کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
امروز هنوز كسي كلير نشده مابه هورررررررررررررررررررررررررررايييييييييييييييييي بلند بكشيم. منتظريما!!!!!!!!!!!!
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
آخ که اگه من کلير بشم يه هورا بکشم 3 صفحه تاپيک اندازش باشه Smile
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: alisarshar ، Hornet ، parastoo2011 ، maaref ، mml ، free_free ، Linspire ، aghdam ، California ، tamanna ، HOMAYON53 ، najibi
[quote='narcis_ala' pid='114546' dateline='1308689538']
همسر من هم کلیر شدددددددددد
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[quote='maaref' pid='114460' dateline='1308651266']
سلام دوستان گرامي
بنده بعد از 27 روز كلير شدم پس:

هبيب هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااا

تبریک میگم جناب معارف..... همسر من هم کلیر شدSmile
----------------------------------------------------------------------------------
شماره کیسAS2011000209XX:
تاریخ دریافت نامه قبولی:هيچوقت-از طريقايميل شماره كيس دريافت شد
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:7 آگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس:مارس2011
تاریخ دریافت نامه دوم:هيچوقت-از طريق ايميل در يافت كردم
تاریخ مصاحبه:24 مي 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:21 جون 2011
جمع تقریبی هزینه ها:16000عكس-600000 هواپيما و هتل آنكارا1-819 دلار سفارت-هواپيما و هتل آنكارا 2 ........
------------------------------------------------------------------------
سلام نارسيس عزيز
اگر قسمت اين بود كه در انكارا نتوانيم همديگر را ببينيم ولي با كلير شدن سريع خوشحالي چندين برابري به ما دست داد. اميدوارم كه هميشه سلامت و دلشاد باشيد به همرا همسر گراميتان.
با تشكر فراوان

تشکر کنندگان: alisarshar ، free_free ، tamanna ، sare ، obama ، vahidvm60 ، California ، sepinod ، zohreh36 ، rayan.s ، najibi ، narcis_ala
سلام بچه ها ،یک نکته ای روکه من متوجه شدم و خیلی زیادهم دیدم ، اینه که امسال به خیلی از زوج ها و خانواده ها به طور طاق لنگی ویزا می دن یعنی به شوهر ویزا میدهند اما به زن نمی دهند یا برعکس(عموما به برنده اصلی ویزا میدن)،آیا در سال های گذشته هم به این صورت بوده یا این یک سیاست جدید امریکا در بهبوحه ی رکود اقتصادی برای باز شدن پرونده های بیشتر در اداره مهاجرت است؟
حالااگر بوده تا آخر سپتامبر به اون یکی زوج هم ویزا دادند یا موردی بوده که نداده باشند؟من توی جدول 2010 که نگاه کردم فقط یک مورد بود که اون هم غیر لاتاری بود یعنی محدودیت زمانی نداشتند امامتاسفانه سال های دیگر رو اطلاعی ندارم.شاید مدیران محترم اطلاعی راجع به این موضوع داشته باشند تا بتونیم نتیجه منطقی تری بگیریم .
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: parastoo2011 ، satusa ، free_free ، tamanna ، aghdam ، maaref ، soniarazmi ، California ، sepinod ، najibi
(2011-06-22 ساعت 10:03)pefa نوشته:  
(2011-06-20 ساعت 17:54)planetearth نوشته:  
(2011-06-20 ساعت 17:48)pefa نوشته:  فکر می کنم این متن رو خونده باشید ولی فکر میکنم مفید باشه:
این متن رو از سفارت آمریکا در آنکارا برداشتم:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant’s entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.

اکثر ایرانی ها نیاز به طی چند نوع فرایند اداری(به قول ماها، کلیرنس) دارند.
...
با تکمیل فرم DS-230 قسمت اول و دوم با دقت و به طور کامل، این فرایند سریعتر می شود.
سابقه اشتغال کامل متقاضی مورد نیاز است، نه فقط ده سال گذشته.
پاسخ هایی مانند "بازنشسته" یا "خود اشتغالی" بدون شرح لازم که متقاضی کجا کار کرده است، به تاخیر در صدور ویزا منجر شود.
علاوه بر این ، تاریخ دقیق هر سفر (نه فقط سال) به ایالات متحده باید ذکر شود، و نه فقط سه سفر آخر.
اگر متقاضی بیش از شش ماه در آمریکا با ویزای گردشگری ...
فرایندهای اداری، شش ماه یا بیشتر تکمیل می شود و دفتر ما هیچ کنترلی بر آنها ندارد.

به دلائلی هنوز این فرم رو من نفرستادم Wink و دارم به شدتBig Grin تکمیلش میکنم تا در بازه ی دوماهه بعد از مصاجبه برای dv2011 به کلیر رسیده باشم.

حالا، اونایی که بالای 4 ماه کلیرشون طول کشیده، فکر میکنن که این قسمت ها رو چقدر دقیق تکمیل کردن.
مثلا از بعد از فارغ تحصیلی سابقه های کاریشون رو بدون وقفه ذکر کردن؟
شما اگر این ۲ تا فرم را نفرستاده باشید اصلا وقت مصاحبه بهتون نمیدان..چطوری برای آگوست وقت گرفتید؟

این ۲ تا فرم همون هایی هست که با ۲ تا عکس به کی‌ سی‌ سی‌ فرستادید و ۱۲ هفته هم طول میکشه که پروسه اداریش طول بکشه

پدرام نوشته: سلام pefa جان
بله داشتیم در پی دی اف راهنمای مربوطه آمده است:
To process a diversity immigrant visa, beneficiaries are required to courier their documents via United Parcel Service (UPS) to the U.S. Embassy in Ankara at least 15 days before their appointment date.
سلام
نه جانم
این گفته که ارسال مدارک از kcc به سفارت که با پست UPS است، 15 روز قبل مصاحبه خواهد بود.
شما گفته بودید که "این ۲ تا فرم همون هایی هست که با ۲ تا عکس به کی‌ سی‌ سی‌ فرستادید و ۱۲ هفته هم طول میکشه که پروسه اداریش طول بکشه "
12 هفته نه، 15 روز
از اونجا که KCC کاری به کار ماها که تاریخ مصاحبه مون رسیده نداره، من میتونم مدارک رو با خودم ببرم سفارت(برای کیس های ازدواج توی داکیومنت هاشون بهش اشاره کردن که اگه ازدواج بعد از ارسال فرم ها بود و نزدیک به تاریخ مصاحبه، مدارک رو روز مصاحبه با خودمون ببریم) با این اوصاف من فرم ها تکمیل مکنم و براشون ایمیل میکنم. اگه ازم بخوان براشون 2 روزه پست میکنم.
در هر صورت 15 هفته ای که گفتید منو نگران کرد ولی خیالم راحت شد که اینطور نیست.
بهتره نوشته تون رو اصلاح بفرمایید
این لینکشه:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid114324
دوست عزیز

۲ تا فرمی که اشاره کرده بودین بهشون همون‌های هستند که قبلا فرستادید با ۲ تا عکس و کی‌ سی‌ سی‌ هم کپی‌ همون فرم هارو برای سفارت خودش میفرسته و روز مصاحبه افسر مربوطه زیر دستشه.

سفارت آمریکا در آنکارا یک قانون مخصوص به خودش داره که در جای دیگر نیست و اون اینه که ۱۵ روز قبل از مصاحبه باید مدارک پزشکی‌ و بقیه چیز‌ها رو با پست براشون ارسال کنید به اضافه یک رزومه کاری و یک سری چیز‌های دیگه که دوستان که در آنکارا مصاحبه دارند بهتر میدونند.

چون پست یوو پی‌ آاس در ایران کار نمی‌کنه گویا دی اچ‌ ئیل هم قبول می‌شه...این ۱۵ روز مربوط به شخصه شمست و نه کی‌ سی‌ سی‌..

من شرمند اینو میگم ولی‌ بهتره که اگر زبانتون در حد بالایی نیست خودتون تفسیر نکنید و از کسی‌ سوال کنید.

اون ۱۲ هفته هم مربوط به زمان پروسه فرم‌های اولی‌ هست که کی‌ سی‌ سی‌ لازم داره و خودم پشت تلفن سوال کردم.

خیر قربان..ایمیل از شما قبول نمی‌کنه سفارت ..فقط پست دی اچ‌ ایل ۱۵ روز قبل از مصاحبه...
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
تشکر کنندگان: maaref ، free_free
(2011-06-22 ساعت 12:40)planetearth نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 10:03)pefa نوشته:  
(2011-06-20 ساعت 17:54)planetearth نوشته:  
(2011-06-20 ساعت 17:48)pefa نوشته:  فکر می کنم این متن رو خونده باشید ولی فکر میکنم مفید باشه:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant’s entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.

...
با تکمیل فرم DS-230 قسمت اول و دوم با دقت و به طور کامل، این فرایند سریعتر می شود.
پاسخ هایی مانند "بازنشسته" یا "خود اشتغالی" بدون شرح لازم که متقاضی کجا کار کرده است، به تاخیر در صدور ویزا منجر شود.
علاوه بر این ، تاریخ دقیق هر سفر (نه فقط سال) به ایالات متحده باید ذکر شود، و نه فقط سه سفر آخر.
فرایندهای اداری، شش ماه یا بیشتر تکمیل می شود و دفتر ما هیچ کنترلی بر آنها ندارد.

به دلائلی هنوز این فرم رو من نفرستادم Wink و دارم به شدتBig Grin تکمیلش میکنم تا در بازه ی دوماهه بعد از مصاجبه برای dv2011 به کلیر رسیده باشم.

حالا، اونایی که بالای 4 ماه کلیرشون طول کشیده، فکر میکنن که این قسمت ها رو چقدر دقیق تکمیل کردن.
شما اگر این ۲ تا فرم را نفرستاده باشید اصلا وقت مصاحبه بهتون نمیدان..چطوری برای آگوست وقت گرفتید؟

این ۲ تا فرم همون هایی هست که با ۲ تا عکس به کی‌ سی‌ سی‌ فرستادید و ۱۲ هفته هم طول میکشه که پروسه اداریش طول بکشه

پدرام نوشته: سلام pefa جان
بله داشتیم در پی دی اف راهنمای مربوطه آمده است:
To process a diversity immigrant visa, beneficiaries are required to courier their documents via United Parcel Service (UPS) to the U.S. Embassy in Ankara at least 15 days before their appointment date.
سلام
نه جانم
این گفته که ارسال مدارک از kcc به سفارت که با پست UPS است، 15 روز قبل مصاحبه خواهد بود.
شما گفته بودید که "این ۲ تا فرم همون هایی هست که با ۲ تا عکس به کی‌ سی‌ سی‌ فرستادید و ۱۲ هفته هم طول میکشه که پروسه اداریش طول بکشه "
12 هفته نه، 15 روز
از اونجا که KCC کاری به کار ماها که تاریخ مصاحبه مون رسیده نداره، من میتونم مدارک رو با خودم ببرم سفارت(برای کیس های ازدواج توی داکیومنت هاشون بهش اشاره کردن که اگه ازدواج بعد از ارسال فرم ها بود و نزدیک به تاریخ مصاحبه، مدارک رو روز مصاحبه با خودمون ببریم) با این اوصاف من فرم ها تکمیل مکنم و براشون ایمیل میکنم. اگه ازم بخوان براشون 2 روزه پست میکنم.
در هر صورت 15 هفته ای که گفتید منو نگران کرد ولی خیالم راحت شد که اینطور نیست.
بهتره نوشته تون رو اصلاح بفرمایید
این لینکشه:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid114324
دوست عزیز

۲ تا فرمی که اشاره کرده بودین بهشون همون‌های هستند که قبلا فرستادید با ۲ تا عکس و کی‌ سی‌ سی‌ هم کپی‌ همون فرم هارو برای سفارت خودش میفرسته و روز مصاحبه افسر مربوطه زیر دستشه.

سفارت آمریکا در آنکارا یک قانون مخصوص به خودش داره که در جای دیگر نیست و اون اینه که ۱۵ روز قبل از مصاحبه باید مدارک پزشکی‌ و بقیه چیز‌ها رو با پست براشون ارسال کنید به اضافه یک رزومه کاری و یک سری چیز‌های دیگه که دوستان که در آنکارا مصاحبه دارند بهتر میدونند.

چون پست یوو پی‌ آاس در ایران کار نمی‌کنه گویا دی اچ‌ ئیل هم قبول می‌شه...این ۱۵ روز مربوط به شخصه شمست و نه کی‌ سی‌ سی‌..

من شرمند اینو میگم ولی‌ بهتره که اگر زبانتون در حد بالایی نیست خودتون تفسیر نکنید و از کسی‌ سوال کنید.

اون ۱۲ هفته هم مربوط به زمان پروسه فرم‌های اولی‌ هست که کی‌ سی‌ سی‌ لازم داره و خودم پشت تلفن سوال کردم.

مسابقه به رخ کشیدن معلومات که نیست آخه!!! ۴ تا دستور عمل سفارت داده که ۳۰۰ بار اینجا و اونجا همه گفتن تازه شما دوباره سوال میکنی‌ و یکی‌ که بهتون در کامل آرامش جواب میده براش می‌نویسید که خودم فهمیدم و فلان و بهمان..

خیر قربان..ایمیل از شما قبول نمی‌کنه سفارت ..فقط پست دی اچ‌ ایل ۱۵ روز قبل از مصاحبه...
ببیند دوست عزیز، ناراحتی نداره
با آرامش
مستند حرف بزنید. همین
kcc در مکاتباتم بهم گفت که نیازی نیست فرم رو به ما ارسال کنی.
هر وقت نیاز به ارسال آپدیت فرمها بود(ازدواج کردین) اونا رو با خودتو به سفارت ببرید.
این دوستمون یه متن آورده که توش اشاره به 15 روز شده و در جواب من نوشته 12 هفته!!
من از کسی سوال نکردم، ابهاماتم رو سعی میکنم از طریق اطلاعات رسمی رفع کنم و اگر جواب نگرفتم، اونوقت از تجارب دوستان استفاده میکنم.
اون قسمت از پاسخ هاتون که فقط به من ربط داره و شامل نصیحت و پند میشه رو خصوصی بدین بهتره. چون فقط حجم بی خودی اینجا درست میکنه.
تشکر کنندگان: sorooshii ، maaref ، free_free ، najibi
(2011-06-22 ساعت 12:30)sunrise نوشته:  سلام بچه ها ،یک نکته ای روکه من متوجه شدم و خیلی زیادهم دیدم ، اینه که امسال به خیلی از زوج ها و خانواده ها به طور طاق لنگی ویزا می دن یعنی به شوهر ویزا میدهند اما به زن نمی دهند یا برعکس(عموما به برنده اصلی ویزا میدن)،آیا در سال های گذشته هم به این صورت بوده یا این یک سیاست جدید امریکا در بهبوحه ی رکود اقتصادی برای باز شدن پرونده های بیشتر در اداره مهاجرت است؟
حالااگر بوده تا آخر سپتامبر به اون یکی زوج هم ویزا دادند یا موردی بوده که نداده باشند؟من توی جدول 2010 که نگاه کردم فقط یک مورد بود که اون هم غیر لاتاری بود یعنی محدودیت زمانی نداشتند امامتاسفانه سال های دیگر رو اطلاعی ندارم.شاید مدیران محترم اطلاعی راجع به این موضوع داشته باشند تا بتونیم نتیجه منطقی تری بگیریم .

بله پارسال هم چند مورد اتفاق افتاد. بعضي از اونها تا پايان سپتامبر گرفتند و متاسفانه يكي دو مورد هم موفق نشدند. ولي مطمئن باشيد اين موضوع از پيش تعيين شده و يا سياست خاصي نيست. فعلا تا پايان لاتاري امسال زمان زيادي هست و مطمئن باشيد همه ما ميگيريم. نگران نباشيد.

يه موضوعي رو مي خوام به دوستان بگم. البته مي دونم گفتنش در حرف ساده است و در عمل سخته. ولي دوستان توجه داشته باشيد هر چه توي اين قضيه كليرنس و رفتارهاي سفارت و ... بيشتر سعي كنيم سر دربياوريم ، مدام به مسايل جديد بر مي خوريم و هر چه اطلاعاتمون بيشتر بالا ميره به دنبالش افكار منفي و تصورات و ذهنيات متناسب با شرايط هر كس به دنبالش مياد و اين خودش باعث ميشه بيشتر اعصابمون به هم بريزه. اين دقيقا تجربه شخصي خود من هست كه بهم اثبات شده و بعد از اون ماجراي خودمون تصميم گرفتم روشم رو عوض كنم.

فقط اميدتون به خدا باشه و مثبت فكر كنيد تا اتفاقات مثبت براتون پيش بياد.

موفق باشيد.

(2011-06-22 ساعت 13:03)pefa نوشته:  [quote='planetearth' pid='114599' dateline='1308730240']
[quote='pefa' pid='114573' dateline='1308720800']
[quote='planetearth' pid='114324' dateline='1308576298']
[quote='pefa' pid='114321' dateline='1308575901']
فکر می کنم این متن رو خونده باشید ولی فکر میکنم مفید باشه:

...

.
.

من نميدونم بحثتون سر چيه ولي يه تجربه اي از خودم بگم شايد بتونه كمكتون كنه. زماني كه من فرمها رو براي كي سي سي فرستادم بچه نداشتم بعد از اينكه دخترم به دنيا اومد سفارت براي من وقت تعيين كرد و منم با توجه به اينكه هيچ فرمي براي دخترم پر نكرده بودم به سفارت ايميل زدم و موضوع رو گفتم و سفارت گفت كه فرمهاي جديد رو همراه با مستندات بيار روزي كه من سفارت رفتم گفت كه Appointment بچه رو بده و چون فرمهاي خودمونم بخاطر بچه تغيير كرده بود قبل از قسم گفتم كه فرمها تغيير كرده و فرمها رو داد به من و گفت كه برو تصحيحاتو انجام بده و بيا براي ادامه مصاحبه البته اين فرمها همون فرمهايي بود كه براي kcc فرستاده بودم و تنها چيزي كه از فرمها عوض شد عكسهامون بود كه عكسهاي جديدمونو جايگزين عكسهاي قديممون كرده بود و كار ما تو همون سفارت تموم شده بود و فرم ديگه اي قبول نمي كنند كه بعد از مصاحبه بفرستيد چون كل اون فرمها كه زير دستشون بود كلي مهر زدن و حتي بعد از مهر زدن فرمهاي جديدي كه برده بودم ازم نگرفت و گفت كه دستي تصحيح كن
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: frozen mind ، najibi ، nastaran86 ، alirezagh ، parastoo2011 ، maaref ، pefa ، free_free
دوستان ورود ما رو به انجمن منتظران مقیم ایران تبریک بگید. سفرنامه هم نوشتم اگه مایل بودید واسه خوندن لینک زیر رو دنبال کنید لطفا:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2601&page=21
ارسال شماره ۳۱۵
تشکر کنندگان: alisarshar ، frozen mind ، satusa ، California ، Hornet ، alirezagh ، gadfly ، Linspire ، aghdam ، parastoo2011 ، sunrise ، HOMAYON53 ، free_free
(2011-06-22 ساعت 10:48)alisarshar نوشته:  امروز هنوز كسي كلير نشده مابه هورررررررررررررررررررررررررررايييييييييييييييييي بلند بكشيم. منتظريما!!!!!!!!!!!!

فکر میکنم آنکارا فقط دوشنبه ها و جمعه ها اعلام میکنه.بهر صورت
شاید این جمعه بیاید شاید
شماره کیس: 2011AS00028000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 21/4/2010 آمریکا
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/5/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: MAY 2011
تاریخ مصاحبه:9jun
تاریخ دریافت کلیرنس:5jul ،ویزا 30jul
جمع تقریبی هزینه ها: 8,6 میلیون تا ویزا
تشکر کنندگان: najibi ، California ، sepinod ، maaref ، parastoo2011 ، free_free ، soniarazmi ، alisarshar
امروز بعد ديدن ليست افراد كلير شده متوجه اين نكته شدم كه بعضي ها در عرض دو هفته كلير شدن ؟؟؟!!!
اينطور نيست ؟ هركسي كه اينطوري كلير شده لطفا كامنت بده . خوشحال ميشيم.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: najibi ، California ، farzad-it ، aghdam ، maaref ، free_free
(2011-06-22 ساعت 17:51)Rainy نوشته:  امروز بعد ديدن ليست افراد كلير شده متوجه اين نكته شدم كه بعضي ها در عرض دو هفته كلير شدن ؟؟؟!!!
اينطور نيست ؟ هركسي كه اينطوري كلير شده لطفا كامنت بده . خوشحال ميشيم.

یکی از دوستان من سه هفته ای آنکارا چند روز پیش کلیرش کرد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، California ، alirezagh ، drmahmoodi ، farzad-it ، maaref ، parastoo2011 ، free_free
(2011-06-22 ساعت 08:56)naeiji1974 نوشته:  اگر نگاهي به جدول 2011 بندازيم ميبينيم كه تجمعي از دوستان كلير نشده در بالاي جدول بوجود اومده ولي جز دكتر محمودي , satusa ,akyb ,gadfly و يكي دو نفر ديگه بقيه هيچ اثري ازشون نيست و كوچكترين كامنتي نميزارند. آيا اين دوستان كلير شدند؟ اگر كلير نشدند و حضور دارند لطفا اعلام كنند.

ما که هنوز کلیر نشدیم!! کسی حواسش به من هست ؟؟ من هم خیلی وقته تو صفم Rolleyes
ولی میدونم چند نفر از دوستان کلیر شدن که اگه لطف کنند و اعلام کنند حتما آمار بهتری از درصد کلیرنس بچه ها خواهیم داشت
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: Hornet ، alirezagh ، gadfly ، sepinod ، sare ، drmahmoodi ، frozen mind ، Goodie ، farzad-it ، WIKIMAN ، Linspire ، mml ، aghdam ، najibi ، naeiji1974 ، alisarshar ، maaref ، parastoo2011 ، free_free
دوستان چند وقتی سعادت همراهی نداشتم !!! وقتی این حجم کلیر شده ها را دیدم کلی خوشحال شدم . به همه تبریک می گویم ....
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، Hornet ، tamanna ، mml ، aghdam ، najibi ، farzad-it ، maaref ، parastoo2011 ، California ، gladiator ، mehran626 ، frozen mind ، free_free
دوستان شما هم کیس نامبر رو میزنید این پیغام رو میده؟Application in processing
پیشاپیش ممنون از پاسختون.
تشکر کنندگان: alisarshar ، maaref ، parastoo2011 ، California ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان