کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-06-26 ساعت 17:48)Vahidn نوشته:  سلام دوستان عزيز
مي تونم بپرسم اين گندي كه سفارت آنكارا زده چيه؟آخه بعضي از دوستان ميگن.منم نگران شدم.ميشه بپرسم در چه موردي هستش؟

با تقدیم شایسته ترین احترامات به همه سروران
ما هفته گذشته آنکارا بودیم و هیچ چیز غیر عادی به چشممان نخورد . روز دوشنبه به سفارت مراجعه کردیم . ازآنجایی که مراحل کلیر من تمام نشده و بدلیل اینکه نخواستیم تا روزهای آخر منتظر بمانیم و ناخواسته درگیر مشکلات پیش بینی نشده بشویم از کارمند سفارت خواستم که ویزای همسر و فرزندانم را صادر کنند . اون هم پاسپورتها را گرفت و 2 روز بعد هم ویزاها به همراه یک برگه آبی جدید که به اسم من بود بدستمان رسید . من هم بلافاصله برای همسرم و بچه ها یلیط گرفتم و روز شنبه 25 ژوئن (پریروز) فرستادمشان به دیار کفر!! و حالا من موندم این برگه آبی وتاریخ 30 سپتامبر Sad
اگر تا اون موقع کلیر شدم که خدارو شکر . اگر هم کلیر نشدم که ازطریق پروسه مهاجرت خانوادگی اقدام میکنیم . این هم از عاقبت ما !Rolleyes
با سلام

يك سوال دارم. من كيسم طوري شده كه براي سپتامبر ( اگر خدا بخواد) كارنت مي شم. حالا سوالي كه دارم اينه كه آيا براي زودتر كلير شدن و بررسي راحتر آقايون سفارتي ها بهتر نيست كه من فرم 9 سوالي را پر كنم به همراه رزومه و بقيه مدارك 15 روز قبل ارسال كنم آنكارا؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، Sooshians ، maaref ، aghdam
(2011-06-27 ساعت 11:28)HOMAYON53 نوشته:  با سلام

يك سوال دارم. من كيسم طوري شده كه براي سپتامبر ( اگر خدا بخواد) كارنت مي شم. حالا سوالي كه دارم اينه كه آيا براي زودتر كلير شدن و بررسي راحتر آقايون سفارتي ها بهتر نيست كه من فرم 9 سوالي را پر كنم به همراه رزومه و بقيه مدارك 15 روز قبل ارسال كنم آنكارا؟

tفکر جالبیه

بنظر من کار خوبیه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، maaref ، HOMAYON53 ، California
(2011-06-27 ساعت 00:00)samadi2050 نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 19:04)sunrise نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 17:53)mehran626 نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 13:22)sunrise نوشته:  دوست عزیز به ما هم در روز مصاحبه فقط 1 برگه آبی دادند (فقط به شوهرم که برنده اصلی بود) اما وقتی در سایت زد که اماده شده و ما برای اخذ ویزا رفتیم به همسرم ویزا داند اما به من برگه ابی دادند.

Sunrise عزیز
آیا در زمان تحویل مدارک مشخص کردند که به چه کسی ویزا می دهند و چه کسی برگه آبی یا در زمان ارائه پاسپوت و ویزا به شما اینرو اعلام و برگه آبی دادند؟

نه دوست عزیز در روز مصاحبه به بنده نه در مورد دادن ویزا صحبتی کردند نه برگه آبی به من دادند،اما بعد از کلیر شدن که به سفارت رفتیم و پاسپورت هارو دادیم بعد از 4روز زنگ زدند که بیائین پاس هاتونو بگیرید اما وقتی رفتیم به من برگه آبی دادند و گفتند یک سری مراحل اداری داره اما با گذشت 5ماه هنوز منتظرم!!
شما چطور؟در روز مصاحبه ویزای همسر و بچه هارو تائید کردند یا هیچی نگفتند؟

اما انشالله که ویزای همگیتون آماده باشه تا مثل ما دچار بی برنامگی نشید.

sunrise عزیز
واقعا بعد از 5 ماه خبری نشده ؟شما تماسی نگرفتید واگر گرفتید جوابی ندادند؟
آنکارا بودید یا ابوظبی ؟بهر حال امیدوارم که مشکل شما سریعتر حل بشه .ما هم حول کردیم.

بله دوست عزیز،بعد از 5ماه هنوز خبری نیست!!هر ایمیلی هم میزنیم میگن پروسه اداریه!!!!! حالا دیگه خدا داند که چه خبره !چون بنده نه تا بحال شاغل بودم نه سفر خارجی به خصوصی داشتم. . . فقط فامیلی من یکخورده طولانی هست اما نه اونقدر که دیگه 5ماه وقت آقایون رو بگیرهBig Grin .همسرم هم 10روز دیگه داره میره و ما مجبوریم که جدا جدا بریم البته اگه به من ویزا بدنRolleyes
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، maaref ، California

سلام همایون خان
راستش اینکه فرم 9 سئوالی را پر کنی و با خودت ببری خوبه . اگر بهت گفتن 9 سئوالی را پر کن همون روز می تونی براشون ایمیل کنی ، اما فرستادنش قبل از مصاحبه کار صحیحی نیست. اصلا امیدوارم دچار این پروسه نشید و یکضرب ویزا بگیرید.

شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: tamanna ، najibi ، free_free ، satusa ، frozen mind ، maaref ، nastaran86 ، aghdam ، HOMAYON53 ، California
(2011-06-26 ساعت 17:09)parastoo2011 نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 16:55)satusa نوشته:  
سلام دوستان عزیز
در مورد پایین آوردن توقعمون من کاملا موافقم ، خواهر من در کانادا زندگی می کنه و 10 ساله اونجا هست . اوایل که رفته بود نامه که می نوشت برام می گفت : همه یکجوری از اینجا صحبت می کنند فکر می کنی چه خبره ولی اینجا هم مدت طولانی باید برای نوبت دکتر بشینی ، تو صف اتوبوس باشی ، برای رشد کاری مبارزه کنی ، مردم همه دنیا مثل همن با تمام اعتقادات ، تعصبات و خرافات و تنها چیزی که نوع زندگی اونها را متفاوت می کنه ، مدیریت اجتماعیشونه. نکته دیگه اینکه یکی از دوستان مهاجرسراییمون که پسر خاله بنده است و 2 ماه پیش رفت آمریکا به شدت home sick شده و میگه تصوراتت را نسبت به این جامعه کاملا تغییر بده ، چون بدیهاش را ندیدی و اونها برجسته است . پس بهتره بدونیم که به بهشت نمیریم . اشتباهات انسانی در همه جا یکسانه و این امکانات و برنامهریزیهاست که مدیریتهای بهتری فراهم میکنه .

ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده‌ایم ////// از بد حادثه این جا به پناه آمده‌ایم
دوستان سلام
امروز انكارا اپديت نكرد .
اميدوارم جمعه خيليهامون خوشحال بشيم .
تشکر کنندگان: najibi ، parastoo2011 ، maaref ، satusa ، tamanna ، Hornet ، free_free ، aghdam ، California ، Ehsan2011

منم 42000 ام و این سوال همیشگی منه... بچه ها نظرتون چیه؟

تشکر کنندگان: najibi ، maaref ، free_free ، California
(2011-06-27 ساعت 10:07)parastoo2011 نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 19:37)vahidvm60 نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 16:47)alisarshar نوشته:  تا قبل از اينكه بريم براي مصاحبه يه جور استرس داشتيم حالا كه منتظريم براي كي كلير شدن استرس پيدا كرديم حالا براي اينكه اگه كلير بشيم ويزا هست كه بهمون بدن يا نه؟SadSad

اي خداااااااااا چرا منو تو اين موقعيت قرار ميدي!!!!!!!!

علی جان سلام
نمیدونم اینو قبلا نوشتم یا نه
ولی دوباره نوشتنش هم خالی از لطف نیست
من به شدت به دلم افتاده که کلیر میشی
نمیدونم چرا
در ضمن من معمولا چیزایی که به دلم میافته به حقیقت می پیوندهWink
99%
آقا قربونت یک پولی بدم واسه ما هم به دلت میفته ؟ مزنه اش واسه تعداد روز کلیر چنده ؟ Rolleyes

بنده هم حاضرم هزينه کنم Smile شما فقط شماره حسابتو اعلام کن (;
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، parastoo2011 ، tamanna ، maaref ، vahidvm60 ، free_free ، California
امروز آنکارا آپديت نکرد. من به شخصه بدم نمياد دير به دير آپديت کنه Smile حالا ميگم چرا.
چونکه وقتي زود زود آپديت بشه امکان داره 1 يا 2 کيس کلير بشن يا شايدم اصلا کلير شده ها مهاجرسرايي نباشن يا لاتاري نباشن. اما اگه دير آپديت بشه يهو ممکنه مثل دوشنبه هفته پيش 10 15 نفر اعلام بشه بعد شاهد کلي هوراي باحال توي تاپيک هستيم که کلي به همه روحيه ميده Smile
پس به اميد جمعه (شايدم 2 شنبه هفته ديگه)
تشکر کنندگان: tamanna ، sepinod ، coming soon ، maaref ، vahidvm60 ، Hornet ، free_free ، najibi ، aghdam ، farzad.s ، California ، Ehsan2011
آقایون و خانومها انگار کسی خونه نیست .
این تاپیک ، امروز از رخوت و خلوتی تار عنکبوت زد . بابا یه تکونی یه پستی یه چیزی . دلمون پوسید تو این وانفسای کلیری . Sad Sad Sad
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

(2011-06-27 ساعت 14:33)Sooshians نوشته:  

منم 42000امBig Grin
نه دوست خوبم.چه کاریه اخه!!!!!!!فرم 9سوالیو پر کنین با خودتون ببرید که اگه خدایی نکرده لازم شد بتونید سریع براشون میل بزنید وگرنه لزومی نداره این کارو بکنید دوست خوبمShy
تشکر کنندگان: coming soon ، nastaran86 ، free_free ، najibi ، Sooshians ، aghdam ، HOMAYON53 ، parastoo2011 ، California
دوست عزیز با کاربریnarcis_ala که توی ماه می آنکارا مصاحبه داشتند ظاهرا همسرشون امروز کلیر شدند. چطور میگین آنکارا امروز آپدیت نشده؟
تشکر کنندگان: free_free ، California
(2011-06-27 ساعت 23:09)najibi نوشته:  دوست عزیز با کاربریnarcis_ala که توی ماه می آنکارا مصاحبه داشتند ظاهرا همسرشون امروز کلیر شدند. چطور میگین آنکارا امروز آپدیت نشده؟

تاریخ آپدیت مال ۲۴ ژو‌ئن هستش که میشه جمعه هفته پبش
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، free_free ، parastoo2011 ، California
(2011-06-27 ساعت 19:48)tamanna نوشته:  
(2011-06-27 ساعت 14:33)Sooshians نوشته:  

سلام لطفا بفرمایید این فرم ٩ سوالی رو از کجا میشه دانلود کرد ???

منم 42000امBig Grin
نه دوست خوبم.چه کاریه اخه!!!!!!!فرم 9سوالیو پر کنین با خودتون ببرید که اگه خدایی نکرده لازم شد بتونید سریع براشون میل بزنید وگرنه لزومی نداره این کارو بکنید دوست خوبمShy

سلام
لطفا بفرمایید این فرم ٩ سوالی رو از کجا میشه دانلود کرد ???
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، free_free ، nastaran86 ، California

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان