کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
تتبریییییییییییک حسابی‌ به همه کلیر شده ها

من از ابوظبی رفته‌ها یه سوأل دارم :بعد از ۲۲ روز تو سایت که میزنم شمارمو میگه:شمارت پیدا نمی‌شه

این طبیعیه یا باید پی‌ گیر شم

Case number not found
No information about the application number which you have been entered, click on the link below to try again. If you want more help in identifying the status of your case, please send us an e-mail or fax indicated below; please put your case number of the application at subject line
تشکر کنندگان: free_free ، REZA1390 ، mml
علي جان تبريك مي گم خيلي خوشحال شدم.. انشالله ساير منتظران هم بزودي كلير بشن
(2011-06-09 ساعت 18:22)WIKIMAN نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااا
بچه هااااااااااا من به آرزوم رسیدم امشب .
مرســـــــــــــــــــــــــــــی خدا مرســــــــــــــــــــــــــي

ایمیلم رو جواب دادند و گفت ویزای لعنتییییییی حاضر شدههههههه
مرسی از همه . مرسی که دعا کردید برامممممم

ایشالله که همتون زودتر کلیرنستون بیااااااااد

* من نه سربازی رفته بودم. نه کار داشتم .
* رشته ام برق بود. (دانشجوی لیسانس)
* اسمم عربی بود.
* بعد از ۴۷ روز با ایمیل فهمیدم که کلیر شدم.

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: najibi ، WIKIMAN ، coming soon ، tamanna ، parastoo2011 ، free_free ، REZA1390 ، mml
(2011-06-10 ساعت 12:47)mazyar نوشته:  تتبریییییییییییک حسابی‌ به همه کلیر شده ها

من از ابوظبی رفته‌ها یه سوأل دارم :بعد از ۲۲ روز تو سایت که میزنم شمارمو میگه:شمارت پیدا نمی‌شه

Case number not found
No information about the application number which you have been entered, click on the link below to try again. If you want more help in identifying the status of your case, please send us an e-mail or fax indicated below; please put your case number of the application at subject line

دوست عزیز من دقیقا از 3 روز بعد از کلیرنسی که خوردم به همون آدرسی که در برگه آبی بهم دادن به سایت رفتم و چک کردم اسم من کیس نامبر ووضعیت کیسم در سایت موجود بود شاید شما شمارتون رو اشتباه وارد میکنید . شما فقط باید کیس نامبر خودتون رو بدون صفر ها و 01 یا 02 در انتها که مربوط به همراهان برنده شده شما هستن وارد کنید .مثلا اگه کیس شما AS201100023701 01 بود شما باید اینرو وارد کنید : AS201123701
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، im-i ، drmahmoodi ، فردين ، nastaran86 ، GHANARI ، tamanna ، REZA1390 ، mml
(2011-06-10 ساعت 12:47)mazyar نوشته:  تتبریییییییییییک حسابی‌ به همه کلیر شده ها

دوست عزیز درود برشما اصلا" جای نگرانی ندارد برای کیس من هم تا دوسه ماه همین پیغام را می داد و ظاهرا" بعضی مواقع در وارد کردن اطلاعات در سایت تنبلی می کنند. ولی اگر پروسه کامل شود مطمئن باشید بلافاصله به Ready تغییر پیدا کرد. جهت اطلاع روزی که وضعیت من در سایت از این وضعیت به Application in Processing چون آمادگی نداشتم فکر کردم Ready شده نزدیک بود سکته کنم ولی بعد از چند لحظه و دقت در متن دیدم باید همچنان منتظر بمانم

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، frozen mind ، drmahmoodi ، Linspire ، فردين ، free_free ، REZA1390 ، mml
دوستان سایت امروز آپدیت نکرد اگر من دوشنبه با پرینت ایمیلم برم بهم ویزا میدن و اجازه می دن برم داخل سفارت ؟
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، REZA1390 ، mml ، najibi
(2011-06-10 ساعت 22:23)WIKIMAN نوشته:  دوستان سایت امروز آپدیت نکرد اگر من دوشنبه با پرینت ایمیلم برم بهم ویزا میدن و اجازه می دن برم داخل سفارت ؟

علی جان! من هم از طریق ایمیل پی به کلییر شدنم بردم و صبحش سفارت بودم و مدارکم رو تحویل دادم و مشکلی نبود.(4شنبه ظهر تو ایران متوجه شدم 5 شنبه صبح مدارک رو تحویل سفارت دادم و هیچ وقتم کیسم تو سایت اعلام نشد) موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، فردين ، im-i ، nastaran86 ، najibi ، sepinod ، coming soon ، farzad.s ، parastoo2011 ، free_free ، REZA1390 ، mml
یا الله ؛ یا الله ؛ کسی بدون چادر نباشه ، ما هم با اجازه صاب خونه اومدیم تو این تاپیک.
دیروز مث بچه آدم رفتیم و با یه بلگه آبی (برگه آبی) برگشتیم. اون داشمون فقط گفت از یه ماه دیگه جمعه ها سایتو چک کن. از فرم 9 سوالی هم خبری نبود. حالا یکی لطف کنه بگه ما غیر از انتظار کار دیگه ای هم باس بکنیم یا نه. زت زیاد
تشکر کنندگان: Linspire ، nastaran86 ، WIKIMAN ، najibi ، aghdam ، naeiji1974 ، coming soon ، farzad.s ، gadfly ، parastoo2011 ، farzad-it ، free_free ، mml
سلام.
من یه سوال داشتم.
اگر کسی "سید" باشه ولی اسمش عربی نباشه، آیا این هم باعث تاخیر در کلیرنسش میشه؟
مرسی. اگر کسی جواب بده ممنون میشم.
تشکر کنندگان: free_free ، REZA1390 ، mml
(2011-06-11 ساعت 02:50)soniarazmi نوشته:  سلام.
بچه ها من یه سوال داشتم.
اگر کسی "سید" باشه ولی اسمش عربی نباشه، آیا این هم باعث تاخیر در کلیرنسش میشه؟
مرسی. اگر کسی جواب بده ممنون میشم.

دوست عزیز کلیرینس مراحل خیلی زیادی داره که یکی از آنها چک کردن نام ونام خانوادگی است خیلی ها با پیشوند نام سید بدون دریافت کلیرینس یه ضرب ویزاشون رو گرفتن . سایر گزینه ها مثل کارمند دولت ،رشته تحصیلی ، محل خدمت نظام وظیفه ، مسافرتهای خارجی ، سن متقاضی ،جنسیت (مونث یا مذکر ) بودن و..... موثر است ولی هرچه اسم خاص باشد فکر کنم زودتر جواب بدهند.

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: najibi ، nastaran86 ، coming soon ، farzad.s ، tamanna ، gadfly ، soniarazmi ، free_free ، REZA1390 ، mml
WIKIMAN عزيز منم خروج از برزخ کليرنس و ورود به دنياي بدون استرس رو بعت تبريک ميگم. آقا دست راستت روي سر من و ديگر منتظران Smile اميدوارم همه ما يه روزي يه هوراي بلند بکشيم Smile
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، tamanna ، gadfly ، najibi ، free_free ، REZA1390 ، silia ، mml
(2011-06-10 ساعت 14:27)coming soon نوشته:  
(2011-06-10 ساعت 12:47)mazyar نوشته:  من از ابوظبی رفته‌ها یه سوأل دارم :بعد از ۲۲ روز تو سایت که میزنم شمارمو میگه:شمارت پیدا نمی‌شه
دوست عزیز من دقیقا از 3 روز بعد از کلیرنسی که خوردم به همون آدرسی که در برگه آبی بهم دادن به سایت رفتم و چک کردم اسم من کیس نامبر ووضعیت کیسم در سایت موجود بود شاید شما شمارتون رو اشتباه وارد میکنید . شما فقط باید کیس نامبر خودتون رو بدون صفر ها و 01 یا 02 در انتها که مربوط به همراهان برنده شده شما هستن وارد کنید .مثلا اگه کیس شما AS201100023701 01 بود شما باید اینرو وارد کنید : AS201123701
من دوشنبه هفته قبل مصاحبه داشتم و از چهارشنبه كيسم رو توي سايت چك ميكردم كه همش ميزد not found ولي با خوندن كامنت coming soon كه شماره رو بايد بدون 01 و 02 زد شماره كيسم رو بدون 01 ( چون برنده اصلي خودمم ) چك كردم كه ديدم جلوي كيسم اسمم و اينكه در حال پروسس هست اعلام گرديد فقط يك اصلاح در كامنت coming soon :
شماره كيس نامبر ما در هنگام قبولي مثلا اينه : 2011AS00023701 وقتي كليرنس ميخوريم در بالاي برگه آبي شماره اي كه ثبت ميشه بدين صورت ميباشد: 2011AS23701 01 براي برنده اصلي و 2011AS23701 02 براي همراه
كه براي چك كردن وضعيتمون من با 01 آخرش ميزدم كه ميگفت پيدا نميشه ولي وقتي بدون 01 زدم اسمم رو نمايش داد.
حالا دوستان با تجربه جواب سئوالم رو بدهند.
اگر فرض برنده و همسرشون هر دو كليرنس بخورند چطور متوجه ميشوند كه ويزاي هردوشون آماده شده.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: coming soon ، gadfly ، free_free ، mml ، najibi
(2011-06-11 ساعت 09:06)naeiji1974 نوشته:  
(2011-06-10 ساعت 12:47)mazyar نوشته:  من از ابوظبی رفته‌ها یه سوأل دارم :بعد از ۲۲ روز تو سایت که میزنم شمارمو میگه:شمارت پیدا نمی‌شه
من دوشنبه هفته قبل مصاحبه داشتم و از چهارشنبه كيسم رو توي سايت چك ميكردم كه همش ميزد not found ولي با خوندن كامنت coming soon كه شماره رو بايد بدون 01 و 02 زد شماره كيسم رو بدون 01 ( چون برنده اصلي خودمم ) چك كردم كه ديدم جلوي كيسم اسمم و اينكه در حال پروسس هست اعلام گرديد فقط يك اصلاح در كامنت coming soon :
شماره كيس نامبر ما در هنگام قبولي مثلا اينه : 2011AS00023701 وقتي كليرنس ميخوريم در بالاي برگه آبي شماره اي كه ثبت ميشه بدين صورت ميباشد: 2011AS23701 01 براي برنده اصلي و 2011AS23701 02 براي همراه
كه براي چك كردن وضعيتمون من با 01 آخرش ميزدم كه ميگفت پيدا نميشه ولي وقتي بدون 01 زدم اسمم رو نمايش داد.
اگر فرض برنده و همسرشون هر دو كليرنس بخورند چطور متوجه ميشوند كه ويزاي هردوشون آماده شده.

سلام بر دوست عزیز

ابوظبی بر خلاف آنکارا، دیگه ستاره نداره که نشون بدهد ویزای یکی آماده شده و ستاره یعنی از همراهان هنوز کلیر نشدند. ابوظبی وقتی می زند ready یعنی همه ویزاشون آماده است و تشریف بیاورند!

در خصوص 01 و 02 ، به ما یک برگه آبی بیشتر ندادند که آنهم فقط 01 بود. خود آفیسر هم زیر کیس نامبر ، بالا سمت راست و زیر سایت با خودکار خط کشیده بود که نشان بدهد ... . اصولاً کیس نامبری که ختم به عدد 02 در برگه آبی باشه نداریم. فقط یک 01 می دهند که مربوط به برنده اصلی است.

البته اینکه برنده اصلی خانم باشد و برگه آبی مخصوص ایشان و عدد 02 ختم بشود را راسیتش نمی دانم!)
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: coming soon ، im-i ، gadfly ، najibi ، free_free ، mml
(2011-06-11 ساعت 00:33)obama نوشته:  یا الله ؛ یا الله ؛ کسی بدون چادر نباشه ، ما هم با اجازه صاب خونه اومدیم تو این تاپیک.
دیروز مث بچه آدم رفتیم و با یه بلگه آبی (برگه آبی) برگشتیم. اون داشمون فقط گفت از یه ماه دیگه جمعه ها سایتو چک کن. از فرم 9 سوالی هم خبری نبود. حالا یکی لطف کنه بگه ما غیر از انتظار کار دیگه ای هم باس بکنیم یا نه. زت زیاد
کوچیک هر چی بچه پا خط هم هستیم !! نه داش ، فقط دعا کن ، ضمنا با این روحیه و ادبیات یه جا طرفای هارلم بیگیر
کرتیم

تشکر کنندگان: gadfly ، parastoo2011 ، najibi ، free_free ، obama ، mml ، shahriar2002
(2011-06-11 ساعت 09:36)sorooshii نوشته:  
(2011-06-11 ساعت 09:06)naeiji1974 نوشته:  

سلام بر دوست عزیز

ابوظبی بر خلاف آنکارا، دیگه ستاره نداره که نشون بدهد ویزای یکی آماده شده و ستاره یعنی از همراهان هنوز کلیر نشدند. ابوظبی وقتی می زند ready یعنی همه ویزاشون آماده است و تشریف بیاورند!

در خصوص 01 و 02 ، به ما یک برگه آبی بیشتر ندادند که آنهم فقط 01 بود. خود آفیسر هم زیر کیس نامبر ، بالا سمت راست و زیر سایت با خودکار خط کشیده بود که نشان بدهد ... . اصولاً کیس نامبری که ختم به عدد 02 در برگه آبی باشه نداریم. فقط یک 01 می دهند که مربوط به برنده اصلی است.

البته اینکه برنده اصلی خانم باشد و برگه آبی مخصوص ایشان و عدد 02 ختم بشود را راسیتش نمی دانم!)

با سلام ،والله ما که ابوظبی بودیم روز مصاحبه فقط یه برگه آبی به اسم همسرم که برنده اصلی بود دادندو به من برگه ای ندادند اما یادم نیست که ته کیس نامبر عدد01 بود یا نه،و وقتی 2هفته بعد از مصاحبه در سایت که زد ready وقتی برای اخذ ویزا رفتیم ویزای همسرم را دادند اما به من یه برگه آبی دادند که ته کیس نامبر هم عدد02 بود.(بنابراین وقتی در سایت زد که کلیر شدید حتما به سفارت ایمیل بزنید و بپرسید که همه اعضا کلیر شدند یا فقط کسی که اسمش در سایت بوده).
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: im-i ، gadfly ، clear ، najibi ، free_free ، mml
(2011-06-10 ساعت 05:49)WIKIMAN نوشته:  نگران نباشید. رشته مدیریت جز رشته حساس نیست.من مطمئنم واسه رشته ام بود که fbi خوردم. ماههای آخر روند کلیرنس خیلی زودتر می شه.

علی جان، دلیل خاصی داری که بخاطر رشته بهت fbi خورد. مگه رشته برق تحقیقاتی محسوب میشه آخه، این طوری باشه که من بیچارمSad
راستی بهت فرم 9 سوالی هم دادند؟
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، REZA1390 ، mml

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان