کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
یه سوال دیگه :میشه لطف کنید برگه آبیتون رو واسه من آپلود کنید که من بنوانم مقایسش کنم با برگه سفیدی که سفارت بهم داده. ممنون میشم
به امید کلیر شدن همه دوستان منتظر

تقديم به sunrise عزيز:
برگه آبي اينجانب!
دعا فراموش نشه!
220 روزه شدم!

فایل‌های پیوست
.pdf   attachment.pdf (اندازه 2.01 MB / تعداد دانلود: 222)
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان: gadfly ، free_free ، sepinod ، REZA1390 ، WIKIMAN ، najibi ، aghdam ، alirezagh ، rayan.s ، sunrise ، maaref ، نگار 65 ، satusa ، mml
سلام
من هم به جمع منتظران اضافه شدم امروز با برگه ابي از سفارت خارج شدم .
سلام دوستان بالاخره بعد از اندي روز اينترنت گير اوردم ما هم FBI CHECK خورديم
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، satusa ، REZA1390 ، drmahmoodi ، najibi ، aghdam ، free_free ، farzad.s ، mml
(2011-06-14 ساعت 21:26)drmahmoodi نوشته:  یه سوال دیگه :میشه لطف کنید برگه آبیتون رو واسه من آپلود کنید که من بنوانم مقایسش کنم با برگه سفیدی که سفارت بهم داده. ممنون میشم

تقديم به sunrise عزيز:
برگه آبي اينجانب!
دعا فراموش نشه!
220 روزه شدم!

خیلی خیلی ممنون از لطفتون دکتر محمودی عزیز ،مطمئن باشید که هیچوقت در دعاهام شما رو فراموش نمیکنمSmile. به امید شنیدن فریاد شادی و هورای شما و بقیه ی دوستان منتظر . . . . آمین
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: satusa ، REZA1390 ، maaref ، drmahmoodi ، najibi ، aghdam ، sepinod ، free_free ، mml
(2011-06-14 ساعت 21:26)drmahmoodi نوشته:  یه سوال دیگه :میشه لطف کنید برگه آبیتون رو واسه من آپلود کنید که من بنوانم مقایسش کنم با برگه سفیدی که سفارت بهم داده. ممنون میشم

تقديم به sunrise عزيز:
برگه آبي اينجانب!
دعا فراموش نشه!
220 روزه شدم!

سلام جناب محمودي عزيز. اميدوارم که گرفتن ويزاي عاجل، سختي اين 220 روز از تنتون به در کنه.
يه سوالي داشتم از شما و از ديگر دوستاني که اطلاعات دارن و اونم اينکه برگه آبي که سفارت ابوظبي ميده با اوني که سفارت ترکيه ميده فرق داره؟
چون اين برگه اي که شما آپلود کردين با مال من فرق داره. من آنکارا مصاحبه شدم
ممنون از لطفتون
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: REZA1390 ، maaref ، coming soon ، drmahmoodi ، aghdam ، free_free ، mml ، zohre61 ، najibi
دكتر جان يك سئوال.
در مورد پروندتون تا بحال با سفارت با ايميل تماسي داشتيد كه موردتون رو يادآوري كنيد يا خير ؟
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: REZA1390 ، maaref ، coming soon ، free_free ، mml ، najibi
دوستان عزیز

بابت تبریکات شما ممنون

انشاءالله که جواب تک تک بچه ها بیاد و در سایت هر روز شاهد خوشحالی همدیگر باشیم

ایمیل زدیم به سفارت و 2 سوال پرسیدیم که آیا ویزای هر دو نفر آماده است یا خیر؟؟ و دیگر اینکه تا چه زمانی فرصت دریافت آن را داریم؟؟

بمحض دریافت جواب، شما را مطلع می کنم.

درخصوص برگه آبی، متاسفانه اسکنر ندارم در حال حاضر که بخواهم اسکن بکنم، اما برگه آبی هستش که اسم برنده و کیس نامبر در آن نوشته شده است و کیس نامبر فقط ختم به عدد 01 می باشد.

در روز مصاحبه مطمئناً مادر ویزا یکضرب را می توانست دریافت کند (آفیسر پیشنهاد نداد البته و فقط یک حدس است که می زنم)، اما بدلیل شرایط پدر، کلیر به کیس ایشان خورده بود. در سایت هم زمان چک کردن، فقط اسم برنده اصلی را می زنند و اسم همراهان را نمی نویسند و اصولاً ویزا آماده را برای حال کلیر شدن کل افراد می زنند. البته منتظر جواب سفارت هستیم تا ببینیم آیا تایید می کنند یا خیر!

یک نکته که من می خواستم بگم اینکه، ما یک اسپانسر قوی داشتیم! نمی دانم تاثیر آن چگونه است!! تاثیر دارد ، ندارد را هیچ فردی نمی داند! اما بنظر خود من مطمئناً بی تاثیر نیست!!! چون تا حدودی ممکن است برای آفیسر این اطمینان حاصل شود که این افراد برنده تا حدودی تحت حمایت یک فرد در امریکا هستند!!

بازهم از تمام دوستان عزیز تشکر می کنم، رایان، یوزر، هستی بانو، بیتا، لیلا، frozen mind, free free, Nazem, alirezagh,sare,satusa و سایر دوستان که در این مدت تقریباً 10 ماه شروع پرونده و ارسال مدارک به کی سی سی و نداشتن کیس نامبر و سایر مراحل بعد.... ماها را تنها نگذاشتند و روحیه و امیدواری می دادند.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: satusa ، naeiji1974 ، Ali Sepehr ، im-i ، maaref ، coming soon ، REZA1390 ، elena ، Goodie ، najibi ، aghdam ، sepinod ، free_free ، farzad.s ، alirezagh ، Sooshians ، soniarazmi ، mml ، California ، sare
(2011-06-15 ساعت 10:15)sorooshii نوشته:  دوستان عزیز

بابت تبریکات شما ممنون
ایمیل زدیم به سفارت و 2 سوال پرسیدیم که آیا ویزای هر دو نفر آماده است یا خیر؟؟ و دیگر اینکه تا چه زمانی فرصت دریافت آن را داریم؟؟
در روز مصاحبه مطمئناً مادر ویزا یکضرب را می توانست دریافت کند (آفیسر پیشنهاد نداد البته و فقط یک حدس است که می زنم)، اما بدلیل شرایط پدر، کلیر به کیس ایشان خورده بود. در سایت هم زمان چک کردن، فقط اسم برنده اصلی را می زنند و اسم همراهان را نمی نویسند و اصولاً ویزا آماده را برای حال کلیر شدن کل افراد می زنند.
یک نکته که من می خواستم بگم اینکه، ما یک اسپانسر قوی داشتیم! نمی دانم تاثیر آن چگونه است!! تاثیر دارد ، ندارد را هیچ فردی نمی داند! اما بنظر خود من مطمئناً بی تاثیر نیست!!! چون تا حدودی ممکن است برای آفیسر این اطمینان حاصل شود که این افراد برنده تا حدودی تحت حمایت یک فرد در امریکا هستند!!
آقا مجددا تبريك. بنظر من جواب كليرنس ربطي به اسپانسر نداره چون ميخوان شخص رو از نظر نوع شغل ، ارتباط به د و ل ت و يا گروه هاي ت ر و ر ي س ت ي و ... چك كنند و اسپانسر در اين مورد بي تاثير هست.
اگر لطف كنيد متن ايميل رو برام از طريق پيام ارسال كنيد ممنون ميشم.موردم رو قبلا بهتون گفتم.

خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: sorooshii ، maaref ، REZA1390 ، najibi ، free_free ، mml ، California
يه سئوال زماني كه كلير افراد مياد و پاسپورتهارو روز 1شنبه ميبريم چقدر طول ميكشه تا ويزا صادر بشه؟ 1شنبه هفته بعد صادر ميشه يا نه؟

(2011-06-15 ساعت 10:15)sorooshii نوشته:  دوستان عزیز

بابت تبریکات شما ممنون

درخصوص برگه آبی، متاسفانه اسکنر ندارم در حال حاضر که بخواهم اسکن بکنم، اما برگه آبی هستش که اسم برنده و کیس نامبر در آن نوشته شده است و کیس نامبر فقط ختم به عدد 01 می باشد.

در روز مصاحبه مطمئناً مادر ویزا یکضرب را می توانست دریافت کند (آفیسر پیشنهاد نداد البته و فقط یک حدس است که می زنم)، اما بدلیل شرایط پدر، کلیر به کیس ایشان خورده بود. در سایت هم زمان چک کردن، فقط اسم برنده اصلی را می زنند و اسم همراهان را نمی نویسند و اصولاً ویزا آماده را برای حال کلیر شدن کل افراد می زنند. البته منتظر جواب سفارت هستیم تا ببینیم آیا تایید می کنند یا خیر!

بازهم از تمام دوستان عزیز تشکر می کنم، رایان، یوزر، هستی بانو، بیتا، لیلا، frozen mind, free free, Nazem, alirezagh,sare,satusa و سایر دوستان که در این مدت تقریباً 10 ماه شروع پرونده و ارسال مدارک به کی سی سی و نداشتن کیس نامبر و سایر مراحل بعد.... ماها را تنها نگذاشتند و روحیه و امیدواری می دادند.

2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، free_free ، mml ، najibi
(2011-06-15 ساعت 10:57)alisarshar نوشته:  يه سئوال زماني كه كلير افراد مياد و پاسپورتهارو روز 1شنبه ميبريم چقدر طول ميكشه تا ويزا صادر بشه؟ 1شنبه هفته بعد صادر ميشه يا نه؟

[quote='sorooshii' pid='113560' dateline='1308116719']
دوستان عزیز

بابت تبریکات شما ممنون

Submit Passport(s) to Embassy

We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، najibi ، free_free ، mml
(2011-06-15 ساعت 10:57)alisarshar نوشته:  يه سئوال زماني كه كلير افراد مياد و پاسپورتهارو روز 1شنبه ميبريم چقدر طول ميكشه تا ويزا صادر بشه؟ 1شنبه هفته بعد صادر ميشه يا نه؟

(2011-06-15 ساعت 10:15)sorooshii نوشته:  
زمان ثابتي نداره ولي اگر يكشنبه بديد از چهارشنبه تا يكشنبه هفته بعدش آماده هست ولي غالبا مگن پنجشنبه بياييد تحويل بگيريد.
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: alisarshar ، maaref ، REZA1390 ، najibi ، free_free ، mml ، California
(2011-06-15 ساعت 09:41)naeiji1974 نوشته:  
دكتر جان يك سئوال.
در مورد پروندتون تا بحال با سفارت با ايميل تماسي داشتيد كه موردتون رو يادآوري كنيد يا خير ؟

من مرتب هر ده روز تا دوهفته اي ميل ميزنم و اونها هم جوابهاي يكساني ميدن كه منتظر باشيد و قابل پيش بيني نيست وووووووووووو
در ضمن ببخشيد كه من نشستم اميدوارم بزودي بلندشم!
اينقدر بالاي جدول وايستادم كه بيماري Acrophobia (ترس از ارتفاع)گرفتم!

ابوظبي
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، im-i ، najibi ، sepinod ، Linspire ، free_free ، farzad-it ، alirezagh ، soniarazmi ، mml ، California ، sare
(2011-06-15 ساعت 13:03)mehran626 نوشته:  
(2011-06-15 ساعت 12:45)drmahmoodi نوشته:  
دكتر جان يك سئوال.

من مرتب هر ده روز تا دوهفته اي ميل ميزنم و اونها هم جوابهاي يكساني ميدن كه منتظر باشيد و قابل پيش بيني نيست وووووووووووو

دکترجان من که نمیدونم این بیماری که گفتی چیه ولی اگر با نبات مشکل برطرف میشه درخدمتیم Big Grin

مهران جان شرمنده!
دواش فقط اعلام كلير شدن و رويت ويزا تو پاسپورته!
ابوظبي
تشکر کنندگان: maaref ، najibi ، free_free ، mml ، California
(2011-06-15 ساعت 12:45)drmahmoodi نوشته:  
دكتر جان يك سئوال.

دکتر جان درود برشما من برای اینکه قدر دان نعمت وضعیت خود باشید و شاکر خدا این مطلب را برای شما وسایر دوستان درج می کنم ، کیس من لاتاری نیست بله سرمایه گذاری است پس اولا"من حدودا" با نرخ ارز فعلی هفتصد میلیون تومان داده ام تا تازه به وضعیت شما رسیده ام . ثانیا" امروز دقیقا" سالگرد مصاحبه من است و با وجود ارسال دهها ایمیل ازطرف خودم وکیلم و... فقط می گویند منتظر باشید ! پس از خدا آرزوی دادن صبر برای خود و همهء شما عزیزان دارم و همگی امشب فراموش نکنیم در شب میلاد نور وعشق وحامی دلهای شکسته علی ( ع ) همدیگر را دعا کنیم واز خدا بخواهیم تا هرچه زودتر از این بلاتکلیفی در بیائیم و خبرهای خوش از سفارت بگیریم.

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: drmahmoodi ، satusa ، Ali Sepehr ، maaref ، aghdam ، najibi ، Linspire ، free_free ، farzad-it ، alirezagh ، frozen mind ، Sooshians ، Goodie ، mml ، California
تو برگه آبي كه به ما دادن 221(G) تيك خورده ما كه چيزي نبايد پر كنيم و سئوالي نبايد پاسخ بديم چون چيزي ازمون نخواستند.
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: aghdam ، free_free ، mml ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان