم Big Grin و ازشون تقاضا کردم یه نامه یادآور برای پرونده ما به هرکی که مربوطه بفرستند . جوابی که دادند جالب بود و اون اینه که قبل از اینکه من هم از اونها درخواست کنم اونها خودشون ایمیل یادآوری رو فرستاده بودند ولی گفته متاسفانه همچنان باید منتظر باشیم . این کلمه «متاسفانه» اش منو کشته Tongue

سماق مکیدن همچنان خوش بگذره TongueSmile
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
تشکر کنندگان: Goodie ، drmahmoodi ، Linspire ، frozen mind ، nastaran86 ، California ، sepinod ، Sooshians ، najibi ، free_free ، im-i ، lale ، satusa ، farzad.s ، parastoo2011 ، mml
(2011-06-08 ساعت 15:59)gadfly نوشته:  دوستان عزیز منتظرالکلیر سلام

امروز بالاخره حوصله ام سر رفت و بعد از 140 روز یک ایمیل به سفارت زدم . برای اینکه همون جواب تکراری بقیه سفارتها رو به من ندهند جوابهای سفارتهای دیگه رو توی ایمیلم چپوندم Big Grin و ازشون تقاضا کردم یه نامه یادآور برای پرونده ما به هرکی که مربوطه بفرستند . جوابی که دادند جالب بود و اون اینه که قبل از اینکه من هم از اونها درخواست کنم اونها خودشون ایمیل یادآوری رو فرستاده بودند ولی گفته متاسفانه همچنان باید منتظر باشیم . این کلمه «متاسفانه» اش منو کشته Tongue

دوست همدرد و عزیزم متن این نامه که به سفارت زدی رو میدی ما هم یه پکی بزنیم شاید یه ایده ایی ازش گرفتیم یه ایمیل به سفارت زدیم و .... خدا رو چه دیدی؟

در غم ما روز ها بیگاه شد *********** روز ها با سوز ها همراه شد

چون کلیر را جواب نی داده اند *********** از نفیرم مرد و زن نالیده اند
Big Grin
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: sepinod ، gadfly ، drmahmoodi ، najibi ، free_free ، lale ، satusa ، parastoo2011 ، mml
سلام دوستان
ما هم بالاخره از مصاحبه برگشتیم و حاصل مصاحبه رو میخوام به عرضتون برسونم خصوصا free free عزیز جهت درج در جدول :

خانم بنده موفق به اخذ ویزا یکضرب شدند پس :

هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

بنده هم کلیرنس خوردم پس :

هی وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: California ، WIKIMAN ، gadfly ، alirezagh ، Linspire ، drmahmoodi ، Sooshians ، sepinod ، najibi ، free_free ، hanok ، Goodie ، im-i ، mgy ، aghdam ، HOMAYON53 ، Ashkan78 ، frozen mind ، javidk ، sare ، clear ، success ، lale ، satusa ، farzad.s ، parastoo2011 ، silia ، mml
(2011-06-08 ساعت 19:12)coming soon نوشته:  سلام دوستان
ما هم بالاخره از مصاحبه برگشتیم و حاصل مصاحبه رو میخوام به عرضتون برسونم خصوصا free free عزیز جهت درج در جدول :

خانم بنده موفق به اخذ ویزا یکضرب شدند پس :

هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

بنده هم کلیرنس خوردم پس :

هی وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای

آقا تبریک انشالله خبر کلیر شما هم به زودی بیاد
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: gadfly ، coming soon ، najibi ، free_free ، HOMAYON53 ، javidk ، parastoo2011
(2011-06-08 ساعت 15:59)gadfly نوشته:  دوستان عزیز منتظرالکلیر سلام

. جوابی که دادند جالب بود و اون اینه که قبل از اینکه من هم از اونها درخواست کنم اونها خودشون ایمیل یادآوری رو فرستاده بودند ولی گفته متاسفانه همچنان باید منتظر باشیم . این کلمه «متاسفانه» اش منو کشته Tongue

دكتر جان خسته نباشي :
پس ابوظبي كلي كلاس گذاشته چون
آخر نامه من نوشتند:
We appreciate your patience in this matter.
راستي دانمارك سماق پيدا ميشه؟!
شيريني دانماركي چطور
امروز رسما 7 ماه از مصاحبه ماگذشته (جهت ياداوري) !!!!

شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان: gadfly ، coming soon ، Sooshians ، najibi ، California ، Goodie ، javidk ، lale ، free_free ، satusa ، farzad.s ، parastoo2011 ، mml
واقعا ؟؟؟ دکترهای عزیز اگه یه بار دیگه برگردید به گذشته دکتر میشید؟؟...؟؟ Wink
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، Goodie ، drmahmoodi ، Linspire ، sepinod ، aghdam ، HOMAYON53 ، California ، farzad.s ، parastoo2011 ، mml
دوستان امشب شب آرزوهاس، اگر اعتقاد دارید به این شب دعا کنید همه بچه های منتظر رو .. مخصوصا اونایی که خیلی وقت هستش که چشم به راهند و اونایی که تو آنکارا و دبی منتظرند ... .

[عکس: angel19.gif][عکس: angel19.gif][عکس: angel19.gif]
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: sepinod ، javidk ، aghdam ، drmahmoodi ، Linspire ، coming soon ، gadfly ، gladiator ، HOMAYON53 ، im-i ، farzad-it ، California ، alirezagh ، lale ، free_free ، najibi ، satusa ، farzad.s ، parastoo2011 ، mml
(2011-06-03 ساعت 19:16)boshra نوشته:  [quote='sare' pid='111567' dateline='1306996661']
[quote='boshra' pid='111482' dateline='1306924774']
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر ما هم اوممممممممممممممممممممد

Dear Mahmoud ,
مرسیییییییییی
من تو اوهایو ایشالا بهت شیرینی میدم :دی

سلام ، تو اوهايو ؟
دست شما درد نكنه ديگه ، حالا ما بخاطر يه شيريني بيايم تا اوهايو
لااقل يه جاي با صفائي مثل هاوائي بود دلم نمي سوخت ،
سيلي نقد ، به از حلواي نسيه ، به آقا محمود بگين خشكه خودم ازشون شيريني مي گيرم Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: drmahmoodi ، HOMAYON53 ، free_free ، najibi ، mml
بابا چه دل بزرگي دارين Sad من بعد از 36 روز واقعا ديگه کم آوردم و حسابي کلافه شدم Sad ولي دوستان 150 60 روزه و بعضا نميدونم 200 روزه و اينا چه دلي دارن Sad
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: Linspire ، gadfly ، sepinod ، drmahmoodi ، farzad-it ، California ، zohre61 ، Goodie ، lale ، coming soon ، free_free ، najibi ، satusa ، mml
خداييش مي خوام يك چيزي بگم. آي من چه هرسي مي خورم وقتي مي بينم كليرنس اين دكترا اينقدر طول مي كشه ولي طرف اين آفريقايي كه سوادشون در حد بابا انار داد هست يك ضرب ويزا مي گيرن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: sare ، gadfly ، drmahmoodi ، farzad-it ، California ، zohre61 ، Goodie ، lale ، coming soon ، WIKIMAN ، free_free ، najibi ، satusa ، farzad.s ، parastoo2011 ، mml
هوراااااااااااااااااااااااااااااا
بچه هااااااااااا من به آرزوم رسیدم امشب .
مرســـــــــــــــــــــــــــــی خدا مرســــــــــــــــــــــــــي

ایمیلم رو جواب دادند و گفت ویزای لعنتییییییی حاضر شدههههههه
مرسی از همه . مرسی که دعا کردید برامممممم

ایشالله که همتون زودتر کلیرنستون بیااااااااد

* من نه سربازی رفته بودم. نه کار داشتم .
* رشته ام برق بود. (دانشجوی لیسانس)
* اسمم عربی بود.
* بعد از ۴۷ روز با ایمیل فهمیدم که کلیر شدم.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان