کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-06-22 ساعت 17:51)Rainy نوشته:  امروز بعد ديدن ليست افراد كلير شده متوجه اين نكته شدم كه بعضي ها در عرض دو هفته كلير شدن ؟؟؟!!!
اينطور نيست ؟ هركسي كه اينطوري كلير شده لطفا كامنت بده . خوشحال ميشيم.

من هم همسرم دقیقا بعد از 2 هفته کلیر شد!!Smile
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: alisarshar ، California ، najibi ، Ali Sepehr ، alirezagh ، free_free ، aghdam ، maaref
(2011-06-23 ساعت 01:22)najibi نوشته:  دوستان شما هم کیس نامبر رو میزنید این پیغام رو میده؟Application in processing
پیشاپیش ممنون از پاسختون.

سلام
بله ، دقيقاً همين پيام رو ميدهBig Grin
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، California
دوستان توی این پروسه انتظار برای کلیر شدن ایمیلی یا چیزی هم لازم هست که به سفارت بفرستیم؟
تشکر کنندگان: free_free ، California ، maaref
از کلیه دوستان خواهشمندم به این تاپیک مراجعه کنند و به سوال پاسخ دهند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: free_free ، California
(2011-06-23 ساعت 01:22)najibi نوشته:  دوستان شما هم کیس نامبر رو میزنید این پیغام رو میده؟Application in processing

آره
همه همونن عزیز
به امید کلیر همه
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، California ، maaref
(2011-06-22 ساعت 13:24)mehran626 نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 08:59)alisarshar نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 08:56)naeiji1974 نوشته:  اگر نگاهي به جدول 2011 بندازيم ميبينيم كه تجمعي از دوستان كلير نشده در بالاي جدول بوجود اومده ولي جز دكتر محمودي , satusa ,akyb ,gadfly و يكي دو نفر ديگه بقيه هيچ اثري ازشون نيست و كوچكترين كامنتي نميزارند. آيا اين دوستان كلير شدند؟ اگر كلير نشدند و حضور دارند لطفا اعلام كنند.

به نظر من يه عده كلير شدن ولي اعلام نكردن چون من يكيشونو از خانم مليكا شنيدم

من فکر میکنم Fred کلیر شده و امیدوارم اینطور باشه براش پیغام خصوصی هم فرستادم جواب نداد انشا الله که سلامت باشند و کلیر و به دلیل مشغله نتونستند اطلاع رسانی کنند

یکی از دوستان به من گفتند که miss delay و همسرشون 2 ماه پیش کلیر شدن و منم تو جدول کلیرشون کردم..
من فکر می کنم غیر از همون دوستان خفن خودمون که اون بالا هنوز کلیر نشدند بقیه دوستان با نعرفت بالای جدول کلیر شدن و پشت سرشون رو هم نگاه نکردن دلیل گفته من هم این است که اگر اونها کلیر نشده بودند حتما تا حالا سقف مهاجرسرا رو سرمون خراب میکردنSmile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-06-23 ساعت 18:46)vahidvm60 نوشته:  

آره
همه همونن عزیز
به امید کلیر همه

سلام. من که هرچی شمارم رو میزنم میگه case number not found هم با 01 آخرش هم بدون اون. بنظر شما چکار کنم؟ صبر کنم تا 2 هفته بشه بعد ایمیل بزنم؟
مرسی
تشکر کنندگان: free_free ، California ، maaref
(2011-06-24 ساعت 00:26)masoud47 نوشته:  

آره
همه همونن عزیز
به امید کلیر همه

سلام. من که هرچی شمارم رو میزنم میگه case number not found هم با 01 آخرش هم بدون اون. بنظر شما چکار کنم؟ صبر کنم تا 2 هفته بشه بعد ایمیل بزنم؟
مرسی

شما اون ۰۱ یا ۰۲ آخر رو نباید بزنی مثلا اگه کیس نامبر اینه :2011as00028239
باید اینطور زد:2011as28239
واسه من عصر روز مصاحبه همین جواب رو میدادcase not found ولی روز بعد از مصاحبه زد application in processing
تشکر کنندگان: masoud47 ، free_free ، gadfly ، California ، maaref
(2011-06-24 ساعت 00:32)najibi نوشته:  
(2011-06-24 ساعت 00:26)masoud47 نوشته:  

آره
همه همونن عزیز
به امید کلیر همه

مرسی

شما اون ۰۱ یا ۰۲ آخر رو نباید بزنی مثلا اگه کیس نامبر اینه :2011as00028239
باید اینطور زد:2011as28239
واسه من عصر روز مصاحبه همین جواب رو میدادcase not found ولی روز بعد از مصاحبه زد application in processing

من 2 روز قبل از شما مصاحبه داشتم. عجیبه. ولی هر جوری میزنم همون رو میگه. نمیدونم چکار کنم ؟!؟! Sad
تشکر کنندگان: free_free ، California ، najibi ، maaref
سلام به همگی دوستان
من 2 روز پیش کلیر شدم
تاریخ مصاحبه ام 26 May بود
یعنی حدودا 25 روز

به امید کلیرشدن همه دوستان.
(2011-06-24 ساعت 01:13)mansoor نوشته:  سلام به همگی دوستان
من 2 روز پیش کلیر شدم
یعنی حدودا 25 روز

خیلی خیلی تبریک میگم دوست عزیز.دیگه وقتش بود که این تاپیک از سوت و کوری در بیاد. پس هوووووووووووvووووووووvووووووvوووووووووووووووورررراااا
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، Linspire ، sorena ، gadfly ، California ، farzad.s ، farnaz82 ، maaref ، mansoor
(2011-06-24 ساعت 01:13)mansoor نوشته:  سلام به همگی دوستان
من 2 روز پیش کلیر شدم
یعنی حدودا 25 روز

دوست عزیز
تبببریییییککککککک
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، sorena ، gadfly ، California ، maaref ، mansoor
بر و بکس ساکن کوی آنکارا، گوش به زنگ باشین امروز موقع آپدیت شماره های کلیر شده است.
به امید اینکه یه سونامی اساسی از تعداد کلیر شده به راه بیفته.
امیدوارم دیگه این جمعه بیاد چون داره کفرمو در میاره هی گفتم شاید این جمعه بیاید شاید.
شماره کیس: 2011AS00028000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 21/4/2010 آمریکا
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/5/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: MAY 2011
تاریخ مصاحبه:9jun
تاریخ دریافت کلیرنس:5jul ،ویزا 30jul
جمع تقریبی هزینه ها: 8,6 میلیون تا ویزا
تشکر کنندگان: sorena ، free_free ، sepinod ، aghdam ، California ، farnaz82 ، najibi ، maaref
(2011-06-23 ساعت 09:29)sare نوشته:  

سلام
بله ، دقيقاً همين پيام رو ميدهBig Grin

چرا برای من همش میزنه (Case number not found) دارم ناامید میشم.
تشکر کنندگان: free_free ، aghdam ، California ، coming soon ، maaref
من می‌خوام به مسعود ۴۷ بگم نگران نباش به من هم همین را می‌‌گفت حتا ایمیل هم زدم و جواب ندادن اما بد از ۲۹ روز با ایمیل بهم کلیر شدنم را خبر دادن و پیام به ready تغییر دادن پس نگران نباش.

اما الان وقتی‌ میزنم میگه:
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at 'http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html' for information about visa availability for your visa category

به نظر شما ویزام آماده هست امشب بلیت دارم
کیس نامبر : AS00020XXX
دریافت نامه اول: **email**
تاريخ مصاحبه :19 may
تاریخ دریافت کلیرنس:یه ماه بعد
دریافت ویزا :
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، masoud47 ، aghdam ، California ، kamrani.navid ، parastoo2011 ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان