کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
تا قبل از اينكه بريم براي مصاحبه يه جور استرس داشتيم حالا كه منتظريم براي كي كلير شدن استرس پيدا كرديم حالا براي اينكه اگه كلير بشيم ويزا هست كه بهمون بدن يا نه؟SadSad

اي خداااااااااا چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدي!!!!!!!!
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، sepinod ، maaref ، California ، najibi ، tamanna ، AmericanHamid ، free_free ، parastoo2011 ، vahidvm60
بابا اينقدر خودتون رو درگير اين مسايل نكنيد كه چيزي غير از اعصاب خوردي در پي نخواهد داشت. همون يه دونه برگه آبي كافيه.
توي پستهاي قبلي به اين موضوع اشاره كرده بودم، الان هم دوباره ميگم. ايراد كار اونجاست كه تصور ما از اين مجموعه و سيستم، خيلي با واقعيت موجود فاصله دارد و انتظار خيلي بالايي داريم و به محض اينكه چيزي مغاير مي بينيم، فكر ميكنيم لابد اشكالي در كار رخ داده و يا از روند طبيعي خارج شده و به تبع آن انواع و اقسام ذهنيات به سراغمون مياد. گرچه قبول كردن اين موضوع سخته ولي طي اين پروسه بصورت فاحش 3-4 بار براي خود من اثبات شده و الان ديگه تقريبا انتظارم رو از اين مجموعه نسبت به اون تفكر اوليه كم تر كرده ام كه اونها هم اشتباه مي كنند خيلي هم مي كنند بي نظمي هم ممكنه داشته باشند و ....
پارسال ابوظبي چند روز قبل از سپتامبر گفت ويزا تموم شده در حاليكه بعدا كاشف به عمل اومد كه كل ويزاهاي صادره تا پايان 2010 تعداد 49771 بوده.
فقط اميد داشته باشيد.

موفق باشيد
(2011-06-25 ساعت 16:56)mehran626 نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 13:22)sunrise نوشته:  [quote='samadi2050' pid='114949' dateline='1308938895']
سلام دوستان
ما هم به گروه منتظرکلیر پیوستیم ،بقول یکی از دوستان چیزی نداشتن گیر بدن برگه آبی دادند.
راستی به ما فقط 1 برگ آبی دادند ،معنیش چیه ؟یعنی 3 نفر دیگر کلیر لازم ندارند ؟
ضمنا همراه ما یه پسر مجرد 20 ساله دانشجو بود که یکضرب بهش ویزا دادند و یه خانم مجرد هم دو روز قبل مصاحبه داشت که ویزاش آماده بود .بنظر میرسید در ابوظبی امسال همه خانواده ها کلیر خوردند .[

دوست عزیز به ما هم در روز مصاحبه فقط 1 برگه آبی دادند (فقط به شوهرم که برنده اصلی بود) اما وقتی در سایت زد که اماده شده و ما برای اخذ ویزا رفتیم به همسرم ویزا داند اما به من برگه ابی دادند.

اگر به برنده اصلی ویزا بدهند و به بقیه تا آخر سپتامبر ویزا ندهند چه خواهد شد؟
ضمنا برگه آبی من خیلی پر رنگ نیست مشکلی نداره؟ :o

هيچي برنده اصلي بايد بره آمريكا و بقيه همراهانش بايد از طريق ويزاي خانوادگي اقدام كنه
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: maaref ، frozen mind ، najibi ، tamanna ، mehran626 ، free_free ، vahidvm60
(2011-06-25 ساعت 08:10)mehran626 نوشته:  دوستان بیخودی بخودتون استرس وارد نکنید
من فکر میکنم این برای کیسهای لاتاری نیست چون اونها تعدادشون مشخصه و رزرو شده تعدا ویزاهای خانوادگی و غیره مشخص نیست که باید موجود بودن انها چک گردد
(NOTE: Numbers are available only for applicants whose priority date is earlier than the cut-off date listed below.)

مطلب بالا در خصوص ویزاهای کار و خانوادگی آمده و در مورد ویزای لاتاری چنین چیزی نگفته
آیا موردی برای لاتاری بوده که گفته باشند ویزا تمام شده؟
داستان از این قرار است که تعداد متقاضیان ویزای خانوادگی و کار تحت کنترل آنها نیست و فقط پرونده را بررسی و در صورت تایید توسط اداره مهاجرت امریکا و دیگر دست اندکاران تاییدیه آنها ارسال می شود حالا در زمان تایید ظرفیت صدور این نوع ویزا تمام شده یا نه بسته به priority date آنها و cut-off date نشان داده شده در جدول بولتن می باشد که می تواند تاریخ مراجعه انها را به تعویق بیاندازد ولی ما لاتاریها از اول سهمیه ها تعداد قبول شدگان مشخص و تحت کنترل است من فکر نمیکنم چنین مورد برای ما پیش بیاید پاراگراف اول تکلیف را مشخص و پاراگراف دوم به صورت عمومی بوده که شامل ویزاهای خانوادگی و کار می باشد علی الخصوص که سهمیه ایران به سقف نرسیده و هنوز کارنت نشده داریم اگر قرار بود ویزا تمام شود که یه شماره کیس به بعدی رو اصلا کارنت نمیکردند که خوشبختانه چنین نیست بهر حال تعلل هم جایز نیست دقت داشته باشید هفته بعد یکشنبه تعطیل است ( روز استقلال آمریکا ) پس سعی کنید تا فردا پاسپورتها را به سفارت برسونید در غیر اینصورت دو هفته تاخیر خواهید داشت
ذوست محترم ایا منظورتون دوشنیه هست که میشه چهارم جولای چون یکشنبه که همیشه تعطیل بوده و روز استقلال امریکا چهارم جولای هستکه میشه دوشنبه ممنون

تشکر کنندگان: California ، najibi ، coming soon ، maaref ، free_free ، parastoo2011

[/quote]ذوست محترم ایا منظورتون دوشنیه هست که میشه چهارم جولای چون یکشنبه که همیشه تعطیل بوده و روز استقلال امریکا چهارم جولای هستکه میشه دوشنبه ممنون

[/quote]

دوست عزیز درود برشما با توجه به اینکه در آمریکا اکثر برنامه ریزیها حساب شده است در مورد تعطیلات هم اگر بین هفته تعطیلی وجود داشته باشد اکثرا"برای اینکه مردم حداکثر استفاده را از آن ببرند آن تعطیلی به دوشنبه همان هفته منتقل می شود(روز بعداز شنبه ویک شنبه تعطیلات عمومی در آمریکا) مثل اگر سالروز مناسبتی که تعطیل عمومی است چهارشنبه باشد به دوشنبه اول هفته موکول می شود وچون در ابوظبی جمعه وشنبه تعطیل هستند به یک شنبه موکول می شود. ولی در آنکارا تعطیلات مشابه آمریکا است.در ضمن تاریخ تعطیلات سالانه سفارت آمریکا در ابوظبی را می توانید در سایت زیر بینید.
http://abudhabi.usembassy.gov/embassy-holidays.html

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، najibi ، Hornet ، coming soon ، maaref ، free_free ، parastoo2011
(2011-06-24 ساعت 01:13)mansoor نوشته:  سلام به همگی دوستان
من 2 روز پیش کلیر شدم
تاریخ مصاحبه ام 26 May بود
یعنی حدودا 25 روز

به امید کلیرشدن همه دوستان.
منم همون روز مصاحبه داشتم که نتونستم بیام
امیدوار شدم
خیلی سریع بود
تبریک
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، Hornet ، tamanna ، AmericanHamid ، maaref ، free_free ، parastoo2011 ، Amir78
سلام
میخواستم بدونم اگر کسی قبلا امریکا رفته باشه تاثیری د ر clear شدن داره؟کسی ازین موضوع اطلاع داره؟اقامته کشوره دیگر چطور؟ تعداده سفرهای خارجی چطور؟ ببخشید خیلی سوال دارم لطفآ اگر کسی تجربهای داره بگه>
تشکر کنندگان: najibi ، maaref ، free_free ، parastoo2011
(2011-06-25 ساعت 01:49)najibi نوشته:  [quote='samadi2050' pid='114949' dateline='1308938895']
سلام دوستان
ما هم به گروه منتظرکلیر پیوستیم ،بقول یکی از دوستان چیزی نداشتن گیر بدن برگه آبی دادند.
راستی به ما فقط 1 برگ آبی دادند ،معنیش چیه ؟یعنی 3 نفر دیگر کلیر لازم ندارند ؟

جناب صمدی گرامی ضمن تبریک بابت پشت سر گذاشتن مصاحبه .به من و همسرم ۲ تا برگه ابی دادند. اگه به شما که ۴ نفر بودید یکی دادند فکر کنم این به این معنیه که اون سه نفر دیگه از نظر اونا مشکلی ندارند. برگه ابی مال شماست که برنده اصلی بودین؟
با سلام خدمت شما و همسر گرامی
برنده خانم بنده هستند و ایشان برگه آبی گرفتند .
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: najibi ، maaref ، alisarshar ، free_free
(2011-06-25 ساعت 22:32)bfarhadm نوشته:  سلام
میخواستم بدونم اگر کسی قبلا امریکا رفته باشه تاثیری د ر clear شدن داره؟کسی ازین موضوع اطلاع داره؟اقامته کشوره دیگر چطور؟ تعداده سفرهای خارجی چطور؟ ببخشید خیلی سوال دارم لطفآ اگر کسی تجربهای داره بگه>

دوست عزیز ، سلام
بابا ول کن این فکرا رو . . . به اینها فکر کنی یا نکنی چه تاثیری تو شرایط داره . . . اینا چیزهایی هست که نمی شه تغییرش داد و فقط باعث سردرگمی و استرس می شه !
سعی کنید رو موضوعاتی متمرکز شوید که قدرت تغیرشون رو دارید
البته می دونم که نمی شه و کار سختی هستش ولی باعث آرامش خاطر میشه Big Grin
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: najibi ، bfarhadm ، maaref ، free_free ، parastoo2011 ، farzad.s
(2011-06-25 ساعت 23:59)aghdam نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 22:32)bfarhadm نوشته:  سلام

دوست عزیز ، سلام
بابا ول کن این فکرا رو . . . به اینها فکر کنی یا نکنی چه تاثیری تو شرایط داره . . . اینا چیزهایی هست که نمی شه تغییرش داد و فقط باعث سردرگمی و استرس می شه !
سعی کنید رو موضوعاتی متمرکز شوید که قدرت تغیرشون رو دارید
البته می دونم که نمی شه و کار سختی هستش ولی باعث آرامش خاطر میشه Big Grin

تشکر کنندگان: maaref ، Hornet ، tamanna ، free_free
(2011-06-25 ساعت 13:04)mehran626 نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 12:57)Hornet نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 09:38)Hornet نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 08:15)free_free نوشته:  اگه یادتون باشه یه بار مشابه این اتفاق تو سال 2010 هم اتفاق افتاد در اون زمان میگفتن که................از این مقدار بیشتر بشه میممونه واسه ماه های بعدی.....

بهر حال سند و مدرکی برای ین حرفا وجود نداره

خدا به خير كنهCool

حالا اگه اين نوشته جلو اسم من بياد موقع كارنت، بايد چه كنم (چه خاكي تو سرم بريزم) ؟
برم براي ويزا؟ نرم؟
پيشنهاد ميكنم Soroshii عزيز زنگ بزنه سفارت بپرسه تكليف چيه ؟؟؟و ما رو هم خبر كنه

دوست عزیز نگران نباشید من به سفارت ایمیل زدم و پرسیدم که کلیر شدن من رو تایید کنه و مهلت ارائه پاسپورتها رو هم بهم بگه آنها هم هنوز جواب ندادند ولی بدون معطلی من پاسپورتها رو فرستادم فردا میره سفارت تکلیف مشخص میشه ولی من مطمئن هستم که یا ویزا رو میدن یا نمیدن امیدوارم با این اطلاعات دقیق نگرانی همه دوستان برطرف شده باشه.
گرین کارت بدون لاتاری و خانوادگی حدود 500 هزار دلار خرج داره ( حداقل ) یه سفر دبی که چیزی نیست ده بار هم شد میریم
یعنی شما بدون رفتن به سفارت فقط ویزا هاتونو پست کردید برای دریافت ویزا؟
(2011-06-23 ساعت 09:16)sunrise نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 17:51)Rainy نوشته:  امروز بعد ديدن ليست افراد كلير شده متوجه اين نكته شدم كه بعضي ها در عرض دو هفته كلير شدن ؟؟؟!!!
اينطور نيست ؟ هركسي كه اينطوري كلير شده لطفا كامنت بده . خوشحال ميشيم.

من هم همسرم دقیقا بعد از 2 هفته کلیر شد!!Smile

همسر من هم بعد از 27 روز کلیر شدBig Grin
تشکر کنندگان: coming soon ، AmericanHamid ، maaref ، Hornet ، tamanna ، najibi ، free_free ، parastoo2011 ، aghdam ، mehran626 ، farzad.s ، im-i ، California
امروز 1شنبه هستش بچه ها آماده باشيد كه مي خواد طوفان كلير بياد شمارش معكوس شروع شد!!!!!!!!!!!!!!

منتظريما!!!!!!!!!!!!
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: sepinod ، coming soon ، mml ، satusa ، najibi ، maaref ، free_free ، parastoo2011 ، aghdam ، im-i ، California
دوستان; سفرنامه بچه ها رو كه مي خوندم هميشه فكر مي كردم چرا ابوظبي از بعضي ها اينقدر سوال جواب ميكنه و از اينكه كجا ميري، كار پيدا كردي يا نه؟ مي خواي اونجا چيكار كني، پيش كي ميري؟ پولت رو كي ميده؟ و .... سوال مي پرسه ولي آنكارا خيلي كمتر هست و چند تا سوال محدود بيشتر مربوط به سوابق خود شخص هست. در حاليكه آنكارا فرم 9 سوالي داره و تقريبا اين سوالات رو اونجا پرسيده.
ميشه نتيجه گرفت اينكه چرا ابوظبي 9 سوالي نميده تقريبا همون سوالات رو موقع مصاحبه شفاها مي پرسه و وارد كامپيوتر ميكنه و در بعضي موارد ليست سفرها رو با ايميل بعدا درخواست ميكنه ولي آنكارا بعد از مصاحبه جواب سوالات رو كتبا و يكجا مي گيره.
تشکر کنندگان: alirezagh ، coming soon ، mml ، najibi ، maaref ، sare ، free_free ، parastoo2011 ، alisarshar ، aghdam ، im-i ، vahidvm60 ، California
(2011-06-26 ساعت 11:03)satusa نوشته:  دوستان; سفرنامه بچه ها رو كه مي خوندم هميشه فكر مي كردم چرا ابوظبي از بعضي ها اينقدر سوال جواب ميكنه و از اينكه كجا ميري، كار پيدا كردي يا نه؟ مي خواي اونجا چيكار كني، پيش كي ميري؟ پولت رو كي ميده؟ و .... سوال مي پرسه ولي آنكارا خيلي كمتر هست و چند تا سوال محدود بيشتر مربوط به سوابق خود شخص هست. در حاليكه آنكارا فرم 9 سوالي داره و تقريبا اين سوالات رو اونجا پرسيده.
ميشه نتيجه گرفت اينكه چرا ابوظبي 9 سوالي نميده تقريبا همون سوالات رو موقع مصاحبه شفاها مي پرسه و وارد كامپيوتر ميكنه و در بعضي موارد ليست سفرها رو با ايميل درخواست ميكنه ولي آنكارا بعد از مصاحبه جواب سوالات رو كتبا و يكجا مي گيره.

satusa جان به نظرم میشه ارسال مدارک 15 روز پیش از مصاحبه رو هم به این موضوع ربط داد و دلیل اینکه به بعضی ها فرم 9 سوالی رو میدند و بعضی دیگه خیر رو توجیه کرد.
تشکر کنندگان: satusa ، coming soon ، najibi ، maaref ، free_free ، parastoo2011 ، aghdam ، California
(2011-06-26 ساعت 11:10)alirezagh نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 11:03)satusa نوشته:  دوستان; سفرنامه بچه ها رو كه .......

satusa جان به نظرم میشه ارسال مدارک 15 روز پیش از مصاحبه رو هم به این موضوع ربط داد و دلیل اینکه به بعضی ها فرم 9 سوالی رو میدند و بعضی دیگه خیر رو توجیه کرد.

بله فكر ميكنم همينطوره. چون خود آنكارا هم دليل درخواست مدارك 15 روز زودتر را، تسريع در مسايل مربوط به روز مصاحبه و مهاجرت اعلام كرده.
اگر سفرنامه اول من رو خوانده باشيد، ميبينيد كه آفيسر به تمام جزييات پرونده من آگاه بود و سوالات مهمي هم در همون راستا پرسيد.

دستورالعمل آنكارا:

To assist in providing the most efficient customer service and to expedite your diversity immigrant visa processing, the Consular Section of the U.S. Embassy in Ankara uses a pre-appointment document screening system
تشکر کنندگان: mml ، coming soon ، alirezagh ، najibi ، maaref ، free_free ، parastoo2011 ، California

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان